Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Psaras »

katafraktos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:52 Χεζονια ή Μιροτιτς :roll:
Χεζόνια, Μίροτιτς ή Οσμάν :roll:
These users thanked the author Psaras for the post:
katafraktos
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ή χουαντσο
These users thanked the author DamoN for the post:
Psaras
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 17:48 Νομίζω θέλουμε 2 κινήσεις, ένα 3αρι από το πιο πάνω ράφι, κι ένα 3αρο4αρι.
Με οχτώ ξένους θα είμαστε όχι 9
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ετοιμάσου και συ του χρόνου να ακούς να φέριε τον Τσοχλα με buyout 5 εκ και 3 εκ τον χρόνο στον παίκτη γιατί ΠΑΟΚ αφού . Αμα δεν το κάνεις δεν έχεις μια . Και είναι επικοινωνιακή ήττα. Καλωσόρισες στο τρελάδικο
These users thanked the author Taseos for the post:
Psaras
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Τον Ομορουγι τον βλέπω σαν μια δικλειδα ασφαλείας σε περίπτωση τραυματισμού αλλου ψηλού. Αφού είμαστε σε θέση πλέον να έχουμε 8ο ξένο μια χαρά είναι για αυτό τον ρόλο. Στο πρωτάθλημα αν παραμείνει το 6+6 δεν θα παίζει και πολύ. Πάντως όπως έγραψα οτι στο ασσοδυο είμαστε υπεργεματοι δεν μπορώ να μην παρατηρησω την απουσία καλού σουτερ στη φροντ λαιν. Επιβάλλεται πλέον να το έχει το σουτ το τριάρι.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

TsantiridisG έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 16:43 Αν ισχύει , αυτό είναι σοβαρό.

Δλδη, εδώ δε μιλάμε για διάψευση , αλλά κ για τρολαρισμα του Μισκο στην ομάδα. Σα να μην υπάρχεις . Και εμείς περιμένουμε από αυτή τη λέρα να κάνουμε δουλειές ; Θυμίζω , ότι εμείς μόνο Μισκο έχουμε , καθόλου Octagon.

Τεσπα, άλλο είναι το ανησυχητικό . Ποιος τροφοδοτεί όλες αυτές τις φήμες; Νμζ Κλείτος δεν έγραψε κάτι . Μόνο ο Ρετρό από τους «σοβαρούς» και θεσμικούς άφησε να εννοηθεί κάτι … Εκτός αν εννοούσαν Μιροτιτς ;

Anyway, ας κλείσουν όποιον θέλουν , αλλά να γίνει σύντομα κ χωρίς άλλες φανφάρες . Κ προσωπικά , δεν έχω κανένα θέμα με Shields που είναι κ παικαταρας
Και πολύ καλά έκανε, τέτοια προσγείωση χρειάζονται όσοι νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί σήμερα να πάρει βασικό παίκτη της Ρεάλ. Γιατί μετά μόνο γκρίνια έρχεται με όσους κλείνουν.
Ξεχεσιμο στο Χαλβατσιωτη και χοντρό για παραδειγματισμό, τέτοιες βλακείες πρέπει να κοπούν
These users thanked the author Tolaros for the post:
katafraktos
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Βέβαια για να λέμε αληθειες δεν φταίει ο οπαδός μόνο..
Όταν ακούει για υπερδιαγαλιαξα ρόστερ και όποιον θέλω τον παίρνω κτλ. ενώ είναι διψασμένος τόσα χρόνια ,Ε αυτά τα όνειρα θα κάνει...
Μην παρεξηγηθω εγώ είμαι υπέρ του σταθερού χτισίματος..
Αλλά αυτά κυκλοφορούσαν παντού...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”