Razvan Lucescu VI

anaximandros4

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από anaximandros4 »

οι αποφάσεις έχουν παρθεί, η ανακοίνωση προς εμάς (τον κόσμο δηλαδή) απομένει
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Equalizer Τι εννοείς γίνονται πραγματάκια. Μπορείς να μοιραστείς κάτι;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

panpangr77 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:14
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 00:12 Ο μόνος ελεύθερος Ιταλός κάτω των 50 είναι ο Παλαντίνο, αλλά δεν παίζει με τίποτα. Όλοι οι άλλοι είναι από τα πανέρια.
Και ο Πιρλο,Γκατούζο,ο Τζιλαρντινο και ο https://www.transfermarkt.gr/paolo-zane ... iner/52249.

Κάποιοι άλλοι είναι αδύνατον να έρθουν.
Gilardino και Zanetti είδα κι εγώ να σου πω, αλλά τους κατηγοριοποίησα ως πανεροκόουτς. Πίρλο και Γκατούζο δύσκολα, έχουν ακόμα να εκμεταλλευτούν την καριέρα τους ως παίκτες με τοπ συμβόλαια πριν καταλήξουν όλοι ότι είναι καταστροφή. Γενικά οι Ιταλοί είτε είναι παγκόσμιας κλάσης (4-5 συνολικά), είτε απαράδεκτοι.

Μακάρι να μπορούσαμε να φέρουμε Σάρρι, έστω και 10 χρόνια αργότερα, αλλά δύσκολο.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

marsantos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:13
Maxpaok έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 09:02 Θέλω Γερμανό ή Ολλανδό
Κουμαν δλδ; :mrgreen:

Εγώ πάντως θέλω έναν που λατρεύει το positional play :D
Έτσι για να υπάρχει μια ίντριγκα βρε αδερφέ με τους αντιρασβανικους για το αν είχαν πρόβλημα με το πρόσωπο ή με το ποδόσφαιρο του προσώπου ή και με τα 2.
Άλλη φορά κάνε απευθείας ταγκ μωρεμαλάκα. :mrgreen:
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

άντε και ανακοινώνεται νέος προπονητής και έχουμε και συνέντευξη τύπου ...παρουσίαση....και ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Θα χρειαστούν 3-5 χρόνια για να φτάσουμε σε επίπεδο πρωταθλητισμού :mrgreen: καθώς στο πλάνο μας βρίσκεται η αξιοποίηση των ακαδημιών.

Πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. :mrgreen:

ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ !!!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

anaximandros4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:19 οι αποφάσεις έχουν παρθεί, η ανακοίνωση προς εμάς (τον κόσμο δηλαδή) απομένει
δεν υπάρχει λόγος βιασύνης...ας περιμένουν κάνα 2 βδομάδες ακόμα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:28
Maxpaok έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 09:02 Θέλω Γερμανό ή Ολλανδό

Έτσι για να υπάρχει μια ίντριγκα βρε αδερφέ με τους αντιρασβανικους για το αν είχαν πρόβλημα με το πρόσωπο ή με το ποδόσφαιρο του προσώπου ή και με τα 2.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ο κύβος ερρίφθη..
Επειδή οι συζητήσεις μεταξυ Ιβαν και Ράσβαν δεν κατέληξαν πουθενά, ηαπόφαση της διοίκησης είναι η εξής:
Η παραμονή Ράσβαν στον πάγκο θα κριθεί από έναν αγώνα που θα διεξαχθεί 17 Ιουνίου στις 21.00 μεταξύ της Λουτσε fc και της ΑντιΛουτσε fc.
Man to man θα σε έχω. Τι θέση έπαιζες; Μη φοβάσαι ήμουν εγκεφαλικος σαν τον Όττο. Δε βαράω.. :opaokara:
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

van rooy έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:32 άντε και ανακοινώνεται νέος προπονητής και έχουμε και συνέντευξη τύπου ...παρουσίαση....και ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Θα χρειαστούν 3-5 χρόνια για να φτάσουμε σε επίπεδο πρωταθλητισμού :mrgreen: καθώς στο πλάνο μας βρίσκεται η αξιοποίηση των ακαδημιών.

Πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. :mrgreen:

ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ !!!
Καλά 5 χρόνια είναι πολλά αλλά αν βγει και πει ο προπονητής (μαζί με Μάτος, Βιερίνια) και πουν πως έχουν ένα τριετές πλάνο με νεότερα παιδιά κτλ

Εγώ προσωπικά θα κάνω υπομονή

Φανταστείτε σε 3 χρόνια από τώρα να μπαίνουμε σε χρονιά που ολοκληρώνεται η νέα Τούμπα και ο ΠΑΟΚ μετά από τις πωλήσεις που θα έχει κάνει και γνωρίζοντας πως θα αυξηθούν τα έσοδα από το νέο γήπεδο να μπορεί να ανεβάσει το μπάτζετ στα 60-70 μύρια (καθαρά)

ΕΚΤΌΞΕΥΣΗ!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η εικόνα του ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου είναι μιάς ομάδας που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, η μπάλα περνάει απ τα χάφ, με κάθετο παιχνίδι, και πολλά τρεξίματα. Μπορεί να πεί κάποιος οτι ο Λουτσέσκου κατά καιρούς προσπάθησε να παίξει έτσι αλλά στην πράξη δεν το είδαμε, με εξαιρέσεις βέβαια σε κάποια μάτς. Φταίει ο Λουτσέσκου, φταίνε οι παίκτες, φταίνε οι μεγάλες ηλικίες (γηραιότερο ρόστερ στο Γιουρόπα);

Εγώ πιστεύω είναι συνδυασμός. Δεν νομίζω όμως πως είναι κακό να λέει κάποιος οτι η ομάδα δεν παίζει με τα παραπάνω χαρακτηριστικά (εννοώ την έλλειψη ταχύτητας στο παιχνίδι της, γενικά τα τελευταία Χ χρόνια). Αυτό το ῾᾽αντι Λουτσέσκου᾽᾽, για μένα προσωπικά, είναι εντελώς άσχετο. Το να θέλουμε άλλον προπονητή είναι καθαρά γιατί πολλοί απο μάς θέλουν να δούν διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Φυσικά χρειάζονται και οι παίκτες, το πρόβλημα είναι σύνθετο. Αλλά όταν φέρνεις αργά και ηλικιωμένα χάφ δεν βοηθάει, άν φέρεις Ζαφείρηδες σίγουρα πηγαίνεις προς την σωστή κατεύθυνση.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, Woodman73
Ριαν_Καπαγιαννιδης

marsantos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:44
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:28

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ο κύβος ερρίφθη..
Επειδή οι συζητήσεις μεταξυ Ιβαν και Ράσβαν δεν κατέληξαν πουθενά, ηαπόφαση της διοίκησης είναι η εξής:
Η παραμονή Ράσβαν στον πάγκο θα κριθεί από έναν αγώνα που θα διεξαχθεί 17 Ιουνίου στις 21.00 μεταξύ της Λουτσε fc και της ΑντιΛουτσε fc.
Man to man θα σε έχω. Τι θέση έπαιζες; Μη φοβάσαι ήμουν εγκεφαλικος σαν τον Όττο. Δε βαράω.. :opaokara:
Είτε κουβαλητής μπάλας, 10αρι παλιάς κοπής, είτε έξω αριστερά. Πρόσεχε γιατί πετυχαίνω δεκάλεπτο κέρμα από τα 50 μέτρα. :mrgreen:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Διαιτητή έχετε;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο Τσαλγατιδης το δινει τελειωμενο του Λουτσεσκου.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Equalizer έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:16 Δεν θα το πιστέψετε, αλλά οι επόμενες 24 ώρες ειναι κρίσιμες :D

Γίνονται πραγματάκια
Αίσθηση ή πληροφορία ή τρολ; :lol: :D
marsantos

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:50 ...

Είτε κουβαλητής μπάλας, 10αρι παλιάς κοπής, είτε έξω αριστερά. Πρόσεχε γιατί πετυχαίνω δεκάλεπτο κέρμα από τα 50 μέτρα. :mrgreen:
Άρα είσαι γερή μπαλαδοφατσα.
Το έξω αριστερά μου κάνει. Στα τελειώματα γύρισα δεξί μπακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 15 Ιουν 2026, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author marsantos for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
marsantos

Patron έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:52 Διαιτητή έχετε;
Ναι, Ράσβαν διαιτητής.
Επόπτες Παπαμιμικος με Γιώργη.
Var ο Ιβαν με aVar τη Μαρία.

Υγ.. Κατάλαβες, την τελική απόφαση την έχει ο διαιτητής :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 15 Ιουν 2026, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author marsantos for the post:
Patron
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”