Νέος προπονητής

embuji

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από embuji »

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:29 Οταν ( Κ ΑΝ) ανακοινωθει ο Πουσιτς, θα δουμε αν θα δικαιωθει κ ενας παιχτης μας για αυτα που ελεγε απο τν Μαρτιο στο στενο του κυκλο..
ΜΙΛΑ ΒΙΡΝΑ
These users thanked the author embuji for the post (total 8):
rockcity4, Γερασίμου, Patron, blackzi, Gregk19262000, smoothcriminal1926, aivas19, TylerDurden
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εγώ αν έρθει αυτόμπαναρομαι μέχρι να φύγει , δεν αντέχεται αυτή η κοροϊδία η ασχετοσύνη ..
These users thanked the author Demir for the post (total 2):
Dimitris_L4, Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

έχει γίνει εξαιρετικά εκτεταμένη έρευνα γύρω από το προφίλ του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συγκέντρωσαν πληροφορίες από ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, από στελέχη συλλόγων, από ποδοσφαιριστές, ακόμη και από αντιπάλους που βρέθηκαν απέναντί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές και οι αναζητήσεις ξεπερνούν κατά πολύ τις συνηθισμένες διαδικασίες αξιολόγησης μιας υποψηφιότητας.
Αυτός είναι και ο λόγος που στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η επιλογή του επόμενου προπονητή δεν αποτελεί προϊόν πίεσης ή βιασύνης λόγω των χρονικών περιθωρίων. Αντίθετα, υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και βασίζεται σε δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί σε βάθος χρόνου.
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι συγκεντρώνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της επόμενης ημέρας. Οι πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, από στελέχη συλλόγων, ποδοσφαιριστές και αντιπάλους, σκιαγραφούν έναν προπονητή με ισχυρή προσωπικότητα, ο οποίος γνωρίζει να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα αποδυτήρια και να κρατά ισορροπίες σε απαιτητικά περιβάλλοντα.
Παράλληλα, πρόκειται για έναν τεχνικό που πιστεύει στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες του επιδιώκουν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζουν ψηλά στο γήπεδο και προσπαθούν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στον αντίπαλο.

Την ίδια στιγμή, όσοι τον γνωρίζουν καλά επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για έναν προπονητή εγκλωβισμένο σε μία μόνο ποδοσφαιρική ιδέα. Αντίθετα, έχει δείξει ότι μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε αγώνα, στις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου και στις συνθήκες που διαμορφώνονται μέσα στη σεζόν.

Αυτό το προφίλ φαίνεται να ταιριάζει με τη γενικότερη κατεύθυνση που έχει επιλέξει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Η λογική δεν αφορά μόνο τον προπονητή, αλλά συνολικά τα πρόσωπα που στελεχώνουν το νέο οργανόγραμμα. Ο Δικέφαλος στρέφεται σε ανθρώπους νεότερης γενιάς, με φιλοδοξία, κίνητρο και διάθεση να εξελιχθούν μέσα από τον οργανισμό. Το ίδιο σκεπτικό ακολουθήθηκε με τον Λέο Μάτος, ο οποίος καλείται να αναλάβει έναν κομβικό ρόλο στη νέα ποδοσφαιρική δομή της ομάδας.

ηδη ξεκινησαν οι υμνοι απο το gazzeta και τον Σουντουλιδη
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:29 Οταν ( Κ ΑΝ) ανακοινωθει ο Πουσιτς, θα δουμε αν θα δικαιωθει κ ενας παιχτης μας για αυτα που ελεγε απο τν Μαρτιο στο στενο του κυκλο..
Δηλαδή? Προφανώς δεν χρειάζεται να αναφέρεις ονομα
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Γερασίμου έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:28 Το gazzetta τον έχει σίγουρο και έβαλε το βιογραφικό του, χωρίς όμως να αναφέρει ότι τον έδιωξαν κακήν-κακώς από την Σαχτάρ όταν την έβγαλε 3η και από την Σ. Αραβία. Δεν ξέρω τί παριστάνουν μέσα στην ομάδα Μάτος και Βιερίνια όταν ο προπονητής επιλέγεται από την οικογένεια επειδή έτσι του είπε ο κορνές. Παλιά οι γαύροι οπαδοί έριξαν κορνέδες όταν αν θυμάμαι καλά ανακοινώθηκε προπονητής ο συγχωρεμένος Αντ. Γεωργιάδης.
Αν τελικά θα είναι αυτός, πολύ άσχημα ξεκινά η χρονιά. Είπαμε κάποιοι, θέλετε πολλοί, θέλετε λίγοι ότι έκλεισε ο κύκλος του Ραζβάν, αλλά στην θέση του αναμφισβήτητα πιο πετυχημένου προπονητή στον ΠΑΟΚ φέρνεις κάτι πολύ καλύτερο για να δικαιολογήσεις την λύση του συμβολαίου και όχι ότι σου πετάξανε. Δεν καταλαβαίνουν στην οικογένεια Σαββίδη ότι οι δικές τους επιλογές είναι αυτές που φέρνουν σπατάλες με τα διάφορα ρωσικά και άλλα παλτά που φεσώνουν την ομάδα και μας μιλάνε μετά για sustainability; Πώς, όταν πετάνε οι ίδιοι τα χρήματα σε πηγάδια χωρίς πάτο;
Ιβάν και οικογένεια, η στήριξη και η ανοχή έχουν όρια.
Καλύτερα να τον ανακοινώσουν σε μεταμεσονύχτιες ώρες για να μας πιάσουν στον ύπνο.
Caffeine tablets κάνουν Γιατρέ?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:31
ΜΙΛΑ ΒΙΡΝΑ
Κρατιεμαι να μην τα ξανα θυμησω...τα ειχα πει κ τοτε ( χωρις να αναφερω το ονομα του) τι ελεγε κ μου την πεσανε οτι θελω να φερω διχονοιες κ αλλες μλκιες...τεσπα εγω τ κουμπωσα τ ζαναξακι μου, ηδη νυσταξα....
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Εννοείται πως ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει ομάδα για να παίξει και τη νέα χρονιά μπάλα και μεταγραφές θα κάνει, και προπονητή θα έχει, πιθανώς και με μια συμπτωματικη συναστρία παραγόντων σαν την φετινή των άλλων να σηκώσει και τον τίτλο
Αλλά
Η διοικητική και ιδιοκτησιακή προχειρότητα, ερασιτεχνισμός και τα παιδία παίζει που συνοδεύουν την απόλυση Λουτσέσκου δεν γίνεται να κρυφτούν πισω απο το δάχτυλό μας, ακόμα και να έρθει από έκπληξη και στο παρά ένα ο προπονητής εκείνος που θα δώσει σοβαρή προοπτική δημιουργίας μιας νέας ομάδας.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:34
ΜΙΛΑ ΒΙΡΝΑ
Κρατιεμαι να μην τα ξανα θυμησω...τα ειχα πει κ τοτε ( χωρις να αναφερω το ονομα του) τι ελεγε κ μου την πεσανε οτι θελω να φερω διχονοιες κ αλλες μλκιες...τεσπα εγω τ κουμπωσα τ ζαναξακι μου, ηδη νυσταξα....
Στειλε περσοναλ σε παρακαλω
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΜΙΛΑ ΒΙΡΝΑ
κερνα. Πληροφοριες και ζαναξ.
These users thanked the author embuji for the post:
smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Μπορούμε να μάθουμε την κατεύθυνση που έχει διαλέξει η ΠΑΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως αναφέρει ο Σουντουλιδης;
These users thanked the author GianD for the post:
crow1581
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Συνομήλικος του Ραζβαν δεν ειναι αυτός; Με 4 χρονιές ως πρώτος προπονητής τι ακριβώς περιμένουμε να πετύχει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον; Μακάρι να βγει αλλά πόσες πραγματικές πιθανότητες υπάρχουν;
These users thanked the author episimos73 for the post (total 2):
crow1581, Ilka4
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Δεν θέλω να κράξω για τις ικανότητες του Πούσιτς σαν προπονητή γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι ο Ιβάν απέλυσε τον Λουτσέσκου γιατί δεν έφερε αυτά που περιμέναμε, και έφερε κάποιον από τον οποίο κανένας δεν περιμένει τίποτα.
These users thanked the author paokspren for the post (total 6):
pisakaipoupoula, st4this, crow1581, aivas19, Kourdos, FreeWatcher
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

episimos73 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:38 Συνομήλικος του Ραζβαν δεν ειναι αυτός; Με 4 χρονιές ως πρώτος προπονητής τι ακριβώς περιμένουμε να πετύχει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον; Μακάρι να βγει αλλά πόσες πραγματικές πιθανότητες υπάρχουν;
Λιγότερες από ότι ο Κόντης ή ο Ράσταβατς.
These users thanked the author paokkerkir for the post:
crow1581
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Αν θυμάμαι καλά, γιατί μου είχε κάνει εντύπωση εκείνη την εποχή, ο φίλος Δημήτρης είχε αναφερθεί σε Έλληνα παίχτη της ομάδας ο οποίος είχε αναφερθεί σε οικονομικά προβλήματα της ομάδας και πως δεν υπήρχε σάλιο ούτε για δείγμα λόγω προβλημάτων στη μεταφορά κεφαλαίων

Ίσως να θυμάμαι και λάθος, καθότι δε θυμάμαι αναλυτικά λεπτομέρειες

Βγάλανε άρθρο και τα εξαπτέρυγα του πορτοκαλί
ΠΑΟΚ: Προκρίνεται του Πούσιτς, «τελειώνει» του Λουτσέσκου

Αν και δεν σημειώθηκε κάποια επίσημη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ, η αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό φινάλε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε, την ώρα που η επιλογή του Μαρίνο Πούσιτς φαίνεται να προκρίνεται για τους Θεσσαλονικείς...

Οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο τεχνικό βρίσκονται υπό διευθέτηση, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναμένεται προσεχώς, σηματοδοτώντας το τέλος μιας πολυετούς κοινής διαδρομής.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει εντείνει τις επαφές της με υποψήφιους προπονητές, επιδιώκοντας να κλείσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας το συντομότερο δυνατό.

Μεταξύ των περιπτώσεων που παραμένουν σε πρώτο πλάνο βρίσκεται εκείνη του Μαρίνο Πούσιτς.

Ο Ολλανδοκροάτης προπονητής αποχώρησε από την Αλ Τζαζίρα το περασμένο Σάββατο και εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές των ασπρόμαυρων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σημαντικά, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ως εκ τούτου, ο Πούσιτς παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων και συγκεντρώνει, αυτή τη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ...
Συμπέρασμα: Την που(τ)σί(τ)σαμε
These users thanked the author JohnAba99 for the post (total 3):
crow1581, MagdiTolba, Dimitris_L4
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

ΜΙΛΑ ΒΙΡΝΑ
Θα μπορούσες να αναφερθείς επιγραμματικά χωρίς όνομα φυσικά ;
Το μυαλό μου πάει σε παίκτη που μίλησε για τον Ιβαν και την οικογένεια γενικότερα ( αν μπορεί κλπ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”