Θεωρητικά δεν βρέθηκαν τέλη Μαίου στο Πόρτο Καρράς;nunies4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:52 Εγω αδυνατω να καταλαβω πως αυτοι οι 2 ανθρωποι με την σχεση που εχουν εφτασαν σε αυτο το αδιεξοδο.
Μια επικοινωνια μεταξυ τους θεωρω οτι θα ελυνε το θεμα σε λιγα λεπτα. Ειτε θετικα ειτε (το πιθανοτερο) οσο γινεται πιο αναιμακτα αρνητικα.
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Ιβάν κάνε στην άκρη, φτάνει, αν δεν μπορείς, ας αναλάβουν άλλοι να τρέξουν την ομάδα, κάνε και την Μαρία στην άκρη.
Ιβάν μίλα με τον Λουτσέσκου, είναι ντροπή που δεν μιλάς μαζί του για να λυθεί το θέμα.

Ιβάν μίλα με τον Λουτσέσκου, είναι ντροπή που δεν μιλάς μαζί του για να λυθεί το θέμα.

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- astral, george188, Montrealiotis, navigator11
Διαφωνώ με όλα, και για τα "περιουσιακά στοιχεία" και τις αμφισβητήσεις αν είναι ο πιο πετυχημένος, και για το δικαίωμα της έκφρασης.Rafa_46 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 19:57 Ρε μάγκες.. βλέπω σας έχει πιάσει ορισμένους μια πρεμουρα... Ο προπονητής είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και εάν πουληθεί 4 εκατομμύρια είναι τεράστια επιτυχία.
Το εάν εσείς τον κρίνετε ως τον πιο πετυχημένο πρώτον δεν σημαίνει ότι είναι και δεύτερον δεν σημαίνει ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να ανεχόμαστε και το γεγονός ότι έχει πάει την ομάδα 5 χρόνια πίσω... Κρατήστε τις σκέψεις σας για τα dm του παντε στο σπίτι του κεραστε τον ένα καφέ, αλλά μην μας γυρνάτε τα μυαλά για έναν άνθρωπο που πήρε πολλά εκατομμύρια από τον ΠΑΟΚ ότι του έχουμε και υποχρέωση...
Ειδικά για το δεύτερο όμως, μπορείς να αναφέρεις καποιον άλλο ο πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ?
Η πραγματικότητα παραμένει
Όπως πραγματικότητα είναι και το γεγονός ότι πάμε αυτομάτως στα άκρα, και εμείς οι ίδιοι
Ο μέγιστος της ιστορίας vs ο άχρηστος
Ούτε το ένα ούτε το άλλο
Ούτε για τον Ραζβαν ούτε για τον Ιβαν
Όπως πραγματικότητα είναι και το γεγονός ότι πάμε αυτομάτως στα άκρα, και εμείς οι ίδιοι
Ο μέγιστος της ιστορίας vs ο άχρηστος
Ούτε το ένα ούτε το άλλο
Ούτε για τον Ραζβαν ούτε για τον Ιβαν
Καλημέρα Makαρε..Maklaz έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:48 Ιβάν κάνε στην άκρη, φτάνει, αν δεν μπορείς, ας αναλάβουν άλλοι να τρέξουν την ομάδα, κάνε και την Μαρία στην άκρη.
..
Εσύ τώρα κάτι θες να πεις, αλλά δεν πολυλειτουργώ..
- abc_o_ karpouzas
aivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:40Δηλαδή εννοείς ότι ο Μάτος ήρθε με εγγύηση ότι ο Λούτσε θα είναι προπονητής;abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:29
Δεν ειναι ζήτημα..να σε πείσω...
Απλά μαθηματικά είναι και απλή λογική...
Ο άλλος έφυγε από την Βραζιλία ήρθε εδώ με τι...μπακραουντ...
Έτσι εύκολα μπαίνει το κεφάλι στον ντορβα;
Εσύ τι λες;;
Δε ξέρω τι να πω φίλε αλήθειαabc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:10aivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:40Δηλαδή εννοείς ότι ο Μάτος ήρθε με εγγύηση ότι ο Λούτσε θα είναι προπονητής;abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:29
Δεν ειναι ζήτημα..να σε πείσω...
Απλά μαθηματικά είναι και απλή λογική...
Ο άλλος έφυγε από την Βραζιλία ήρθε εδώ με τι...μπακραουντ...
Έτσι εύκολα μπαίνει το κεφάλι στον ντορβα;
Εσύ τι λες;;
![]()
1. Στις 3 Ιουνίου 2021, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του, ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ήρθα εδώ για να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω, αν δεν το κάνω αυτό, θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα φύγω μόνος μου».
2. Στις 14 Μαίου 2026 (πριν το τελευταιο ματς με βαζελο) είχα κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση :
Ερωτήματα:
α) θα έπρεπε να βγει ο Λουτσέσκου στις 18 Μαίου 2026 και να δήλώσει παραίτηση; Κατά την γνωμη μου, ναι.
β) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να είναι εξοργισμένος με τον Λουτσέσκου λόγω της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και του τελικού αποτελέσματος ειδικά στα δύο κρίσιμα ματς με ΟΦΗ και με βάζελο; Κατά την γνώμη μου, ναι.
γ) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να είναι εξοργισμένος με τον Λουτσέσκου επειδή αυτός δεν βγήκε στις 18 Μαίου να δηλώσει παραίτηση; Κατά την γνωμη μου, ναι.
δ) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να είναι εξοργισμένος με τον Λουτσέσκου επειδή δεν έχει βγει ακόμα και μέχρι σήμερα, έναν όλόκληρο μήνα μετά, με αντρίκιο τρόπο, με στοιχειώδη αξιοπρέπεια και με την ελάχιστη εντιμότητα που θα έπρεπε να διαθέτει κάποιος που ξέρει να τηρεί τον λόγο του (βλέπε 1.), να αναλάβει την πλήρη ευθύνη της αποτυχημένης χρονιάς και να παραιτηθεί; Κατά την γνωμη μου, ναι.
ε) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να μην επιθυμεί να λάβει πρωτοβουλία και να μιλήσει με τον Λουτσέσκου λόγω όλων των παραπάνω; Κατά την γνωμη μου, ναι.
2. Στις 14 Μαίου 2026 (πριν το τελευταιο ματς με βαζελο) είχα κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση :
3. Σήμερα 12 Ιουνίου 2026, διαβάζω σε σχόλια πολλών συνοπαδών ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Σαββίδης - αν θέλουμε να είμαστε 100% ειλικρινεις και ξεκαθαροι), φέρεται με ασέβεια στον καλύτερο προπονητή της ιστορίας της ομάδας.Logistis έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:15 Ήμουν και είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του. Είναι ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή την παταγωδώς αποτυχημένη χρονιά θα πρέπει να βγει την άλλη Δευτέρα (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της Κυριακής) και να δηλώσει παραίτηση, χωρίς πολλές εξηγήσεις και πολλά λόγια. Να πει μόνο ένα ευχαριστώ σε όλους για όλα και να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.
Κι αυτό πρέπει να το κάνει άσχετα αν πιστευει ο ίδιος ότι αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος της φετινής αποτυχίας. Άσχετα αν αντικειμενικά είναι πράγματι αυτός ο κύριος υπαίτιος. Θα πρέπει να το κάνει γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής αυτος που αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.
Είναι στοιχειώδης πράξη αξιοπρέπειας. Είναι στοιχειώδης πράξη ενός υπεύθυνου και ευσυνείδητου ανθρώπου με κάκαλα και αρχές.
Απο κει και πέρα αν η παραίτηση γίνει δεκτή ή όχι από τον Σαββίδη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Ερωτήματα:
α) θα έπρεπε να βγει ο Λουτσέσκου στις 18 Μαίου 2026 και να δήλώσει παραίτηση; Κατά την γνωμη μου, ναι.
β) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να είναι εξοργισμένος με τον Λουτσέσκου λόγω της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και του τελικού αποτελέσματος ειδικά στα δύο κρίσιμα ματς με ΟΦΗ και με βάζελο; Κατά την γνώμη μου, ναι.
γ) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να είναι εξοργισμένος με τον Λουτσέσκου επειδή αυτός δεν βγήκε στις 18 Μαίου να δηλώσει παραίτηση; Κατά την γνωμη μου, ναι.
δ) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να είναι εξοργισμένος με τον Λουτσέσκου επειδή δεν έχει βγει ακόμα και μέχρι σήμερα, έναν όλόκληρο μήνα μετά, με αντρίκιο τρόπο, με στοιχειώδη αξιοπρέπεια και με την ελάχιστη εντιμότητα που θα έπρεπε να διαθέτει κάποιος που ξέρει να τηρεί τον λόγο του (βλέπε 1.), να αναλάβει την πλήρη ευθύνη της αποτυχημένης χρονιάς και να παραιτηθεί; Κατά την γνωμη μου, ναι.
ε) έχει απόλυτο δίκιο ο Σαββίδης να μην επιθυμεί να λάβει πρωτοβουλία και να μιλήσει με τον Λουτσέσκου λόγω όλων των παραπάνω; Κατά την γνωμη μου, ναι.
- These users thanked the author Logistis for the post (total 5):
- anaximandros4, astral, Kenny4, Amsterdamer_87, flash4
-
Psagmenos4
Όταν μπαινει στην μέση το χρήμα όλα γίνονται. Ο Σαββίδης θέλει να κάνει αλλαγή στα πάντα, μέσα σε αυτά και τον προπονητή και εγώ είμαι υπέρ αύτης της αλλαγής. Αλλά ο Σαββίδης δεν θέλει να πληρώσει αποζημίωση και θέλει να πουλήσει τον προπονητή. Εκεί έρχεται ο Λουτσεσκου κι ο εγωισμός του αλλά και το οικονομικό και λέει εγώ έχω συμβόλαιο αν δεν με θες ,μπορείς να με απολύσεις.nunies4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 09:52 Εγω αδυνατω να καταλαβω πως αυτοι οι 2 ανθρωποι με την σχεση που εχουν εφτασαν σε αυτο το αδιεξοδο.
Μια επικοινωνια μεταξυ τους θεωρω οτι θα ελυνε το θεμα σε λιγα λεπτα. Ειτε θετικα ειτε (το πιθανοτερο) οσο γινεται πιο αναιμακτα αρνητικα.
Όλο αυτό που γίνεται, κάνει κακό στον σύλλογο σε πολλά σημεία και φυσικά περνάει τα χειρότερα μηνύματα στην αγορά, μετά κι από άλλες αποτυχημένες διαχειρίσεις στο τέλος θα ακούνε ΠΑΟΚ και θα τρέχουν όλοι μακριά.
Ο Ιβάν Σαββίδης δσν ειναι έδω και έχει χάσει την μπάλα λόγω υπεραρμοδιοτητων σε συγκεκριμένα άτομα, αν δεν έρθει άμεσα προς τα εδώ να κάτσει να στρώσει το οικοδόμημα του το πιο πιθανό είναι ότι θα καταρρεύσει πάρα τα γερά θεμέλια που έχει
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- paokspren
Logistis έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:20 1. Στις 3 Ιουνίου 2021, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του, ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ήρθα εδώ για να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω, αν δεν το κάνω αυτό, θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα φύγω μόνος μου».
2. Στις 14 Μαίου 2026 (πριν το τελευταιο ματς με βαζελο) είχα κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση :3. Σήμερα 12 Ιουνίου 2026, διαβάζω σε σχόλια πολλών συνοπαδών ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Σαββίδης - αν θέλουμε να είμαστε 100% ειλικρινεις και ξεκαθαροι), φέρεται με ασέβεια στον καλύτερο προπονητή της ιστορίας της ομάδας.Logistis έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:15 Ήμουν και είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του. Είναι ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή την παταγωδώς αποτυχημένη χρονιά θα πρέπει να βγει την άλλη Δευτέρα (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της Κυριακής) και να δηλώσει παραίτηση, χωρίς πολλές εξηγήσεις και πολλά λόγια. Να πει μόνο ένα ευχαριστώ σε όλους για όλα και να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.
Κι αυτό πρέπει να το κάνει άσχετα αν πιστευει ο ίδιος ότι αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος της φετινής αποτυχίας. Άσχετα αν αντικειμενικά είναι πράγματι αυτός ο κύριος υπαίτιος. Θα πρέπει να το κάνει γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής αυτος που αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.
Είναι στοιχειώδης πράξη αξιοπρέπειας. Είναι στοιχειώδης πράξη ενός υπεύθυνου και ευσυνείδητου ανθρώπου με κάκαλα και αρχές.
Απο κει και πέρα αν η παραίτηση γίνει δεκτή ή όχι από τον Σαββίδη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Ερωτήματα:
Ο συλλογισμός του Λογιστή, ακόμα και αν διαφωνεί κάποιος επί μέρους, δεν είναι ούτε κακός ούτε παράλογος. Είναι φυσιολογικό να σκέφτεται κανείς ΚΑΙ αυτά τα στοιχεια όταν ζυγίζει την κατάσταση
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- anaximandros4, Shadow, Kenny4
Κοίτα να δεις που το κάναμε πυρηνική φυσική. Ακόμα και αυτό.
Ρε τον θέλετε τον προπονητή; Κρατήστε τον. Βγάλτε μια απλή διαρροή πως δεν ισχύουν τα χιλιάδες καθημερινά ρεπορτάζ πως ψάχνετε προπονητή και πως δεν θέλετε τον Λουτσέσκου και τέλος.
Δεν τον θέλετε; Φωνάξτε τον να λύσει το συμβόλαιο του με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ και την επόμενη μέρα φέρτε τον επόμενο.
Για όνομα του Θεού και της Παναγίας δηλαδή. Ακόμα και σε αυτό πρέπει να το παίζουμε οι έξυπνοι της ιστορίας;
Τι κάνουν όλες οι νορμάλ (και όχι μόνο, βλ. Ζέλα) ομάδες; Όοοοχι, εμείς θα κάνουμε το αντίθετο.
Θα έχουμε κοινοποιήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο πως ΔΕΝ θέλουμε τον προπονητή, αλλά δεν θα τον απολύσουμε έτσι εύκολα. Όοοχι.
Ο άλλος (Τσόρμπα, καλή περίπτωση και αυτός) έλεγε χθες: "...και αν δεν είναι σίγουροι πως τους κάνει ο επόμενος;".
Τι λες ρε σαΐνι, σοβαρά; Δηλαδή δεν είναι σίγουροι πως δεν τους κάνουν οι χ-ψ υποψήφιοι, αλλά εδώ και έναν μήνα(!) δεν κοίταξαν να μην σηκωθεί σκόνη στο θέμα του υπάρχοντος προπονητή, το αντίθετο μάλιστα!
Άφησαν όλο το συστημικό αρδιλίκι να μεταδίδει πως η θέση του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μόνο σίγουρη δεν είναι, δεν βγήκε ποτέ - ΜΑ ΠΟΤΕ - ούτε μισή διάψευση και τώρα 10 μέρες πριν την προετοιμασία, έχουν ενδοιασμούς.
Δηλαδή μισό λεπτό. Έστω πως μένει ο Λουτσέσκου. Τι ακριβώς περιμένετε να πετύχει μετά από όοοολα αυτά;
Τουλάχιστον ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά που έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις και με τον τρόπο του έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει.
Εσείς τι κάνετε ακριβώς;
Ρε τον θέλετε τον προπονητή; Κρατήστε τον. Βγάλτε μια απλή διαρροή πως δεν ισχύουν τα χιλιάδες καθημερινά ρεπορτάζ πως ψάχνετε προπονητή και πως δεν θέλετε τον Λουτσέσκου και τέλος.
Δεν τον θέλετε; Φωνάξτε τον να λύσει το συμβόλαιο του με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ και την επόμενη μέρα φέρτε τον επόμενο.
Για όνομα του Θεού και της Παναγίας δηλαδή. Ακόμα και σε αυτό πρέπει να το παίζουμε οι έξυπνοι της ιστορίας;
Τι κάνουν όλες οι νορμάλ (και όχι μόνο, βλ. Ζέλα) ομάδες; Όοοοχι, εμείς θα κάνουμε το αντίθετο.
Θα έχουμε κοινοποιήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο πως ΔΕΝ θέλουμε τον προπονητή, αλλά δεν θα τον απολύσουμε έτσι εύκολα. Όοοχι.
Ο άλλος (Τσόρμπα, καλή περίπτωση και αυτός) έλεγε χθες: "...και αν δεν είναι σίγουροι πως τους κάνει ο επόμενος;".
Τι λες ρε σαΐνι, σοβαρά; Δηλαδή δεν είναι σίγουροι πως δεν τους κάνουν οι χ-ψ υποψήφιοι, αλλά εδώ και έναν μήνα(!) δεν κοίταξαν να μην σηκωθεί σκόνη στο θέμα του υπάρχοντος προπονητή, το αντίθετο μάλιστα!
Άφησαν όλο το συστημικό αρδιλίκι να μεταδίδει πως η θέση του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μόνο σίγουρη δεν είναι, δεν βγήκε ποτέ - ΜΑ ΠΟΤΕ - ούτε μισή διάψευση και τώρα 10 μέρες πριν την προετοιμασία, έχουν ενδοιασμούς.
Δηλαδή μισό λεπτό. Έστω πως μένει ο Λουτσέσκου. Τι ακριβώς περιμένετε να πετύχει μετά από όοοολα αυτά;
Τουλάχιστον ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά που έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις και με τον τρόπο του έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει.
Εσείς τι κάνετε ακριβώς;
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 7):
- aivas19, astral, Mitsospaoki4, Kenny4, Montrealiotis, TylerDurden, rade paprica
Εννοείται ότι είναι, αυτό που λείπει όμως είναι το «τι γίνεται τώρα» και πως επηρεάζεται η ομάδα. Για αυτό μόνο ο Ιβάν μπορεί να ενεργήσειEqualizer έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:34Logistis έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:20 1. Στις 3 Ιουνίου 2021, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του, ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ήρθα εδώ για να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω, αν δεν το κάνω αυτό, θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα φύγω μόνος μου».
2. Στις 14 Μαίου 2026 (πριν το τελευταιο ματς με βαζελο) είχα κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση :3. Σήμερα 12 Ιουνίου 2026, διαβάζω σε σχόλια πολλών συνοπαδών ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Σαββίδης - αν θέλουμε να είμαστε 100% ειλικρινεις και ξεκαθαροι), φέρεται με ασέβεια στον καλύτερο προπονητή της ιστορίας της ομάδας.Logistis έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:15 Ήμουν και είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του. Είναι ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή την παταγωδώς αποτυχημένη χρονιά θα πρέπει να βγει την άλλη Δευτέρα (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της Κυριακής) και να δηλώσει παραίτηση, χωρίς πολλές εξηγήσεις και πολλά λόγια. Να πει μόνο ένα ευχαριστώ σε όλους για όλα και να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.
Ερωτήματα:
Ο συλλογισμός του Λογιστή, ακόμα και αν διαφωνεί κάποιος επί μέρους, δεν είναι ούτε κακός ούτε παράλογος. Είναι φυσιολογικό να σκέφτεται κανείς ΚΑΙ αυτά τα στοιχεια όταν ζυγίζει την κατάσταση
ΥΓ: ότι λέει ο black
-
Black_Knight
Προσωπικά είμαι υπέρ της αποχώρησης του καθώς δεν πιστεύω με τίποτα ότι θα είναι συνεργάσιμος με την νέα δομή στο αθλητικό της ΠΑΕ.
Ξέροντας τον Λουτσεσκου υπάρχει περίπτωση να του πουν πχ οι Μάτος/Βιερίνια κοουτς πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην διαχείριση του ρόστερ και πρέπει να δούμε πως θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες παιδιά της ακαδημίας, και η απάντηση του Λουτσεσκου να μην το θεωρήσει παρέμβαση στην δουλειά του και να τούς γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι;
Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να φύγει αλλά ποιός θα τον αντικαταστήσει.
Ξέροντας τον Λουτσεσκου υπάρχει περίπτωση να του πουν πχ οι Μάτος/Βιερίνια κοουτς πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην διαχείριση του ρόστερ και πρέπει να δούμε πως θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες παιδιά της ακαδημίας, και η απάντηση του Λουτσεσκου να μην το θεωρήσει παρέμβαση στην δουλειά του και να τούς γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι;
Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να φύγει αλλά ποιός θα τον αντικαταστήσει.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 3):
- TasosDuss, anaximandros4, epitropos
Συμφωνω μεχρι κεραιας σε αυτα που γραφεις. Αλλα να βαλουμε και μια αλλη παραμετρο?Logistis έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:20 1. Στις 3 Ιουνίου 2021, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του, ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ήρθα εδώ για να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω, αν δεν το κάνω αυτό, θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα φύγω μόνος μου».
Ερωτήματα:
Ποιος ζημιωνεται περισσοτερο απο την σταση που κραταει ο Σαββιδης με τα χιλια δικια του οπως ανεφερες παραπανω και συμφωνησα απολυτα?
Ο ΠΑΟΚ.
Παει να τιναχτει εαν δεν εχει γινει ηδη, ολη η επομενη χρονια στον αερα?
Αρα δικιο εχει ο Σαββιδης αλλα αυτο το ρημαδι "ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα " το θυμομαστε οποτε μας βολευει γενικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Παρ 12 Ιουν 2026, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ισχύουν όλα όσα έχουμε διαβάσει εφόσον παραμείνει ο Λουτσέσκου η χρονιά θα είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολη.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον με τέτοιες σχέσεις αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξει μόνο κατά λάθος ή κατά τύχη.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον με τέτοιες σχέσεις αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξει μόνο κατά λάθος ή κατά τύχη.