Equalizer έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:20 Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι θα έρθει η στιγμή που πολύς κόσμος θα πει "ε τελικά και να τον πουλούσαμε δεν θα χάναμε κάτι" ΑΛΛΑ σέβομαι τα αντεπιχειρήματα
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Ανατολή... happy end... σα δεν ντρέπεστε κύριεbuffalobill4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 17:18 Πιστεύω ο Σαββίδης ως λάτρης της δραματοποίησης θα εμφανιστεί την τρίτη μέρα που θα σέρνεται το θέμα από την Ανατολή και θα το κλείσει με happy end
-
Psagmenos4
Το happy end ποιο είναι? Να παραμείνει ο Λουτσεσκου? Γιατί περυσι τέτοιο καιρό έγινε ακριβώς το ίδιο, και είδαμε τα αποτελέσματα αυτής της χρονιάς.buffalobill4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 17:18 Πιστεύω ο Σαββίδης ως λάτρης της δραματοποίησης θα εμφανιστεί την τρίτη μέρα που θα σέρνεται το θέμα από την Ανατολή και θα το κλείσει με happy end
Μπαίνουμε σε μια χρονιά που λήγουν πολλά συμβόλαια είναι ευκαιρία για ανανέωση της ομάδας και 3ετες καινούριο πλάνο.
Ο Ραζβαν θα πρέπει να αποχωρήσει ως ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε από τον πάγκο και ο πολυνίκης στην ιστορία των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ.
Ελπίζω στον νέο αιώνα μα βρεθούν αντάξιοι και καλύτεροι και να τον περάσουν σε τίτλους και κατορθώματα βάζοντας την ομάδα επιτέλους στο πολυπόθητο CL που μπορεί να αλλάξει όλο το στορυ του μέλλοντος
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- TasosDuss, hasio_john
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αυτό το paixebala που ανέβασε την είδηση είναι στον ίδιο όμιλο με την Ζούγκλα του Μάκη, ότι κι αν σημαίνει αυτό.
Καταρχήν, είτε φύγει είτε μείνει, μόνο σεβασμός σε αυτόν τον άνθρωπο που έκανε τα πάντα τα τελευταία χρόνια!!
Δεύτερον, σιγά τον Κονσεισάο που όλοι τρελαίνεστε. Όπου πήγε μόνο στα μπουνίδια δεν πλακώθηκε.
Τρίτον, μέχρι τον Οκτώβριο, βαριά Νοέμβριο θα τον πετύχουμε αντίπαλο σε πάγκο, μόλις τελειώσει και το παιδί θαύμα άκα μαθητευόμενος μάγος από τους πράσινους!
Δεύτερον, σιγά τον Κονσεισάο που όλοι τρελαίνεστε. Όπου πήγε μόνο στα μπουνίδια δεν πλακώθηκε.
Τρίτον, μέχρι τον Οκτώβριο, βαριά Νοέμβριο θα τον πετύχουμε αντίπαλο σε πάγκο, μόλις τελειώσει και το παιδί θαύμα άκα μαθητευόμενος μάγος από τους πράσινους!
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 4):
- Thax, Dimitris_L4, Montrealiotis, elvetos giatros
Ο πλανήτης ΠΑΟΚ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για επαγγελματίες ψυχολόγους. Ειδικά στα ηλεκτρονικά μέσα διάβαζες ένα σκασμό σχόλια να φύγει και ξαφνικά λένε Ιβάν μην κάνεις το έγκλημα. Νοείται ότι εάν μείνει και χάσουμε Ευρώπη ξανά μανα τα ίδια. Άβυσσος. Χωρίς να είμαι στο κεφάλι του πιστεύω και αυτός κουράστηκε και εμείς. Ήρθε η ώρα της αλλαγής με το ρίσκο κάθε περίπτωσης που κρύβει μια τέτοια αλλαγή. Ο καλύτερος και πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας.Οπως τόσοι άλλοι πετυχημένοι στις άλλες ομάδες που κάποια στιγμή αλλάζουν σελίδα.
- These users thanked the author shogoon for the post:
- Montrealiotis
- navigator11
DamoN έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 17:26 Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .
Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
Αχααχααχα. Για να γίνεται επίκληση στον "και την ΠΑΕ, και την ΠΑΕ" 26 ώρες το 24ωρο καθημερινά να έρθει να σώσει την ψυχολογία του αγνώστου, μέσου ΠΑΟΚτσή.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- DamoN
Η Αλ Σαντ η ομάδα που μιλάει ο Λουτσεσκου σύμφωνα με Ντι Μαρτζιο.. Αντικαταστάτης του Μαντσίνι
- Shivaspace
πωπω αυτοί κάτι συμβόλαια ύψους μειτέ..πρέπει να τα δίνουν για μπουρμπουάρ, τουλάχιστον αν φύγει να μας αφήσει κανέναν παίκτη!
Τρέλα στους τρελούςnavigator11 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 18:15DamoN έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 17:26 Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .
Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
Αχααχααχα. Για να γίνεται επίκληση στον "και την ΠΑΕ, και την ΠΑΕ" 26 ώρες το 24ωρο καθημερινά να έρθει να σώσει την ψυχολογία του αγνώστου, μέσου ΠΑΟΚτσή.
- These users thanked the author DamoN for the post:
- navigator11
-
Dimitrisou
Αφού δεν θέλουμε τις εμμονές του Λουτσεσκου στην ομάδα!να τους πάρει εκεί μαζί του!Shivaspace έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 18:28 πωπω αυτοί κάτι συμβόλαια ύψους μειτέ..πρέπει να τα δίνουν για μπουρμπουάρ, τουλάχιστον αν φύγει να μας αφήσει κανέναν παίκτη!
- Shivaspace
όχι όμως τον μειτεεεε..έχω κάποιους άλλους υπόψιν!
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- Dimitrisou
-
Dimitrisou
Ο Ράζβαν σίγουρα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια του κυπέλλου και της 2ης θέσης.
Προσωπικά έχω γράψει πως τον θεωρώ τον κύριο υπαίτιο και για την απώλεια του πρωταθλήματος.
Με βάση αυτά, ήμουν υπέρμαχος της αντικατάστασής του, αμέσως μετά τη λήξη των πλέυ ωχ. Το ότι φτάσαμε όμως λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας να συζητάμε ακόμα για προπονητή, δε νομίζω πως γενικά είναι πολύ καλό για το σύλλογο. Βασικά είναι η χειρότερη δυνατή κατάσταση.
Εδώ που φτάσαμε πλέον, δε νομίζω ότι μας παίρνει να αποχωριστούν οι δρόμοι μας με το Ράζβαν, όσο και να μη μου αρέσει σαν ιδέα.
Προσωπικά έχω γράψει πως τον θεωρώ τον κύριο υπαίτιο και για την απώλεια του πρωταθλήματος.
Με βάση αυτά, ήμουν υπέρμαχος της αντικατάστασής του, αμέσως μετά τη λήξη των πλέυ ωχ. Το ότι φτάσαμε όμως λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας να συζητάμε ακόμα για προπονητή, δε νομίζω πως γενικά είναι πολύ καλό για το σύλλογο. Βασικά είναι η χειρότερη δυνατή κατάσταση.
Εδώ που φτάσαμε πλέον, δε νομίζω ότι μας παίρνει να αποχωριστούν οι δρόμοι μας με το Ράζβαν, όσο και να μη μου αρέσει σαν ιδέα.