ποιος Πανακας ρε παιδια....
οπως λενε και στα ξενα, και ενα χαλασμενο ρολοι δειχνει σωστα την ωρα δυο φορες τη μερα.
ποιος Πανακας ρε παιδια....
Πες πες καθε μερα θα με πεισεις.abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:13 Εκτός του...οργανισμού ΠΑΟΚ...ολοι οι άλλοι...αλλο και μη...νομιζουν ότι η ομάδα δεν έχει προπονητή...
Πάρτε το χαμπάρι...
Καλημέρα φίλε Pano.Panostas1995 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 06:26
Ένα ενδιαφέρον στατιστικό που βρήκα είναι
Λουτσεσκου στη δεύτερη θητεία 1,88 βαθμούς ανά παιχνίδι
Πάμπλο Γκαρσία στους 8 μήνες είχε 1,86 βαθμούς ανά παιχνίδι
Αυτό δείχνει πως στα αποτελέσματα δεν είχαν μεγάλη διαφορά οι δύο....
Ναι δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα αλλά για σκεφτείτε τον Γκαρσία να χτίσει μια δικιά του ομάδα από την αρχή....
πως ειναι δυνατον να τα βλεπω μονοπλευρα αλλα να ειναι 100% ευθυνη της διοικησης; ειναι σα να μου μου λες τα βλεπω μονοπλευρα αλλα εχω δικιο, αλλα ειναι λαθος να το προωθωEqualizer έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:04 Τζιμπι
Νομίζω το βλέπεις άκρως μονόπλευρα και είναι λάθος να προωθούμε τέτοια οπτική
Εκατό τοις εκατό ευθύνη διοίκησης όταν δημιουργείται τέτοιο θέμα, δεν το συζητώ
Σόρι εννοόυσα ότι κανένα αδιέξοδο δε θα υπήρχε αν είχαν παρθεί αποφάσεις 1. Να φύγει ο Λούτσε 2. Να είχαν κλείσει άλλον προπονητή
jibbie έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:19πως ειναι δυνατον να τα βλεπω μονοπλευρα αλλα να ειναι 100% ευθυνη της διοικησης; ειναι σα να μου μου λες τα βλεπω μονοπλευρα αλλα εχω δικιο, αλλα ειναι λαθος να το προωθωEqualizer έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:04 Τζιμπι
![]()
στο δια ταυτα, κανεις δεν ειπε οτι εχουμε να κανουμε με αβγαλτους. δε θεωρω οτι η οπτικη ειναι μονοπλευρη, το ιδιο εκανα υπερασπιζομενος τον Ιβαν οταν επιχειρηθηκε (αρκετες φορες στο παρελθον) η δολοφονια του δικου του χαρακτηρα.
θα προσπαθησω να το πω απλα, γιατι ισως πολυς κοσμος το να υπερασπιζεται κανεις τον Λουτσε το βλεπει ως προσωπολατρεια.
ο Λουτσε ειναι απλα το προσωπο. ο θεσμος, απεναντι στον οποιο βλεπουμε τετοιες συμπεριφορες, ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ.
nunies4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:16Πες πες καθε μερα θα με πεισεις.abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:13 Εκτός του...οργανισμού ΠΑΟΚ...ολοι οι άλλοι...αλλο και μη...νομιζουν ότι η ομάδα δεν έχει προπονητή...
Πάρτε το χαμπάρι...
Συμφωνούμε ότι γενικά το ένα δε σημαίνει το άλλο, στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια εκτίμηση μου είναι ότι συμβαίνει. Λίγη σημασία έχει. Πάμε παρακάτω.Equalizer έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:23jibbie έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:19πως ειναι δυνατον να τα βλεπω μονοπλευρα αλλα να ειναι 100% ευθυνη της διοικησης; ειναι σα να μου μου λες τα βλεπω μονοπλευρα αλλα εχω δικιο, αλλα ειναι λαθος να το προωθωEqualizer έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:04 Τζιμπι
![]()
στο δια ταυτα, κανεις δεν ειπε οτι εχουμε να κανουμε με αβγαλτους. δε θεωρω οτι η οπτικη ειναι μονοπλευρη, το ιδιο εκανα υπερασπιζομενος τον Ιβαν οταν επιχειρηθηκε (αρκετες φορες στο παρελθον) η δολοφονια του δικου του χαρακτηρα.
θα προσπαθησω να το πω απλα, γιατι ισως πολυς κοσμος το να υπερασπιζεται κανεις τον Λουτσε το βλεπει ως προσωπολατρεια.
ο Λουτσε ειναι απλα το προσωπο. ο θεσμος, απεναντι στον οποιο βλεπουμε τετοιες συμπεριφορες, ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ.
Γίνεται, διότι ναι μεν ΓΕΝΙΚΩΣ λάθος της διοίκησης εξ ορισμού να φτάνουμε σε τέτοιο πρόβλημα, αυτό δε σημαίνει όμως πως ότι γίνεται είναι αποτέλεσμα μιας σατανικής πλεκτάνης για δολοφονία χαρακτήρα όπου ΟΤΙ κι αν λέγεται ή γράφεται είναι γραμμή για εξυπηρέτηση συμφέροντος της.
Όλοι έχουν συμφέροντα, και ανθρώπους να τα προβάλλουν.
Δηλαδή εννοείς ότι ο Μάτος ήρθε με εγγύηση ότι ο Λούτσε θα είναι προπονητής;abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:29nunies4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:16Πες πες καθε μερα θα με πεισεις.abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:13 Εκτός του...οργανισμού ΠΑΟΚ...ολοι οι άλλοι...αλλο και μη...νομιζουν ότι η ομάδα δεν έχει προπονητή...
Πάρτε το χαμπάρι...
Δεν ειναι ζήτημα..να σε πείσω...
Απλά μαθηματικά είναι και απλή λογική...
Ο άλλος έφυγε από την Βραζιλία ήρθε εδώ με τι...μπακραουντ...
Έτσι εύκολα μπαίνει το κεφάλι στον ντορβα;