ηρθαν και αλλα στελεχη προσφατα περα απο το μελος του ασ οαρηςalp920 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:14Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:12 Ξέρουμε κανέναν καλό προπονητή που τον λένε Αγισήλαο?
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Λέο Βόκολος?Neiros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:15ηρθαν και αλλα στελεχη προσφατα περα απο το μελος του ασ οαρηςalp920 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:14Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:12 Ξέρουμε κανέναν καλό προπονητή που τον λένε Αγισήλαο?
- These users thanked the author alp920 for the post (total 3):
- aivas19, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Patron
Αυτό που λες ισχύει και είναι όντως πρόβλημα. Αλλά θεωρώ αδύνατο να μην το γνωρίζουν αυτοί οι οποίοι είναι εκ θέσης υπεύθυνοι για το τμήμα. Οπότε πιστεύω τουλάχιστον προς ώρας καλοπροέραιτα ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά και λύσεις οι οποίες δουλεύονται και δεν είναι της ώρας ακόμα να ανακοινωθούν. Αν αυτό αποδειχθεί στην πράξη λάθος τότε θα κάνω και έγω με τη σειρά μου την κριτική που πρέπει εκεί που πρέπει. Είναι τουλάχιστον αφέλεια για να είμαι ευγενικός να αγιοποιούμε και να δαιμονοποιούμε πρόσωπα είδικά εφόσον δεν εχουμε γνώση όλων των παραμέτρων.Developer4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:57Δίκιο έχεις ότι κανένας δε γνωρίζει τι ακριβώς παίζει...
Το πρόβλημα σε όλο αυτό είναι ότι είμαστε μήνα κοντά από το τέλος της σεζόν, η προετοιμασία ξεκινάει σιγά-σιγά και εκτός των μεταγραφών και της δουλειάς που πρέπει να γίνει γιατί έχουμε και σχετικά νωρίς προκριματικά, βγαίνουν συνεχώς προς τα έξω φήμες πες τες όπως θες περί αποχώρησης του προπονητή. Οι φήμες αυτές ούτε διαψεύδονται, ούτε επιβεβαιώνονται με κάποιο τρόπο...
Σου φαίνεται λογικό αυτό και μάλιστα σε αυτό το timing;
Σοκαριστικό οτι όχι μόνο η ομάδα αλλά κι εμείς οι οπαδοί κοιτάμε πιό πολύ πίσω παρά μπροστά, στο μέλλον. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το παρελθόν, τις ανακυκλώσεις σε πρόσωπα, παίκτες, προπονητές, διοικητικούς, αντιπροέδρους κλπ κλπ.
Για να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Νέος προπονητής, τεχνοκρατική διοίκηση, αξιοποίηση των ακαδημιών, ταχυδυναμικοί παίκτες αντί αργών και ηλικιωμένων.
Τώρα θα μου πείς οι 9 στους 10 εδώ μέσα συζητάμε ακόμα για Λουτσέσκου αν θα έπρεπε να μείνει, ή να έρθει ο Πάμπλο, λές και δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές μοντέρνοι να φέρουμε να οδηγήσουν την ομάδα.
Για να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Νέος προπονητής, τεχνοκρατική διοίκηση, αξιοποίηση των ακαδημιών, ταχυδυναμικοί παίκτες αντί αργών και ηλικιωμένων.
Τώρα θα μου πείς οι 9 στους 10 εδώ μέσα συζητάμε ακόμα για Λουτσέσκου αν θα έπρεπε να μείνει, ή να έρθει ο Πάμπλο, λές και δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές μοντέρνοι να φέρουμε να οδηγήσουν την ομάδα.
- These users thanked the author Magpies4 for the post (total 3):
- TasosDuss, hasio_john, Patron
Είχε σκάσει στο τέλος φίλε αιβα ο Τζιόλης είχε παίξει περίπου 60 ματς σε οκτώ μήνες , Σύν οτι είχε γλυτωσει στο παρά πέντε ένα πολύ επικυνδινο τραυματισμό. Στα του λουτσεσκου τώρα πιστεύω οτι δεν πάει πουθενά ο λούτσος , τρεις κενυδες να βρούνε τα νέα παιδιά ( ματος και το σκαουτινγκ ) ούτε καν οικονομική υπέρβαση δεν θα χρειαστεί να κάνουμε . Με πειράζει η παντελής έλλειψη ψυχραιμίας . Αν κάποιος δεν έχει δει τους αγώνες τις ομαδος φέτος θα νομίζει από αυτά που γράφονται ότι ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε να πέσει κατηγορία . Οι ξεκάθαρη αποτυχία του λουτσεσκου στα δυο ματς κυπέλο κι το τελευταίο με βαζελο έχουν τόσο διογκωθει στο δημόσιο διάλογο που είναι πλέον τροχοπέδη για οποιοδήποτε σοβαρό διάλογο. Θέλει πραγματικά τέχνη να καταστρέψεις μια πολύ καλή ομάδα από το να κανείς 3-4 απλές κινήσεις και να στηρίξεις την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού σου τμήματος όπως το κάναν τα χανουμια φέτος .aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:23Γιατί πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά;Panostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Βέβαια δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο κυρίως γιατί ο Πάμπλο δε θα ερχόταν λογικά....
Αλλά πραγματικά δε βλέπω τον λόγο αφού όπως φαίνεται θα πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά να μην έρθει ο Γκαρσία που και την ομάδα ξέρει και με νέα παιδιά ξέρει να δουλεύει
ΥΓ: Ο Πάμπλο δεν κατέληξε να βάλει πάγκο τον Τζόλη προς το τέλος της χρονιάς;
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 3):
- paok apo epilogi, giaxxo, lkosmid
Υπεύθυνα θα σου απαντήσω γιατί είναι προπονητής για ταβέρνα. Χίλιες φορές ΠαράσχοςPanostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Βέβαια δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο κυρίως γιατί ο Πάμπλο δε θα ερχόταν λογικά....
Αλλά πραγματικά δε βλέπω τον λόγο αφού όπως φαίνεται θα πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά να μην έρθει ο Γκαρσία που και την ομάδα ξέρει και με νέα παιδιά ξέρει να δουλεύει
Συμφωνώ με το επιχείρημα σου. Αλλά και με Αστέρα και με Ατρόμητο και με άλλες ομάδες εμφανίστηκε μια πνευματική καταρρευση (διαφωνώ με τη σωματική). Αυτό είναι που δεν ξέρω αν μπορεί να διορθώσει ο κόουτς που δε σχετίζεται τόσο με το rotation και το βάθος του ρόστερAndrew R έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:33Είχε σκάσει στο τέλος φίλε αιβα ο Τζιόλης είχε παίξει περίπου 60 ματς σε οκτώ μήνες , Σύν οτι είχε γλυτωσει στο παρά πέντε ένα πολύ επικυνδινο τραυματισμό. Στα του λουτσεσκου τώρα πιστεύω οτι δεν πάει πουθενά ο λούτσος , τρεις κενυδες να βρούνε τα νέα παιδιά ( ματος και το σκαουτινγκ ) ούτε καν οικονομική υπέρβαση δεν θα χρειαστεί να κάνουμε . Με πειράζει η παντελής έλλειψη ψυχραιμίας . Αν κάποιος δεν έχει δει τους αγώνες τις ομαδος φέτος θα νομίζει από αυτά που γράφονται ότι ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε να πέσει κατηγορία . Οι ξεκάθαρη αποτυχία του λουτσεσκου στα δυο ματς κυπέλο κι το τελευταίο με βαζελο έχουν τόσο διογκωθει στο δημόσιο διάλογο που είναι πλέον τροχοπέδη για οποιοδήποτε σοβαρό διάλογο. Θέλει πραγματικά τέχνη να καταστρέψεις μια πολύ καλή ομάδα από το να κανείς 3-4 απλές κινήσεις και να στηρίξεις την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού σου τμήματος όπως το κάναν τα χανουμια φέτος .aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:23Γιατί πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά;Panostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Καλημέρα φίλε Pano.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Αν φύγει ο Λουτσέσκου και πέσει στο τραπέζι το όνομα του Γκαρσία, σου υπόσχομαι να σου αναφέρω τους λόγους για τους δεν πρέπει να έρθει ο Πάμπλο πίσω. Όχι υπεύθυνα όπως ζητάς, καθώς δεν έχω καμία θέση στην ΠΑΕ. Ως απλός οπαδός θα σου πω τη γνώμη μου.
Ακόμα κι αν ισχύουν αυτά που αναφέρεις, πως θα έχουμε μείωση μπάτζετ άρα και όχι προσμονές για πρωταθλητισμό υπάρχουν προτιμότεροι και ικανότεροι για αυτή τη θέση.
Υγ. Το 'θα υπάρχει μείωση μπάτζετ' από που προκύπτει; Γιατί αν είναι γεγονός τότε αυτόματα εξηγείται το γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να μην υπάρχει επιθυμία να συνεχίσει ο τωρινός προπονητής.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Panostas1995
-
Gregk19262000
Παιδιά συγγνώμη για το οφ τοπικ αλλά με όλα αυτά θυμήθηκα ένα παιδί που είχε γράψει κάτι πριν λίγες μέρες(δεν θυμάμαι σε ποιο τοπικ) ότι βρήκε τον Μυστακίδη στην Χαλκιδική και τάχα άκουσε ότι θα δείτε φέτος χειρότερα πράγματα κλπ και τα πράγματα είναι δύσκολα, που τον κραξαμε δικαίως εδώ μέσα για το σπασμένο τηλέφωνο αλλά η αλήθεια είναι με αυτά και με τα άλλα δεν βγαίνει άδικος προς το παρόν.Το λέω δίχως διάθεση για τσακωμούς κλπ και ελπίζω όλο αυτό να αλλάξει γιατί ο ΠΑΟΚ καλώς ή κακώς σε εμένα και σε πολλούς επηρεάζει την καθημερινότητα μας….
Ακόμα δεν ξεκαθάρισαν το θέμα του μένει ή φεύγει ο Λουτσέσκου; Έλεος, τόση καθυστέρηση ούτε στις άδειες της πολεοδομίας. Η άποψή μου μετά τον τελικό ήταν ότι έκλεισε ο κύκλος του. Αν η άποψη των διοικούντων είναι η ίδια, αμέσως μετά τον αγώνα της Λεωφόρου βγάζεις ανακοίνωση, ευχαριστείς γιατί αντικειμενικά προσέφερε ο Ραζβάν και προχωράς παρακάτω. Αλλά όταν σε λιγότερο από 10 μέρες η ομάδα ξεκινά προετοιμασία και σε έξι μαθαίνουμε αντίπαλο και μόνο σενάρια φαίνεται να υπάρχουν, ρε φίλε, σέβεσαι το συμβόλαιο, συνεχίζεις με τον ίδιο, τον εξοπλίζεις με 3-4 τούρμπο σε όλες τις γραμμές και 1-2 καλές εναλλακτικές και αν δεν σου κάνει στην σεζόν, έχεις πλέον ΤΔ και ΑΔ να προετοιμάσουν την διαδοχή.
Με όλο τον απέραντο σεβασμό στον Γκαρσία για ότι προσέφερε σαν παίκτης και σαν προπονητής σε μία παρά κάτι σεζόν, όχι.
Με όλο τον απέραντο σεβασμό στον Γκαρσία για ότι προσέφερε σαν παίκτης και σαν προπονητής σε μία παρά κάτι σεζόν, όχι.
-
xrisitsapa
Πρωτα ηλθε η πνευματικη καταρρευση και μετα η σωματικη.aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:37Συμφωνώ με το επιχείρημα σου. Αλλά και με Αστέρα και με Ατρόμητο και με άλλες ομάδες εμφανίστηκε μια πνευματική καταρρευση (διαφωνώ με τη σωματική). Αυτό είναι που δεν ξέρω αν μπορεί να διορθώσει ο κόουτς που δε σχετίζεται τόσο με το rotation και το βάθος του ρόστερAndrew R έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:33Είχε σκάσει στο τέλος φίλε αιβα ο Τζιόλης είχε παίξει περίπου 60 ματς σε οκτώ μήνες , Σύν οτι είχε γλυτωσει στο παρά πέντε ένα πολύ επικυνδινο τραυματισμό. Στα του λουτσεσκου τώρα πιστεύω οτι δεν πάει πουθενά ο λούτσος , τρεις κενυδες να βρούνε τα νέα παιδιά ( ματος και το σκαουτινγκ ) ούτε καν οικονομική υπέρβαση δεν θα χρειαστεί να κάνουμε . Με πειράζει η παντελής έλλειψη ψυχραιμίας . Αν κάποιος δεν έχει δει τους αγώνες τις ομαδος φέτος θα νομίζει από αυτά που γράφονται ότι ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε να πέσει κατηγορία . Οι ξεκάθαρη αποτυχία του λουτσεσκου στα δυο ματς κυπέλο κι το τελευταίο με βαζελο έχουν τόσο διογκωθει στο δημόσιο διάλογο που είναι πλέον τροχοπέδη για οποιοδήποτε σοβαρό διάλογο. Θέλει πραγματικά τέχνη να καταστρέψεις μια πολύ καλή ομάδα από το να κανείς 3-4 απλές κινήσεις και να στηρίξεις την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού σου τμήματος όπως το κάναν τα χανουμια φέτος .aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:23
Γιατί πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά;
Το θεμα ειναι αν ηταν ΜΟΝΟ των παικτων.
Εμενα φετος μου φανηκε οτι ο πρωτος που το εχασε πνευματικα ηταν ο Ραζβαν, και μετα οι παικτες.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- aivas19
-
Panostas1995
Εγώ πάλι είδα πως σε 8 μήνες στον ΠΑΟΚ χωρίς προετοιμασία, με παίκτες όχι στο επίπεδο που έχουμε τώρα ,Tolaros έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:35Υπεύθυνα θα σου απαντήσω γιατί είναι προπονητής για ταβέρνα. Χίλιες φορές ΠαράσχοςPanostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Μαθαίνοντας κατά τον Απρίλη πως φεύγει γιατί έρχεται ο Λουτσεσκου, βγήκε δεύτερος και πήρε κύπελλο
Στον Πανσερραϊκό βγήκε 7ος με ανάδειξη νέων παικτών και με τα ψέματα
Στον χειρότερο ποιοτικά Ατρόμητο βγήκε πάλι 7ος
Και στη Κύπρο ήταν σε έναν ΑΠΟΕΛ υπό διάλυση
Με αρκετούς ποδοσφαιρανθρωπους να μιλάνε με καλά λόγια για αυτόν...
Ίσως θα χρειαστεί να ανεβάσει το επίπεδο των συνεργατών του για να δουλέψει σε μεγαλύτερη ομάδα αλλά για μένα έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία σαν προπονητής
Μη ξεχνάτε και τη φοβερή δουλειά στη Κ19 και ΠΑΟΚ Β
- theodorsalonika