Νέος προπονητής

embuji

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από embuji »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:31
embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:25 Εγινε φιλε εσυ εχεις τα επιχειρηματα τα τρομερα και οι υπολοιποι λεμε παπαριες. Μην ανοιγεις διαλογο μαζι μου κριμα να σου βιαζω την λογικη.
Ποιο από αυτά που έγραψα δεν ήταν επιχείρημα;

Έχεις σοβαρή απάντηση; Ή βιαζοντας την κοινή λογική θα πεις για ακόμη μια φορά "εμένα αυτή είναι η άποψη μου. Αν δεν είχε περάσει ο Μπενιτεθ από τον βαζελο θα ούρλιαζα πιο πολύ απ ότι για τον Πουσιτς και ότι ο Ιβιτς και ο Γκαρσία ήταν πρότζεκτ";

Που να μην είχα γράψει ότι ούτε σε μένα άρεσε ο Πουσιτς σαν επιλογή.

Το πρόβλημα με κάποιους από εσάς όμως, δεν είναι ότι απλά θέλετε να κράξετε την επιλογή Πουσιτς.

Είναι ότι θέλετε να σταξετε οσο περισσότερο δηλητήριο γίνεται, όπως το" Ο Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ".
εγραψα οτι ο μπενιτεθ παει εδω και χρονια απο αποτυχια σε αποτυχια δεν ανεφερα πουθενα βαζελο εχει χρονια που τρωει ποδι απο οτι ομαδα προπονησε. ΟΤΙ ΘΕΣ διαβαζεις.

Ο ιβιτσ μπηκε caretaker και επειδη ηταν καλος του δωσαν την θεση και ειχε εργο. Πηρε κυπελλο και εβαλε τις βασεις για την ομαδα που ανελαβε ο ρασβαν και εκτοξευσε ακομα περισσοτερο. Ναι ηταν project και ακρως επιτυχημενο το οποιο μαλιστα εαν ειχε στηριχθει περισσοτερο ισως να μην ερχοτανε καν ο Ρασβαν. Γιατι με στελεχη ειχε μαλωσει ο Βλανταν και εφυγε.

Τον garcia δεν τον αποκαλεσα project. caretaker η υπηρεσιακος 7 μηνες ειπα οτι ηταν και μετα εφυγε κυπελλουχος για την επιστροφη του Ρασβαν. Και ισως σωστη επιλογη κρινοντας την πορεια του στην συνεχεια. ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Η προοπτικη του πουσιτσ ποια ειναι για να μην ειμαστε απεναντι της δε μου ειπες ακομα αλλα μαλλον ειναι επειδη σου βιασα την λογικη.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

pavlos06 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:31 O ivic, o pablo, o lucesku Οταν ηρθε ήταν ηλικιακα τουλαχιστον project που μπορει να βγουν μπορει και όχι .ο abel το ιδιο
Αυτός έχει ίδια ηλικια με τον Lucesku σχεδον. Να διώχνεις τον πιο πετυχημενο προπονητη της ιστοριας σου για να παρεις project 40-50 ετων το καταλαβαινω. Εμεις ηλικιακα παμε θεωρήτικα σε έμπειρο όμως πέρνουμε κάποιον που έχει προπονησει 2 σεζον όλες κ ολες. Κ επίσης τον διώχνουν από τις δύο τελευταίες ομάδες του.

Πραγματικά απορω γιατι τον κυνηγαμε απο πέρσι. τι διάολο έχουν δει που τους τράβηξε.
Κι εγώ απορώ φίλε. Και μακάρι να έχουν δει όντως πράγματα.

Η ισοπέδωση των πάντων από κάποιους είναι τραγική.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Να θιυμίσω ότι πέρσι τον Ντέλια τον κατέβασαν από το αεροπλάνο; Οσο δεν βγαίνει ανακοίνωση αποχώρησης η ομάδα έχει προπονητή!!!!
Τρελός είμαι ότι θέλω λέω....
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος falconakis την Τετ 17 Ιουν 2026, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author falconakis for the post (total 2):
pagotatzis, Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αφού θέλετε τόσο πολύ τον Ίβιτς τώρα (πλέον πέταξε το πουλάκι), γιατί κάνατε υστερίες πάλι όταν ήταν έτοιμος να έρθει μετά τη Μάλμε???

Και τότε ο περίγυρος πίεζε να μείνει ο Λουτσεσκου και τον κράτησαν.

Μετά Χριστόν προφήτης, αλλά θα ήμασταν καλύτερα τώρα.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα.

Άλλο ένα λάθος καταγράφτηκε, έστω και εκ του αποτελέσματος.
These users thanked the author Parolos for the post (total 4):
embuji, Amsterdamer_87, namisenoiazei, Ally Samagoal
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εντάξει και ο Σαρι μέχρι τα 50+ προπονούσε κάτι Σορέντο
Βρε κάτι ποδοσφαιρικο έχετε να πείτε? Μόνο ο Ράιαν είπε ποδοσφαιρικές επιφυλάξεις
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Unpsofable78, Aigle_Noir, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

Το καλύτερο ποδόσφαιρο το είδαμε επι Ιβιτς δεν επιδέχεται αμφισβήτησης αυτο!

Μακάρι με κάποιο θαύμα να μπορουσε να ξανα ερθει.

Δε μπορώ να πιστεψω οτι ειμαστε διατεθημένοι να πληρωσουμε 1,5εκ τον πουσιτς και δεν μπορούμε να σπάσουμε την ρήτρα του Βλάνταν
These users thanked the author Michalios92 for the post (total 2):
vasgias, namisenoiazei
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εγω καταλαβαινω οτι το ζητημα για καποιους ειναι βασικα ηλικιακο.

Δηλαδη αν ηταν 45 ετων με την ιδια ακριβως διαδρομη προπονητικα, θα λεγοντουσαν αλλα πραγματα.
These users thanked the author DimitrisS for the post:
Parolos
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

τι ποδοσφαιρικό να πούμε ρε άνθρωπε? είναι πολύ μικρό το δείγμα της δουλειάς του ως πρώτος και πάντα σε ειδικές συνθήκες, σαν τι να κρίνουμε το πρωτάθλημα εν καιρώ πολέμου της Ουκρανίας ή την Σ. Αραβία? Μισός χρόνος στην Τβέντε και άλλο τόσο στην Άλκμαρ είναι οι κανονικές δουλειές του
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αν παίξουμε με Δ. Κιέβου χρειαζόμαστε πολεμικό ανταποκριτή στον πάγκο και ο Μαρίνος το έχει :mrgreen:
These users thanked the author Shivaspace for the post:
anaximandros4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Embuji
Αυτός που αδυνατεί να διαβάσει είσαι εσύ, που έχω γράψει ήδη πόσες φορές ότι ούτε σε εμένα αρέσει η επιλογή Πουσιτς.

Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Ότι εγώ κρατάω και μια πισινή.

Και επειδή γράφεις συνεχώς με κεφαλαία για να πείσεις, εγώ δεν γράφω με αφορμή την πρόσληψη Πουσιτς, " Ο Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ", ούτε σταζω δηλητήριο κάθε τόσο και λιγάκι.

Όσο για τα επιχειρήματα σου. Τα προσόντα των Ιβιτς και Γκαρσία ποια ήταν; Είχαν θητεία κάπου ως προπονητές;

Ο Μπενιτεθ είχε αποτυχημένα περάσματα σε ποιο επίπεδο; Ώστε να τον θεωρούσες χειρότερη επιλογή από τον Πουσιτς (πάντα αν δεν είχε προηγηθεί το πέρασμα του από βαζελο).

Άρα και εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι ο Αμοριμ με αποτυχημένο πέρασμα από την Γιουναιτεντ, θα ήταν πολύ κακή επιλογή και θα ούρλιαζα περισσότερο απ ότι για τον Πουσιτς. Δεν θα βίαζα την λογική. Θα ήταν η άποψη μου.

Αλήθεια τέτοιον διάλογο θέλετε κάποιοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 17 Ιουν 2026, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
Aigle_Noir, Ally Samagoal
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

tzim01 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:26 οτι πρεπει να ξερουμε για τον νεο(οπως φαινεται) προπονητη ειναι οτι σαν 1ος ανεβασε κατηγορια την τβεντε και τον εδιωξαν σε 3μερες μετα την ανοδο,οτι εβγαλε 3η την σαχταρ σε πρωταθλημα 2 ομαδων εν μεσω πολεμου και απολυθηκε και οτι την πιο ακριβη(σε χρηματιστηριακη αξια) ομαδα των ηαε βαση τρανσφερμαρκτ την εβγαλε 4η και απολυθηκε και απο εκει
Ναι ε? Δηλαδή δε μπορούμε να δουμε ότι η διοίκηση μιας ομάδας που ανέβηκε κατηγορία ήθελε κάτι πιο "ηχηρό" , πρώτη φορά ξαναγίνεται... Για δες λίγο τους προπονητες του συμπολίτη στην β και μετά την άνοδο, για να μη πηγαίνουμε και πιο μακριά και επειδή έχει πέσει και κάμποσες φορές άρα δε τυχαίνει , πετυχαίνει
Ξεχνάς το νταμπλ που πήρε στην σαχταρ τη πρώτη χρονιά , το κύπελλο την δεύτερη και παραγνωριζεις ότι η Ολεκσάντριγια έχει πρόεδρο ολιγαρχη και κυβερνήτη της Ουκρανίας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει , μιλώντας απλά και πρωτάθλημα 2 ομαδων.
Τέλος η διαφορά στην αξία στο τρανσφερμαρκτ των 2 ομάδων είναι 10 εκατομμύρια, όσα δηλαδή έχουμε παραπάνω εμείς από την ΑΕΚ.. ο γαύρος έχει 40 πάνω από εμάς... Και στην περίπτωση τους είναι +25% του μπάτζετ αλλά ταυτόχρονα είναι και η αξία ενός (1) μόνο παίκτη από το Κονγκό τον οποίο αποφάσισαν να σκάσουν φράγκα και να τον πάρουν από την Πορτογαλία.

Βλέπεις λοιπόν ακόμα μια εκδοχή για το πως μπορούν να "διαβαστούν" τα ίδια δεδομένα
These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
Unpsofable78, paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

DimitrisS έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 Εγω καταλαβαινω οτι το ζητημα για καποιους ειναι βασικα ηλικιακο.

Δηλαδη αν ηταν 45 ετων με την ιδια ακριβως διαδρομη προπονητικα, θα λεγοντουσαν αλλα πραγματα.
Οχι φιλε αν και παιζει ρολο, για εμενα προσωπικα δεν ειναι η ηλικια το μεγαλυτερο μου προβλημα. Ειναι οτι δεν δειχνει την παραμικρη προοπτικη.

Αν πχ με ελεγες να διαλεξω αναμεσα σε πουσιτσ ή Λετο, θα επελεγα τον Λετο. Θεωρω οτι εχει πολυ μεγαλυτερη προοπτικη του Πουσιτσ. Χωρις να λεω οτι θα ηθελα Λετο γενικα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

ΑΙ γράφουν εδώ μέσα την τρέλα μου;

Μας εξηγούν τι είναι επιλογή ρίσκου;Αμόρφωτοι είμαστε ή άσχετοι;
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
Parolos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Special 4 όσους τόνους κουρτίνες καθωσπρεπισμού κι αν βάλεις πάνω από τον τρόπο που μιλάς, πάλι 9/10 ποστ σου είναι φυτίλι για καυγα ή συγκεκαλυμμένες μπηχτές

Γράψε μια άποψη χωρίς να υπονοείς οτι κάποιος/κάπου αόριστα, κάνει εσκεμμένα ή κατ εντολή πράξεις / επικοινωνίες, και δεν θα υπάρχει προβλημα

Και αυτό ισχύει για όλους
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
renegade, Montrealiotis, Ally Samagoal
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

pisakaipoupoula έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 τι ποδοσφαιρικό να πούμε ρε άνθρωπε? είναι πολύ μικρό το δείγμα της δουλειάς του ως πρώτος και πάντα σε ειδικές συνθήκες, σαν τι να κρίνουμε το πρωτάθλημα εν καιρώ πολέμου της Ουκρανίας ή την Σ. Αραβία? Μισός χρόνος στην Τβέντε και άλλο τόσο στην Άλκμαρ είναι οι κανονικές δουλειές του
Δε μετράει δηλαδή το πρωτάθλημα εν καιρώ πολέμου , αλλά μετράει η τρίτη θέση? Δε μετράει ότι ανέβασε ομάδα στην πρώτη κατηγορία αλλά μετράει το ότι η ομάδα μετά άλλαξε προπονητή. Και δε μετράει η σεζόν στην Αραβία αλλά μετράει το ότι ο Ίβιτς τον "κατούρησε".
Τέλος ξέρουμε εμείς 100% καλύτερα από ανθρώπους που έχουν παίξει και μπάλα και είναι αυτη στιγμή στα πόστα που αποφασίζουν , αλλά δεν αποφασίζουν αυτοί γιατί είναι κολλητοί και αυτοφορακηδες...
Δεν έχω ξανακάνει ποτέ τον δικηγόρο του διαβόλου ειδικά όταν και εγώ δε συμφωνώ με μια επιλογή, αλλά πολλά σχόλια εδώ μέσα το τελευταίο διήμερο πραγματικά με ξεπερνανε
These users thanked the author epitropos for the post (total 5):
Unpsofable78, Aigle_Noir, trouman, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”