Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είσαι υπάλληλος
Και θα σου κάνω μήνυση
Σώρρας style
Και θα σου κάνω μήνυση
Σώρρας style
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Montrealiotis, aivas19, Psaras, Ally Samagoal
Εμένα πάντως δεν με έχει ξενερώσει ούτε κάποια αγωνιστική αποτυχία (που είχαμε), ούτε κάποιο λάθος της διοίκησης (που έκανε και κάνει), όσο με έχουν ξενερώσει τα φορα και τα social media. Πραγματικός καρκίνος. Διαβάζεις ανθρώπους χωρίς τρόπους, χωρίς άποψη, χωρίς στοιχειώδη λογική, χωρίς έστω αγάπη για την ομάδα που υποτίθεται υποστηρίζουν.
Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Πώς γίνεται με αυτούς τους ανθρώπους να είμαι συνοπαδος;
Προφανώς το θέμα είναι πιο ευρύ και ξεφεύγει του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου…
Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Πώς γίνεται με αυτούς τους ανθρώπους να είμαι συνοπαδος;
- These users thanked the author Napoli4 for the post (total 20):
- nkoss, Casual, Montrealiotis, aivas19, Unpsofable78, paok apo epilogi, navigator11, Aigle_Noir, Nassos, PAOKevolution and 10 more users
Όταν τους κάνουν "παράθεση" σωρηδόν αλλόθρησκοι (κύριος χάρτινοι και ληκια) , χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο?
Όταν βλέπεις σχόλια να γίνονται λαικ από αλλόθρησκους, ή σχόλια αλλοθρήσκων να απαντώνται "έτσι φίλε σωστά" από "δικούς" μας...
Αυτά είναι τα παράσημα τους.
Όταν στοχοποιούν μαζικά όποιον στηρίζει, τί είναι? Δε ξέρω αν υπάρχει λέξη..
Τόσες μαλακίες ρατσιστικές σε 1-2 χρόνια τώρα (γιατί έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα αυτό, εν καιρώ θα τα πούμε και αυτά..) για Τσετσενία και δε συμμαζευεται δεν έχω διαβάσει από σκουλήκια γαύρους χάρτινους και ζελους μαζί 14 χρόνια..
Υπάρχει πιο πάτος?
Όταν βλέπεις σχόλια να γίνονται λαικ από αλλόθρησκους, ή σχόλια αλλοθρήσκων να απαντώνται "έτσι φίλε σωστά" από "δικούς" μας...
Τόσες μαλακίες ρατσιστικές σε 1-2 χρόνια τώρα (γιατί έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα αυτό, εν καιρώ θα τα πούμε και αυτά..) για Τσετσενία και δε συμμαζευεται δεν έχω διαβάσει από σκουλήκια γαύρους χάρτινους και ζελους μαζί 14 χρόνια..
Υπάρχει πιο πάτος?
- These users thanked the author Parolos for the post (total 6):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal, leomatos88, george188, margas
- navigator11
Δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, αποδέξου το, φιλαράκι μου καλό. Πολύ πιθανό να μην υποστηρίζαμε και ποτέ.Napoli4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:52 Εμένα πάντως δεν με έχει ξενερώσει ούτε κάποια αγωνιστική αποτυχία (που είχαμε), ούτε κάποιο λάθος της διοίκησης (που έκανε και κάνει), όσο με έχουν ξενερώσει τα φορα και τα social media. Πραγματικός καρκίνος. Διαβάζεις ανθρώπους χωρίς τρόπους, χωρίς άποψη, χωρίς στοιχειώδη λογική, χωρίς έστω αγάπη για την ομάδα που υποτίθεται υποστηρίζουν.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Nassos, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
-
Panostas1995
Και εσείς ονειρεύεστε Κονσεϊσάο, Ίβιτς κτλ
Εδώ δε θέλει να δώσει την αποζημίωση για να διώξει τον Ραζβαν....
Δε κρίνω αν έχει λεφτά ή όχι ,κρίνω την θέληση
Δεν έχει καμιά λογική να κρατάει έναν προπονητή δέκα μέρες πριν τη προετοιμασία γιατί σε θέλει να δώσει λεφτά
Αν θες να φέρεις Κονσεϊσάο πρέπει να ματώσεις οικονομικά για προπονητή και παίκτες....
Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....
Ας το πει και ας φέρει έναν προπονητή που ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά....
Εμείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε
Εδώ δε θέλει να δώσει την αποζημίωση για να διώξει τον Ραζβαν....
Δε κρίνω αν έχει λεφτά ή όχι ,κρίνω την θέληση
Δεν έχει καμιά λογική να κρατάει έναν προπονητή δέκα μέρες πριν τη προετοιμασία γιατί σε θέλει να δώσει λεφτά
Αν θες να φέρεις Κονσεϊσάο πρέπει να ματώσεις οικονομικά για προπονητή και παίκτες....
Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....
Εμείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- gk.box16
5 για αποδέσμευση, 5 για να πάρει τον επόμενο, 5 για Γιαννούλη.
Στραγάλια μετράω μην ασχολείστε..
- These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
- Ally Samagoal, margas
Κοιτα φίλε οι πρόσφυγες πάντα έτσι βρίζονταν στην περιοχη. Αργότερα και οι παλιότεροι πρόσφυγες έτσι έβριζαν τους Νεοπρόσφυγες. Μη σε κάνει εντύπωση πρώτον γιατί η πλειοψηφία δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ και δεύτερον γιατί οι λίγοι που είναι ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τι πόνο κρύβει η ιστορία του συλλόγου και τα χρώματα του.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 08:19 Όταν τους κάνουν "παράθεση" σωρηδόν αλλόθρησκοι (κύριος χάρτινοι και ληκια) , χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο?
Υπάρχει πιο πάτος?
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, margas
Εμένα πάλι δεν με ξαφνιάζει. Άλλωστε το εφαρμόζει η αγαπημένη μας κυβέρνηση χρόνια τωρα. 10 πληρωμένα πιστόλια και τα υπόλοιπα ακολουθούν. Εδώ δικαιλογουνται δολοφονίες βρεφών, στον ιβαν θα κολλήσουμε;Napoli4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:52 Εμένα πάντως δεν με έχει ξενερώσει ούτε κάποια αγωνιστική αποτυχία (που είχαμε), ούτε κάποιο λάθος της διοίκησης (που έκανε και κάνει), όσο με έχουν ξενερώσει τα φορα και τα social media. Πραγματικός καρκίνος. Διαβάζεις ανθρώπους χωρίς τρόπους, χωρίς άποψη, χωρίς στοιχειώδη λογική, χωρίς έστω αγάπη για την ομάδα που υποτίθεται υποστηρίζουν.
-
anaximandros4
δεν φαντάζομαι να βγαίνουν αυτά τα στραγάλια απο το ταμείο της ΠΑΕ , ως μέρος του μπάτζετ για τη χρονιά 2026-2027?Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:01 5 για αποδέσμευση, 5 για να πάρει τον επόμενο, 5 για Γιαννούλη.
Απέφυγα και συνεχίζω να αποφεύγω και την προπονητολογία και την μεταγραφολογία στο ποδοσφαιρο. Ήθελα απλά να ρωτήσω πως είσαι τόσο σίγουρος οτι σε περίπτωση αποχώρησης του Λουτσέσκου, αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Κονσεισαο?Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Αν θες να φέρεις Κονσεϊσάο πρέπει να ματώσεις οικονομικά για προπονητή και παίκτες....
Tα νέα παιδιά ποιά είναι? Αν υπήρχε στόχευση για μια ομάδα που βασίζεται στα ταλέντα απο τις Ακαδημίες, δεν θα υπήρχαν πωλήσεις πριν καλά καλά παίξουν στην πρώτη ομάδα.Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....
Άρα εννοείς να αλλάξει μοντέλο λειτοουργίας. Πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό?
Σωστός.
Φίλε Pano ξανά καλημέρα.Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 ...
...
Επειδή τις τελευταίες μέρες γράφεις πράγματα που είτε με βρίσκουν αντίθετο είτε με βάζουν σε σκέψεις, που όμως τα εκφράζεις με πολύ ωραίο τρόπο και χωρίς να θες να δημιουργήσεις πόλωση, θέλω να σε ρωτήσω το εξής.
Πως σκέφτεσαι το 'να δουλεύει με νέα παιδιά';
Δλδ ποιον αριθμό νέων παιδιών έχεις στο νου σου όταν αναφέρεσαι σε ένα τέτοιο μοντέλο;
Πχ. οι 15 από τους 25 να είναι κ20; 6 με 7 παιδιά των ακαδημιών να είναι στην ενδεκάδα;
Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό σου και αναλόγως μετά να σε ρωτήσω και κάποια πράγματα ακόμα.
Υγ. Όχι σε αυτό το τόπικ για να μην είμαστε off.
-
Panostas1995
Εγώ δε ξέρω ποιος θα έρθει να αντικαταστήσει τον Λουτσεσκου ξέρω πως δεν θα είναι αυτός ο Κονσεϊσάο όσο ο Ιβάν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο....Franky έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:50Απέφυγα και συνεχίζω να αποφεύγω και την προπονητολογία και την μεταγραφολογία στο ποδοσφαιρο. Ήθελα απλά να ρωτήσω πως είσαι τόσο σίγουρος οτι σε περίπτωση αποχώρησης του Λουτσέσκου, αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Κονσεισαο?Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Αν θες να φέρεις Κονσεϊσάο πρέπει να ματώσεις οικονομικά για προπονητή και παίκτες....
Tα νέα παιδιά ποιά είναι? Αν υπήρχε στόχευση για μια ομάδα που βασίζεται στα ταλέντα απο τις Ακαδημίες, δεν θα υπήρχαν πωλήσεις πριν καλά καλά παίξουν στην πρώτη ομάδα.Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....
Άρα εννοείς να αλλάξει μοντέλο λειτοουργίας. Πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό?
Σωστός.
Η αλήθεια είναι ότι μερικοί, όταν παίζουν μονόπολη πιο σφιχτοί είναι με λεφτά του παιχνιδιού πάρα με τα λεφτά του Σαββίδη. Λέω εγώ τώραParolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:01 5 για αποδέσμευση, 5 για να πάρει τον επόμενο, 5 για Γιαννούλη.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- Montrealiotis, navigator11, anaximandros4
Αντιλαμβάνομαι πως θες να τονίσεις το πόσο εύκολα γράφουν ορισμένοι συνοπαδοί να δώσει 5 εκεί και 5 αλλού. Οκ κατανοητό.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:01 5 για αποδέσμευση, 5 για να πάρει τον επόμενο, 5 για Γιαννούλη.
Από την άλλη όμως τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνει; Να μην δώσει αποζημίωση; Να μην φέρει τον επόμενο; Να μην αγοράσει αριστερό μπακ;
Μπορεί να πείσει οποιονδήποτε εργαζόμενο (πχ Λουτσέσκου) να απολυθεί χωρίς να πάρει ευρώ;
Μπορεί να βρει καλό προπονητή με συμβόλαιο 150κ τον χρόνο;
Μπορεί να βρει με 500.000 αντί για 5.000.000 έναν Γιαννούλη;
Ας τα κάνει. Τόσο απλά.