Αγησίλαοφ. Να είμαστε ακριβείς. Μόνο ρωσοτέτοιους άλλωστε δεν ψάχνουν οι δικοί μας για να μας κουβαλάνε, όπως γράφεται εδώ μέσα;
Razvan Lucescu VI
- navigator11
Re: Razvan Lucescu VI
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Dimitrisou
-
Panostas1995
Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Βέβαια δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο κυρίως γιατί ο Πάμπλο δε θα ερχόταν λογικά....
Αλλά πραγματικά δε βλέπω τον λόγο αφού όπως φαίνεται θα πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά να μην έρθει ο Γκαρσία που και την ομάδα ξέρει και με νέα παιδιά ξέρει να δουλεύει
Βέβαια δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο κυρίως γιατί ο Πάμπλο δε θα ερχόταν λογικά....
Αλλά πραγματικά δε βλέπω τον λόγο αφού όπως φαίνεται θα πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά να μην έρθει ο Γκαρσία που και την ομάδα ξέρει και με νέα παιδιά ξέρει να δουλεύει
Μονο στον (Leo)nardo Jardim παει το μυαλο μουΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:12 Ξέρουμε κανέναν καλό προπονητή που τον λένε Αγισήλαο?
Γιατί πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά;Panostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
ΥΓ: Ο Πάμπλο δεν κατέληξε να βάλει πάγκο τον Τζόλη προς το τέλος της χρονιάς;
-
Panostas1995
Κάνει μπαμ ότι θα πέσει το μπάτζετ...σιγά με όλες αυτές τις αλλαγές μη βάλει πάλι 10-15 μύρια από τη τσέπη του ο Σαββίδης....aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:23Γιατί πάμε σε μείωση μπάτζετ και νέα παιδιά;Panostas1995 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:19 Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να μην έρθει ο Γκαρσία πίσω;
Και για μένα θα ήταν το λογικό φυσικά....
Αλλά πραγματικά εύχομαι να ξέρουν τι θέλουν να κάνουν
Μόνο ένα επιχείρημα μπορώ να ακούσω για την αντικατάσταση του Λουτσέσκου. Ότι η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα χρειαζόταν/χρειάζεται ένα "σοκ". Ναι η δημιουργία ενός "σοκ" εντός ομάδας (συνήθως αλλαγή προπονητή) το έχουμε δεί να δουλεύει στον ομαδικό αθλητισμό, τις περσισσότερες φορές όμως αυτό έχει σύντομη διάρκεια και μετά ξανά από την αρχή...
Έκανε λάθη ο Λουτσέσκου αυτές τις τελευταίες 2 χρονιές? Ξεκάθαρα...
Είναι λάθη που δεν μπορούν να διορθωθούν ή δεν τα παραδέχεται? Όχι λέω εγώ. Tην πρώτη χρονιά έχασε το μυαλό του με τα γύρω γύρω και έφτασε να ασχολείτε με κάτι τυχαίους σε parking... Έμαθε? Έμαθε λέω εγώ, φέτος δεν ασχολήθηκε με εξωαγωνιστικά σε σημείο σχεδόν να μην ασχολούνται καν οι αντίπαλοι οπαδοί μαζί του...
Στε σεζόν που μας πέρασε νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι έχει ευθύνη για την διαχείρηση του ρόστερ και την υπερχρησιμοποίηση κάποιον παικτών με αποτέλεσμα τους τραυματισμούς τους. Συνέβησαν όμως πολλά περισσότερα απ'το Γενάρη και μετά και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας αν θεωρήσουμε ότι δεν έπαιξαν και αυτά μεγάλο ρόλο στην τελική εικόνα της ομάδας. Τα λάθη του ο Λουτσέσκου τα αντιλαμβάνεται και θα μπορέσει να τα αλλάξει του χρόνου? Ναι πιστεύω ότι μπορεί. και με τη βοήθεια Βιερίνια και Μάτος ακόμα πιο εύκολα.
Σε όλα τα πράγματα στη ζωή είναι μέρος της εξέλιξης τα λάθη. Μαθαίνεις, διορθώνεις και βελτιώνεσαι. Πόσω μάλλον στον ομαδικό αθλητισμό που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συνταγή και ΚΑΝΕΝΑ συμβόλαιο με την επιτυχία.
Δεν θέλω να πλατιάσω με τα πόσα προσφέρει η παρουσία Λουτσέσκου στην ομάδα, νομίζω μέσα στο θυμικό μας τα ξεχνάμε... Δε γίνεται στο άλλο μέρος της ζυγαριάς να είναι ότι έβαλε περισσότερο τον Μεϊτέ ή τον Τάϊσον να παίξει και να αναρωτιόμαστε προς τα που γέρνει η πλάστιγγα...
Anyway, Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του έχοντας παράλληλα ωριμάσει και οι συνθήκες αντικατάστασής του.
Έκανε λάθη ο Λουτσέσκου αυτές τις τελευταίες 2 χρονιές? Ξεκάθαρα...
Είναι λάθη που δεν μπορούν να διορθωθούν ή δεν τα παραδέχεται? Όχι λέω εγώ. Tην πρώτη χρονιά έχασε το μυαλό του με τα γύρω γύρω και έφτασε να ασχολείτε με κάτι τυχαίους σε parking... Έμαθε? Έμαθε λέω εγώ, φέτος δεν ασχολήθηκε με εξωαγωνιστικά σε σημείο σχεδόν να μην ασχολούνται καν οι αντίπαλοι οπαδοί μαζί του...
Στε σεζόν που μας πέρασε νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι έχει ευθύνη για την διαχείρηση του ρόστερ και την υπερχρησιμοποίηση κάποιον παικτών με αποτέλεσμα τους τραυματισμούς τους. Συνέβησαν όμως πολλά περισσότερα απ'το Γενάρη και μετά και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας αν θεωρήσουμε ότι δεν έπαιξαν και αυτά μεγάλο ρόλο στην τελική εικόνα της ομάδας. Τα λάθη του ο Λουτσέσκου τα αντιλαμβάνεται και θα μπορέσει να τα αλλάξει του χρόνου? Ναι πιστεύω ότι μπορεί. και με τη βοήθεια Βιερίνια και Μάτος ακόμα πιο εύκολα.
Σε όλα τα πράγματα στη ζωή είναι μέρος της εξέλιξης τα λάθη. Μαθαίνεις, διορθώνεις και βελτιώνεσαι. Πόσω μάλλον στον ομαδικό αθλητισμό που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συνταγή και ΚΑΝΕΝΑ συμβόλαιο με την επιτυχία.
Δεν θέλω να πλατιάσω με τα πόσα προσφέρει η παρουσία Λουτσέσκου στην ομάδα, νομίζω μέσα στο θυμικό μας τα ξεχνάμε... Δε γίνεται στο άλλο μέρος της ζυγαριάς να είναι ότι έβαλε περισσότερο τον Μεϊτέ ή τον Τάϊσον να παίξει και να αναρωτιόμαστε προς τα που γέρνει η πλάστιγγα...
Anyway, Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του έχοντας παράλληλα ωριμάσει και οι συνθήκες αντικατάστασής του.
- These users thanked the author Shadow for the post (total 4):
- paokspren, lkosmid, paok apo epilogi, leomatos88
Παναγία και Χριστέ... δεν γινεται κάποιοι να εθελοτυφλείται τόσο πρόδηλα και να βλέπετε τα πράγματα τόσο μονόπαντα.. κάπου ώπα!!! Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που η οποιαδήποτε ανάλυση-αξιολόγηση-αντιπαράθεση δεν έχει καν νόημα... Επίσης αν δεν είστε μέσα στην ΠΑΕ δεν ξέρετε (όπως ούτε και έγω) ούτε τι έχουν πει και αν έχουν πει με τον Λουτσέσκου οι τις διοίκησης, ούτε τι έχει πει αυτός , ούτε τι θέλει αυτός.. είναι τουλάχιστον αστείο να διαβάζετε και να κρίνετε οποιαδήποτε είδηση, μη είδηση ή υπόνοια είδησης κατά το δοκούν και από πάνω να το παρουσιάζετε σα δεδομένο. Κι εμέις αγχωνόμαστε και εκνευριζόμαστε αλλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα άνω κάτω!
-
Developer4
Δίκιο έχεις ότι κανένας δε γνωρίζει τι ακριβώς παίζει...epitropos έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 11:48 Παναγία και Χριστέ... δεν γινεται κάποιοι να εθελοτυφλείται τόσο πρόδηλα και να βλέπετε τα πράγματα τόσο μονόπαντα.. κάπου ώπα!!! Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που η οποιαδήποτε ανάλυση-αξιολόγηση-αντιπαράθεση δεν έχει καν νόημα... Επίσης αν δεν είστε μέσα στην ΠΑΕ δεν ξέρετε (όπως ούτε και έγω) ούτε τι έχουν πει και αν έχουν πει με τον Λουτσέσκου οι τις διοίκησης, ούτε τι έχει πει αυτός , ούτε τι θέλει αυτός.. είναι τουλάχιστον αστείο να διαβάζετε και να κρίνετε οποιαδήποτε είδηση, μη είδηση ή υπόνοια είδησης κατά το δοκούν και από πάνω να το παρουσιάζετε σα δεδομένο. Κι εμέις αγχωνόμαστε και εκνευριζόμαστε αλλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα άνω κάτω!
Το πρόβλημα σε όλο αυτό είναι ότι είμαστε μήνα κοντά από το τέλος της σεζόν, η προετοιμασία ξεκινάει σιγά-σιγά και εκτός των μεταγραφών και της δουλειάς που πρέπει να γίνει γιατί έχουμε και σχετικά νωρίς προκριματικά, βγαίνουν συνεχώς προς τα έξω φήμες πες τες όπως θες περί αποχώρησης του προπονητή. Οι φήμες αυτές ούτε διαψεύδονται, ούτε επιβεβαιώνονται με κάποιο τρόπο...
Σου φαίνεται λογικό αυτό και μάλιστα σε αυτό το timing;
Εγω από αυτά που έχω ακούσει, η οικογένεια αποφάσισε να συνεχίσει χωρίς τον Λουτσεσκου, αλλά ο Λουτσεσκου αρνήθηκε να παραιτηθεί και κράτησε αυτή την στάση του τύπου «έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο που θέλω να τον τιμήσω εκτός αν το αφεντικό αποφασίσει κάτι άλλο». Ισως αν βρεθεί κάτι καλύτερο για αυτόν και το team του να το πάρει απόφαση και να φύγει. Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει οποιαδήποτε αξίωση. Τώρα με τις μέρες να περνάνε, αν δεν παραιτηθεί ίσως να κοστίσει πολύ ακριβά η αποζημίωση του. Δεν αξίζει όλο αυτό που γίνεται γνώμη μου.Napoli4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:34 Από αυτά που καταλαβαίνω ο Λουτσεσκου θα πάει Αραβια και ο ΠΑΟΚ θα πάρει λεφτά. Οποτε δεν είναι τόσο απλό το βγάλε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση.
o λουτσε εχει πει στο παρελθον οτι αν δεν με θελουν φευγω.. ουτε αποζημειωσεις ουτε τιποτα.. το θεμα ειναι οτι βρηκαμε τροπο να παρουμε 2-3 εκ και το παλευουν μαλλον ετσι..
Εν προκειμένου, αν αυτός δεν θεωρεί ότι ευθύνεται, και άλλα του έταξαν και άλλα έκαναν καταλαβαίνω το να μουλαρωσει. Κι αν αυτός έχει λεφτά, δεν ισχύει το ίδιο για τους συνεργάτες του. Θα φανεί.
- namisenoiazei
Δεν το πιστεύω με τίποτα. (ότι δε ζήτησε αποζημίωση). Με τίποτα όμωςDemir έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 12:05 o λουτσε εχει πει στο παρελθον οτι αν δεν με θελουν φευγω.. ουτε αποζημειωσεις ουτε τιποτα.. το θεμα ειναι οτι βρηκαμε τροπο να παρουμε 2-3 εκ και το παλευουν μαλλον ετσι..