Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Μαζι σου για τα περι πωλησης, αρκει να ειναι 2 στοπερακλες εδω σε 1 βδομαδα που ξεκιναμε...εκει ηταν το σχολιο μου..FreeWatcher έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:54Καλά, το τι συζητιέται εδώ μέσα άστο…Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 16:02 Μια βδομαδα πριν την πρωτη μαζωξη της ομαδας, εχουμε 2 στοπερ εκ τν οποιων πουλαμε τν 1...Κ.συζηταμε ποια παιδια θα ανεβουν απο την Β ομαδα...κ ολα αυτα με προεδρο βουνο Ιβαν Σαββιδη... ΘΛΙΨΗ...
Εγώ ξέρω ότι ο χειρότερος 11δατος μου παίκτης για φέτος αποχαιρετά κ μάλιστα με πώληση.
Αυτό ακριβώς θέλω από την ομάδα μου!
Χωρίς φανφάρες, χωρίς γκομενίστικα κριτήρια, απλά, στυγνά, ποδοσφαιρικά.
Ας ελπίσουμε να ξημέρωσε καινούργια μέρα!!!
- kataramenos5
Κοιτα ολα συμφωνημενα ειναι απλα καποιος πρεπει να πει στο Μαρακι
για τα 2 εκατ. Ακομα δε βρεθηκε ο γενναίος
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Cocobill
-
Psagmenos4
Αν ισχύουν όσα βγαίνουν από τους ΑΡΔ ,από αύριο θα έχουμε πολλές εξελίξεις και για προπονητή και μεταγραφικά. Τώρα μιλάμε για τους δικούς μας ΑΡΔ άρα κρατάμε και μια πισίνη
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- st4this
-
MagdiTolba
Αν είναι για 2 εκ ας γίνει ένα φιλικό Τούμπα με Ιντερ, την πρώην ομάδα του, θα γεμίσει το γήπεδο.
Αυτοί ήταν οι ίδιοι που το Σάββατο είπαν σήμερα τελειώνει το θέμα, και μετά την Κυριακή είπαν μέσα στο σαββατοκύριακο;Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:38Αν ισχύουν όσα βγαίνουν από τους ΑΡΔ ,από αύριο θα έχουμε πολλές εξελίξεις και για προπονητή και μεταγραφικά. Τώρα μιλάμε για τους δικούς μας ΑΡΔ άρα κρατάμε και μια πισίνη
Προσωπικά δεν βλέπω λόγο ανησυχίας. Τίποτα πρωτοφανές δεν συμβαίνει. Οκ ανέκαθεν ένα θεματακι έχουμε με τους χρονισμους, αλλά πάντα η ομάδα μας αποζημιώνει κ είμαστε in the mix εν τέλει.
Κανένα νεότερο από τα ονόματα που έδωσε ο ΠΟΡΚΥ έχουμε; Τον Πορτογάλο δεν τον γνωρίζω οι άλλοι δύο είναι πολύ καλή πάντως.
οποιος μπαινει στη παε μοιαζει το λιγοτερο με βραδυποδα,μηπως οταν μπαινουν στα γραφεια και αποκτουν καποιο ρολο λειτουργουν με καποιο διαφορετικο ημερολογιο?
-
MagdiTolba
Ο Πορκυ η μόνη φορά που δικαιώθηκε ήταν με τον Μπρεθγουειτ, αλλά με καθυστέρηση 5ετιας κ βάλε.Dim1926 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:45 Κανένα νεότερο από τα ονόματα που έδωσε ο ΠΟΡΚΥ έχουμε; Τον Πορτογάλο δεν τον γνωρίζω οι άλλοι δύο είναι πολύ καλή πάντως.
Εντιτ
Ρε παιδιά στο τοπικ του Ραζβαν λέει ένας για Ιταλό κάτω των 50
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MagdiTolba την Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Unpsofable78
Είναι σαφές ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν τους δίνει πληροφορίες πάρα μόνο όταν κάτι είναι κλεισμένο σίγουρα, οπότε κι αυτοί αναγκάζονται κάποιες φορές να λένε αυτά που νομίζουν.gika έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:40Αυτοί ήταν οι ίδιοι που το Σάββατο είπαν σήμερα τελειώνει το θέμα, και μετά την Κυριακή είπαν μέσα στο σαββατοκύριακο;Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:38Αν ισχύουν όσα βγαίνουν από τους ΑΡΔ ,από αύριο θα έχουμε πολλές εξελίξεις και για προπονητή και μεταγραφικά. Τώρα μιλάμε για τους δικούς μας ΑΡΔ άρα κρατάμε και μια πισίνη
Σίγουρα δεν είναι το ίδιο έγκυροι με Μεξικανους του 20ρικου που γράφουν ότι χρωστάμε στον Σαντσεζ, ούτε με Γερμανούς των 500 followers, που ενώ η Στουτγάρδη έκλεισε τον Ελ Κανους, γράφουν ότι θέλουμε να τους πουλήσουμε τον Ντέλια.
Μα πάνω απ όλα δεν μπορούν να πλησιάσουν σε εγκυρότητα τον γνωστό όμιλο της πόλης, που εντελώς συμπτωματικά, είναι ο πρώτος που αναδημοσιεύει τέτοια έγκυρα άρθρα.
Εγώ αυτούς εμπιστεύομαι.Τον όμιλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- paok apo epilogi
- pagotatzis
Τι μας κάνει;Patron έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:41 Προσωπικά δεν βλέπω λόγο ανησυχίας. Τίποτα πρωτοφανές δεν συμβαίνει. Οκ ανέκαθεν ένα θεματακι έχουμε με τους χρονισμους, αλλά πάντα η ομάδα μας αποζημιώνει κ είμαστε in the mix εν τέλει.
Μας αποζημιώνει;
Φίλε ΠΑΟΚμανια είναι εδώ, όχι Barceloνομανια
Σίγουρα έχει παιχτεί μ@@@κια με τους μάνατζερ του Λουτσεσκου γ αυτό έχει αργήσει το θέμα τόσο.
- Unpsofable78
Καλά οκ.
Η Μπαρτσα συγκρίνεται με την Ρεαλ και όχι με εμάς. Αν εξαιρέσεις την μεταγραφή Γκόρντον φέτος, τα προηγούμενα χρόνια οι μεταγραφές τις ήταν πολύ λίγες μπροστά στης Ρεαλ και με πολύ λιγότερα χρήματα.
Απλά, ως γνωστόν έχει τις καλύτερες ακαδημίες και βγάζει πολλούς παίκτες.
Στο Μπαρτσελομανια θα γκριαναζαν άραγε πέρσι που την έβγαλαν με δανεικούς Ρασφορντ και Κανσελο;
Η Μπαρτσα συγκρίνεται με την Ρεαλ και όχι με εμάς. Αν εξαιρέσεις την μεταγραφή Γκόρντον φέτος, τα προηγούμενα χρόνια οι μεταγραφές τις ήταν πολύ λίγες μπροστά στης Ρεαλ και με πολύ λιγότερα χρήματα.
Απλά, ως γνωστόν έχει τις καλύτερες ακαδημίες και βγάζει πολλούς παίκτες.
Στο Μπαρτσελομανια θα γκριαναζαν άραγε πέρσι που την έβγαλαν με δανεικούς Ρασφορντ και Κανσελο;
Στο μπαρτσελονομανια σας πληροφορω με κάθε βεβαιότητα και σοβαρότητα, πως όταν η ομάδα μετατράπηκε σε σταθερή κατακτητρια τίτλων προέκυψε το ερώτημα "αλήθεια αυτό θέλουμε να είμαστε ; Οι μόνιμοι νικητές;"
Δε ξέρω αν σας λέει κατι
Δε ξέρω αν σας λέει κατι
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Unpsofable78, Ally Samagoal