με το μαυρο συννεφο που εχω απο πανω μου μπορει και να ειναι η απαντηση στον κροιφ.navigator11 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:34
Μόνο αν ανοιχτεί το νήμα από έναν σταθερά δυνατό πολέμιό του, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να προκόψει, ρε.
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- navigator11, paokkerkir
-
anaximandros4
άμα είναι σεισμός, να το πεις έγκαιρα , ε ?
- These users thanked the author anaximandros4 for the post:
- Magdi Tolba 4
ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥΣΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ
είδαμε και κάτι Καρβαλιάλ με βιογραφικό που έφερε ο γαύρος, κάτι Αλονσους που ήρθαν με περγαμηνές στην ζελα, κάτι Μπενίτεθ που ήρθαν μόνο για την αρπαχτή
Σίγουρα μπορεί να μας ξενίζει η επιλογή, να περιμέναμε κάτι πιο «εκλεκτό» κάτι πιο φανταχτερό.
Όμως από την στιγμή που θα υπογράψει και θα κουβαλάει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος του, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και θα νιώσει όλη την υποστήριξη από την ΤΟΥΜΠΑ, που σε σχέση με τα σοσιαλ μίντια είναι η μέρα με την νύχτα
Στο χέρι του και στο χέρι της διοίκησης είναι να δώσουν όραμα στον κόσμο
είδαμε και κάτι Καρβαλιάλ με βιογραφικό που έφερε ο γαύρος, κάτι Αλονσους που ήρθαν με περγαμηνές στην ζελα, κάτι Μπενίτεθ που ήρθαν μόνο για την αρπαχτή
Σίγουρα μπορεί να μας ξενίζει η επιλογή, να περιμέναμε κάτι πιο «εκλεκτό» κάτι πιο φανταχτερό.
Όμως από την στιγμή που θα υπογράψει και θα κουβαλάει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος του, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και θα νιώσει όλη την υποστήριξη από την ΤΟΥΜΠΑ, που σε σχέση με τα σοσιαλ μίντια είναι η μέρα με την νύχτα
- These users thanked the author GianD for the post (total 4):
- paok apo epilogi, magdy, Unpsofable78, anaximandros4
-
Michael Scott
Αντε καλη αρχη, με ενα τραγουδάκι.
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 3):
- wickerman, MrSam1926apc, Franky
-
MagdiTolba
Κολοφεράντζα θα τους πάει ο Πούσιτς
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- anaximandros4
Εμένα μου είπε τύπος που έχει σουίτα στην Τούμπα 10 χρόνια σερί οτι ο Πουσιτς είναι αποκλειστικά επιλογή Σαββίδη,ουτε Γιώργης ούτε κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί.
Το αφεντικό τον φέρνει.
Το αφεντικό τον φέρνει.
-
Asimos_Reload
Για να τελειώνουμε, αυτός που πρότεινε και αυτός που ενέκρινε τον Πουσιτς είναι για τα καλαμπόκια. Ο τύπος απλά δεν έχει βιογραφικό. Το καταλαβαίνουμε όλοι; Ο τύπος ειναι για Ατρομητο, ΑΕΛ και Πανσεραικό Αντε και Κουλα. Μεχρι εκει.
Μην ακουσω οτι μπορει να βγει λαχειο και μαλακιες γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της. Φέρτε έναν προπονητη με παραστασεις, ΠΛΗΡΩΣΤΕ μια φορα επιτελους ή κρατήστε το Ρατσβάν.
Φιλικά και με αγάπη εκεί στην ΠΑΕ.
Μην ακουσω οτι μπορει να βγει λαχειο και μαλακιες γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της. Φέρτε έναν προπονητη με παραστασεις, ΠΛΗΡΩΣΤΕ μια φορα επιτελους ή κρατήστε το Ρατσβάν.
Φιλικά και με αγάπη εκεί στην ΠΑΕ.
-
Asimos_Reload
Οι νεράιδες τι ώρα βγαίνουν; Παιδια, θέλετε και τα λέτε;GianD έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:59 ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥΣΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ
Άρχοντας.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
- keep_paokizein, Michael Scott
- Dimitris_L4
Πολλα εχουν δει τα ματια μου, μα αυτο μου φερνει τρομο!!!obanebane έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:10 Εμένα μου είπε τύπος που έχει σουίτα στην Τούμπα 10 χρόνια σερί οτι ο Πουσιτς είναι αποκλειστικά επιλογή Σαββίδη,ουτε Γιώργης ούτε κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί.
Το αφεντικό τον φέρνει.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
- MrSam1926apc, Τρόμος, χξς', Maxpaok, Franky, Montrealiotis
Εχω κανει αρθροσκόπηση απο την περασμένη Παρασκευή, δεν παω γραφειο και κανω refresh πάνω απο 10 φορες την ωρα. Ενω κι εγω πιστευα οτι θα τρελαθώ τελικα νομιζω ότι απο την αρχική αναστατωση του αμαν θα φερουν τον ξαδερφο του Στανογεβιτς, λιγο λίγο το συνηθίζω και ψαχνω να πιαστω απο κατι καλο του στιλ εχει εμπειρία δεν ειναι παλτο, αλλα έχω και μια κρυφή ελπίδα μπας και φερουν κατι σε πιο κανονικό.
Απο την αλλη οταν γινεται μια μεγαλη οργανωτική αλλαγή χρειάζεται χρόνος να ρολάρουν τα πραγματα και εδω αυτος ο χρόνος δεν υπάρχει. ΠΑΟΚ είσαι αλλιώτικα θα τα κανεις τα πράγματα.
Μακαρι να ειναι εκπληξη και να κανω κωλοτουμπα mea culpa. ΠΑΟΚ για παντα εστω και με Πουσιτς…
Απο την αλλη οταν γινεται μια μεγαλη οργανωτική αλλαγή χρειάζεται χρόνος να ρολάρουν τα πραγματα και εδω αυτος ο χρόνος δεν υπάρχει. ΠΑΟΚ είσαι αλλιώτικα θα τα κανεις τα πράγματα.
Μακαρι να ειναι εκπληξη και να κανω κωλοτουμπα mea culpa. ΠΑΟΚ για παντα εστω και με Πουσιτς…
Ο Αλονσο με τι περγαμηνές ήρθε ξέρεις? Βιογραφικό παρόμοιο του Πουσιτς είχε... Οπως και κάτι Κορμπεράν και πάει λέγοντας.GianD έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:59 ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥΣΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ
- rade paprica
Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:29Πολλα εχουν δει τα ματια μου, μα αυτο μου φερνει τρομο!!!obanebane έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:10 Εμένα μου είπε τύπος που έχει σουίτα στην Τούμπα 10 χρόνια σερί οτι ο Πουσιτς είναι αποκλειστικά επιλογή Σαββίδη,ουτε Γιώργης ούτε κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί.
Το αφεντικό τον φέρνει.
- ΑποστόληςΑ
Είσαι σίγουρος ότι θα ηρεμήσεις;
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- prist64
Ως πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ουρουγουάης ήρθε και τον διαδέχτηκε ο ΜπιέλσαKenny4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:39Ο Αλονσο με τι περγαμηνές ήρθε ξέρεις? Βιογραφικό παρόμοιο του Πουσιτς είχε... Οπως και κάτι Κορμπεράν και πάει λέγοντας.GianD έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:59 ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥΣΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ