Παντελής Θωμαρέης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
freemind

Re: Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευση από freemind »

είδα πραγματικά άρθρο από .....sportdog??? :shock: :shock:
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Γενικα πέρισυ που ειχε γινει πάλι ντορος, όσες φορες πετυχα στο ραδιο να ρωτανε για τον συγκεκριμένο , το κανανε λιγο γαργαρα.

Γιατι δνε ειναι μυστικο οτι ειναι απορια όλων μας ποιος ειναι αυτός για τον οποίος ακούγεται οτι για καποιο λογο συμμετεχει στις αποφάσεις και συγχρόνως τα χειρότερα.

Θεωρώ ότι με τη θέση που έχει πρεπει να κριθεί και αυτός. Αν έφευγε απο εμας θα έβρισκε παρόμοια δουλειά σε άλλη ομάδα ? αυτόν δεν ισχύει μόνο για αυτόν αλλα και για άλλους εκει μέσα , παιχτες/διοικητικους.
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Μόνο εγώ άκουσα σήμερα πρώτη φορά για αυτόν τον άνθρωπο; Ποιοι τρώνε ψωμί χάρη στο όνομα σου ρε μεγάλε ΠΑΟΚ; Ξέρει δηλαδή ο ιβαν ότι τον πληρώνει αυτόν; Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει τραγικά πράγματα και για τους 2 γιους. Ιβαν βάλε τάξη ρε που νομίζουν ότι παίζουν φουτμπολ μάνατζερ. Βάζουν όποιον θέλουν στην ΠΑΕ, παρακάμπτουν τις απόψεις των πραγματικά ποδοσφαιρανθρωπων της ομάδας και νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα. Μην αναφερθώ στη συμπεριφορά και των 2 στο γήπεδο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

margas έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:39 Μόνο εγώ άκουσα σήμερα πρώτη φορά για αυτόν τον άνθρωπο; Ποιοι τρώνε ψωμί χάρη στο όνομα σου ρε μεγάλε ΠΑΟΚ; Ξέρει δηλαδή ο ιβαν ότι τον πληρώνει αυτόν; Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει τραγικά πράγματα και για τους 2 γιους. Ιβαν βάλε τάξη ρε που νομίζουν ότι παίζουν φουτμπολ μάνατζερ. Βάζουν όποιον θέλουν στην ΠΑΕ, παρακάμπτουν τις απόψεις των πραγματικά ποδοσφαιρανθρωπων της ομάδας και νομίζουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα. Μην αναφερθώ στη συμπεριφορά και των 2 στο γήπεδο.
Βεβαια απο αυτα που ακουμε ας κραταμε τα μισα.
Τι συμπεριφορα εχουν στο γηπεδο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”