Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Equalizer »

Είσαι υπάλληλος

Και θα σου κάνω μήνυση

Σώρρας style
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
Montrealiotis, aivas19, Psaras, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εμένα πάντως δεν με έχει ξενερώσει ούτε κάποια αγωνιστική αποτυχία (που είχαμε), ούτε κάποιο λάθος της διοίκησης (που έκανε και κάνει), όσο με έχουν ξενερώσει τα φορα και τα social media. Πραγματικός καρκίνος. Διαβάζεις ανθρώπους χωρίς τρόπους, χωρίς άποψη, χωρίς στοιχειώδη λογική, χωρίς έστω αγάπη για την ομάδα που υποτίθεται υποστηρίζουν.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Πώς γίνεται με αυτούς τους ανθρώπους να είμαι συνοπαδος;

Προφανώς το θέμα είναι πιο ευρύ και ξεφεύγει του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου…
These users thanked the author Napoli4 for the post (total 20):
nkoss, Casual, Montrealiotis, aivas19, Unpsofable78, paok apo epilogi, navigator11, Aigle_Noir, Nassos, PAOKevolution and 10 more users
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όταν τους κάνουν "παράθεση" σωρηδόν αλλόθρησκοι (κύριος χάρτινοι και ληκια) , χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο?

Όταν βλέπεις σχόλια να γίνονται λαικ από αλλόθρησκους, ή σχόλια αλλοθρήσκων να απαντώνται "έτσι φίλε σωστά" από "δικούς" μας...

Αυτά είναι τα παράσημα τους.

Όταν στοχοποιούν μαζικά όποιον στηρίζει, τί είναι? Δε ξέρω αν υπάρχει λέξη..

Τόσες μαλακίες ρατσιστικές σε 1-2 χρόνια τώρα (γιατί έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα αυτό, εν καιρώ θα τα πούμε και αυτά..) για Τσετσενία και δε συμμαζευεται δεν έχω διαβάσει από σκουλήκια γαύρους χάρτινους και ζελους μαζί 14 χρόνια..

Υπάρχει πιο πάτος?
These users thanked the author Parolos for the post (total 6):
paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal, leomatos88, george188, margas
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:52 Εμένα πάντως δεν με έχει ξενερώσει ούτε κάποια αγωνιστική αποτυχία (που είχαμε), ούτε κάποιο λάθος της διοίκησης (που έκανε και κάνει), όσο με έχουν ξενερώσει τα φορα και τα social media. Πραγματικός καρκίνος. Διαβάζεις ανθρώπους χωρίς τρόπους, χωρίς άποψη, χωρίς στοιχειώδη λογική, χωρίς έστω αγάπη για την ομάδα που υποτίθεται υποστηρίζουν.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Πώς γίνεται με αυτούς τους ανθρώπους να είμαι συνοπαδος;

Δεν υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, αποδέξου το, φιλαράκι μου καλό. Πολύ πιθανό να μην υποστηρίζαμε και ποτέ.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
Nassos, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Και εσείς ονειρεύεστε Κονσεϊσάο, Ίβιτς κτλ

Εδώ δε θέλει να δώσει την αποζημίωση για να διώξει τον Ραζβαν....

Δε κρίνω αν έχει λεφτά ή όχι ,κρίνω την θέληση

Δεν έχει καμιά λογική να κρατάει έναν προπονητή δέκα μέρες πριν τη προετοιμασία γιατί σε θέλει να δώσει λεφτά

Αν θες να φέρεις Κονσεϊσάο πρέπει να ματώσεις οικονομικά για προπονητή και παίκτες....

Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....

Ας το πει και ας φέρει έναν προπονητή που ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά....

Εμείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
gk.box16
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

5 για αποδέσμευση, 5 για να πάρει τον επόμενο, 5 για Γιαννούλη.

Στραγάλια μετράω μην ασχολείστε..
These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
Ally Samagoal, margas
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 08:19 Όταν τους κάνουν "παράθεση" σωρηδόν αλλόθρησκοι (κύριος χάρτινοι και ληκια) , χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο?

Όταν βλέπεις σχόλια να γίνονται λαικ από αλλόθρησκους, ή σχόλια αλλοθρήσκων να απαντώνται "έτσι φίλε σωστά" από "δικούς" μας...

Αυτά είναι τα παράσημα τους.

Όταν στοχοποιούν μαζικά όποιον στηρίζει, τί είναι? Δε ξέρω αν υπάρχει λέξη..

Τόσες μαλακίες ρατσιστικές σε 1-2 χρόνια τώρα (γιατί έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα αυτό, εν καιρώ θα τα πούμε και αυτά..) για Τσετσενία και δε συμμαζευεται δεν έχω διαβάσει από σκουλήκια γαύρους χάρτινους και ζελους μαζί 14 χρόνια..

Υπάρχει πιο πάτος?
Κοιτα φίλε οι πρόσφυγες πάντα έτσι βρίζονταν στην περιοχη. Αργότερα και οι παλιότεροι πρόσφυγες έτσι έβριζαν τους Νεοπρόσφυγες. Μη σε κάνει εντύπωση πρώτον γιατί η πλειοψηφία δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ και δεύτερον γιατί οι λίγοι που είναι ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τι πόνο κρύβει η ιστορία του συλλόγου και τα χρώματα του.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, margas
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Napoli4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:52 Εμένα πάντως δεν με έχει ξενερώσει ούτε κάποια αγωνιστική αποτυχία (που είχαμε), ούτε κάποιο λάθος της διοίκησης (που έκανε και κάνει), όσο με έχουν ξενερώσει τα φορα και τα social media. Πραγματικός καρκίνος. Διαβάζεις ανθρώπους χωρίς τρόπους, χωρίς άποψη, χωρίς στοιχειώδη λογική, χωρίς έστω αγάπη για την ομάδα που υποτίθεται υποστηρίζουν.

Εμένα πάλι δεν με ξαφνιάζει. Άλλωστε το εφαρμόζει η αγαπημένη μας κυβέρνηση χρόνια τωρα. 10 πληρωμένα πιστόλια και τα υπόλοιπα ακολουθούν. Εδώ δικαιλογουνται δολοφονίες βρεφών, στον ιβαν θα κολλήσουμε;
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:01 5 για αποδέσμευση, 5 για να πάρει τον επόμενο, 5 για Γιαννούλη.

δεν φαντάζομαι να βγαίνουν αυτά τα στραγάλια απο το ταμείο της ΠΑΕ , ως μέρος του μπάτζετ για τη χρονιά 2026-2027?
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Αν θες να φέρεις Κονσεϊσάο πρέπει να ματώσεις οικονομικά για προπονητή και παίκτες....
Απέφυγα και συνεχίζω να αποφεύγω και την προπονητολογία και την μεταγραφολογία στο ποδοσφαιρο. Ήθελα απλά να ρωτήσω πως είσαι τόσο σίγουρος οτι σε περίπτωση αποχώρησης του Λουτσέσκου, αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Κονσεισαο?
Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....

Tα νέα παιδιά ποιά είναι? Αν υπήρχε στόχευση για μια ομάδα που βασίζεται στα ταλέντα απο τις Ακαδημίες, δεν θα υπήρχαν πωλήσεις πριν καλά καλά παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Άρα εννοείς να αλλάξει μοντέλο λειτοουργίας. Πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό?
Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Εμείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε
Σωστός.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 ...
Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....

...
Φίλε Pano ξανά καλημέρα.
Επειδή τις τελευταίες μέρες γράφεις πράγματα που είτε με βρίσκουν αντίθετο είτε με βάζουν σε σκέψεις, που όμως τα εκφράζεις με πολύ ωραίο τρόπο και χωρίς να θες να δημιουργήσεις πόλωση, θέλω να σε ρωτήσω το εξής.
Πως σκέφτεσαι το 'να δουλεύει με νέα παιδιά';

Δλδ ποιον αριθμό νέων παιδιών έχεις στο νου σου όταν αναφέρεσαι σε ένα τέτοιο μοντέλο;
Πχ. οι 15 από τους 25 να είναι κ20; 6 με 7 παιδιά των ακαδημιών να είναι στην ενδεκάδα;
Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό σου και αναλόγως μετά να σε ρωτήσω και κάποια πράγματα ακόμα.

Υγ. Όχι σε αυτό το τόπικ για να μην είμαστε off.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Franky έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:50
Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Αν θες να φέρεις Κονσεϊσάο πρέπει να ματώσεις οικονομικά για προπονητή και παίκτες....
Απέφυγα και συνεχίζω να αποφεύγω και την προπονητολογία και την μεταγραφολογία στο ποδοσφαιρο. Ήθελα απλά να ρωτήσω πως είσαι τόσο σίγουρος οτι σε περίπτωση αποχώρησης του Λουτσέσκου, αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Κονσεισαο?
Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Όπως λέω τόσες μέρες εμείς πάμε με πιο σφιχτή οικονομική πολιτική και καλά κάνει για μένα .....

Tα νέα παιδιά ποιά είναι? Αν υπήρχε στόχευση για μια ομάδα που βασίζεται στα ταλέντα απο τις Ακαδημίες, δεν θα υπήρχαν πωλήσεις πριν καλά καλά παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Άρα εννοείς να αλλάξει μοντέλο λειτοουργίας. Πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό?
Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:29 Εμείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε
Σωστός.
Εγώ δε ξέρω ποιος θα έρθει να αντικαταστήσει τον Λουτσεσκου ξέρω πως δεν θα είναι αυτός ο Κονσεϊσάο όσο ο Ιβάν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο....
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:01 5 για αποδέσμευση, 5 για να πάρει τον επόμενο, 5 για Γιαννούλη.

Η αλήθεια είναι ότι μερικοί, όταν παίζουν μονόπολη πιο σφιχτοί είναι με λεφτά του παιχνιδιού πάρα με τα λεφτά του Σαββίδη. Λέω εγώ τώρα
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
Montrealiotis, navigator11, anaximandros4
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

και για αυτο εμεις φταιμε? το οτι φτασαμε να θελουμε δηλαδη 10 εκατομυρια για να εχουμε προπονητη εμεις φταιμε?
These users thanked the author delos15 for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
Blackgr4

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αντιλαμβάνομαι πως θες να τονίσεις το πόσο εύκολα γράφουν ορισμένοι συνοπαδοί να δώσει 5 εκεί και 5 αλλού. Οκ κατανοητό.
Από την άλλη όμως τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνει; Να μην δώσει αποζημίωση; Να μην φέρει τον επόμενο; Να μην αγοράσει αριστερό μπακ;
Μπορεί να πείσει οποιονδήποτε εργαζόμενο (πχ Λουτσέσκου) να απολυθεί χωρίς να πάρει ευρώ;
Μπορεί να βρει καλό προπονητή με συμβόλαιο 150κ τον χρόνο;
Μπορεί να βρει με 500.000 αντί για 5.000.000 έναν Γιαννούλη;
Ας τα κάνει. Τόσο απλά.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
delos15, vasgias, scarsick
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”