Νέος προπονητής
- FreeWatcher
Re: Νέος προπονητής
Επαναλαμβάνω κ καληνυχτώ,
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ή Λουτσέσκου πριν να είναι αργά!
Όχι σε 55χρονο ταλέντο…
Όχι σε 55χρονο ταλέντο…
- These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 3):
- MikeStr4, Vet_eranos, Gregk19262000
Άσε μας ρε φίλε που πρέπει να παραιτηθούνFreeWatcher έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:54 Όπως έγραψαν φίλοι παραπάνω, αν Μάτος κ Βιειρίνια δεν ήρθαν ως γλάστρες που αρκούνται σε πότισμα κ μόνο, οφείλουν να παραιτηθούν!
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
- Ally Samagoal, george188, Unpsofable78, Aigle_Noir, χξς', paok apo epilogi
Το έγραψα και πριν. Κανείς δεν έχει απαξιωθεί. Αλλά αν δεν αλλάξει πορεία η ομάδα στον τρόπο διοίκησης τότε ναι, θα καούν. Μπορεί να φύγουν νωρίτερα. Θα δούμε.george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:02Ο ματος κ ο Αντρε ειναι εδω 7 μερες, μπορεις εσυ να προκαταβάλλεις τι κανουν κ τι θα κανουν? Ή τους θεωρεις τοσο "λιγους" σαν προσωπικοτητα που να μην λενε τη γνωμη τους? θα τους απαξιωσουμε κ αυτους στη βδομαδα επειδη ειναι στραβο το κλιμα χωρις να του ςδουμε? ε καντε το ρε παιδια, εγω δνε θα παρω ευχαριστωThax έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:00Εδώ δεν μιλάμε για λόγο. Είναι καθαρή επιλογή Γιωργη. Τότε τι φέρανε τα παιδιά και μας τσαμπουνάνε για αλλαγή μοντέλου; Μάλλον για ασπίδα τους πήραν αλλά δεν θα κρατήσει αυτή η ασπίδα για πολύ.george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:57
Για ποιο λογο ακρβιως οφειλουν να παραιτηθουν αδερφε? Εχεις δει σε πολλες ομαδες να μην εχει λογο η ιδιοκτησια στην επιλογη προπονητη? εγινε αυτο στην ΑΕΚ? στον γαυρο? στον βαζελο? στην Ρεαλ? στη μπαρτσα? που?
-
black death
Το οφειλουν κιολας. Τωρα σε ποιον το οφειλουν...aivas19 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:19Άσε μας ρε φίλε που πρέπει να παραιτηθούνFreeWatcher έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:54 Όπως έγραψαν φίλοι παραπάνω, αν Μάτος κ Βιειρίνια δεν ήρθαν ως γλάστρες που αρκούνται σε πότισμα κ μόνο, οφείλουν να παραιτηθούν!
Στο τελος θα βγαζουμε το τιμ με εκλογες. Καλα θα παει αυτο, σαν την χωρα.
- These users thanked the author black death for the post:
- Ally Samagoal
Ο Μεντιλιμπαρ στην Ευρώπη με τα μεγαθήρια επαιξε σωστά την μπάλα απο την άμυνα και καλό ποδόσφαιρο γι αυτό έτρωγε και πολλά μπαλάκια αλλα ταυτόχρονα ειχε καλη παρουσία. Στην Ελλάδα ρήμαξε τις σεντρες οταν είδε ότι δεν μπορει να παίξει κατι άλλο.george188 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:19 Oχι ρε συ εδω λεει οτι παιζει με build up. Μεντιλιμπαρ κ αλμειδα μαλωμενοι ηταν με αυτο
High pressure ειχε δεν τους φοβόταν.
Τώρα αν ο πουσις ειναι ενα κράμα Λουτσεσκου και Μεντιμπαρ με ενα σμπάρο....
Δεν ειναι θεωρια ουτε γνωμη ομως. Ειναι κατι που εγινε. Αρεσει δεν αρεσει. Το ξαναεγραψα εστω στο 90+8 να πει φερτε κανονικο προπονητη. Οπως ειπε και ο ανπσοφαμπλε, δεν εχει υπογραψει ακομα.markos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:20 Embuji προσπαθεί να ξεχάσει τι έγινε με τον Ντελια και σύ του το υπενθυμίζεις![]()
![]()
![]()
Οτι και να λέμε , δεν ακούει κανένας ..FreeWatcher έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:19 Επαναλαμβάνω κ καληνυχτώ,
Όχι σε 55χρονο ταλέντο…
φέρνουν 56 χρόνο με 2,5 χρόνια εμπειρία , το 1,5 σε εμπόλεμη ζώνη και το άλλο στο μιλκο καπ της αραβιας
Ε καλά τώρα και σύ τι τα σκαλίζεις..embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:24Δεν ειναι θεωρια ουτε γνωμη ομως. Ειναι κατι που εγινε. Αρεσει δεν αρεσει. Το ξαναεγραψα εστω στο 90+8 να πει φερτε κανονικο προπονητη. Οπως ειπε και ο ανπσοφαμπλε, δεν εχει υπογραψει ακομα.markos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:20 Embuji προσπαθεί να ξεχάσει τι έγινε με τον Ντελια και σύ του το υπενθυμίζεις![]()
![]()
![]()
Περασμένα ξεχασμένα…Ας πούμε ότι δεν έγινε.
- FreeWatcher
Άλλαξε ο Μανωλιός κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…aivas19 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:19Άσε μας ρε φίλε που πρέπει να παραιτηθούνFreeWatcher έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:54 Όπως έγραψαν φίλοι παραπάνω, αν Μάτος κ Βιειρίνια δεν ήρθαν ως γλάστρες που αρκούνται σε πότισμα κ μόνο, οφείλουν να παραιτηθούν!
Όλα τριγύρω αλλάζουνε κ όλα τα ίδια μένουν…
Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου…
Δεν μου ρχονται άλλα. Τζάμπα όλο το παπατζιλίκι για αλλαγές και φούμαρα. Απλά οι υπάλληλοι άλλαξαν.
Το ΔΗΜΟΣΙΟ ζει!!!
- Unpsofable78
Το να εκμεταλλεύεται κανείς μια φημολογουμενη προς το παρόν πρόσληψη προπονητή, για να φιτιλιασει κι άλλο ένα ήδη εκρηκτικό κλίμα στο φόρουμ, δείχνει αν μην τι άλλο τις προθέσεις του.markos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:20 Embuji προσπαθεί να ξεχάσει τι έγινε με τον Ντελια και σύ του το υπενθυμίζεις![]()
![]()
![]()
Μου αρέσει που σου κάνει και like
.
- These users thanked the author Мир for the post (total 7):
- paoki19, Σουριναμέζος, Equalizer, pagotatzis, aivas19, Gregk19262000, smoothcriminal1926
Kαι όλα ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του ποδοσφαίρου.
Ίδια η Λίβερπουλ 4-2-3-1 του Μπενίτεθ, και ίδια με το 4-3-3 του Ρότζερς και μετά του Κλόπ?
Αν πάει για 4-3-3 με αυτό το ρόστερ δεν θα θα παει μακριά. Για αρχή θα χρειαστεί 3 ακόμη Μιχαηλίδηδες.
- Σουριναμέζος
Ξεκινώ με ένα disclaimer: είμαι έξαλλος με την απόφαση να αντικατασταθεί ο Λουτσέσκου.
Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά, θεωρώ εντελώς ασόβαρες τις τοποθετήσεις του τύπου "αν είναι να έρθει ο Χ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου, αν είναι να έρθει ο Ψ θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου"
Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του Πούσιτς που δεν μπορώ να παραβλέψω. Το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ουσιαστικά ανύπαρκτη ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ξεκίνησε προπονώντας ομάδες φούτσαλ και έφτασε να πάρει πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ και τους ακριβοπληρωμένους πάγκους των Εμιράτων. Προφανώς, αυτή η διαδρομή δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ και κυνηγά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έως τώρα πορεία του με εκείνη τύπων όπως ο Λουτσέσκου ή ο Κονσεϊσάο, για τους οποίους ήταν σαφώς ευκολότερο να βρουν ανοιχτές πόρτες σε νεαρότερη ηλικία, λόγω του ονόματος τους.
Τώρα οκ το θεωρώ και λίγο καραγκιοζιλίκι από τους ίδιους τύπους που φαγώθηκαν να φύγει ο Ραζβάν τώρα να ξεφτυλίζουν τον υποψήφιο αντικαταστάτη γιατί αυτοί είχαν φαντασιωθεί τον τάδε και τον δείνα.
Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά, θεωρώ εντελώς ασόβαρες τις τοποθετήσεις του τύπου "αν είναι να έρθει ο Χ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου, αν είναι να έρθει ο Ψ θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου"
Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του Πούσιτς που δεν μπορώ να παραβλέψω. Το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ουσιαστικά ανύπαρκτη ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ξεκίνησε προπονώντας ομάδες φούτσαλ και έφτασε να πάρει πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ και τους ακριβοπληρωμένους πάγκους των Εμιράτων. Προφανώς, αυτή η διαδρομή δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ και κυνηγά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έως τώρα πορεία του με εκείνη τύπων όπως ο Λουτσέσκου ή ο Κονσεϊσάο, για τους οποίους ήταν σαφώς ευκολότερο να βρουν ανοιχτές πόρτες σε νεαρότερη ηλικία, λόγω του ονόματος τους.
Τώρα οκ το θεωρώ και λίγο καραγκιοζιλίκι από τους ίδιους τύπους που φαγώθηκαν να φύγει ο Ραζβάν τώρα να ξεφτυλίζουν τον υποψήφιο αντικαταστάτη γιατί αυτοί είχαν φαντασιωθεί τον τάδε και τον δείνα.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 14):
- george188, Unpsofable78, paoki19, Ally Samagoal, Nassos, leomatos88, paok apo epilogi, nunies4, renegade, Aigle_Noir and 4 more users
- Statistikologos
Στρατηγό θα λέμε και θα κλαίμε. Περαστικά μας.
- These users thanked the author Statistikologos for the post (total 3):
- Mpoz, MikeStr4, Gregk19262000