56. Ανέστης Μύθου
- Montrealiotis
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Μπορεί να σταθεί και να στηριχθεί ο Μύθου για δεύτερος; Που σημερον ημέρα ο δεύτερος έχει σχεδόν το 70% των λεπτών του πρώτου. Εγώ πιστεύω πως οχι. Και δεν μιλάω με δεύτερο τον Γερεμεγεφ.
Εμένα δεν με πείθει, σαν τον Τζιμα πχ. Με μια 10αρα του βάζω κορδέλα
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
- aivas19, Maklaz, paok apo epilogi, george188
Εγω θέλω να μείνει αλλά τα 10 είναι καλά λεφτά αν πχ ο Τζίμας έφυγε 25.Montrealiotis έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 01:55 Μπορεί να σταθεί και να στηριχθεί ο Μύθου για δεύτερος; Που σημερον ημέρα ο δεύτερος έχει σχεδόν το 70% των λεπτών του πρώτου. Εγώ πιστεύω πως οχι. Και δεν μιλάω με δεύτερο τον Γερεμεγεφ.
Χάσαμε τον Τζίμα για τον Σαματά και τον Μπράντον, και θα χάσουμε τον Μύθου για τον Γιερεμέγιεφ?
Μια ποδοσφαιρική αηδία με πιάνει να πω την αλήθεια.
Μια ποδοσφαιρική αηδία με πιάνει να πω την αλήθεια.
Όχι τον Τζίμα δεν τον έχασες για τον Σαμάτα και τον Μπράντον. Ούτε τον Μύθου για τον Γερεμέγιεφ.
Συγκριτικά μέ όσους έχουμε (ξε)πουλήσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω ο Μύθου θα μου λείψει το λιγότερο. Έχει το γκολ αλλά του λείπουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι του με το κυριότερο να είναι η ταχύτητα. Αν μπορούμε να τον δουλέψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο, να μείνει το παιδί, αλλά αν στην ομάδα βλέπουν ότι έχει πιάσει το ταβάνι του σε εμάς τα 10 δεν είναι άσχημα.
λογικο να σου λειψει λιγοτερο αφου ακομα δεν τον ειδαμε. Δεν ειναι λογικο να ξεπουλαμε πριν καν τους δουμε. Αυτο το μοντελο μονο χασουρα φερνει μακροπροθεσμα τωρα τι καταλαβαινουν μεσα στη παε ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.gika έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:40 Συγκριτικά μέ όσους έχουμε (ξε)πουλήσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω ο Μύθου θα μου λείψει το λιγότερο. Έχει το γκολ αλλά του λείπουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι του με το κυριότερο να είναι η ταχύτητα. Αν μπορούμε να τον δουλέψουμε και να τον κάνουμε καλύτερο, να μείνει το παιδί, αλλά αν στην ομάδα βλέπουν ότι έχει πιάσει το ταβάνι του σε εμάς τα 10 δεν είναι άσχημα.
Go onaivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 09:40 Όχι τον Τζίμα δεν τον έχασες για τον Σαμάτα και τον Μπράντον. Ούτε τον Μύθου για τον Γερεμέγιεφ.
Ρε παιδιά από που βγήκε ότι φεύγει ο μύθου; Αφήστε το παλικάρι έστω 2 σεζον εδώ να δούμε λίγο τα παιδιά μας. Βαρεθήκαμε τους μισθοφορους
Πάντως δεν είμαι τόσο αντίθετος σε πώληση Μύθου, αρκεί στην προετοιμασία να έχουμε Γερεμέγιεφ και ένα κανονικό φορ το ελάχιστο...
Με 15 εκατομμύρια και ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης, να το συζητήσουμε. Για κάτι 6-7 που ακούγονται, να πουλήσουν Καμαρά, Ντέσπο- και Τσάλωφ (εδώ σας θέλω) και να βγάλουν και παραπάνω από τα 7. Φτάνει πια το μοτίβο να πουλάμε τους παίκτες από τις ακαδημίες μας πριν ακόμα προσφέρουν στην ομάδα. Πρώτα να πάρουμε και πολλά από αυτούς και μετά αν αξίζει, να τους πουλήσουμε.
Αν κάνουν πάλι την μλκ και τον πουλήσουν, με ποιους φορ θα πάμε στον πρώτο μας αγώνα; Με Γερεμέγιεφ και Τσάλωφ; Κλαίω, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Αν κάνουν πάλι την μλκ και τον πουλήσουν, με ποιους φορ θα πάμε στον πρώτο μας αγώνα; Με Γερεμέγιεφ και Τσάλωφ; Κλαίω, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Σχετικά με τα ποσά πώλησης, γράφουμε αυτά που εκτιμούμε ή αυτά που επιθυμούμε?
Εγώ για Τσάλοφ, Ντεσπόντοφ και Καμαρά εκτιμώ να πάρουμε 1 ως 2 συνολικά. Βαριά συμβόλαια με αξία πολύ χαμηλή πλέον. Συνεπώς, βλέπω να μένουν στα ράφια της Μεσήμβριας.
Εγώ για Τσάλοφ, Ντεσπόντοφ και Καμαρά εκτιμώ να πάρουμε 1 ως 2 συνολικά. Βαριά συμβόλαια με αξία πολύ χαμηλή πλέον. Συνεπώς, βλέπω να μένουν στα ράφια της Μεσήμβριας.
-
Panostas1995
Σαφώς αυτά που επιθυμεί ο καθένας. Με τέτοια ποσά αν έρχονταν, θα έβγαζαν τις σαμπάνιες στην Μικράς Ασίας να κερνάνε τους περαστικούς.nkoss έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:01 Σχετικά με τα ποσά πώλησης, γράφουμε αυτά που εκτιμούμε ή αυτά που επιθυμούμε?