Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:51
Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:06
α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.
Ενταξει εγω ζω σε δικο μου κοσμο. Ολα ειναι μελι γαλα
Όχι ρε παικταρά μου, δεν είναι όλα μέλι γάλα και μην τρελαίνεσαι, δεν χρειάζεται!
Απλά σε ρώτησα πώς παρουσιάζεις δεδομένα όλα αυτά.
Δέχομαι το επιχείρημα του Ντελια αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ μέσα σε αυτό να τσουβαλιασω όλα τα υπόλοιπα.
Να σε ρωτήσω κάτι;
Σε περίπτωση που με ευθύνη προπονητή δεν μπούμε Ευρώπη φέτος και γίνει πώληση Ντέλια, τι θα είναι ασέβεια για εσένα;
Αυτό που με ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να πάει καλά η ομάδα, δεν με νοιάζει αν μερίδα κόσμου θεωρεί τοτέμ τον Λουτσέσκου αλλά ούτε και αν τον θεωρεί κορεσμένο αποτυχημένο όπως θέλεις πες το.
Και να σου πω και κάτι που με ενοχλεί; Ναι ξέρω με βάση την ιστορικότητα θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και καλύτερα, αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σε ένα μοντέλο διοίκησης και αγωνιστικού το οποίο χτίζεται για πρώτη φορά.
Δεν ξέρω αν πετύχει ή όχι, ξέρω όμως πως δεν θα το κρίνω σήμερα και πόσο μάλλον να το θεωρήσω αποτυχημένο σύμφωνα πάντα με τα παλιότερα.
Εγω δεν ειμαι καθετος με τη παραμονη Λουτσεσκου. Δεχομαι οτι μπορει να υπαρχει κορεσμος και απο τις δυο πλευρες, να υπαρχει μια ρηξη και να μην ειναι ικανοποιημενοι οι ιδιοκτητες. Εμενα με ενοχλει οτι εδω και 1 μηνα ο σημαντικοτερο αγωνιστικο θεμα αιωρειται και αυτο δειχνει ασεβεια σε εναν ανθρωπο που εκανε τα παντα για το κλαμπ αποδεδειγμενα. Αν δεν τους κανει ευχαριστως μετα απο το τελευταιο παιχνιδι με τον ποα να συζητησουν και να λυσουν την συνεργασια τους. Να του πουν ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για οσα προσεφερε και να παμε για την διαδοχη κατασταση.
Στο σημερα βεβαια δεν εχει γινει τιποτα απ ολα αυτα και για αυτο υπαρχει εκνευρισμος οχι μονο απο μενα θεωρω αλλα απο μεγαλη μεριδα του κοσμου.
Επισης το παρελθον μου εχει δειξει οτι δεν θα ναι πιο αξιολογος απ τον Ραζβαν ο επομενος και αυτη η αρνητικη μου σκεψη προερχεται απο τις περσινες λυσεις που υπηρχαν. Μπορει να κανω λαθος και ο Ματος με τον Αντρε, αν τους δοθει η ελευθερια κινησεων στο συγκεκριμενο θεμα, να επιλεξουν τον σωστο διαδοχο. Μακαρι το ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου.
Ασεβεια για μενα για να απαντησω στο ερωτημα δεν παιζει ρολο αν αποκλειστει η ομαδα ή οχι απο την ευρωπη, αλλα να μην εκτιμας σαν συλλογος ανθρωπους που βοηθησαν, τσαλακωθηκαν και χαλασαν πολλες φορες την εικονα τους για να σε προστατεψουν.
Εγω οταν ακουγα τον Λουτσεσκου να μιλαει ενιωθα οτι λεει αυτα που θελουμε να πουμε εμεις, οτι νιωθει σαν εμας και τους τα λεει μεσα στα μουτρα τους.
Με τον Ραζβαν ζησαμε τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης μας με τους τιτλους και της προκρισεις.
Ολα αυτα θεωρω ειναι πανω απο αποκλεισμους και καποια κακα αποτελεσματα. Τουλαχιστον αν ειναι να φυγει να φυγει με το κεφαλι ψηλα και σαν φιλος.