Να τρωει το αναθεμα. Κατσε μην ακουσουμε τιποτα για παραιτησεις πριν βγει το 26... Ελπιζω να αλλαξει το πραγμα εστω και στο 90+8pisakaipoupoula έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:11 Εν τω μεταξύ αυτός δεν ήταν ο εκλεκτός του Γιωργη για αντιΛουτσέσκου πέρσι τέτοιο καιρό ?
Τότε τον Μάτος τι τον έφεραν εδώ πέρα ;
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Καλησπέρα παιδιά, σας διαβάζω (κυρίως τη μεταγραφολογία) από όταν πήγαινα λύκειο στα late 2000s που λένε στο χωριό μου. Πιο πολύ θυμάμαι το site με το παλιό theme παρά με το καινούριο. Δεν θυμόμουν καν ότι είχα κάνει εγγραφή κάποια στιγμή.
Απλά επειδή είδα ότι το ρώτησαν αρκετοί και δεν πήραν απάντηση, είπα να ρωτήσω κι εγώ.
ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ;;;
Απλά επειδή είδα ότι το ρώτησαν αρκετοί και δεν πήραν απάντηση, είπα να ρωτήσω κι εγώ.
ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ;;;
@embuji γιατί τον αποκαλείς σακαφλια; Δεν είναι από Τρίκαλα. Κατσαπλια θες να πεις, αλλά έχεις θολώσει; 
Πλήρης απογοήτευση και η απόδειξη ότι δεν αλλάζει τίποτα .. στο τέλος θα μείνει να παίζει με 5000 κόσμο στο γήπεδο.. καλοφόρετο το καλοκαιρινό παλτό.. δεν βγάζει ούτε Σεπτέμβρη .. δεν έχω καμία απαίτηση γιατί μιλάμε για την χειρότερη ίσως στιγμή τα τελευταία 8-9 χρόνια .. ώρα να παίξει επιτέλους και ο Γιώργης football manager ..
έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη..
καλό κουράγιο σε όλους ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τρί 16 Ιουν 2026, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ. Οτι θες ειναι. Εκτος απο προπονητης.Patron έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:17 @embuji γιατί τον αποκαλείς σακαφλια; Δεν είναι από Τρίκαλα. Κατσαπλια θες να πεις, αλλά έχεις θολώσει;![]()
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μάλλον για νέα αλεξικέραυνα...... Δυστυχώςsotos26 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:06 Αν ισχύει αυτό για Πουσιτς μιλάμε για πλήρη αποκοπή από την σύγχρονη ποδοσφαιρική πραγματικότητα πηγαίνοντας στον βοηθό του προπονητή-απάτη Σλοτ, ένας προπονητής ανύπαρκτος από τα πιο κάτω ράφια που έβγαλε ρε την Σαχτάρ τρίτη! (3η) σε πρωτάθλημα δύο ομάδων. Συνέλθετε ρε πραγματικά! Το ότι έπρεπε να φύγει ο Λουτσεσκου δε σημαίνει ρε ότι θα φέρεις ένα ξεχασμένο να κάνεις το χατήρι τον γιο σου, τον Ματος και τον Βιεϊρίνια τι τους έφερες; Δηλαδή ήρθε ο Ματος απ την Βραζιλία και είπε Πουσιτς;
-
xyz_o_peponas
Όχι όχι το κλίμα στο γήπεδο θα είναι και πάλι φοβερό (μεταξύ συγγενών και φίλων) όπως είπε ο έτερος οπωροπωλης. Εμείς εδώ είμαστε μίζεροι, αλλόθρησκοι και μυστακιδικοι που αλλιώς ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη.Demir έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:18 Πλήρης απογοήτευση και η απόδειξη ότι δεν αλλάζει τίποτα .. στο τέλος θα μείνει να παίζει με 5000 κόσμο στο γήπεδο.. καλοφόρετο το καλοκαιρινό παλτό.. δεν βγάζει ούτε Σεπτέμβρη .. δεν έχω καμία απαίτηση γιατί μιλάμε για την χειρότερη ίσως στιγμή τα τελευταία 8-9 χρόνια .. ώρα να παίξει επιτέλους και ο Γιώργης football manager ..
-
MagdiTolba
Οι ξένοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το αστείο με το ονομα του. Αντ αυτού το βλέπουν ωραίο γιατί παραπέμπει σε power. Push.
Α ρε να ακούς τον Αγγελάρα να τον φωνάζει. Γελιο
Α ρε να ακούς τον Αγγελάρα να τον φωνάζει. Γελιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MagdiTolba την Τρί 16 Ιουν 2026, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά είμαι σε σοκ..σε άρνηση...
Δεν δέχομαι ότι φτάσαμε 16/06, δεν έχουμε προπονητή γιατί θα διώξουμε τον Λουτσεσκου (το έγραψα και ξενέρωσα) και αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Πουσιτς....
Κρατάω μια μικρή ελπίδα μέσα μου ότι απλά έχουν κρατήσει όλες τις κινήσεις κρυφές και υπάρχει σοβαρός προπονητής που έχει υπογράψει εδώ και καιρό και απλά καθυστερεί η ανακοίνωση του για να γίνει μαζί με αυτή της αποδέσμευσης.
Too good to be true αλλα τι να κάνεις..αλλιώς γεμίζουμε με στεναχώρια για αυτά που φαίνεται να έρχονται φέτος
Δεν δέχομαι ότι φτάσαμε 16/06, δεν έχουμε προπονητή γιατί θα διώξουμε τον Λουτσεσκου (το έγραψα και ξενέρωσα) και αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Πουσιτς....
Κρατάω μια μικρή ελπίδα μέσα μου ότι απλά έχουν κρατήσει όλες τις κινήσεις κρυφές και υπάρχει σοβαρός προπονητής που έχει υπογράψει εδώ και καιρό και απλά καθυστερεί η ανακοίνωση του για να γίνει μαζί με αυτή της αποδέσμευσης.
Too good to be true αλλα τι να κάνεις..αλλιώς γεμίζουμε με στεναχώρια για αυτά που φαίνεται να έρχονται φέτος
Σπάνια εκθειαζω άλλες ομάδες, έως ποτέ, αλλά πόσο πιο προσεγμένη κίνηση φαίνεται αυτός ο Νιστρουπ του βαζελου σε σχέση με τον Πουσιτς που και στη Σαχτάρ που πήγε ,πήγε απλά γιατί το Ουκρανικό ποδόσφαιρο έχει τα θέματα του τα τελευταία χρόνια λόγω πολέμου.Μας συγκρίνω με αυτούς γιατί εμείς οι δυο αλλάξαμε προπονητή φέτος
Το gazzetta τον έχει σίγουρο και έβαλε το βιογραφικό του, χωρίς όμως να αναφέρει ότι τον έδιωξαν κακήν-κακώς από την Σαχτάρ όταν την έβγαλε 3η και από την Σ. Αραβία. Δεν ξέρω τί παριστάνουν μέσα στην ομάδα Μάτος και Βιερίνια όταν ο προπονητής επιλέγεται από την οικογένεια επειδή έτσι του είπε ο κορνές. Παλιά οι γαύροι οπαδοί έριξαν κορνέδες όταν αν θυμάμαι καλά ανακοινώθηκε προπονητής ο συγχωρεμένος Αντ. Γεωργιάδης.
Αν τελικά θα είναι αυτός, πολύ άσχημα ξεκινά η χρονιά. Είπαμε κάποιοι, θέλετε πολλοί, θέλετε λίγοι ότι έκλεισε ο κύκλος του Ραζβάν, αλλά στην θέση του αναμφισβήτητα πιο πετυχημένου προπονητή στον ΠΑΟΚ φέρνεις κάτι πολύ καλύτερο για να δικαιολογήσεις την λύση του συμβολαίου και όχι ότι σου πετάξανε. Δεν καταλαβαίνουν στην οικογένεια Σαββίδη ότι οι δικές τους επιλογές είναι αυτές που φέρνουν σπατάλες με τα διάφορα ρωσικά και άλλα παλτά που φεσώνουν την ομάδα και μας μιλάνε μετά για sustainability; Πώς, όταν πετάνε οι ίδιοι τα χρήματα σε πηγάδια χωρίς πάτο;
Ιβάν και οικογένεια, η στήριξη και η ανοχή έχουν όρια.
Καλύτερα να τον ανακοινώσουν σε μεταμεσονύχτιες ώρες για να μας πιάσουν στον ύπνο.
Αν τελικά θα είναι αυτός, πολύ άσχημα ξεκινά η χρονιά. Είπαμε κάποιοι, θέλετε πολλοί, θέλετε λίγοι ότι έκλεισε ο κύκλος του Ραζβάν, αλλά στην θέση του αναμφισβήτητα πιο πετυχημένου προπονητή στον ΠΑΟΚ φέρνεις κάτι πολύ καλύτερο για να δικαιολογήσεις την λύση του συμβολαίου και όχι ότι σου πετάξανε. Δεν καταλαβαίνουν στην οικογένεια Σαββίδη ότι οι δικές τους επιλογές είναι αυτές που φέρνουν σπατάλες με τα διάφορα ρωσικά και άλλα παλτά που φεσώνουν την ομάδα και μας μιλάνε μετά για sustainability; Πώς, όταν πετάνε οι ίδιοι τα χρήματα σε πηγάδια χωρίς πάτο;
Ιβάν και οικογένεια, η στήριξη και η ανοχή έχουν όρια.
Καλύτερα να τον ανακοινώσουν σε μεταμεσονύχτιες ώρες για να μας πιάσουν στον ύπνο.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 4):
- Ilka4, boogeyman77, GEOL, Kevin
- Dimitris_L4
Οταν ( Κ ΑΝ) ανακοινωθει ο Πουσιτς, θα δουμε αν θα δικαιωθει κ ενας παιχτης μας για αυτα που ελεγε απο τν Μαρτιο στο στενο του κυκλο..