Razvan Lucescu VI
-
anaximandros4
- PAOKevolution
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Re: Razvan Lucescu VI
Gilardino και Zanetti είδα κι εγώ να σου πω, αλλά τους κατηγοριοποίησα ως πανεροκόουτς. Πίρλο και Γκατούζο δύσκολα, έχουν ακόμα να εκμεταλλευτούν την καριέρα τους ως παίκτες με τοπ συμβόλαια πριν καταλήξουν όλοι ότι είναι καταστροφή. Γενικά οι Ιταλοί είτε είναι παγκόσμιας κλάσης (4-5 συνολικά), είτε απαράδεκτοι.panpangr77 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:14Και ο Πιρλο,Γκατούζο,ο Τζιλαρντινο και ο https://www.transfermarkt.gr/paolo-zane ... iner/52249.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 00:12 Ο μόνος ελεύθερος Ιταλός κάτω των 50 είναι ο Παλαντίνο, αλλά δεν παίζει με τίποτα. Όλοι οι άλλοι είναι από τα πανέρια.
Κάποιοι άλλοι είναι αδύνατον να έρθουν.
Μακάρι να μπορούσαμε να φέρουμε Σάρρι, έστω και 10 χρόνια αργότερα, αλλά δύσκολο.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άλλη φορά κάνε απευθείας ταγκ μωρεμαλάκα.marsantos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:13Κουμαν δλδ;![]()
Εγώ πάντως θέλω έναν που λατρεύει το positional play![]()
Έτσι για να υπάρχει μια ίντριγκα βρε αδερφέ με τους αντιρασβανικους για το αν είχαν πρόβλημα με το πρόσωπο ή με το ποδόσφαιρο του προσώπου ή και με τα 2.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- marsantos
άντε και ανακοινώνεται νέος προπονητής και έχουμε και συνέντευξη τύπου ...παρουσίαση....και ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Θα χρειαστούν 3-5 χρόνια για να φτάσουμε σε επίπεδο πρωταθλητισμού
καθώς στο πλάνο μας βρίσκεται η αξιοποίηση των ακαδημιών.
Πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ !!!
Θα χρειαστούν 3-5 χρόνια για να φτάσουμε σε επίπεδο πρωταθλητισμού
Πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ !!!
δεν υπάρχει λόγος βιασύνης...ας περιμένουν κάνα 2 βδομάδες ακόμαanaximandros4 έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:19 οι αποφάσεις έχουν παρθεί, η ανακοίνωση προς εμάς (τον κόσμο δηλαδή) απομένει
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:28Άλλη φορά κάνε απευθείας ταγκ μωρεμαλάκα.marsantos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:13Κουμαν δλδ;![]()
Έτσι για να υπάρχει μια ίντριγκα βρε αδερφέ με τους αντιρασβανικους για το αν είχαν πρόβλημα με το πρόσωπο ή με το ποδόσφαιρο του προσώπου ή και με τα 2.![]()
Ο κύβος ερρίφθη..
Επειδή οι συζητήσεις μεταξυ Ιβαν και Ράσβαν δεν κατέληξαν πουθενά, ηαπόφαση της διοίκησης είναι η εξής:
Η παραμονή Ράσβαν στον πάγκο θα κριθεί από έναν αγώνα που θα διεξαχθεί 17 Ιουνίου στις 21.00 μεταξύ της Λουτσε fc και της ΑντιΛουτσε fc.
Man to man θα σε έχω. Τι θέση έπαιζες; Μη φοβάσαι ήμουν εγκεφαλικος σαν τον Όττο. Δε βαράω..
-
Panostas1995
Καλά 5 χρόνια είναι πολλά αλλά αν βγει και πει ο προπονητής (μαζί με Μάτος, Βιερίνια) και πουν πως έχουν ένα τριετές πλάνο με νεότερα παιδιά κτλvan rooy έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:32 άντε και ανακοινώνεται νέος προπονητής και έχουμε και συνέντευξη τύπου ...παρουσίαση....και ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Θα χρειαστούν 3-5 χρόνια για να φτάσουμε σε επίπεδο πρωταθλητισμούκαθώς στο πλάνο μας βρίσκεται η αξιοποίηση των ακαδημιών.
Πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.![]()
ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ !!!
Εγώ προσωπικά θα κάνω υπομονή
Φανταστείτε σε 3 χρόνια από τώρα να μπαίνουμε σε χρονιά που ολοκληρώνεται η νέα Τούμπα και ο ΠΑΟΚ μετά από τις πωλήσεις που θα έχει κάνει και γνωρίζοντας πως θα αυξηθούν τα έσοδα από το νέο γήπεδο να μπορεί να ανεβάσει το μπάτζετ στα 60-70 μύρια (καθαρά)
ΕΚΤΌΞΕΥΣΗ!
Η εικόνα του ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου είναι μιάς ομάδας που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, η μπάλα περνάει απ τα χάφ, με κάθετο παιχνίδι, και πολλά τρεξίματα. Μπορεί να πεί κάποιος οτι ο Λουτσέσκου κατά καιρούς προσπάθησε να παίξει έτσι αλλά στην πράξη δεν το είδαμε, με εξαιρέσεις βέβαια σε κάποια μάτς. Φταίει ο Λουτσέσκου, φταίνε οι παίκτες, φταίνε οι μεγάλες ηλικίες (γηραιότερο ρόστερ στο Γιουρόπα);
Εγώ πιστεύω είναι συνδυασμός. Δεν νομίζω όμως πως είναι κακό να λέει κάποιος οτι η ομάδα δεν παίζει με τα παραπάνω χαρακτηριστικά (εννοώ την έλλειψη ταχύτητας στο παιχνίδι της, γενικά τα τελευταία Χ χρόνια). Αυτό το ῾᾽αντι Λουτσέσκου᾽᾽, για μένα προσωπικά, είναι εντελώς άσχετο. Το να θέλουμε άλλον προπονητή είναι καθαρά γιατί πολλοί απο μάς θέλουν να δούν διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Φυσικά χρειάζονται και οι παίκτες, το πρόβλημα είναι σύνθετο. Αλλά όταν φέρνεις αργά και ηλικιωμένα χάφ δεν βοηθάει, άν φέρεις Ζαφείρηδες σίγουρα πηγαίνεις προς την σωστή κατεύθυνση.
Εγώ πιστεύω είναι συνδυασμός. Δεν νομίζω όμως πως είναι κακό να λέει κάποιος οτι η ομάδα δεν παίζει με τα παραπάνω χαρακτηριστικά (εννοώ την έλλειψη ταχύτητας στο παιχνίδι της, γενικά τα τελευταία Χ χρόνια). Αυτό το ῾᾽αντι Λουτσέσκου᾽᾽, για μένα προσωπικά, είναι εντελώς άσχετο. Το να θέλουμε άλλον προπονητή είναι καθαρά γιατί πολλοί απο μάς θέλουν να δούν διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Φυσικά χρειάζονται και οι παίκτες, το πρόβλημα είναι σύνθετο. Αλλά όταν φέρνεις αργά και ηλικιωμένα χάφ δεν βοηθάει, άν φέρεις Ζαφείρηδες σίγουρα πηγαίνεις προς την σωστή κατεύθυνση.
- These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Woodman73
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Είτε κουβαλητής μπάλας, 10αρι παλιάς κοπής, είτε έξω αριστερά. Πρόσεχε γιατί πετυχαίνω δεκάλεπτο κέρμα από τα 50 μέτρα.marsantos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:44Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:28Άλλη φορά κάνε απευθείας ταγκ μωρεμαλάκα.marsantos έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:13
Κουμαν δλδ;![]()
Έτσι για να υπάρχει μια ίντριγκα βρε αδερφέ με τους αντιρασβανικους για το αν είχαν πρόβλημα με το πρόσωπο ή με το ποδόσφαιρο του προσώπου ή και με τα 2.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κύβος ερρίφθη..
Επειδή οι συζητήσεις μεταξυ Ιβαν και Ράσβαν δεν κατέληξαν πουθενά, ηαπόφαση της διοίκησης είναι η εξής:
Η παραμονή Ράσβαν στον πάγκο θα κριθεί από έναν αγώνα που θα διεξαχθεί 17 Ιουνίου στις 21.00 μεταξύ της Λουτσε fc και της ΑντιΛουτσε fc.
Man to man θα σε έχω. Τι θέση έπαιζες; Μη φοβάσαι ήμουν εγκεφαλικος σαν τον Όττο. Δε βαράω..![]()
- Kabamaru11
Αίσθηση ή πληροφορία ή τρολ;Equalizer έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:16 Δεν θα το πιστέψετε, αλλά οι επόμενες 24 ώρες ειναι κρίσιμες![]()
Γίνονται πραγματάκια
Άρα είσαι γερή μπαλαδοφατσα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 10:50 ...
Είτε κουβαλητής μπάλας, 10αρι παλιάς κοπής, είτε έξω αριστερά. Πρόσεχε γιατί πετυχαίνω δεκάλεπτο κέρμα από τα 50 μέτρα.![]()
Το έξω αριστερά μου κάνει. Στα τελειώματα γύρισα δεξί μπακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 15 Ιουν 2026, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ναι, Ράσβαν διαιτητής.
Επόπτες Παπαμιμικος με Γιώργη.
Var ο Ιβαν με aVar τη Μαρία.
Υγ.. Κατάλαβες, την τελική απόφαση την έχει ο διαιτητής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 15 Ιουν 2026, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.