Μακάρι να ισχύει οτι αρνείται να πάει! Ποια εθνική και μαλακιες, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΧΑΒΟΥΖΑΙΟΙNeiros4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 15:23 τι ακριβως ισχυει με ντελια και εθνικη; Γιατι κατι εμαθε ειπε και ο κολκας το μεσημερι αλλα δεν ακουσα.
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- These users thanked the author margas for the post (total 4):
- Amsterdamer_87, paok apo epilogi, Kenny4, Ally Samagoal
Είναι τραυματίας και ευκαιρία να κάνει διακοπές με το μωρό και την γυναίκα του. Σιγά το φιλικό της εθνικής που τον θυμήθηκε ο Καρβέλας. Καλά έκανε. Κανένα ρίσκο για την εθνική. Να χειροτερέψει και να μην μπορεί να έρθει προετοιμασία; Ασε ρε
- These users thanked the author Taseos for the post (total 9):
- GEOL, margas, Amsterdamer_87, paok apo epilogi, Ιάσονας, Kabamaru11, Kenny4, Ally Samagoal, GianD
δεν γραφω κατι που θεωρω οτι ισχυει. Ρωταω αν ξερει καποιος κατι επιπλεον συμφωνα με αυτα που ακουγονται και διαβαζουμε.
Θεωρω πως ειναι παπατζες αλλα δεν νομιζω να θιγει κατι το σχολιο μου για να σβηστει.
Τελος παντων ο,τι ειναι
Εγω απορω πως ο Γιαννης αφηνει να σερνονται τετοιες αηδιες απο γυμνοσαλιαγκες των ερτζιανων.
Και δεν μιλαω για το αν ισχυουν η οχι αλλα για την βαναυση παραβιαση της προσωπικης του ζωης.
Και δεν μιλαω για το αν ισχυουν η οχι αλλα για την βαναυση παραβιαση της προσωπικης του ζωης.
Ξέρω γω τους γράφει στο ριπαπα του
Πολύ μπροστά ο Γιάννης έχει φιλοσοφήσει την ζωή
Εμείς πάλι…
Πολύ μπροστά ο Γιάννης έχει φιλοσοφήσει την ζωή
Εμείς πάλι…
- These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
- Ιάσονας, eorptol1, Kenny4, Ally Samagoal, BlackMagicPAOK
Απ'ότι διαβάζω πάντως, η αρμάδα του γκάνταλφ σπέρνει παντού τον τρόμο τελευταίαTaseos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 15:38 Είναι τραυματίας και ευκαιρία να κάνει διακοπές με το μωρό και την γυναίκα του. Σιγά το φιλικό της εθνικής που τον θυμήθηκε ο Καρβέλας. Καλά έκανε. Κανένα ρίσκο για την εθνική. Να χειροτερέψει και να μην μπορεί να έρθει προετοιμασία; Ασε ρε
nunies4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 16:21 Εγω απορω πως ο Γιαννης αφηνει να σερνονται τετοιες αηδιες απο γυμνοσαλιαγκες των ερτζιανων.
Ο Γιάννης δεν ασχολείται και δε διαβάζει ίσως κιόλας...
Η ομάδα τι κάνει που διασυρουν ένα πεειουσιακο της στοιχείο..Από αυτά ξεκινάς το εκ νέου χτισιμο εμπιστοσύνης με τον κόσμο...
Εγώ το Γιάννη δεν τον ξέρω προσωπικά. Αλλά από αυτά που καταλαβαίνω, είναι αρνάκι τού Θεού ως χαρακτήρας. Τέτοιος παικταράς και τέτοιος χαρακτήρας, λαχείο μας έπεσε. Μπορεί και να μην αντιδρά επίτηδες στις προκλήσεις.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 4):
- leomatos88, Kenny4, Maklaz, Ιάσονας
Φαλακροκορακα εισαι το μεγαλύτερο σιχαμα όπως και πολλοί οπαδοί μας που τον θαυμάζουν και τον ακούνε ζω Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τι λέω....κουλιανε είσαι και εσύ κοπριτης και το μεγαλύτερο πλυντήριο του φαλακροκορακα.....

- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 10):
- BlackMagicPAOK, paoki19, Kabamaru11, st4this, Ally Samagoal, paok apo epilogi, margas, Panx Romana, Apil44, Ιάσονας
Εν τω μεταξύ με πήραν 3 τηλέφωνα σήμερα, εδώ στην Αθήνα, οπαδοί άλλων ομάδων και με ρωτούσαν αυτά τα πράγματα.
Τους άκουγα σα χαζός και τώρα που μπήκα εδω μέσα κατάλαβα τι γίνεται.
Τους άκουγα σα χαζός και τώρα που μπήκα εδω μέσα κατάλαβα τι γίνεται.
Άντε να τον ακούνε, αλλά ποιος θαυμάζει τον καράφλα;eorptol1 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 21:29 Φαλακροκορακα εισαι το μεγαλύτερο σιχαμα όπως και πολλοί οπαδοί μας που τον θαυμάζουν και τον ακούνε ζω Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τι λέω....κουλιανε είσαι και εσύ κοπριτης και το μεγαλύτερο πλυντήριο του φαλακροκορακα.....![]()
![]()
Τι να κάνουν οι άνθρωποι, το διάβασαν κάπου και με πήραν.
Η πλάκα είναι πως οι 2 από τους 3 δεν είχαν ύφος απορίας αλλά εξέφραζαν και μια βεβαιότητα κατα κάποιον τρόπο. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο βάζελος μου το εξέφραζε με μια στενοχώρια και πως κρίμα να συμβεί κατι τέτοιο ενώ ο αεκτζης εβγαζε μια ανετίλα του στυλ, μπλεξατε εσείς - γλιτώσαμε εμεις.
Τι να πω.. Από το χαμένο τελικό και μετά περνάμε μια υπέροχη κατάσταση. Και το κακό είναι πως δεν υπάρχει φρένο σε τίποτα. Όλα μοιάζουν μαύρα και προβληματικά. Και θα έρθει και μια Μπεσικτας στην κλήρωση για να έχουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι μέχρι τέλους.