Νέος προπονητής

Nassos

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Nassos »

Мир έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:30 Εικόνα
Οχι πάλι! Έχει από χθες που το έγραψε ένα παλικάρι κσι όλη μέρα το τραγουδαγα στο κεφάλι μου.

Υγ. Μην είστε στα κάγκελα ρε μάγκες συνέχεια, ουτε εμένα με ενθουσιάζει ο πουσιτς ριαλ γκουντ( οχι οτι έχω κ ιδέα από προπονητές), αλλα ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο.
These users thanked the author Nassos for the post (total 5):
george188, Unpsofable78, paok apo epilogi, Aigle_Noir, aivas19
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Βέβαια... Αν...λεμε αν τυχόν, σκάσει αύριο άλλο όνομα προπονητή ή κάνα τρελό ότι παραμένει ο Λουτσεσκου στο τιμόνι, θα διαβάζουμε τα περίφημα "οι αντιδράσεις του κόσμου έφεραν την επιλογή αυτή" και κάποιοι, οι οποίοι έχουν "τελειώσει" ήδη τον Ιβάν, θα κοκορευονται.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
Ally Samagoal, navigator11, trouman
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Ελπίζω να μην είναι αυτός ο νέος μας προπονητής. Αλλά το εξοργιστικό σε περίπτωση που δεν είναι αυτός, θα είναι η οργανωμένη διαρροή για να τσεκάρουν τον σφυγμό του ΠΑΟΚτση.
These users thanked the author blackzi for the post (total 2):
paokkerkir, MikeStr4
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

aivas19 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:18
xrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:49
george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:45

Ο πουσιτς πιστευεις οτι ερχεται μετα απο την αραβια με κατω απο 1? Μιας κ το γυριζουμε συνεχως στο οικονομικο .Αν θελανε αυτοφορακια κ φθηνη επιλογη υπηρχε κ ο παμπλο
Προσωπικά το πρόβλημά μου δεν ειναι τοσο το οικονομικό όσο το ότι ο ορίζοντας μας περιορίζεται σε Ρωσιες, Ουκρανίες και Αραβιες, εκεί όπου το ποδόσφαιρο πάει για να πεθάνει
Ολλανδός είναι 😂
Πρώτος προπονητής στη Σαχταρ και στα Εμιράτα.
Τα γελάκια αλλού γιατί δεν έχουμε όλοι την όρεξη σου
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
Gregk19262000, gk.box16
Demir

Δημοσίευση από Demir »

blackzi έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:37 Ελπίζω να μην είναι αυτός ο νέος μας προπονητής. Αλλά το εξοργιστικό σε περίπτωση που δεν είναι αυτός, θα είναι η οργανωμένη διαρροή για να τσεκάρουν τον σφυγμό του ΠΑΟΚτση.
Το εξοργιστικό θα είναι αν χρειάζεται να πάρεις σφυγμό για μια τέτοια κίνηση ..
These users thanked the author Demir for the post (total 3):
paokspren, paokkerkir, Gregk19262000
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ νομίζω ότι η ΠΑΕ ζώντας τους δύο διαφορετικους λουτσέσκου,τον λουτσέσκου της πρώτης θητείας και αυτόν της δεύτερης που ήρθε με μια έπαρση και δείχνοντας ( σε εμένα τουλάχιστον) πολλές φορές ότι ένιωθε μεγαλύτερο μέγεθος από την ομάδα,ήταν ο λόγος που δεν πήγαν σε πιο επιτυχημένες επιλογές πχ φάν μπομελ.
Σε μια άλλη εποχή μπορεί και να έβγαινε το ρίσκο. Θεωρώ απίθανο τώρα να καταφέρει αυτός ο άνθρωπος να φέρει αγωνιστικες επιτυχίες. Μεγάλες πωλησεις μπορεί.

Υγ έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες της Ολλανδίας, αν κάτι θα φέρει είναι αυτό το εκνευριστικό ( για τους αντιπάλους) χτίσιμο από πισω
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ελπίζω ο Ιβαν να αψουγκραστει τον κόσμο και να πάμε σε κάτι αλλο
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

λολ
These users thanked the author jibbie for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Oh S.. t. Here we go again :lol:
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Αν η επιλογή του προπονητή εξαρτάται από το γκελ στον κόσμο, τότε θα είναι η κατάσταση εξωφρενική. Ο κόσμος αποτελέσματα θέλει, και ο μποτρινι γίνεται στρατηγός.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
george188, navigator11, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Apeiroelaxistos

Δημοσίευση από Apeiroelaxistos »

Άρχισε ήδη να μου λείπει ο Λουτσέσκου

ΥΓ Όπως έγραψε ο Διεσι στο φεισ, τα τελευταία χρόνια ο Λουτσέσκου έκανε τα πάντα. Έπαιρνε τα πάντα πάνω του. Ε πόσ να αντέξει ένας άνθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apeiroelaxistos την Τρί 16 Ιουν 2026, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Apeiroelaxistos for the post:
st4this
tzim01

Δημοσίευση από tzim01 »

ποιον σφυγμο του κοσμου να δουν ρε παιδια και ποιες αντιδρασεις του κοσμου θα αλλαξουν καταστασεις,ειμαστε σοβαρο κλαμπ η οχι?

γιατι να δουν τον σφυγμο του κοσμου ,ποιος λογικος ΠΑΟΚτσης θελει τον πουσιτς για αντικαταστατη του λουτσεσκου(που εγω θελω να αντικατασταθει ο προπονητης) , ποιες αντιδρασεις του κοσμου θα αλλαξουν καταστασεις σαν τον ντελιας?

οταν πιστευεις κατι και νιωθεις οτι θα γινει κατι καλο βγαζεις το ονομα του πουσιτς μιση ωρα πριν την ανακοινωση της συνεργασιας και τελος,αν νιωθεις οτι το καλυτερο ειναι η πωληση του ντελια το τελειωνεις και δεν νιωθεις απο τις πιεσεις του κοσμου.

φτανει η σφυγμομετρηση ,φτανει τα με εντολη ιβαν,τελειωσαν αυτα καιρο τωρα
black death

Δημοσίευση από black death »

Για ενα αφουγκρασμα ζουμε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:32 Ξεκινώ με ένα disclaimer: είμαι έξαλλος με την απόφαση να αντικατασταθεί ο Λουτσέσκου.

Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά, θεωρώ εντελώς ασόβαρες τις τοποθετήσεις του τύπου "αν είναι να έρθει ο Χ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου, αν είναι να έρθει ο Ψ θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου"

Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του Πούσιτς που δεν μπορώ να παραβλέψω. Το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ουσιαστικά ανύπαρκτη ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ξεκίνησε προπονώντας ομάδες φούτσαλ και έφτασε να πάρει πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ και τους ακριβοπληρωμένους πάγκους των Εμιράτων. Προφανώς, αυτή η διαδρομή δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ και κυνηγά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έως τώρα πορεία του με εκείνη τύπων όπως ο Λουτσέσκου ή ο Κονσεϊσάο, για τους οποίους ήταν σαφώς ευκολότερο να βρουν ανοιχτές πόρτες σε νεαρότερη ηλικία, λόγω του ονόματος τους.

Τώρα οκ το θεωρώ και λίγο καραγκιοζιλίκι από τους ίδιους τύπους που φαγώθηκαν να φύγει ο Ραζβάν τώρα να ξεφτυλίζουν τον υποψήφιο αντικαταστάτη γιατί αυτοί είχαν φαντασιωθεί τον τάδε και τον δείνα.
Σουριναμεζε συμφωνώ απολύτως σε όλα.Παρ όλα αυτά θα προτιμούσα κάποιον πιο νεαρό ανερχόμενο με φρέσκιες ιδέες κι ας μην έχει καταφέρει πολλά μέχρι τώρα.

Στα θετικά του Πουσιτς η Ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία και το ότι έχει δουλέψει στο πλευρό του Σλοτ, αλλά παραμένει μία επιλογή που προκαλεί προβληματισμούς και επικοινωνιακα είναι βούτυρο στο ψωμί κάποιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 16 Ιουν 2026, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παντως απ οτι φαινεται (οχι λογο πουσιτς αποκλειστικα...αλλα γενικοτερης οργανωσης και προετοιμασιας της ομαδος) θα γλιτωσουμε τα τραβηγματα απο Σερρες τις Πεμπτες...συν την οικονομια...να σαι καλα ρε Ιβαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”