Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Aπο τον ΠΑΟΚ Β αυτος που πηρε τα περισσοτερα λεπτα και φανηκε πιο ετοιμος απο ολους ηταν ο Κωττας..
Το συμβολαιο του εχει ληξει..
Κανεις δεν ξερει,ουτε υπαρχει καποια ενημερωση...
Θα του ανανεωθει το συμβολαιο ωστε να ερθει στην προετοιμασια και να ειναι μερος του ροστερ,η θα δοθει καπου ελευθερος οπως δινονται τελευταια ολα τα παιδια οπου δεν ανεβαινουν στην Α ομαδα...
Αυτη θα επρεπε να ειναι η ενημερωση απο τους δημοσιογραφους και γενικα με αυτα θα επρεπε να ασχολουμαστε ολοι...
Οχι να μας λεει ο Παπαμιμικος οτι εχουμε το μεγαλυτερο μπατζετ της ιστοριας μας,αλλα η ομαδα αυτη τη στιμγη να εχει ενα στοπερ...
Δεν απευθυνεται σε ψηφοφορους κομματοσκυλα,ο ΠΑΟΚτσης δεν πειθεται απο τετοιες δηλωσεις,και ολη μερα με την ομαδα ασχολειται και μπαλα ξερει,τουλαχιστον οι περισσοτεροι...
Δεν θα γινει ο ΠΑΟΚ πολιτικο κομμα επικοινωνιακα..
Ο ΠΑΟΚτσης θελει να δει μπαλα,θελει να δει παικταραδες στο γηπεδο,θελει να δει ταλεντα να βγαινουν απο τα σπλαχνα του,θελει να δει οραμα,πλανο,σχεδιο!!
Τοσα καλοκαιρια μεταγραφικα αναλωνομασταν κυριως σε παικτες που θελαμε και στο τελος δεν καταφερναμε να παρουμε...
Φετος εχουμε παγκοσμια πρωτοτυπια..Θα αναλωθουμε σε καποιον που θελουμε να διωξουμε αλλα αυτος δεν φευγει...
Και ολα αυτα στον ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββιδη.....
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

για τον οποιοδήποτε μεταγραφικό στόχο, πολύ σημαντική παράμετρος είναι το ποιος θα είναι προπονητής
το ίδιο ισχύει και για τις πιθανές ανανεώσεις συμβολαίων των ήδη υπαρχόντων παιχτών

εάν δεν κλείσει το θέμα του προπονητή, εγώ δεν περιμένω καμία ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μια βδομαδα πριν την πρωτη μαζωξη της ομαδας, εχουμε 2 στοπερ εκ τν οποιων πουλαμε τν 1...Κ.συζηταμε ποια παιδια θα ανεβουν απο την Β ομαδα...κ ολα αυτα με προεδρο βουνο Ιβαν Σαββιδη... ΘΛΙΨΗ...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 12):
Metagrafakias, blackzi, paoki19, gk.box16, Gregk19262000, Γερασίμου, geobila, Amsterdamer_87, Kenny4, TasosDuss and 2 more users
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κόντρα στο κλίμα, θα πω ότι πιστεύω πως αυτοί που πρέπει δουλεύουν, χωρίς πολλά λόγια και παρά τις καθυστερήσεις, η ομάδα , όπως και πέρσι θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται και κρίνει αναγκαίες την κάθε στιγμή.

Ξέρω την προϊστορία και τον αντίλογο.

Απλά θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Το στηρίζω στον ό, τι στην ομάδα στις πιο κομβικές θέσεις , έχουμε πια άτομα που το αίμα τους είναι ασπρόμαυρο..

Το τέλειο δεν υπάρχει ( για εμένα στη ζωή γενικά) , υπάρχει όμως και πρέπει να υπάρχει ο αγώνας και η επιθυμία ( και η κριτική πες) για αυτό..

:pano:

Πιστεύω ότι θα δούμε έναν ΠΑΟΚ με αρκετά νέο ηλιακό μέσο όρο, με πιο πολλά παιδιά από ακαδημίες και με κάποια πολύ καλές μεταγραφές. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί όπως και φέτος. Και διεκδικητές όπως και φέτος. Αν διορθώσουν κάποια χοντρά ίσως λάθη, θα πάμε με περισσότερες πιθανότητες για τίτλους.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Metagrafakias έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 15:51 Aπο τον ΠΑΟΚ Β αυτος που πηρε τα περισσοτερα λεπτα και φανηκε πιο ετοιμος απο ολους ηταν ο Κωττας..
Πλεον ουτε για τον Καμπανιακό.
Δυτυχως,
γιατί βλέποντάς τον για πρωτη φορά σεναν τελικο με την Κ15, σαν χαφ,
ειχα δει ενα μεγαλο ταλεντο που τους κατάπινε όλους στο κεντρο
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

trouman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 16:12 Κόντρα στο κλίμα, θα πω ότι πιστεύω πως αυτοί που πρέπει δουλεύουν, χωρίς πολλά λόγια και παρά τις καθυστερήσεις, η ομάδα , όπως και πέρσι θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται και κρίνει αναγκαίες την κάθε στιγμή.

Ξέρω την προϊστορία και τον αντίλογο.

Απλά θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Το στηρίζω στον ό, τι στην ομάδα στις πιο κομβικές θέσεις , έχουμε πια άτομα που το αίμα τους είναι ασπρόμαυρο..

Το τέλειο δεν υπάρχει ( για εμένα στη ζωή γενικά) , υπάρχει όμως και πρέπει να υπάρχει ο αγώνας και η επιθυμία ( και η κριτική πες) για αυτό..

:pano:

Πιστεύω ότι θα δούμε έναν ΠΑΟΚ με αρκετά νέο ηλιακό μέσο όρο, με πιο πολλά παιδιά από ακαδημίες και με κάποια πολύ καλές μεταγραφές. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί όπως και φέτος. Και διεκδικητές όπως και φέτος. Αν διορθώσουν κάποια χοντρά ίσως λάθη, θα πάμε με περισσότερες πιθανότητες για τίτλους.
Μακάρι να γίνει αυτό. Χίλιες φορές οι αναπληρωματικοί μας να είναι από τις ακαδημίες μας και να έχουμε έναν πολύ καλό βασικό παίκτη, παρά να βλέπεις πχ τα αριστερά μπακ σου να είναι ο Μπάμπα και ο Τέιλορ και να μην αξίζει κανένας από τους δύο. Ας δώσουν τους μισθούς και των δύο σ' ένα πολύ καλό αριστερό μπακ και ας είναι αλλαγή ο Ντούνγκα.
These users thanked the author blackzi for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 16:47
Metagrafakias έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 15:51 Aπο τον ΠΑΟΚ Β αυτος που πηρε τα περισσοτερα λεπτα και φανηκε πιο ετοιμος απο ολους ηταν ο Κωττας..
Πλεον ουτε για τον Καμπανιακό.
Δυτυχως,
γιατί βλέποντάς τον για πρωτη φορά σεναν τελικο με την Κ15, σαν χαφ,
ειχα δει ενα μεγαλο ταλεντο που τους κατάπινε όλους στο κεντρο
Υπάρχει μιά κρίσιμη περίοδο στην οποία αν ο πιτσιρικάς δέν παίξει ... τελείωσε. Εννοώ με την αντρική ομάδα να πάρει παιχνίδια. Κι επειδή δεν μπορούν όλοι να πάρουν παιχνίδια, κάποιοι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες μένουν στάσιμοι.

Ο Πέλκας πχ θα μπορούσε να μήν είχε παίξει, ούτε ο Μιχαηλίδης αν δεν έπαιρναν παιχνίδια. Μπορώ να σου πώ 1000 παραδείγματα που είδα προσωπικά όταν έπαιζα εγώ, όπως ο Ζήσης Τσέκος, ο Σωτήρης Μαυρομάτης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και άλλοι όπου στις ίδιες ομάδες υπήρχαν και μεγαλύτερα ταλέντα που δεν τους δόθηκαν συμμετοχές. Επίσης ο Μαυροπάνος είναι ένα καλό παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πρώην ποδοσφαιριστής φίλε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:14 Πρώην ποδοσφαιριστής φίλε;
Έχω παίξει ποδόσφαιρο με τους πιο παλιούς από τους παραπάνω αλλά είμαι από αυτούς που δεν προχώρησαν.
´Οπως έχω ξαναγράψει έχω κάνει και προπονητής ακαδημιών στο παρελθόν. Δεκαετία 90.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Κανένα νέο έχουμε;.
Ας είναι και ψέμα, μας κάνει..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

GianD έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 12:17
st4this έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 12:11 Σκεψου πως ειναι τα στοπερ στη Ντιναμο τοτε :(
Αντιναμα
Πολυ καλο !!!
:lol:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Άμα δεν μπορείτε να κάνετε καμια.μεταγραφη,πάρτε κάνα παίκτη από την Κουρασάο...
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

theodorsalonika έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:23 Άμα δεν μπορείτε να κάνετε καμια.μεταγραφη,πάρτε κάνα παίκτη από την Κουρασάο...
Kαλά μουντιαλικούς παίχτες θες; Πρέπει να τελειώσει το παγκόσμιο και μετά...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 16:02 Μια βδομαδα πριν την πρωτη μαζωξη της ομαδας, εχουμε 2 στοπερ εκ τν οποιων πουλαμε τν 1...Κ.συζηταμε ποια παιδια θα ανεβουν απο την Β ομαδα...κ ολα αυτα με προεδρο βουνο Ιβαν Σαββιδη... ΘΛΙΨΗ...
Καλά, το τι συζητιέται εδώ μέσα άστο…
Εγώ ξέρω ότι ο χειρότερος 11δατος μου παίκτης για φέτος αποχαιρετά κ μάλιστα με πώληση.
Αυτό ακριβώς θέλω από την ομάδα μου!
Χωρίς φανφάρες, χωρίς γκομενίστικα κριτήρια, απλά, στυγνά, ποδοσφαιρικά.
Ας ελπίσουμε να ξημέρωσε καινούργια μέρα!!!
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Αν μου έλεγαν να ποντάρω σε κάποιο σενάριο θα πονταρα στο ότι θα μείνει για την χρόνια και βλέπουμε πως θα το διαχειριστούμε την επόμενη.

Δεν νομίζω ότι θα πάρει ούτε ο ματος-βιειρινια το ρίσκο αλλαγής προπονητή στην πρώτη τους χρόνια, ούτε ο Ιβάν να ακυρώσει 2 προσθήκες που έκανε στο αγωνιστικό τμήμα παίρνοντας την απόφαση αυτός. Αυτά τα έχουμε έτοιμο αντικαταστάτη κλπ τα ακουω βερεσε, δεν υπαρχει περίπτωση να έχουν έτοιμο προπονητή με αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν.

Το θέμα είναι γιατί το καθυστερούν τόσο, αυτό με προβληματίζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”