Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν οι παραμονές Περσίδη και Ομορούγι.
Δε ξέρω αν εκτός του βασικού 3αριου,η τελευταία θέση ξένου πρέπει να είναι (4.for sure) 4-5 ή 4-3.
...
Κι όπως είπε κι ο Κλειτος δε μπορεί να είσαι τέλειος παντού...
Δε ξέρω αν εκτός του βασικού 3αριου,η τελευταία θέση ξένου πρέπει να είναι (4.for sure) 4-5 ή 4-3.
...
Κι όπως είπε κι ο Κλειτος δε μπορεί να είσαι τέλειος παντού...
-
Dimitrisou
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ταχύτητα του μπάσκετ που μπορεί να παίξει το ρόστερ..
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει αλλα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να το δούμε στην πράξη..
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει αλλα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να το δούμε στην πράξη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Δευ 08 Ιουν 2026, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν είναι να το προσπαθήσει η ομάδα για Μίροτιτς μην έχουμε και εμείς κανά σήριαλ να τον περιμένουμε και να καθαρίζει φασολάκια και μπλέξουμε μετά. Κρίμα είναι θα πάθουμε τίποτα
- These users thanked the author rockcity4 for the post:
- katafraktos
Χεζόνια, Μίροτιτς ή Οσμάν
- These users thanked the author Psaras for the post:
- katafraktos
- paok-porter1337
Με οχτώ ξένους θα είμαστε όχι 9Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:48 Νομίζω θέλουμε 2 κινήσεις, ένα 3αρι από το πιο πάνω ράφι, κι ένα 3αρο4αρι.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ετοιμάσου και συ του χρόνου να ακούς να φέριε τον Τσοχλα με buyout 5 εκ και 3 εκ τον χρόνο στον παίκτη γιατί ΠΑΟΚ αφού . Αμα δεν το κάνεις δεν έχεις μια . Και είναι επικοινωνιακή ήττα. Καλωσόρισες στο τρελάδικο
Τιιιιι ο ΟΜΟΓΙΟΥΡΟΥΚΙ παρανενει;
Να κανει τι; Να σκισει τα δοκαρια;
Για γελια εστω κσι σαν 9ος ξενος για το ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ!!!!
Να κανει τι; Να σκισει τα δοκαρια;
Για γελια εστω κσι σαν 9ος ξενος για το ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ!!!!
Τον Ομορουγι τον βλέπω σαν μια δικλειδα ασφαλείας σε περίπτωση τραυματισμού αλλου ψηλού. Αφού είμαστε σε θέση πλέον να έχουμε 8ο ξένο μια χαρά είναι για αυτό τον ρόλο. Στο πρωτάθλημα αν παραμείνει το 6+6 δεν θα παίζει και πολύ. Πάντως όπως έγραψα οτι στο ασσοδυο είμαστε υπεργεματοι δεν μπορώ να μην παρατηρησω την απουσία καλού σουτερ στη φροντ λαιν. Επιβάλλεται πλέον να το έχει το σουτ το τριάρι.
Και πολύ καλά έκανε, τέτοια προσγείωση χρειάζονται όσοι νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί σήμερα να πάρει βασικό παίκτη της Ρεάλ. Γιατί μετά μόνο γκρίνια έρχεται με όσους κλείνουν.TsantiridisG έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 16:43 Αν ισχύει , αυτό είναι σοβαρό.
Δλδη, εδώ δε μιλάμε για διάψευση , αλλά κ για τρολαρισμα του Μισκο στην ομάδα. Σα να μην υπάρχεις . Και εμείς περιμένουμε από αυτή τη λέρα να κάνουμε δουλειές ; Θυμίζω , ότι εμείς μόνο Μισκο έχουμε , καθόλου Octagon.
Τεσπα, άλλο είναι το ανησυχητικό . Ποιος τροφοδοτεί όλες αυτές τις φήμες; Νμζ Κλείτος δεν έγραψε κάτι . Μόνο ο Ρετρό από τους «σοβαρούς» και θεσμικούς άφησε να εννοηθεί κάτι … Εκτός αν εννοούσαν Μιροτιτς ;
Anyway, ας κλείσουν όποιον θέλουν , αλλά να γίνει σύντομα κ χωρίς άλλες φανφάρες . Κ προσωπικά , δεν έχω κανένα θέμα με Shields που είναι κ παικαταρας
Ξεχεσιμο στο Χαλβατσιωτη και χοντρό για παραδειγματισμό, τέτοιες βλακείες πρέπει να κοπούν
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
- katafraktos, Dimitris_L4
-
Dimitrisou
Βέβαια για να λέμε αληθειες δεν φταίει ο οπαδός μόνο..
Όταν ακούει για υπερδιαγαλιαξα ρόστερ και όποιον θέλω τον παίρνω κτλ. ενώ είναι διψασμένος τόσα χρόνια ,Ε αυτά τα όνειρα θα κάνει...
Μην παρεξηγηθω εγώ είμαι υπέρ του σταθερού χτισίματος..
Αλλά αυτά κυκλοφορούσαν παντού...
Όταν ακούει για υπερδιαγαλιαξα ρόστερ και όποιον θέλω τον παίρνω κτλ. ενώ είναι διψασμένος τόσα χρόνια ,Ε αυτά τα όνειρα θα κάνει...
Μην παρεξηγηθω εγώ είμαι υπέρ του σταθερού χτισίματος..
Αλλά αυτά κυκλοφορούσαν παντού...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- katafraktos, st4this
-
Michael Scott
Ναι παιδια, δεν ειπε κανεις οτι ειμαστε ισάξιοι της Ρεαλ. Προφανώς δεν μας βλέπει. Προφανώς ειμαστε μια τρίχα απο τα απαυτα της.
ΑΛΛΑ, το ιδιο ηταν και η Ντουμπάι, η οποια της πηρε την υπερπαικτάρα τον Μούσα πέρυσι και μάλιστα σε πολυ καλύτερη ηλικία. Κάνετε λες και δεν ξέρετε οτι σε πολλές περιπτώσεις μιλάει το... χρήμα.
Δηλαδή πιστεύετε οτι εάν έρθει μια προτασάρα για κάποιον παίκτη Ευρωλιγκας απο εμας, 1-2 μύρια παραπάνω απο το τωρινό του συμβόλαιο, δεν θα την σκεφτεί; Κι ας θυσιάσει 1 χρόνο Ευρωλίγκας. Δεν μου αρέσει αυτή η νεοπλουτιστική οπτική του πράγματος αλλά έτσι ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Είναι και ο λογος που πολλοι παιχταράδες αφήνουν σωρηδόν την Ευρώπη για τα Εμιράτα στο ποδόσφαιρο, ακόμα και σε παραγωγικές ηλικίες.
ΑΛΛΑ, το ιδιο ηταν και η Ντουμπάι, η οποια της πηρε την υπερπαικτάρα τον Μούσα πέρυσι και μάλιστα σε πολυ καλύτερη ηλικία. Κάνετε λες και δεν ξέρετε οτι σε πολλές περιπτώσεις μιλάει το... χρήμα.
Δηλαδή πιστεύετε οτι εάν έρθει μια προτασάρα για κάποιον παίκτη Ευρωλιγκας απο εμας, 1-2 μύρια παραπάνω απο το τωρινό του συμβόλαιο, δεν θα την σκεφτεί; Κι ας θυσιάσει 1 χρόνο Ευρωλίγκας. Δεν μου αρέσει αυτή η νεοπλουτιστική οπτική του πράγματος αλλά έτσι ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Είναι και ο λογος που πολλοι παιχταράδες αφήνουν σωρηδόν την Ευρώπη για τα Εμιράτα στο ποδόσφαιρο, ακόμα και σε παραγωγικές ηλικίες.
- Dimitris_L4
Δεν ειναι ακριβως ετσι βεβαια... Η Ρεαλ δεν κινηθηκε κ τοσο δυνατα για να ανανεωσει τν Μουσα...
Βρε ποια Ρεάλ βρε Μισκο, με τα ξωγαμα του Φράνκο να πούμε , μόνο ΠΑΟΚ ρε, θα τα μάθεις και συ γατάκι.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
- Patron, Dimitrisou
Ναι το 3αρι (αν πάρουμε σαν δεδομένη την παραμονή του Ταιιρί).paok-porter1337 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:47 Αρα τωρα μας μενει μια θεση μονο κενη?
PG: Hudgins, Καλαθης, Μπαζινας
SG: Foster, Τιρε , Μητρου Λονγκ
SF: Περσιδης, ΞΕΝΟ ΣΤΟ 3-4 (Shields?)
PF: Gray, Χουγκαζ
C : Alexander, Moore, Omoruji, Κακλαμανακης