Νέος προπονητής

embuji

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:34
embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:30
navigator11 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:23

Εμπούσιτζ προτείνω
@embuji
ας το πιω και το ποτηρι ετουτο.

Μόνο αν ανοιχτεί το νήμα από έναν σταθερά δυνατό πολέμιό του, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να προκόψει, ρε.
με το μαυρο συννεφο που εχω απο πανω μου μπορει και να ειναι η απαντηση στον κροιφ.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
navigator11, paokkerkir
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Franky έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 16:14 Μου φαινεται οτι ερχεται κατι μεγαλο, το νοιωθετε και εσεις?
άμα είναι σεισμός, να το πεις έγκαιρα , ε ?
These users thanked the author anaximandros4 for the post:
Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥΣΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ

είδαμε και κάτι Καρβαλιάλ με βιογραφικό που έφερε ο γαύρος, κάτι Αλονσους που ήρθαν με περγαμηνές στην ζελα, κάτι Μπενίτεθ που ήρθαν μόνο για την αρπαχτή

Σίγουρα μπορεί να μας ξενίζει η επιλογή, να περιμέναμε κάτι πιο «εκλεκτό» κάτι πιο φανταχτερό.

Όμως από την στιγμή που θα υπογράψει και θα κουβαλάει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος του, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και θα νιώσει όλη την υποστήριξη από την ΤΟΥΜΠΑ, που σε σχέση με τα σοσιαλ μίντια είναι η μέρα με την νύχτα

Στο χέρι του και στο χέρι της διοίκησης είναι να δώσουν όραμα στον κόσμο
These users thanked the author GianD for the post (total 4):
paok apo epilogi, magdy, Unpsofable78, anaximandros4
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Αντε καλη αρχη, με ενα τραγουδάκι.

These users thanked the author Michael Scott for the post (total 3):
wickerman, MrSam1926apc, Franky
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Κολοφεράντζα θα τους πάει ο Πούσιτς
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
anaximandros4
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εμένα μου είπε τύπος που έχει σουίτα στην Τούμπα 10 χρόνια σερί οτι ο Πουσιτς είναι αποκλειστικά επιλογή Σαββίδη,ουτε Γιώργης ούτε κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί.
Το αφεντικό τον φέρνει.
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

Για να τελειώνουμε, αυτός που πρότεινε και αυτός που ενέκρινε τον Πουσιτς είναι για τα καλαμπόκια. Ο τύπος απλά δεν έχει βιογραφικό. Το καταλαβαίνουμε όλοι; Ο τύπος ειναι για Ατρομητο, ΑΕΛ και Πανσεραικό Αντε και Κουλα. Μεχρι εκει.

Μην ακουσω οτι μπορει να βγει λαχειο και μαλακιες γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της. Φέρτε έναν προπονητη με παραστασεις, ΠΛΗΡΩΣΤΕ μια φορα επιτελους ή κρατήστε το Ρατσβάν.

Φιλικά και με αγάπη εκεί στην ΠΑΕ.
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

GianD έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:59 ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥΣΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ

είδαμε και κάτι Καρβαλιάλ με βιογραφικό που έφερε ο γαύρος, κάτι Αλονσους που ήρθαν με περγαμηνές στην ζελα, κάτι Μπενίτεθ που ήρθαν μόνο για την αρπαχτή

Σίγουρα μπορεί να μας ξενίζει η επιλογή, να περιμέναμε κάτι πιο «εκλεκτό» κάτι πιο φανταχτερό.

Όμως από την στιγμή που θα υπογράψει και θα κουβαλάει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος του, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και θα νιώσει όλη την υποστήριξη από την ΤΟΥΜΠΑ, που σε σχέση με τα σοσιαλ μίντια είναι η μέρα με την νύχτα

Οι νεράιδες τι ώρα βγαίνουν; Παιδια, θέλετε και τα λέτε;
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Michael Scott έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:01 Αντε καλη αρχη, με ενα τραγουδάκι.

Άρχοντας.
These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
keep_paokizein, Michael Scott
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

obanebane έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:10 Εμένα μου είπε τύπος που έχει σουίτα στην Τούμπα 10 χρόνια σερί οτι ο Πουσιτς είναι αποκλειστικά επιλογή Σαββίδη,ουτε Γιώργης ούτε κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί.
Το αφεντικό τον φέρνει.
Πολλα εχουν δει τα ματια μου, μα αυτο μου φερνει τρομο!!!
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
MrSam1926apc, Τρόμος, χξς', Maxpaok, Franky, Montrealiotis
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Εχω κανει αρθροσκόπηση απο την περασμένη Παρασκευή, δεν παω γραφειο και κανω refresh πάνω απο 10 φορες την ωρα. Ενω κι εγω πιστευα οτι θα τρελαθώ τελικα νομιζω ότι απο την αρχική αναστατωση του αμαν θα φερουν τον ξαδερφο του Στανογεβιτς, λιγο λίγο το συνηθίζω και ψαχνω να πιαστω απο κατι καλο του στιλ εχει εμπειρία δεν ειναι παλτο, αλλα έχω και μια κρυφή ελπίδα μπας και φερουν κατι σε πιο κανονικό.
Απο την αλλη οταν γινεται μια μεγαλη οργανωτική αλλαγή χρειάζεται χρόνος να ρολάρουν τα πραγματα και εδω αυτος ο χρόνος δεν υπάρχει. ΠΑΟΚ είσαι αλλιώτικα θα τα κανεις τα πράγματα.
Μακαρι να ειναι εκπληξη και να κανω κωλοτουμπα mea culpa. ΠΑΟΚ για παντα εστω και με Πουσιτς…
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

Ο Αλονσο με τι περγαμηνές ήρθε ξέρεις? Βιογραφικό παρόμοιο του Πουσιτς είχε... Οπως και κάτι Κορμπεράν και πάει λέγοντας.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:29
obanebane έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:10 Εμένα μου είπε τύπος που έχει σουίτα στην Τούμπα 10 χρόνια σερί οτι ο Πουσιτς είναι αποκλειστικά επιλογή Σαββίδη,ουτε Γιώργης ούτε κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί.
Το αφεντικό τον φέρνει.
Πολλα εχουν δει τα ματια μου, μα αυτο μου φερνει τρομο!!!
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

OIKODOMOS έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:44 ανακοινωστε εναν προπονητη να ηρεμησουμε ρεεεε
Είσαι σίγουρος ότι θα ηρεμήσεις;
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
prist64
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Kenny4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:39

Ο Αλονσο με τι περγαμηνές ήρθε ξέρεις? Βιογραφικό παρόμοιο του Πουσιτς είχε... Οπως και κάτι Κορμπεράν και πάει λέγοντας.
Ως πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ουρουγουάης ήρθε και τον διαδέχτηκε ο Μπιέλσα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”