Razvan Lucescu VI

TasosDuss

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από TasosDuss »

Για το θέμα των Μάτος και Βιεϊρίνια, πιστεύω πως υπάρχει αλληλοσεβασμός με τον Λουτσέσκου και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Παρ' όλα αυτά, τα δεδομένα πλέον θα είναι διαφορετικά.

Άλλο να είσαι προπονητής και να έχεις τους άλλους ως ποδοσφαιριστές και άλλο να βρίσκονται σε διοικητικούς ή επιτελικούς ρόλους. Όσο καλές κι αν είναι οι σχέσεις μεταξύ τους, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα προκύψουν διαφωνίες και τριβές. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τον Ράζβαν να λειτουργεί σε ένα περιβάλλον όπου θα πρέπει να λογοδοτεί ή να ακολουθεί αποφάσεις ανθρώπων με τους οποίους μέχρι χθες είχε μια τελείως διαφορετική σχέση. Δεν το λέω αρνητικά για κανέναν, απλά θεωρώ ότι οι ισορροπίες θα είναι δύσκολες.

Γι’ αυτό πιστεύω πως αν όντως οι Μάτος και Βιεϊρίνια έχουν πιο ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, ίσως να είναι καλύτερο ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει με νέο προπονητή. :pano:
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 13:46
Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:48
Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:41

Μιλάς για τις ίδιες που θεωρούσαν τον Γιαννούλη κλεισμένο στον Ολυμπιακό.
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα για τον ρόλο του Βιερίνια;
Για αυτές που έμαθαν για τον Μάτος όταν αυτός έφτασε στο αεροδρόμιο;
Για αυτές που έλεγαν ότι ο Βρύζας θα πάρει την θέση του τεχνικού διευθυντή;
Για αυτές που ανέφεραν το πρωί τον Σάντος σαν απλό παρατηρητή του αγωνιστικού και το απόγευμα σαν σύμβουλο, μέχρι και CEO είπαν.
Για αυτές που κάθε μέρα άλλαζαν τα ποσά που ξοδεύτηκαν για τον Γιακουμάκη;
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα ποιος είναι ο Σάντσες;

Βαριέμαι να γράψω παραπάνω και ειλικρινά συγγνώμη. Θα πρέπει όμως, σοβαρά να αποφασίσουμε τι πιστεύουμε και πότε το πιστεύουμε. Δεν γίνεται να θεωρούμε αλήθειες και ψέματα αυτά που ακούμε ανάλογα με την εκάστοτε προσωπική μας επιθυμία.

Φύγει δεν φύγει ο Λουτσέσκου, είναι κάτι το οποίο πρέπει να διορθώσουμε. Δεν συμφωνείς;
Οτι μιλανε με αλλους προπονητες ειναι δεδομενο.
Οτι περσι θα εφερναν τον Πουσιτς παλι ειναι δεδομενο.
Οτι κοιταν τη ρωσικη αγορα φετος για προπονητη παλι ειναι δεδομενο.
Οτι δεν σεβονται τον προπονητη και τον εχουν στεντ μπαι παλι ειναι δεδομενο.
Οτι πουλησαν τον Ντελια και μετα εγινε πανικος απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και για αυτο πηραν την αποφαση πισω και κυνηγουσαν να τον φερουν απ το αεροδρομιο παλι ειναι δεδομενο.

Δεν μιλαω για διαρροες που ειναι λογια του αερα.
Μιλαω για τα δεδομενα. Και συμφωνα με τα δεδομενα, ναι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη οτι θα αξιολογησουν καποιον που θα ειναι καλυτερος προπονητης.
Ναι από πού προκύπτουν όλα αυτά τα δεδομένα αν όχι από ΑΡΔ;
α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.

Ενταξει εγω ζω σε δικο μου κοσμο. Ολα ειναι μελι γαλα
These users thanked the author Neiros4 for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)

Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι θα έρθει η στιγμή που πολύς κόσμος θα πει "ε τελικά και να τον πουλούσαμε δεν θα χάναμε κάτι" ΑΛΛΑ σέβομαι τα αντεπιχειρήματα)

Όλα τα άλλα είναι αερολογίες που σιωπηρά αποδέχεται η πλειοψηφία γιατί η μειοψηφία πατάει πάνω σε απογοήτευση και πετάει στον αέρα οτι αρλούμπα ναναι

Και οχι - δεν είναι όλα μέλι γάλα.

Αλλά σε αυτό συνεισφέρει και ο μηδενισμός του κοινού, οχι μόνο τα φοβερά και τρομερά λάθη της διοίκησης
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
navigator11, paok apo epilogi
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Πάντως για μένα, το Μάτος - Βιεϊρίνια - Λουτσέσκου είναι το ιδανικότερο σενάριο, που άμα μου το έλεγε κανείς πριν γίνει, θα πίστευα ότι είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, παραμένει το καλύτερο, μιας και θα πάρουν το χρόνο τους οι δύο σημαίες να κάνουν τον ΠΑΟΚ του αύριο και του μεθαύριο, έτσι ακριβώς όπως τον έχουν στο νου τους.

Εννοείται ότι έτσι θα αποφύγει η ομάδα την (τεράστια) πιθανότητα να κάνει ένα λάθος που θα την πάει δύο τρία χρόνια πίσω αγωνιστικά, εφόσον δεν της βγει ο καινούργιος προπονητής, που ούτως ή άλλως δε θα είναι επιλογή του διδύμου.

Και εννοείται ότι έτσι θα έχει την ευκαιρία ο Λουτσέσκου να δουλέψει με δυο ανθρώπους, που η συνεννόηση μαζί τους δε θα είναι μπουζούκι.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
navigator11, SCIFO, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Equalizer έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:20 Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)

Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι θα έρθει η στιγμή που πολύς κόσμος θα πει "ε τελικά και να τον πουλούσαμε δεν θα χάναμε κάτι" ΑΛΛΑ σέβομαι τα αντεπιχειρήματα)

Όλα τα άλλα είναι αερολογίες που σιωπηρά αποδέχεται η πλειοψηφία γιατί η μειοψηφία πατάει πάνω σε απογοήτευση και πετάει στον αέρα οτι αρλούμπα ναναι

Αλλά σε αυτό συνεισφέρει και ο μηδενισμός του κοινού, οχι μόνο τα φοβερά και τρομερά λάθη της διοίκησης
Δεν θεωρω οτι ειναι αερολογιες οτι δεν σεβονται τον προπονητη γιατι ισχυει. Επισης για το θεμα Πουσιτς παλι δεν μπορει να πει κανεις πως δεν ισχυει οτι ηταν η επιλογη αντικαταστασης. Αν θελετε να το διαπιστωσετε ρωτηστε ατομα κοντα στην οικογενεια να σας το επιβεβαιωσουν. Αυτος ηταν ο εκλεκτος επισημα. Οσον αφορα το οτι κινουνται στη ρωσικη αγορα φαινονται απ τα δημοσιευματα και οτι ο Καρσεδο ειναι μια απ τις επιλογες (η κυρια πλεον) δεν νομιζω να ειναι παπατζα.

Δεν προσπαθω να μειωσω κανεναν και να βγαλω καποιον κακο. Αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει λογικη στις κινησεις και πολλες φορες αυτο το πραγμα δειχνει ασεβεια σε ατομα που προσφεραν και ποσο μαλλον στον κοσμο.
paokspren
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:06
Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:48
Οτι μιλανε με αλλους προπονητες ειναι δεδομενο.
Οτι περσι θα εφερναν τον Πουσιτς παλι ειναι δεδομενο.
Οτι κοιταν τη ρωσικη αγορα φετος για προπονητη παλι ειναι δεδομενο.
Οτι δεν σεβονται τον προπονητη και τον εχουν στεντ μπαι παλι ειναι δεδομενο.
Οτι πουλησαν τον Ντελια και μετα εγινε πανικος απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και για αυτο πηραν την αποφαση πισω και κυνηγουσαν να τον φερουν απ το αεροδρομιο παλι ειναι δεδομενο.

Δεν μιλαω για διαρροες που ειναι λογια του αερα.
Μιλαω για τα δεδομενα. Και συμφωνα με τα δεδομενα, ναι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη οτι θα αξιολογησουν καποιον που θα ειναι καλυτερος προπονητης.
α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.

Εδώ βέβαια να πούμε οτι τα ίδια δημοσιεύματα έλεγαν οτι ο Ντελιας ήθελε να φύγει.
These users thanked the author Nassos for the post:
Casual
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:36
Equalizer έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:20 Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Δεν θεωρω οτι ειναι αερολογιες οτι δεν σεβονται τον προπονητη γιατι ισχυει. Επισης για το θεμα Πουσιτς παλι δεν μπορει να πει κανεις πως δεν ισχυει οτι ηταν η επιλογη αντικαταστασης. Αν θελετε να το διαπιστωσετε ρωτηστε ατομα κοντα στην οικογενεια να σας το επιβεβαιωσουν. Αυτος ηταν ο εκλεκτος επισημα. Οσον αφορα το οτι κινουνται στη ρωσικη αγορα φαινονται απ τα δημοσιευματα και οτι ο Καρσεδο ειναι μια απ τις επιλογες (η κυρια πλεον) δεν νομιζω να ειναι παπατζα.

Δεν προσπαθω να μειωσω κανεναν και να βγαλω καποιον κακο. Αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει λογικη στις κινησεις και πολλες φορες αυτο το πραγμα δειχνει ασεβεια σε ατομα που προσφεραν και ποσο μαλλον στον κοσμο.
Ο Πουσιτς ήταν ο εκλεκτός αλλά δεν ήρθε; Sure
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Nassos έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:39

Εδώ βέβαια να πούμε οτι τα ίδια δημοσιεύματα έλεγαν οτι ο Ντελιας ήθελε να φύγει.
Μαντεψε απο που ειχαν παρει γραμμη. Τα συγκεριμενα βεβαια μετα απο καιρο διαψευστηκαν απο την ιδια την CEO η οποια ανεφερε οτι δεν μπορεις να πουλησεις καποιον που δεν θελει να φυγει.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Όχι ρε παικταρά μου, δεν είναι όλα μέλι γάλα και μην τρελαίνεσαι, δεν χρειάζεται!

Απλά σε ρώτησα πώς παρουσιάζεις δεδομένα όλα αυτά.

Δέχομαι το επιχείρημα του Ντελια αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ μέσα σε αυτό να τσουβαλιασω όλα τα υπόλοιπα.

Να σε ρωτήσω κάτι;
Σε περίπτωση που με ευθύνη προπονητή δεν μπούμε Ευρώπη φέτος και γίνει πώληση Ντέλια, τι θα είναι ασέβεια για εσένα;

Αυτό που με ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να πάει καλά η ομάδα, δεν με νοιάζει αν μερίδα κόσμου θεωρεί τοτέμ τον Λουτσέσκου αλλά ούτε και αν τον θεωρεί κορεσμένο αποτυχημένο όπως θέλεις πες το.

Και να σου πω και κάτι που με ενοχλεί; Ναι ξέρω με βάση την ιστορικότητα θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και καλύτερα, αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σε ένα μοντέλο διοίκησης και αγωνιστικού το οποίο χτίζεται για πρώτη φορά.

Δεν ξέρω αν πετύχει ή όχι, ξέρω όμως πως δεν θα το κρίνω σήμερα και πόσο μάλλον να το θεωρήσω αποτυχημένο σύμφωνα πάντα με τα παλιότερα.
These users thanked the author Maklaz for the post:
paok apo epilogi
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Εδώ που έφτασε το πράγμα ο λουτσεσκου ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν.
Και να μείνει δεν υπάρχει νόημα, σου λέει με κράτησαν γιατί δεν βρήκαν κάποιον άλλο, σε πληρώνω κάνε την δουλειά σου. Καμία προοπτική, κανένα πάθος.
Αν δεν μπορούν να βρούνε κάποιον, ας βάλουν έναν μεταβατικό και ας φτιάξουν το πρότζεκτ μπας και πείσουν κάποιον σοβαρό να έρθει για να κάνει δουλειά και όχι κάποιον τελειωμένο που θα έρθει για τα ένσημα και τις ταβέρνες.
Δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι η σχέση μας με τον ραζβαν αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο....
These users thanked the author Pellaios for the post:
TasosDuss
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:51

Όχι ρε παικταρά μου, δεν είναι όλα μέλι γάλα και μην τρελαίνεσαι, δεν χρειάζεται!

Απλά σε ρώτησα πώς παρουσιάζεις δεδομένα όλα αυτά.

Δέχομαι το επιχείρημα του Ντελια αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ μέσα σε αυτό να τσουβαλιασω όλα τα υπόλοιπα.

Να σε ρωτήσω κάτι;
Σε περίπτωση που με ευθύνη προπονητή δεν μπούμε Ευρώπη φέτος και γίνει πώληση Ντέλια, τι θα είναι ασέβεια για εσένα;

Αυτό που με ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να πάει καλά η ομάδα, δεν με νοιάζει αν μερίδα κόσμου θεωρεί τοτέμ τον Λουτσέσκου αλλά ούτε και αν τον θεωρεί κορεσμένο αποτυχημένο όπως θέλεις πες το.

Και να σου πω και κάτι που με ενοχλεί; Ναι ξέρω με βάση την ιστορικότητα θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και καλύτερα, αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σε ένα μοντέλο διοίκησης και αγωνιστικού το οποίο χτίζεται για πρώτη φορά.

Δεν ξέρω αν πετύχει ή όχι, ξέρω όμως πως δεν θα το κρίνω σήμερα και πόσο μάλλον να το θεωρήσω αποτυχημένο σύμφωνα πάντα με τα παλιότερα.
Εγω δεν ειμαι καθετος με τη παραμονη Λουτσεσκου. Δεχομαι οτι μπορει να υπαρχει κορεσμος και απο τις δυο πλευρες, να υπαρχει μια ρηξη και να μην ειναι ικανοποιημενοι οι ιδιοκτητες. Εμενα με ενοχλει οτι εδω και 1 μηνα ο σημαντικοτερο αγωνιστικο θεμα αιωρειται και αυτο δειχνει ασεβεια σε εναν ανθρωπο που εκανε τα παντα για το κλαμπ αποδεδειγμενα. Αν δεν τους κανει ευχαριστως μετα απο το τελευταιο παιχνιδι με τον ποα να συζητησουν και να λυσουν την συνεργασια τους. Να του πουν ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για οσα προσεφερε και να παμε για την διαδοχη κατασταση.

Στο σημερα βεβαια δεν εχει γινει τιποτα απ ολα αυτα και για αυτο υπαρχει εκνευρισμος οχι μονο απο μενα θεωρω αλλα απο μεγαλη μεριδα του κοσμου.
Επισης το παρελθον μου εχει δειξει οτι δεν θα ναι πιο αξιολογος απ τον Ραζβαν ο επομενος και αυτη η αρνητικη μου σκεψη προερχεται απο τις περσινες λυσεις που υπηρχαν. Μπορει να κανω λαθος και ο Ματος με τον Αντρε, αν τους δοθει η ελευθερια κινησεων στο συγκεκριμενο θεμα, να επιλεξουν τον σωστο διαδοχο. Μακαρι το ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου.

Ασεβεια για μενα για να απαντησω στο ερωτημα δεν παιζει ρολο αν αποκλειστει η ομαδα ή οχι απο την ευρωπη, αλλα να μην εκτιμας σαν συλλογος ανθρωπους που βοηθησαν, τσαλακωθηκαν και χαλασαν πολλες φορες την εικονα τους για να σε προστατεψουν.

Εγω οταν ακουγα τον Λουτσεσκου να μιλαει ενιωθα οτι λεει αυτα που θελουμε να πουμε εμεις, οτι νιωθει σαν εμας και τους τα λεει μεσα στα μουτρα τους.

Με τον Ραζβαν ζησαμε τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης μας με τους τιτλους και της προκρισεις.

Ολα αυτα θεωρω ειναι πανω απο αποκλεισμους και καποια κακα αποτελεσματα. Τουλαχιστον αν ειναι να φυγει να φυγει με το κεφαλι ψηλα και σαν φιλος.
gk.box16
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το σάιτ αλλά το άρθρο έχει και ονοματεπώνυμο....

https://www.paixebala.gr/podosfairo/ell ... outseskou/
These users thanked the author PaokPatraG4 for the post (total 3):
Patron, aivas19, geobila
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PaokPatraG4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:27 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το σάιτ αλλά το άρθρο έχει και ονοματεπώνυμο....

https://www.paixebala.gr/podosfairo/ell ... outseskou/
Ωπ τι φάση. Επώνυμο άρθρο κιόλας
These users thanked the author aivas19 for the post:
geobila
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

@Neiros4 καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λες και τα σέβομαι, αλλά πως γίνεται να τον διώξουν πριν 1 μήνα όταν οι άνθρωποι που στήνουν το αγωνιστικό ήρθαν κυριολεκτικά πριν 3 ημέρες; Και άλλα μπρος - πίσω;

Ποιος και με ποιο κριτήριο θα έπαιρνε αυτήν την απόφαση όταν σωστά λέγαμε ότι "μπάζουμε" από ποδοσφαιρική λογική και χρειαζόμαστε ανθρώπους;

Ορίστε, ήρθαν, αλλά εγώ δεν θα τους βάλω το μαχαίρι στο λαιμό να πάρουν μια τόσο σημαντική απόφαση χθες επειδή δεν είναι ηθικό. Ταυτόχρονα όμως δεν έχουν και πολλές ημέρες μπροστά τους.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως, διακυβεύουμε αυτήν την στιγμή πολύ σημαντικότερα πράγματα και δεν είναι ένα απλό φεύγεις - μένεις.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είπα την γνώμη μου κάποιες βδομάδες πριν ότι αν ο Ρασβαν θέλει εννοείται πως πρέπει να μείνει .
Αν όντως ισχύουν όλα αυτά περί αναζήτησης προπονητή και δεν είναι άρδιες πλέον θεωρώ ότι επιβάλλεται να φύγει.
Ειδικότερα ένας άνθρωπος με την ιδιοσυγκρασία του Λουτσεσκου που ήταν σαν ασπίδα για την ομάδα και τα έβαζε με όλους και με ολα , θεωρώ ότι έχει ξενερώσει τόσο πολύ με τον οργανισμό που εγώ αν ήμουν στην θέση του νιώθοντας αχαριστία , θα ήμουν επικίνδυνος στη δουλειά μου από την επόμενη μέρα .
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
sn0ufel4, gk.box16, Andrew R
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”