Με Γιαννουλη;
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μα να τραυματιστεί κι αυτός την ώρα που τους παίζαμε μονότερμα και φαινόταν σαν Ρεδονδο οπως τα είχαν φτύσει οι άλλοι.
Δεν ξέρω αλλά φέτος ήταν λες και έσπαγε πλάκα κάποιος από πάνω και οτι λάθος κάναμετο το εβαζε σε μεγεθυντικό φακό.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
Καλά αυτό και αν ισχυει.
Ο μαρσαντος μεγάλη μαυρογατα αλήθεια.
Οταν είπε για Μπεσίκτας πήρα σύνδεσμο τηλ να κανονίσουν εισιτήριο για Κωνσταντινούπολη
Οταν είπε για Μπεσίκτας πήρα σύνδεσμο τηλ να κανονίσουν εισιτήριο για Κωνσταντινούπολη
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- marsantos, navigator11
Βρε φιλαράκι αν ήταν έτσι, πέρυσι που τον είχα κεντραρει, έπρεπε να μην έχει μείνει μυς για μυς.
Μήπως αυτό φταίει, που τον άφησα λίγο χαλαρό;
DamoN έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:53 Καλά αυτό και αν ισχυει.
- Shivaspace
κανένα προπονητή να μην τον κάνει αλλαγή στο 70 και στο 80 θα του φέρουμε του παιδιού 
- Bobby Sands -4-
Ηρθε ο καιρος παιχταρα μου να παρεις την ομαδα στις πλατες σου. Εισαι ώριμος πλέον να βγεις μπροστα με αποφασιστικότητα
και να κανεις τους παλιους οπως τον παππού μου να ξεχασουν τον Γ. Κουδα και να λενε ο Γ. Κωνσταντελιας.
Κατ' αρχας, αλλαξε τον αντιαισθητικο αριθμο 65 απο την φανέλα σου. Μια παιχτουρα σαν εσενα μονο με το 10 συμβιβαζεται.
Θα μου πεις λεπτομερια ειναι, ναι αλλα ολοι ξερουν οτι το 10 το φοραει, τις περισσοτερες φορες, η παιχτουρα της καθε ομαδας,
και εσυ δεν εισαι μονο η παιχτουρα της ομαδας, εισαι ο καλλιτεχνης του αθληματος, κατι που επιβεβαιωνουν πολλοι εδω μεσα
με το να λενε οτι τα παιδακια αλλων ομαδων φοραν την φανελα με το ονομα σου.
Βγες μπροστα, αρχισε να χτυπας τα στημενα πχ. Δεν ειναι δυνατον να στεκεσαι ΕΣΥ και ο Οζντοεφ μπροστα στην μπαλα και να φευγεις εσυ για να χτυπησει το φαουλ ο Οζντοεφ.
Δειξε οτιι εχεις ηγετικες τασεις, αυτο θα σου δωσει μεγαλυτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στις κινησεις και αποφασεις
που παιρνεις μεσα στο γηπεδο.
Υγεία και δυναμη σου εύχομαι.
και να κανεις τους παλιους οπως τον παππού μου να ξεχασουν τον Γ. Κουδα και να λενε ο Γ. Κωνσταντελιας.
Κατ' αρχας, αλλαξε τον αντιαισθητικο αριθμο 65 απο την φανέλα σου. Μια παιχτουρα σαν εσενα μονο με το 10 συμβιβαζεται.
Θα μου πεις λεπτομερια ειναι, ναι αλλα ολοι ξερουν οτι το 10 το φοραει, τις περισσοτερες φορες, η παιχτουρα της καθε ομαδας,
και εσυ δεν εισαι μονο η παιχτουρα της ομαδας, εισαι ο καλλιτεχνης του αθληματος, κατι που επιβεβαιωνουν πολλοι εδω μεσα
με το να λενε οτι τα παιδακια αλλων ομαδων φοραν την φανελα με το ονομα σου.
Βγες μπροστα, αρχισε να χτυπας τα στημενα πχ. Δεν ειναι δυνατον να στεκεσαι ΕΣΥ και ο Οζντοεφ μπροστα στην μπαλα και να φευγεις εσυ για να χτυπησει το φαουλ ο Οζντοεφ.
Δειξε οτιι εχεις ηγετικες τασεις, αυτο θα σου δωσει μεγαλυτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στις κινησεις και αποφασεις
που παιρνεις μεσα στο γηπεδο.
Υγεία και δυναμη σου εύχομαι.