Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Lekyrie

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Lekyrie »

Μια χαρά έχει στηθεί μέχρι τώρα το ρόστερ αλλά πιστεύω ότι έχει ελλείψεις βασικών χαρακτηριστικών, μέγεθος, σουτ από τα φτερά και αθλητικότητά.

Αυτά τα 3 μπορείς να τα καλύψεις κατά πολύ με 2-3 παίκτες, έναν αθλητικό στο 3 με μέγεθος που το κύριο προσόν του να είναι το 3ποντο, προφανώς για να συμπληρώνει αυτά τα 3 κουτάκια πρέπει να είναι και υψηλού επιπέδου.
Η πολύ καθοριστική κίνηση για εμένα θα είναι να πάρουμε ενα 4-5 με σουτ, ο Morgan της Μπεσίκτας που είχε ακουστεί είναι τρομερό φιτ με αυτούς τους ψηλούς, για εμένα πρέπει να τον πάρεις ΧΘΕΣ.
Και επειδή στο 3 μένει 2ος ο Περσίδης πιστεύω πως αντί να κρατήσεις τον ταιρι θα ηταν πιο ορθολογικό να πας με έναν shields ή του ίδιου επιπέδου να παίζει 2/3.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lekyrie την Σάβ 06 Ιουν 2026, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Lekyrie for the post (total 2):
GianD, palok
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:27 Αυτός που φέρνουν από το ΝΒΑ είναι ότι πιο κοντά στο ταβάνι του Άρη. Αν τους βγει τον βλέπω να φεύγει γιούρολιγκ άμεσα, εκτός κι αν πάνε τα σκουλήκια. Επίσης η ταχύτητα με την οποία κλείνουν παίκτες μου δείχνει ότι είχαν ξεκινήσει πριν τον Σπανούλη και θα έφερναν καλό όνομα έτσι κι αλλιώς στον πάγκο τους. Απλά ελπίζω αυτά περί Μάικ Τζέιμς να είναι χαζομάρες κι ο τύπος να κλείσει καμιά Μπαρτσελόνα άμεσα.

Αυτό που θα με ενδιέφερε να μάθω από μπασκετικούς φίλους είναι ποια ομάδα χτίζει πιο ορθολογικά τον κορμό της. Τόσο ως προς την σύνθεση χαρακτηριστικών, όσο και ως προς το είδος μπάσκετ που παίζουν οι δύο προπονητές τους. Ειδικά εμείς, που βλέπω κοντά σχήματα, συζητήσιμη άμυνα, και μέτριο σουτ. Ταιριάζουν αυτά στον Τρινκέρι ή θα δούμε δραστικά διαφορετικούς παίκτες από δω και μπρος?

ΥΓ: Σταματήστε αυτά τα "τι ασχολούμαστε με άλλους". Πρώτον δεν κάνουμε σουτάκια στην μπασκέτα, απέναντί τους θα παίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις και δεύτερον φέτος χτυπάμε παρόμοιους παίκτες σε παρόμοιο επίπεδο. Ότι παίρνουμε θα μπορούσαν να το έχουν πάρει αυτοί και το αντίστροφο.
Ο φιλος Policnni1926 τα βαζει σωστά τα πράγματα, μονο να συμπληρωσω οτι ξεκινήσαμε σωστά στοχεύοντας τους καλύτερους Έλληνες που ηταν διαθεσιμοι να πάρουμε και αυτο είναι σημαντικο. Μετά ο Φόστερ και οι ξενοι στους ψηλούς είναι καθαρά παίκτες ομάδας και ολοι κορυφαιοι στο επίπεδό τους σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που προφανώς μας δείχνει οτι θελει ο Τρινκιέρι. Αλλά ακόμα λειπουν τα λαμπερά κομμάτια και σωστά που αφήνονται στο τέλος για τις τελικές κρίσεις μας πριν την προετοιμασία. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη απο Μαρτιο του 27 και για ένα τετραμηνο μετά που θα κριθούν και οι στοχοι της.

Οκ με το ενδιαφέρον και τα σχόλια για άλλες ομάδες όπως ακριβώς το λες είναι Ριαν , αλλα γιατι να γίνονται σ αυτο το τοπικ των μεταγραφων της ομάδας και οχι πχ της Basket League ή γιατι δεν δημιουργείται ένα τοπικ οπως στο ποδόσφαιρο για τα νεα σχόλια ειδήσεις για άλλες ομαδες. Απορία εχω. Μπαίνουμε εδω και αναγκαζομαστε μαθαίνουμε τα δικά μας σε σύγκριση και σχολιασμό αυτόματο μαζί με των αλλων. Ράδιο το κάναμε
These users thanked the author SCIFO for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προβλεπω να μπανει ο πατερ με χρησμο για ψηλεα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μερικοί προσφέρετε content στα ληκια για να χαίρονται στα φόρουμ τους.

Στα παπάκια μου τους γράφω σε όλα τα αθλήματα, κακώς τους δίνεται και αξία και βγαίνουν από τις τρύπες τους που είναι χωμένοι χρόνια.

Άντε να πιάσουμε και τις κινήσεις της γριας σε λιγο
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Lekyrie έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 15:04 Μια χαρά έχει στηθεί μέχρι τώρα το ρόστερ αλλά πιστεύω ότι έχει ελλείψεις βασικών χαρακτηριστικών, μέγεθος, σουτ από τα φτερά και αθλητικότητά.

Αυτά τα 3 μπορείς να τα καλύψεις κατά πολύ με 2-3 παίκτες, έναν αθλητικό στο 3 με μέγεθος που το κύριο προσόν του να είναι το 3ποντο, προφανώς για να συμπληρώνει αυτά τα 3 κουτάκια πρέπει να είναι και υψηλού επιπέδου.
Η πολύ καθοριστική κίνηση για εμένα θα είναι να πάρουμε ενα 4-5 με σουτ, ο Morgan της Μπεσίκτας που είχε ακουστεί είναι τρομερό φιτ με αυτούς τους ψηλούς, για εμένα πρέπει να τον πάρεις ΧΘΕΣ.
Και επειδή στο 3 μένει 2ος ο Περσίδης πιστεύω πως αντί να κρατήσεις τον ταιρι θα ηταν πιο ορθολογικό να πας με έναν shields ή του ίδιου επιπέδου να παίζει 2/3.
Συμφωνώ μέχρι τελείας
These users thanked the author GianD for the post:
Lekyrie
Άβαταρ μέλους
rowan

Δημοσίευση από rowan »

Μας τον πήρε άλλος τον Shields σύμφωνα με το λήμμα του στο Wikipedia :lol: :

"Shavon O'Day Shields (born June 5, 1994) is an American-Danish professional basketball ETHNIKOS MOURION of the Greek Greek Basketball League (GBL) and the EuroCup."

https://en.wikipedia.org/wiki/Shavon_Shields
These users thanked the author rowan for the post:
katafraktos
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Δεν ξέρω αν είναι για εδώ ή το basket league αλλά Βετάκης είπε ότι κάναμε πρόταση σε Τολιο , κλειστο κ φάγαμε άκυρο γιατί θέλει δίπλα. Δεν ξέρω αλλά Νεττακης έχει πηγές κ είναι κ κουμπάρος Ζελικο. Ελπίζω να μη το παρατήσουμε κ να πάμε για Τόκιο . Είναι ο,τι πρέπει για Καλαθη , Μπαζινα κ την περιφέρεια μας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να εκφράσω μια εύλογη, θεωρώ, απορία; Μη παρακολουθώντας το συγκεκριμένο άθλημα εδώ και δεκαετίες, για ποιόν λόγο υπάρχει ένας αναβρασμός και αγωνία μήπως και συμμετάσχουμε στην επερχόμενη γιουρολιγκ; Από τη στιγμή που, από αυτά που καταλαβαίνω τουλάχιστον, απέχουμε πάρα πολύ από το να προλάβουμε να φτιάξουμε τόσο σύντομα μια στοιχειωδώς ανταγωνιστική ομάδα; Ποιό το νόημα;
Δηλαδή στο ποδόσφαιρο, ναι, οκ, έχει νόημα. Πέρα από το απωθημένο του όλου πράγματος, ακόμα και κατά λάθος να περάσεις σε ομίλους, είναι τερατώδη τα οικονομικά οφέλη, ικανά να σε βάλουν αγωνιστικά σε τελείως άλλα μονοπάτια. Στο μπάσκετ όμως προς τι η κωλοπιλάλα;
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

TsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:17 Δεν ξέρω αν είναι για εδώ ή το basket league αλλά Βετάκης είπε ότι κάναμε πρόταση σε Τολιο , κλειστο κ φάγαμε άκυρο γιατί θέλει δίπλα. Δεν ξέρω αλλά Νεττακης έχει πηγές κ είναι κ κουμπάρος Ζελικο. Ελπίζω να μη το παρατήσουμε κ να πάμε για Τόκιο . Είναι ο,τι πρέπει για Καλαθη , Μπαζινα κ την περιφέρεια μας
Εφόσον στον άσσο (μάλλον με τις ανακοινώσεις Καλάθη-Χάτζινς) να εκρεμμούν και στο 2 (με εξαίρεση την υπόθεση Ταϊρί) είμαστε πλήρεις. Δύσκολο να κινηθεί η ομάδα. Από Έλληνες φαίνεται πως κλειδώνουμε σιγά-σιγά και στο 2-3 πάμε για τα "γλυκά" με τους ξένους. Πιστεύω και ο ίδιος ο παίχτης προτιμάει δίπλα (με προπονητή που ξέρει-με κόσμο που τον θέλει σε πολύ περισσότερο βαθμό από τον δικό μας)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κράτα ταιρί για 9ο ξένο. κλαιν. τίποτα γύφτοι είμαστε? κεφτέδες έχει?
These users thanked the author palok for the post:
rockcity4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”