Φίλε αυτό το μήνυμα το είδα κανα 2ωρο αφότου το στειλες, γυρνώντας σπιτι απο σούρα στο Μαρούσι, είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν έκλεισε ή οχι ο Φοστερ, και μάλιστα κατέληξα στο ότι δεν έκλεισε κιόλαςTsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 01:48 Φοστερ τελικά δεν είναι 100% σίγουρο. Πλήρως ασόβαροι πάντως αν γίνει έτσι. Ένα μήνα τον ακούμε
Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Πηγαίνε και φερε Φλιν. Ή Μαικ Τζειμς που βγήκε κ με το Σπανούλη κ ακούγεται ότι τον προσπαθούν οι δίπλα. 3 μυρια ; 3 μυρια. Δώσε του ο,τι θέλει
. Αυτός ο παίκτης δεν πρέπει να είναι δίπλα
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- These users thanked the author st4this for the post (total 4):
- GianD, katafraktos, margas, paokkerkir
Στο μεταξύ περισσότερα ποστς έχω διαβάσει εδώ μέσα για παίκτες που κλείνει το σκουλήκι πάρα εμείς. Τι φάση;
-
john4serres
Δεν ξερω το επίπεδο της G league αλλά βλέπω οτι έχει 76 πολύ καλές συμμετοχές εκεί στην τελευταία 3ετια.
Νομίζω τυγχάνει να είναι ο αρης τώρα που κάνει μεταγραφές,αύριο θα είναι η αεκ η άλλη ομάδα.Σε λίγο καμία γιατι θα έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ.Δε ξέρω αν μας παίρνει να κάνουμε τοπικ "Σχόλια για άλλες ομάδες -basket".Μπορούμε όμως..tolis14 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:30 Στο μεταξύ περισσότερα ποστς έχω διαβάσει εδώ μέσα για παίκτες που κλείνει το σκουλήκι πάρα εμείς. Τι φάση;
γνωστή μπεκρομάνα το μαρούσι.st4this έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:19Φίλε αυτό το μήνυμα το είδα κανα 2ωρο αφότου το στειλες, γυρνώντας σπιτι απο σούρα στο Μαρούσι, είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν έκλεισε ή οχι ο Φοστερ, και μάλιστα κατέληξα στο ότι δεν έκλεισε κιόλαςTsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 01:48 Φοστερ τελικά δεν είναι 100% σίγουρο. Πλήρως ασόβαροι πάντως αν γίνει έτσι. Ένα μήνα τον ακούμε
Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Πηγαίνε και φερε Φλιν. Ή Μαικ Τζειμς που βγήκε κ με το Σπανούλη κ ακούγεται ότι τον προσπαθούν οι δίπλα. 3 μυρια ; 3 μυρια. Δώσε του ο,τι θέλει
. Αυτός ο παίκτης δεν πρέπει να είναι δίπλακαι γκρίνιαζα ότι κιαλλο όνομα που έπαιζε αρκετά και του χασαμε χεσε μας ρε Τέλη! Ευτυχώς ξύπνησα και έστειλαν λινκ τα παιδιά απο θρεντ που εγω ανοιξα και θυμήθηκα πως ήρθε
![]()
- Metagrafakias
Aφου τον φερνει ο οαρης ειναι παικταρας ΝΒΑ και ο αυτοκρατορας επιστρεφει κλπ κλπ...nunies4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 10:11 Τι λεει αυτος που φερνουν οι διπλα; Έι Τζέι Λίντελ
Για δωστε τα φωτα σας οι μπασκετικοι
Αν τον εφερνε ο ΠΑΟΚ θα ηταν "με αυτους ρε Μυστα πας να χτυπησεις βαζελο και γαβρο" ???
Τετοιους εφερνε και ο Χατζο...κλπ κλπ...
Φυσικα ειναι ενας καλος παικτης αλλα ουτε ΝΒΑer τον λες ουτε Ευρωλιγκατο παικτη...
Καποιες συμμετοχες στο ΝΒΑ εχουν κανει λιγο πολυ ολοι..
Και ο Γκρει εχει κανει και ο Χαντγκινς..
Εκει οι ομαδες που δεν εχουν στοχους, οπως το φετινο Μπρουκλιν δινουν ευκαιριες σε πολλους νεους μπας και βρουνε κανα λαβρακι..
Ουτε αμυνες παιζουν ουτε τπτ σε αδιαφορα ματς και κοιτανε μονο να γραψουνε νουμερα μπας και τους δει κανα ματι..
Αντιστοιχα και το πρωταθλημα της G league...
Δεν ειναι δειγμα αυτο τα πρωταθλημα..Τα νουμερα ειναι εντελως πλασματικα...
Ο Λιντελ πιθανον ειναι ενας καλος παικτης αλλα ουτε Νουα ειναι που πιθανον φευγει, ουτε φυσικα Γκρει που ειναι παικτης Γιουρολιγκ....
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- Michalios92
Γιατί ασχολείστε με τον Αρη;
Επίσης, εκτός από 3αρι, η τελευταία κίνηση ξέρει κάποιος ποια θέση θα αφορά;
Επίσης, εκτός από 3αρι, η τελευταία κίνηση ξέρει κάποιος ποια θέση θα αφορά;
Θα εξαρτηθεί από την απάντηση του Ταιιρι, αν μείνει κοιτάμε 3αρι και έναν στο 5(ίσως μείνει ο Ομορουγι).