Παντελής Θωμαρέης
Re: Παντελής Θωμαρέης
Γενικα πέρισυ που ειχε γινει πάλι ντορος, όσες φορες πετυχα στο ραδιο να ρωτανε για τον συγκεκριμένο , το κανανε λιγο γαργαρα.
Γιατι δνε ειναι μυστικο οτι ειναι απορια όλων μας ποιος ειναι αυτός για τον οποίος ακούγεται οτι για καποιο λογο συμμετεχει στις αποφάσεις και συγχρόνως τα χειρότερα.
Θεωρώ ότι με τη θέση που έχει πρεπει να κριθεί και αυτός. Αν έφευγε απο εμας θα έβρισκε παρόμοια δουλειά σε άλλη ομάδα ? αυτόν δεν ισχύει μόνο για αυτόν αλλα και για άλλους εκει μέσα , παιχτες/διοικητικους.
Γιατι δνε ειναι μυστικο οτι ειναι απορια όλων μας ποιος ειναι αυτός για τον οποίος ακούγεται οτι για καποιο λογο συμμετεχει στις αποφάσεις και συγχρόνως τα χειρότερα.
Θεωρώ ότι με τη θέση που έχει πρεπει να κριθεί και αυτός. Αν έφευγε απο εμας θα έβρισκε παρόμοια δουλειά σε άλλη ομάδα ? αυτόν δεν ισχύει μόνο για αυτόν αλλα και για άλλους εκει μέσα , παιχτες/διοικητικους.
Μόνο εγώ άκουσα σήμερα πρώτη φορά για αυτόν τον άνθρωπο; Ποιοι τρώνε ψωμί χάρη στο όνομα σου ρε μεγάλε ΠΑΟΚ; Ξέρει δηλαδή ο ιβαν ότι τον πληρώνει αυτόν; Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει τραγικά πράγματα και για τους 2 γιους. Ιβαν βάλε τάξη ρε που νομίζουν ότι παίζουν φουτμπολ μάνατζερ. Βάζουν όποιον θέλουν στην ΠΑΕ, παρακάμπτουν τις απόψεις των πραγματικά ποδοσφαιρανθρωπων της ομάδας και νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα. Μην αναφερθώ στη συμπεριφορά και των 2 στο γήπεδο.
-
Dimitrisou
Βεβαια απο αυτα που ακουμε ας κραταμε τα μισα.margas έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:39 Μόνο εγώ άκουσα σήμερα πρώτη φορά για αυτόν τον άνθρωπο; Ποιοι τρώνε ψωμί χάρη στο όνομα σου ρε μεγάλε ΠΑΟΚ; Ξέρει δηλαδή ο ιβαν ότι τον πληρώνει αυτόν; Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει τραγικά πράγματα και για τους 2 γιους. Ιβαν βάλε τάξη ρε που νομίζουν ότι παίζουν φουτμπολ μάνατζερ. Βάζουν όποιον θέλουν στην ΠΑΕ, παρακάμπτουν τις απόψεις των πραγματικά ποδοσφαιρανθρωπων της ομάδας και νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα. Μην αναφερθώ στη συμπεριφορά και των 2 στο γήπεδο.
Τι συμπεριφορα εχουν στο γηπεδο?
Ακουσα απο έμπιστη πηγή ότι συμπεριφέρονται με κάκιστο τρόπο σε ανθρώπους που είναι στον ΠΑΟΚ 50 χρόνια. Που αυτοί έχτισαν το γήπεδο. Ότι θέλουν κάνουν γενικά.Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 23:23Βεβαια απο αυτα που ακουμε ας κραταμε τα μισα.margas έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:39 Μόνο εγώ άκουσα σήμερα πρώτη φορά για αυτόν τον άνθρωπο; Ποιοι τρώνε ψωμί χάρη στο όνομα σου ρε μεγάλε ΠΑΟΚ; Ξέρει δηλαδή ο ιβαν ότι τον πληρώνει αυτόν; Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει τραγικά πράγματα και για τους 2 γιους. Ιβαν βάλε τάξη ρε που νομίζουν ότι παίζουν φουτμπολ μάνατζερ. Βάζουν όποιον θέλουν στην ΠΑΕ, παρακάμπτουν τις απόψεις των πραγματικά ποδοσφαιρανθρωπων της ομάδας και νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα. Μην αναφερθώ στη συμπεριφορά και των 2 στο γήπεδο.
Η πληροφορία μπαζει κάπως γιατί οι αφοί έρχονται 3-4 φορές το χρόνο, και στο γήπεδο είναι στη σουίτα.
Επιπλέον δε ξέρω πόσοι ζουν απ' όσους έχτισαν την τούμπα καθότι θα έπρεπε να είναι 100+ χρονών. Δε ξέρω και πολλούς τέτοιους.
Επιπλέον δε ξέρω πόσοι ζουν απ' όσους έχτισαν την τούμπα καθότι θα έπρεπε να είναι 100+ χρονών. Δε ξέρω και πολλούς τέτοιους.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Ο Σαμπρακος μια χαρα τον εχει αναφερει τον συγκεκριμενο 2-3 φορες και τον ρολο του, και παιζει να εχω δει το 1/10 απο τα βιντεο που εχει θεμα εμας. Μαλλον δεν φτανουν τα πλοκαμια του μεχρι την Αθηνα;
Επισης οι αρδ μας κανουν γαργαρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ που δεν γνωριζουν. Και ειναι αρκετα.
Μπορει να ειναι ο χειροτερος ανθρωπος στον κοσμο, αλλα δεν θα τον κρινω απο αυτα που "ακουσα" ή γραφτηκαν σε σοσιαλ ή δεν ειπανε οι Κολκες.
Και πως γινεται ρε παιδι μου ολοι οι αστικοι μυθοι για Ραζβαν, Γκοντσαρεβα, Γιωργο, Θωμαερη κλπ να βγαινουν οταν υπαρχει κριση. Ενα μυστηριο.
Επισης οι αρδ μας κανουν γαργαρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ που δεν γνωριζουν. Και ειναι αρκετα.
Μπορει να ειναι ο χειροτερος ανθρωπος στον κοσμο, αλλα δεν θα τον κρινω απο αυτα που "ακουσα" ή γραφτηκαν σε σοσιαλ ή δεν ειπανε οι Κολκες.
Και πως γινεται ρε παιδι μου ολοι οι αστικοι μυθοι για Ραζβαν, Γκοντσαρεβα, Γιωργο, Θωμαερη κλπ να βγαινουν οταν υπαρχει κριση. Ενα μυστηριο.
Για τον συγκεκριμενο δεν πρόκειται για αστικο μύθο.
Πρόκειται για ειλικρινή απορία ποιος ο ρόλος του γιατι στα προφιλ του παρουσιάζεται ως διευθυντης ποδοσφαιρού ή κατι τετοιο. Δηλαδή πάνω απο matos vieirinha lucesku κτλ ?
Και ως διευθυντης ποδοσφαιρου στην αποτυχια πρεπει να τα ακουσει. Γιατι ωραιο ειναι να βγαινουμε αγκαλια με τις κούπες αλλα τις δύο αποτυχημενες σεζον δεν μπορει να τις χρεωθεί μόνο ο προπονητης.
Τελοςπάντων. πρώην/νυν μέλος που είχα σε εκτίμηση τα γραφομενα του είχε υπονοησει πως ο συγκεκριμενος ισως γραφεί εδω μέσα οπότε δεν έχει νοημα να το συνεχίζουμε από τη στιγμή που δεν ξέρουμε το συνομιλητή μας.
Πρόκειται για ειλικρινή απορία ποιος ο ρόλος του γιατι στα προφιλ του παρουσιάζεται ως διευθυντης ποδοσφαιρού ή κατι τετοιο. Δηλαδή πάνω απο matos vieirinha lucesku κτλ ?
Και ως διευθυντης ποδοσφαιρου στην αποτυχια πρεπει να τα ακουσει. Γιατι ωραιο ειναι να βγαινουμε αγκαλια με τις κούπες αλλα τις δύο αποτυχημενες σεζον δεν μπορει να τις χρεωθεί μόνο ο προπονητης.
Τελοςπάντων. πρώην/νυν μέλος που είχα σε εκτίμηση τα γραφομενα του είχε υπονοησει πως ο συγκεκριμενος ισως γραφεί εδω μέσα οπότε δεν έχει νοημα να το συνεχίζουμε από τη στιγμή που δεν ξέρουμε το συνομιλητή μας.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Αυτόν θα τον κρίνει, εκείνος που τον πληρώνει.pavlos06 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:20 Γενικα πέρισυ που ειχε γινει πάλι ντορος, όσες φορες πετυχα στο ραδιο να ρωτανε για τον συγκεκριμένο , το κανανε λιγο γαργαρα.
Εμείς μπορούμε να κρίνουμε μόνο τον Σαββίδη, που ειναι υπεύθυνος για όλους και για όλα.
-
Dimitrisou
Μάλιστα .μου φαίνεται περίεργο γιατί ο Νίκος φαίνεται πολύ χαμηλών τόνων και ο Γιώργος έρχεται πλέον 2 φορές τον χρόνο..margas έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 08:48Ακουσα απο έμπιστη πηγή ότι συμπεριφέρονται με κάκιστο τρόπο σε ανθρώπους που είναι στον ΠΑΟΚ 50 χρόνια. Που αυτοί έχτισαν το γήπεδο. Ότι θέλουν κάνουν γενικά.Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 23:23Βεβαια απο αυτα που ακουμε ας κραταμε τα μισα.margas έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:39 Μόνο εγώ άκουσα σήμερα πρώτη φορά για αυτόν τον άνθρωπο; Ποιοι τρώνε ψωμί χάρη στο όνομα σου ρε μεγάλε ΠΑΟΚ; Ξέρει δηλαδή ο ιβαν ότι τον πληρώνει αυτόν; Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει τραγικά πράγματα και για τους 2 γιους. Ιβαν βάλε τάξη ρε που νομίζουν ότι παίζουν φουτμπολ μάνατζερ. Βάζουν όποιον θέλουν στην ΠΑΕ, παρακάμπτουν τις απόψεις των πραγματικά ποδοσφαιρανθρωπων της ομάδας και νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα. Μην αναφερθώ στη συμπεριφορά και των 2 στο γήπεδο.
Όπως κρίνουμε τον λουτσεσκου μετά απο κάθε ματς, όπως κρίνουμε τους παίχτες μετα απο κάθε ματς, όπως κάποιοι βιάζονται να κρίνουν ηδη αντρε και ματος, θα κρίνουμε και αυτόν και τον οποιονδήποτε. Υπάρχει αρκετό δείγμα εξ' άλλου.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 10:21Αυτόν θα τον κρίνει, εκείνος που τον πληρώνει.pavlos06 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:20 Γενικα πέρισυ που ειχε γινει πάλι ντορος, όσες φορες πετυχα στο ραδιο να ρωτανε για τον συγκεκριμένο , το κανανε λιγο γαργαρα.
Εμείς μπορούμε να κρίνουμε μόνο τον Σαββίδη, που ειναι υπεύθυνος για όλους και για όλα.
Πλέον Θωμαρέης και Γιώργης (που πάνε πακέτο) παίζουν χωρίς αντίπαλο μετά από χρόνια. Και Μάτος - Κουβεντίδης από κοντά.
Το αντίπαλο στρατόπεδο έχασε, ο Κυριάκος έφυγε πέρσι, ο Καρυπίδης φέτος, Μαρία και Λουτσέσκου τα κάνανε τόσο σκατά στο αγωνιστικό που χάσανε την όποια υποστήριξη και όποια αμφιβολία μπορεί να είχε το αφεντικό υπέρ τους.
Δεν ξέρω ποιος τα πήγε καλά και ποιος φταίει ή δε φταίει για τα στραβά και τις επιλογές τα προηγούμενα χρόνια, θέλω να πιστεύω ότι και μόνο που δεν υπάρχουν πια συνιστώσες θα γίνονται τα πράγματα πιο ομαλά και πιο γρήγορα. Και επίσης θα ξέρουμε και ποιος παίρνει τις ευθύνες.
Το αντίπαλο στρατόπεδο έχασε, ο Κυριάκος έφυγε πέρσι, ο Καρυπίδης φέτος, Μαρία και Λουτσέσκου τα κάνανε τόσο σκατά στο αγωνιστικό που χάσανε την όποια υποστήριξη και όποια αμφιβολία μπορεί να είχε το αφεντικό υπέρ τους.
Δεν ξέρω ποιος τα πήγε καλά και ποιος φταίει ή δε φταίει για τα στραβά και τις επιλογές τα προηγούμενα χρόνια, θέλω να πιστεύω ότι και μόνο που δεν υπάρχουν πια συνιστώσες θα γίνονται τα πράγματα πιο ομαλά και πιο γρήγορα. Και επίσης θα ξέρουμε και ποιος παίρνει τις ευθύνες.
Η ύπαρξη στρατοπέδων δεν είναι εξ ορισμού κακή. Αν η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι συμφωνημένη κ διαφανής δεν υπάρχει θέμα.