Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Parolos »

DimitrisS έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 Εγω καταλαβαινω οτι το ζητημα για καποιους ειναι βασικα ηλικιακο.

Δηλαδη αν ηταν 45 ετων με την ιδια ακριβως διαδρομη προπονητικα, θα λεγοντουσαν αλλα πραγματα.
Από ράδιο αρβύλα πηγή, έμαθα ότι με παρόμοιο βιογραφικό νέο πορτογαλακι μόλις του εξήγησαν την πιεστική χρονιά που έρχεται το έβαλε στα πόδια. Χέστηκε πάνω του.

Νομίζω αυτός ήταν ο Πορτογάλος που έλεγαν εχτές τα παιδιά.

Αν μπορούν να το διαψεύσουν γιατί εγώ από ψιλοραδιο αρβύλα πηγή το έμαθα, και τελευταίες μέρες παίζουν άπειρα fake news.

Πάντως πρέπει να το λάβουμε υπόψιν και αυτό, ότι ο προπονητής φέτος ειδικά μπαίνει σε χρονιά do or die. Πολύ δύσκολο, θες κάποιον να αντέχει και να είναι ανιωθος. Δε ξέρω αν ο Πουσιτς το έχει αυτό ή όχι.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Michalios92 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:47 Το καλύτερο ποδόσφαιρο το είδαμε επι Ιβιτς δεν επιδέχεται αμφισβήτησης αυτο!

Μακάρι με κάποιο θαύμα να μπορουσε να ξανα ερθει.

Δε μπορώ να πιστεψω οτι ειμαστε διατεθημένοι να πληρωσουμε 1,5εκ τον πουσιτς και δεν μπορούμε να σπάσουμε την ρήτρα του Βλάνταν
Πολύ απλά γιατί ο Ιβιτς ξέρει από ΠΑΟΚ του Ιβάν, όπερ σημαίνει ότι δε νομίζω πως θα βάλει το κεφάλι του στον ντορβα! Αυτός ο Πούσιτς, είναι "βολικός" για την "Αγία Οικογένεια Σαββίδη"..!!
These users thanked the author ΠΟΡΚΥ-5 for the post:
Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:57
Αν πχ με ελεγες να διαλεξω αναμεσα σε πουσιτσ ή Λετο, θα επελεγα τον Λετο. Θεωρω οτι εχει πολυ μεγαλυτερη προοπτικη του Πουσιτσ. Χωρις να λεω οτι θα ηθελα Λετο γενικα στον ΠΑΟΚ.
Τα κριτηρια σου ποια θα ηταν ακριβως για να επιλεξεις τον Λετο και οχι τον Πουσιτς;
Και οχι, η απαντηση δεν ειναι η προοπτικη, γιατι ειναι σαν να μου λες η ηλικια και να ερχεσαι στα λογια μου.

Τι εννοεις με τον ορο προοπτικη και γιατι με βαση την εως τωρα προπονητικη καριερα του ενος και του αλλου ο Λετο εχει μεγαλυτερη και καλυτερη προοπιτκη;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

DimitrisS έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 Εγω καταλαβαινω οτι το ζητημα για καποιους ειναι βασικα ηλικιακο.

Δηλαδη αν ηταν 45 ετων με την ιδια ακριβως διαδρομη προπονητικα, θα λεγοντουσαν αλλα πραγματα.
Γιατί φοβόμαστε μη τραυματίζεται μετά από συνεχόμενα παιχνίδια ή μήπως έχασε την εκρηκτικότητα του?

Υγ ο Μπουτσκος που οι περισσότεροι υμνούσαν μέχρι χθες,στα 53 και ήταν ακόμα βοηθός σε κάποιον ΠΑΟΚ της μέχρι χθες αμεροληψίας. Σημαίνει αυτό ότι είναι κακός προπονητής και ότι δεν έχει τις βάσεις για κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που ήταν μέχρι χθες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 17 Ιουν 2026, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Unpsofable78, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:21 Ε ναι από τα τρολακια του Χ που ξεφυτρώνουν κατά δεκάδες από το προηγούμενο καλοκαίρι που χλευαζουν ανά 5 λεπτά οτιδήποτε έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, δεν κυκλοφορεί κανείς εδώ μέσα.

Όλοι εδώ μέσα είναι αγνά ΠΑΟΚτσακια που γράφουν με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.Δεν έχουν ως σκοπό την πλήρη αποδόμηση του Ιβάν και οποιουδήποτε έχει σχέση μαζί του.

Και φυσικά δεν μιλάω για τους γνωστούς γκρινιαρηδες ή τους περισσότερο απαιτητικούς.

Όλοι έχουμε καταλάβει τι γίνεται και εδώ μέσα και στα social media . Δεν χρειάζεται να υποκρινομαστε.
Πάντως εγώ αν μου φέρει έναν κανονικό προπονητή τον αγαπάω τον Ιβάν!
Δεν έχω απαιτήσεις ούτε για Πελεγκρίνι ούτε για Μουρίνιο.
Προσωπικά ούτε με Μαλεζά θα γκρίνιαζα.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Διαβαζουμε οτι το "καλυτερο ποδοσφαιρο το ειδαμε επι Ιβιτς"
Ενταξει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 4):
Unpsofable78, tenten4GT, Aigle_Noir, abc_o_ karpouzas
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:55 Embuji
Αυτός που αδυνατεί να διαβάσει είσαι εσύ, που έχω γράψει ήδη πόσες φορές ότι ούτε σε εμένα αρέσει η επιλογή Πουσιτς.

Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Ότι εγώ κρατάω και μια πισινή.

Και επειδή γράφεις συνεχώς με κεφαλαία για να πείσεις, εγώ δεν γράφω με αφορμή την πρόσληψη Πουσιτς, " Ο Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ", ούτε σταζω δηλητήριο κάθε τόσο και λιγάκι.

Όσο για τα επιχειρήματα σου. Τα προσόντα των Ιβιτς και Γκαρσία ποια ήταν; Είχαν θητεία κάπου ως προπονητές;

Ο Μπενιτεθ είχε αποτυχημένα περάσματα σε ποιο επίπεδο; Ώστε να τον θεωρούσες χειρότερη επιλογή από τον Πουσιτς (πάντα αν δεν είχε προηγηθεί το πέρασμα του από βαζελο).

Άρα και εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι ο Αμοριμ με αποτυχημένο πέρασμα από την Γιουναιτεντ, θα ήταν πολύ κακή επιλογή και θα ούρλιαζα περισσότερο απ ότι για τον Πουσιτς. Δεν θα βίαζα την λογική. Θα ήταν η άποψη μου.

Αλήθεια τέτοιον διάλογο θέλετε κάποιοι;
Μια κακη δουλεια δε σε κανει κακο προπονητη οπως τον αμοριμ πχ. +Οτι ειναι νεος οποτε βρηκε και την επομενη ομαδα μπαμ μπαμ, την μιλαν. Ο Ιβαν θα τελειωσει στα ματια μου απο τον ΠΑΟΚ αν παει σε αυτη την γελοια επιλογη πουσιτσ. Δικαιωμα μου. Ιβιτσ και Γκαρσια προπονουσαν τις μικροτερες ομαδες με τον δευτερο να εχει αφησει και τρομερες εντυπωσεις στην β ομαδα. Και οι 2 πηραν την ευκαιρια. Ο ενας πετυχε και το εδειξε και η μετεπειτα καριερα του σαν πολυ καλος προπονητης. Ο μπενιτεθ ειναι καπου 66 δηλαδη προς το τελος της καριερας του και, σε 6 μηνες τον διωξανε απο την εβερτον, περιπου 2(!) χρονια μετα σε 8 μηνες η θελτα και τωρα η ζελα. Ειναι στην δυση της καριερας του και εχει ΜΟΝΟ αποτυχημενες δουλειες εδω και καιρο. Να τον θελω στον ΠΑΟΚ γιατι; Ποια ειναι η προοπτικη του φτασμενου και παρωχημενου μπενιτεθ;

τωρα θα μου πεις την προοπτικη του πουσιτσ και γιατι ειναι μια επιλογη που δεν αξιζει κραξιμο; Οχι στηριξη μην φτασουμε εκει, πες μου γιατι εγω πρεπει να πω κατσε να τον δω. Τι εχει δειξει για να το πω αυτο στην μικρη καριερα του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pisakaipoupoula έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 τι ποδοσφαιρικό να πούμε ρε άνθρωπε? είναι πολύ μικρό το δείγμα της δουλειάς του ως πρώτος και πάντα σε ειδικές συνθήκες, σαν τι να κρίνουμε το πρωτάθλημα εν καιρώ πολέμου της Ουκρανίας ή την Σ. Αραβία? Μισός χρόνος στην Τβέντε και άλλο τόσο στην Άλκμαρ είναι οι κανονικές δουλειές του
Αυτό σου λέω , ότι εσένα η όποια κρίση σου βασίζεται σε 2 λεπτά googling και βλέποντας τις ομάδες που ήταν και τις θέσεις που τερμάτισε.
Ούτε αν οι ομάδες του ήταν καλές ή κακές
Ούτε αν είχε καθαρή η οχι φιλοσοφία
Ούτε αν είχε δομή το παιχνίδι του
Ούτε το ποσό δουλεμενες ή όχι ήταν οι ομάδες του
Τίποτα.
Δεν σου λέω να μην λες ότι ήθελες κάτι καλύτερο.
Αυτό που λέω είναι να έχουμε την αυτογνωσία ότι οι γνώσεις και οι πληροφορίες που διαθέτουμε είναι ελάχιστες ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
Equalizer, Unpsofable78, vasgias, Montrealiotis, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τον Ιβιτς εν τω μεταξύ τον ρώτησε κανείς αν θέλει να ερθει;
These users thanked the author nothu for the post:
namisenoiazei
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω θα ημουν χαρουμενος κ με ενα προτζεκτ - προπονητη.....Σαν αυτον του βαζελου...Που εκανε κ πρωταθλητισμο και επαιξε κ τσου λου...Διαβασμενη επιλογη απο τον αμπαλο Αλαφουζο..ή του Νικολιτς που εφερε ο αλλος αμπαλος το παρατραγουδο...Σας ικετευω μην αρχισετε παλι τα γνωστα περι ζηλειας για τους αλλους κλπ κλπ...Τη λογικη θελω να καταδειξω...Εμεις παμε σε προπονητη που κοουτσαρει 2,5 χρονια...Τι να πεις...
Προφανως ολοι θελουμε να βγει...κανενας μας δε θελει να αποτυχει...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 5):
embuji, aivas19, Logistis, FreeWatcher, vasgias
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Not bad
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
george188, Aigle_Noir, vasgias, Ally Samagoal
embuji

Δημοσίευση από embuji »

DimitrisS έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:04
embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:57
Αν πχ με ελεγες να διαλεξω αναμεσα σε πουσιτσ ή Λετο, θα επελεγα τον Λετο. Θεωρω οτι εχει πολυ μεγαλυτερη προοπτικη του Πουσιτσ. Χωρις να λεω οτι θα ηθελα Λετο γενικα στον ΠΑΟΚ.
Τα κριτηρια σου ποια θα ηταν ακριβως για να επιλεξεις τον Λετο και οχι τον Πουσιτς;
Και οχι, η απαντηση δεν ειναι η προοπτικη, γιατι ειναι σαν να μου λες η ηλικια και να ερχεσαι στα λογια μου.

Τι εννοεις με τον ορο προοπτικη και γιατι με βαση την εως τωρα προπονητικη καριερα του ενος και του αλλου ο Λετο εχει μεγαλυτερη και καλυτερη προοπιτκη;
Σιγουρα οτι ειναι εγχωρια αγορα οπως ηταν ο λουτσεσκου και μου αρεσε το επιθετικο ποδοσφαιρο του. Ειναι παικτης με τεραστιες παραστασεις που παιζει ρολο, και θεωρω θελκτικο το ποδοσφαιρο του οποτε θα επαιρνα πιο ευκολα το ρισκο πανω στον Λετο με την λογικη οτι μπορει αυτον να τον εξελιξω και να εξελιγθω μαζι του. Φρεσκο αιμα και ιδεες. Γιαυτο θα ελεγα οτι τον προτιμω απο εναν προπονητη που εχει μικρη εμπειρια και εχει απολυθει απο ολες τις δουλειες του. Γιαυτο θα τον προτιμουσα. Βεβαια δε θεωρω τον Λετο ετοιμο για καραβι επιπεδου ΠΑΟΚ σε καμια περιπτωση απλα ναι θα τον προτιμουσα απο τον Πουσιτσ 100%.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

δεν μπορώ να δώ μπαρτσελόνα με λεβαντόφσκι..καλύτερα σβιντέρσκι
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έχει και άλλα μεγαλύτερα καράβια η Θεσσαλονίκη για τον Λέτο :opaokara:
Irishman

Δημοσίευση από Irishman »

renegade έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:09
pisakaipoupoula έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:52 τι ποδοσφαιρικό να πούμε ρε άνθρωπε? είναι πολύ μικρό το δείγμα της δουλειάς του ως πρώτος και πάντα σε ειδικές συνθήκες, σαν τι να κρίνουμε το πρωτάθλημα εν καιρώ πολέμου της Ουκρανίας ή την Σ. Αραβία? Μισός χρόνος στην Τβέντε και άλλο τόσο στην Άλκμαρ είναι οι κανονικές δουλειές του
Αυτό σου λέω , ότι εσένα η όποια κρίση σου βασίζεται σε 2 λεπτά googling και βλέποντας τις ομάδες που ήταν και τις θέσεις που τερμάτισε.
Ούτε αν οι ομάδες του ήταν καλές ή κακές
Ούτε αν είχε καθαρή η οχι φιλοσοφία
Ούτε αν είχε δομή το παιχνίδι του
Ούτε το ποσό δουλεμενες ή όχι ήταν οι ομάδες του
Τίποτα.
Δεν σου λέω να μην λες ότι ήθελες κάτι καλύτερο.
Αυτό που λέω είναι να έχουμε την αυτογνωσία ότι οι γνώσεις και οι πληροφορίες που διαθέτουμε είναι ελάχιστες ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα
Προφανώς δε ξέρουμε τον Πούσιτς προπονητικά γιατί ήταν σε ομάδες μη εμπορικές -μόνο κανένας στοιχηματζής μπορεί να τον παρακολουθούσε. Βάσει βιογραφικού δεν είναι κάτι σπουδαίο και λογικό να μην κάνει γκελ στον κόσμο -μπορεί και να βγει, αλλά θα σου βγει και δεύτερο στοίχημα στη θέση του προπονητή; Βέβαια, δε καταλαβαίνω γιατί ξινίζει τόσο πολύ ο κόσμος. Οι περισσότεροι προπονητές επί Σαββίδη ήταν ενός μέτριου επιπέδου. Καλομάθαμε φαίνεται με Λουτσέσκου και χάσαμε επαφή με την πραγματικότητα -βέβαια, επιτυχία της διοίκησης Σαββίδη είναι και αυτό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”