56. Ανέστης Μύθου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μπορεί να σταθεί και να στηριχθεί ο Μύθου για δεύτερος; Που σημερον ημέρα ο δεύτερος έχει σχεδόν το 70% των λεπτών του πρώτου. Εγώ πιστεύω πως οχι. Και δεν μιλάω με δεύτερο τον Γερεμεγεφ.
Εμένα δεν με πείθει, σαν τον Τζιμα πχ. Με μια 10αρα του βάζω κορδέλα
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
aivas19, Maklaz, paok apo epilogi, george188
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 01:55 Μπορεί να σταθεί και να στηριχθεί ο Μύθου για δεύτερος; Που σημερον ημέρα ο δεύτερος έχει σχεδόν το 70% των λεπτών του πρώτου. Εγώ πιστεύω πως οχι. Και δεν μιλάω με δεύτερο τον Γερεμεγεφ.
Εμένα δεν με πείθει, σαν τον Τζιμα πχ. Με μια 10αρα του βάζω κορδέλα
Εγω θέλω να μείνει αλλά τα 10 είναι καλά λεφτά αν πχ ο Τζίμας έφυγε 25.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Χάσαμε τον Τζίμα για τον Σαματά και τον Μπράντον, και θα χάσουμε τον Μύθου για τον Γιερεμέγιεφ?

Μια ποδοσφαιρική αηδία με πιάνει να πω την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Όχι τον Τζίμα δεν τον έχασες για τον Σαμάτα και τον Μπράντον. Ούτε τον Μύθου για τον Γερεμέγιεφ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συγκριτικά μέ όσους έχουμε (ξε)πουλήσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω ο Μύθου θα μου λείψει το λιγότερο. Έχει το γκολ αλλά του λείπουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι του με το κυριότερο να είναι η ταχύτητα. Αν μπορούμε να τον δουλέψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο, να μείνει το παιδί, αλλά αν στην ομάδα βλέπουν ότι έχει πιάσει το ταβάνι του σε εμάς τα 10 δεν είναι άσχημα.
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

gika έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:40 Συγκριτικά μέ όσους έχουμε (ξε)πουλήσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω ο Μύθου θα μου λείψει το λιγότερο. Έχει το γκολ αλλά του λείπουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι του με το κυριότερο να είναι η ταχύτητα. Αν μπορούμε να τον δουλέψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο, να μείνει το παιδί, αλλά αν στην ομάδα βλέπουν ότι έχει πιάσει το ταβάνι του σε εμάς τα 10 δεν είναι άσχημα.
λογικο να σου λειψει λιγοτερο αφου ακομα δεν τον ειδαμε. Δεν ειναι λογικο να ξεπουλαμε πριν καν τους δουμε. Αυτο το μοντελο μονο χασουρα φερνει μακροπροθεσμα τωρα τι καταλαβαινουν μεσα στη παε ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
These users thanked the author Neiros4 for the post (total 2):
paokspren, τσιριγωτης
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:40 Όχι τον Τζίμα δεν τον έχασες για τον Σαμάτα και τον Μπράντον. Ούτε τον Μύθου για τον Γερεμέγιεφ.
Go on
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Ρε παιδιά από που βγήκε ότι φεύγει ο μύθου; Αφήστε το παλικάρι έστω 2 σεζον εδώ να δούμε λίγο τα παιδιά μας. Βαρεθήκαμε τους μισθοφορους
These users thanked the author margas for the post:
Franky
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Πάντως δεν είμαι τόσο αντίθετος σε πώληση Μύθου, αρκεί στην προετοιμασία να έχουμε Γερεμέγιεφ και ένα κανονικό φορ το ελάχιστο...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με 15 εκατομμύρια και ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης, να το συζητήσουμε. Για κάτι 6-7 που ακούγονται, να πουλήσουν Καμαρά, Ντέσπο- και Τσάλωφ (εδώ σας θέλω) και να βγάλουν και παραπάνω από τα 7. Φτάνει πια το μοτίβο να πουλάμε τους παίκτες από τις ακαδημίες μας πριν ακόμα προσφέρουν στην ομάδα. Πρώτα να πάρουμε και πολλά από αυτούς και μετά αν αξίζει, να τους πουλήσουμε.
Αν κάνουν πάλι την μλκ και τον πουλήσουν, με ποιους φορ θα πάμε στον πρώτο μας αγώνα; Με Γερεμέγιεφ και Τσάλωφ; Κλαίω, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Σχετικά με τα ποσά πώλησης, γράφουμε αυτά που εκτιμούμε ή αυτά που επιθυμούμε?
Εγώ για Τσάλοφ, Ντεσπόντοφ και Καμαρά εκτιμώ να πάρουμε 1 ως 2 συνολικά. Βαριά συμβόλαια με αξία πολύ χαμηλή πλέον. Συνεπώς, βλέπω να μένουν στα ράφια της Μεσήμβριας.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Ξεπούλημα τον Τζίμα που είναι η ακριβότερη πώληση που έχουμε κάνει....οκ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nkoss έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:01 Σχετικά με τα ποσά πώλησης, γράφουμε αυτά που εκτιμούμε ή αυτά που επιθυμούμε?
Εγώ για Τσάλοφ, Ντεσπόντοφ και Καμαρά εκτιμώ να πάρουμε 1 ως 2 συνολικά. Βαριά συμβόλαια με αξία πολύ χαμηλή πλέον. Συνεπώς, βλέπω να μένουν στα ράφια της Μεσήμβριας.
Σαφώς αυτά που επιθυμεί ο καθένας. Με τέτοια ποσά αν έρχονταν, θα έβγαζαν τις σαμπάνιες στην Μικράς Ασίας να κερνάνε τους περαστικούς.
These users thanked the author Sera4 for the post:
nkoss
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Στοκαρουν σαμπάνιες στα γραφεία;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”