Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
st4this

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από st4this »

TsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 01:48 Φοστερ τελικά δεν είναι 100% σίγουρο. Πλήρως ασόβαροι πάντως αν γίνει έτσι. Ένα μήνα τον ακούμε

Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Πηγαίνε και φερε Φλιν. Ή Μαικ Τζειμς που βγήκε κ με το Σπανούλη κ ακούγεται ότι τον προσπαθούν οι δίπλα. 3 μυρια ; 3 μυρια. Δώσε του ο,τι θέλει
. Αυτός ο παίκτης δεν πρέπει να είναι δίπλα
Φίλε αυτό το μήνυμα το είδα κανα 2ωρο αφότου το στειλες, γυρνώντας σπιτι απο σούρα στο Μαρούσι, είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν έκλεισε ή οχι ο Φοστερ, και μάλιστα κατέληξα στο ότι δεν έκλεισε κιόλας :lol: και γκρίνιαζα ότι κιαλλο όνομα που έπαιζε αρκετά και του χασαμε χεσε μας ρε Τέλη! Ευτυχώς ξύπνησα και έστειλαν λινκ τα παιδιά απο θρεντ που εγω ανοιξα και θυμήθηκα πως ήρθε :lol:
These users thanked the author st4this for the post (total 7):
GianD, katafraktos, margas, paokkerkir, TsantiridisG, Gregk19262000, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Στο μεταξύ περισσότερα ποστς έχω διαβάσει εδώ μέσα για παίκτες που κλείνει το σκουλήκι πάρα εμείς. Τι φάση;
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν ξερω το επίπεδο της G league αλλά βλέπω οτι έχει 76 πολύ καλές συμμετοχές εκεί στην τελευταία 3ετια.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

tolis14 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:30 Στο μεταξύ περισσότερα ποστς έχω διαβάσει εδώ μέσα για παίκτες που κλείνει το σκουλήκι πάρα εμείς. Τι φάση;
Νομίζω τυγχάνει να είναι ο αρης τώρα που κάνει μεταγραφές,αύριο θα είναι η αεκ η άλλη ομάδα.Σε λίγο καμία γιατι θα έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ.Δε ξέρω αν μας παίρνει να κάνουμε τοπικ "Σχόλια για άλλες ομάδες -basket".Μπορούμε όμως..
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Νομίζω υπάρχει τοπικ basket league 20262027, έτσι δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

These users thanked the author st4this for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

st4this έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:19
TsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 01:48 Φοστερ τελικά δεν είναι 100% σίγουρο. Πλήρως ασόβαροι πάντως αν γίνει έτσι. Ένα μήνα τον ακούμε

Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Πηγαίνε και φερε Φλιν. Ή Μαικ Τζειμς που βγήκε κ με το Σπανούλη κ ακούγεται ότι τον προσπαθούν οι δίπλα. 3 μυρια ; 3 μυρια. Δώσε του ο,τι θέλει
Φίλε αυτό το μήνυμα το είδα κανα 2ωρο αφότου το στειλες, γυρνώντας σπιτι απο σούρα στο Μαρούσι, είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν έκλεισε ή οχι ο Φοστερ, και μάλιστα κατέληξα στο ότι δεν έκλεισε κιόλας :lol: και γκρίνιαζα ότι κιαλλο όνομα που έπαιζε αρκετά και του χασαμε χεσε μας ρε Τέλη! Ευτυχώς ξύπνησα και έστειλαν λινκ τα παιδιά απο θρεντ που εγω ανοιξα και θυμήθηκα πως ήρθε :lol:
γνωστή μπεκρομάνα το μαρούσι.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

nunies4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 10:11 Τι λεει αυτος που φερνουν οι διπλα; Έι Τζέι Λίντελ
Για δωστε τα φωτα σας οι μπασκετικοι
Aφου τον φερνει ο οαρης ειναι παικταρας ΝΒΑ και ο αυτοκρατορας επιστρεφει κλπ κλπ...
Αν τον εφερνε ο ΠΑΟΚ θα ηταν "με αυτους ρε Μυστα πας να χτυπησεις βαζελο και γαβρο" ???
Τετοιους εφερνε και ο Χατζο...κλπ κλπ...
Φυσικα ειναι ενας καλος παικτης αλλα ουτε ΝΒΑer τον λες ουτε Ευρωλιγκατο παικτη...
Καποιες συμμετοχες στο ΝΒΑ εχουν κανει λιγο πολυ ολοι..
Και ο Γκρει εχει κανει και ο Χαντγκινς..
Εκει οι ομαδες που δεν εχουν στοχους, οπως το φετινο Μπρουκλιν δινουν ευκαιριες σε πολλους νεους μπας και βρουνε κανα λαβρακι..
Ουτε αμυνες παιζουν ουτε τπτ σε αδιαφορα ματς και κοιτανε μονο να γραψουνε νουμερα μπας και τους δει κανα ματι..
Αντιστοιχα και το πρωταθλημα της G league...
Δεν ειναι δειγμα αυτο τα πρωταθλημα..Τα νουμερα ειναι εντελως πλασματικα...
Ο Λιντελ πιθανον ειναι ενας καλος παικτης αλλα ουτε Νουα ειναι που πιθανον φευγει, ουτε φυσικα Γκρει που ειναι παικτης Γιουρολιγκ....
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
Michalios92
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Γιατί ασχολείστε με τον Αρη;
Επίσης, εκτός από 3αρι, η τελευταία κίνηση ξέρει κάποιος ποια θέση θα αφορά;
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Θα εξαρτηθεί από την απάντηση του Ταιιρι, αν μείνει κοιτάμε 3αρι και έναν στο 5(ίσως μείνει ο Ομορουγι).
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

nunies4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 10:11 Τι λεει αυτος που φερνουν οι διπλα; Έι Τζέι Λίντελ
Για δωστε τα φωτα σας οι μπασκετικοι
Δεν τον ξέρω αλλά είδα ότι έχει
26 ματς φέτος και 13.5 λεπτά ανά συμμετοχή,
5.7 πόντους και 2.7 ριμπάουντ με ποσοστά βολές 80.8%
Δίποντα 61% και τρίποντα 34.6%
Ενώ στην g league είχε 18 πόντους μ.ο. με παρόμοια ποσοστά.

Εγώ τα έλεγα αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι την ίδια κουβέντα.
Γι αυτό επιμένω για κλείσιμο με τρεις πολύ υψηλού επιπέδου κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

palok έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:34
st4this έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:19

γνωστή μπεκρομάνα το μαρούσι.
Σήμερα έχει κέντρο, θα ξεχάσουμε και ποιος είναι προπονητής στο τμήμα :lol:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτός που φέρνουν από το ΝΒΑ είναι ότι πιο κοντά στο ταβάνι του Άρη. Αν τους βγει τον βλέπω να φεύγει γιούρολιγκ άμεσα, εκτός κι αν πάνε τα σκουλήκια. Επίσης η ταχύτητα με την οποία κλείνουν παίκτες μου δείχνει ότι είχαν ξεκινήσει πριν τον Σπανούλη και θα έφερναν καλό όνομα έτσι κι αλλιώς στον πάγκο τους. Απλά ελπίζω αυτά περί Μάικ Τζέιμς να είναι χαζομάρες κι ο τύπος να κλείσει καμιά Μπαρτσελόνα άμεσα.

Αυτό που θα με ενδιέφερε να μάθω από μπασκετικούς φίλους είναι ποια ομάδα χτίζει πιο ορθολογικά τον κορμό της. Τόσο ως προς την σύνθεση χαρακτηριστικών, όσο και ως προς το είδος μπάσκετ που παίζουν οι δύο προπονητές τους. Ειδικά εμείς, που βλέπω κοντά σχήματα, συζητήσιμη άμυνα, και μέτριο σουτ. Ταιριάζουν αυτά στον Τρινκέρι ή θα δούμε δραστικά διαφορετικούς παίκτες από δω και μπρος?

ΥΓ: Σταματήστε αυτά τα "τι ασχολούμαστε με άλλους". Πρώτον δεν κάνουμε σουτάκια στην μπασκέτα, απέναντί τους θα παίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις και δεύτερον φέτος χτυπάμε παρόμοιους παίκτες σε παρόμοιο επίπεδο. Ότι παίρνουμε θα μπορούσαν να το έχουν πάρει αυτοί και το αντίστροφο.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
Dimitris_L4, SCIFO, Unpsofable78
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

αυτήν την στιγμή στον αρη δεν υπάρχει κάτι ορθολογικό είναι όμως σαν να λέμε αν κάνει κάτι ορθολογικό ο βαζελος , είναι και οι δύο προπονητές τρανζισιον που θέλουν να έχουν παίκτες που γουστάρουν και νιώθουν καλά με την μπάλα στα χέρια αυτό μπορεί να σου βγει αλλά έχεις πάρα πολλές πιθανότητες με ομάδες που είναι ΟΜΑΔΕΣ δηλαδή παίζουν άμυνα έχουν συνοχή και είναι δουλεμένες να είσαι φιάσκο όπως ο βαζελος με την βαλενθια . η Βαλενθια είχε μικρότερο μπατζετ από αυτό που θα έχει φέτος ο ΠΑΟΚ . ο τρινκιερι από την άλλη είναι προπονητής που δεν θέλει παίκτες σταρ ποτέ δεν ήθελε και προσπαθούσε να μην έχει κιόλας στηρίζεται στην άμυνα και στην οργάνωση της ομάδας . ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής αν έχει κάνει κάτι είναι ότι κλείνει παίκτες που στην άμυνα είναι εξαιρετικοί , ο Gray έχει τρομερή ένταση στην άμυνα ο Alexander το ίδιο , ο Μουρ εξαιρετικός rebounder και επιθετικά και αμυντικά , ο Φόστερ πολύ πίεση και αρκετά κλεψίματα νομίζω ότι ορθολογικά ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική δουλειά που θα χρειαστεί όμως πολύ περισσότερο χρόνο να αποδοσει αλλά αν ολοκληρωθεί θα έχει μεγαλύτερο ταβάνι
These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 3):
SCIFO, R.A.T.M., Ριαν_Καπαγιαννιδης
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Ακόμα δεν έχουν κλείσει και τίποτα οι δίπλα για να ξέρουμε τι θα παίξουν. Αν κλείσουν αυτοί που λένε θα δούμε. Αν και εγω προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει ο σπανούλης.
Για εμάς εγώ νομίζω οτι έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα σε σύνδεση ο Τρινκιέρι. Πιστεύω οτι θα παίξουμε αυτό που είδαμε και στα τελευταία ματς με εξαίρεση τις υπερβολικές κατοχές του Ταιρί (ακόμα και αν μείνει). Γρήγορη κυκλοφορία, πολλές κατοχές, επιθετικό ριμπάουντ (όλοι οι ψηλοί μας είναι εξαιρετικοί σε αυτό), γενικά ο Αντρέα έχει μεγάλη γκάμα plays και όπως ανέφερε κάποιος δεν βασίζεται σε ένα,δύο αστέρες.
Αυτό το πράγμα που λέτε οτι δεν έχουμε σουτέρ δεν το καταλαβαίνω. Χάτζινς, Φόστερ, Χουγκάζ άνω του 40% Ναζ, Ταιρί κοντά στο 35% και Γκρει, Μουρ, Περσίδης αν μείνουν ελεύθεροι δεν πετάνε τούβλα. Οκ λείπει ένας ακόμα ψηλός με σούτ και περιμένουμε το 3. Πέρα απο 2-3 στο ρόστερ δηλαδή δεν θες να αφήσεις κανέναν ελεύθρο.
Επίσης χωρίς να λέω οτι αυτός ο Λιντλ δεν είναι καλός, όλοι όσοι πήραμε έχουν εξαιρετικές χρονιές στη g league και με τρομερά ποσοστά. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό το πρωτάθλημα. Οι 26 αγώνες ΝΒΑ δείχνουν οτι ήταν καλός ρολίστας.

ΥΓ Για να καταλάβουμε την αβάντα. Κλείνουν παίκτη ΝΒΑ και παραθέτουν στατιστικά της g league.
ΥΓ2 Χαιρετίσματα στις κλειδαρότρυπες (γιατι βλέπω πολλά σκρινσοτ απο εδώ μέσα)
These users thanked the author R.A.T.M. for the post (total 4):
Polichni1926, GianD, katafraktos, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”