Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
john4serres

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από john4serres »

aivas19 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 07:10
Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 03:16 https://www.transfermarkt.com/fernando- ... ler/357884

Κατι μου λεει πως εδω εχουμε λοκαρει για σεντερ μπακ.Αξιοπιστος φαινεται απο τα στατιστικα,δεν κανει γκελες.Οχι τοσο κυριαρχικος οσο εγκεφαλικος στοπερ.
Not great not terrible. 30ρης ομως με φουλ χρονιες τα 2 τελευταία χρονια σε Λα Λιγκα και Σεγουντα. Κατι πιο εκλεκτο;
Στράτο Σβάρνα

OK στα σοβαρά:
Ekdal
Vavro
Djiku

Εκλεκτο εκλεκτο :
Marmol
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Γράφετε που γράφετε, κοιτάτε κ λίγο χαρακτηριστικά που ψάχνει η ομάδα. Μη κάνετε τυχαία κόπι πέιστ λίστες με αμυντικούς.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

kayde έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 23:47 Διακοπες που θα πατε??
Δωσε λεπτομερειες,φτηνοδουλεια φυσικα..
Εάν ψάξεις σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου θα δεις τόσο τα σχόλια υπέρ Ιβάν, όσο και υπέρ Ραζβαν. Από κει και πέρα αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να καυτηριάσω το γεγονος ότι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, κινούμαστε χύμα στο κύμα παρά την καταστροφική χρόνια. Δηλαδή το ότι δεν ξέρουμε ακόμα ποιον θα έχουμε προπονητή 12 μέρες πριν την πρώτη μάζωξη Μεσημβρία μας ικανοποιεί? Για να ξεκινήσω από τα βασικά. Άσε μεταγραφές και γήπεδα.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Αν κρίνουμε με το πρόσφατο παρελθόν ψάχνουμε κλασικά για παίχτη από ομαδα που αντιμετωπίσαμε τελευταία δλδ από Σοσιεδάδ, Θέλτα, Μπέτις είτε για παίχτη από υποβιβασμένη
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Το όρθρο είναι να κρατήσεις Μιχαϊλίδη και Κετζιορα και να φέρεις 2 Στοπερακλες !
Να ανεβάσεις το επίπεδο ανταγωνισμού και να μοιραστούν τα πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, προωθείς και έναν από τους μικρούς και είσαι κομπλέ !
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλά, ας αποφασίσουν πρώτα ποιον θα έχουν για προπονητή και μετά θα βρουν και παίχτες.

Άλλωστε, fist qualification then transfers.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Βρε μεταγραφές θα γίνουν αυτό δεν το φοβάμαι !
Αυτοί που απέτυχαν όμως βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους !
Αυτο είναι που ανησυχεί!
Η οργάνωση και τα πρόσωπα !
These users thanked the author pagotatzis for the post:
Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Δεν υπάρχει οργάνωση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον τρόπο που τον σκεφτόμαστε. Και τον καλύτερο ΤΔ να φέρει, τον καλύτερο τεχνοκράτη για την διοίκηση, αν αλλάξει η γνώμη του Ιβάν στη διάρκεια, θα φύγουν νύχτα και αυτοί. Η συνήθεια και η νοοτροπία δεν αλλάζουν
These users thanked the author omerta76 for the post:
pagotatzis
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

pagotatzis έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 09:50 Το όρθρο είναι να κρατήσεις Μιχαϊλίδη και Κετζιορα και να φέρεις 2 Στοπερακλες !
Να ανεβάσεις το επίπεδο ανταγωνισμού και να μοιραστούν τα πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, προωθείς και έναν από τους μικρούς και είσαι κομπλέ !
Ο Μίχα ΕΙΝΑΙ στοπερακλα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Θελουμε ομως αλλες δυο στοπερακλες σαν τον Μιχα..
Εναν στα δεξια και εναν για μπακ-απ..
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

omerta76 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 09:57 Καλά, ας αποφασίσουν πρώτα ποιον θα έχουν για προπονητή και μετά θα βρουν και παίχτες.

Άλλωστε, fist qualification then transfers.
Στοοπ.Οχι τοσο ωμά βρε αγόρι μου λολ

Τοσα χρονια μ αυτη την φιλοσοφία παμε
Αντε να ανέβεις επιπεδο και να παίξεις τσουλου μετα
Ποσες φορες διάβαζα εδω μεσα οτι εχουμε προκριματικό τωρα, να παίξουμε πρωτα και να δουμε τι θα κάνουμε
Κανενας ανταγωνιστής μας δεν σκέφτεται ετσι.Κανενας
Κανενας δεν καθυστερεί μεταγραφες που πρεπει να βρίσκονται προετοιμασια για 100 και 200 χιλ η για κάποια παραπάνω προμήθεια μανατζερ
Κανενας δεν εχει κάψει χρονια τοσο εμφατικά γεμίζοντας τον ροστερ με Κουαλιατες, Φελίπε, Ρικαρντους, Λυρατζηδες, Τσαουσηδες κλπ κλπ για να δουμε τι θα βγάλουμε να εχουμε να πουλαμε
Τεσπα μη συνεχίσω και πω κι άλλα πολλα πανω στην πίκρα μου...
Άβαταρ μέλους
trianta76

Να πω και δύο πράγματα για Λουτσεσκου
Αυτή τη στιγμη εχεις εναν προπονητη με ψυχολογια και αυτοπεποίθηση στα τάρταρα. Περα απ οτι συνεβει μετα τον Ιανουαριο, του στέλνεις τωρα το μήνυμα ότι κοίτα φίλε ψάχνω σαν τρελός να βρω τρόπο να σε αλλαξω
Δεν ξερω πως μπορεί να προχωρήσει αυτο οταν δεν υπαρχει καλο δέσιμο μεταξυ προπονητη και διοίκησης και ο ενας ειναι ξενερωμενος με τον αλλον
Και σκέψου να εχουμε καλοκαιρινό αποκλεισμό
Δεν προχωράει με τιποτα η δουλειά μετα
Αεκ και γαυρος βλεπουμε το αντίθετο σ αυτή την σχεση
Στην αντίθετη πλευρα μπορω να πω ότι ειναι η αιτία αποτυχίας του βαζελου.Απο Γιοβανοβιτς και μετα δεν εμπιστεύτηκε και δεν αγκάλιασε να στηρίξει πραγματικα κανεναν προπονητη του.Στους 2-3 μηνες χαλάει η σχέση διοικησης- προπονητη κατευθειαν
Θελω να πω δεν πας πουθενα ετσι...
These users thanked the author trianta76 for the post (total 2):
tzo_1926, obanebane
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

nunies4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 10:23
pagotatzis έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 09:50 Το όρθρο είναι να κρατήσεις Μιχαϊλίδη και Κετζιορα και να φέρεις 2 Στοπερακλες !
Ο Μίχα ΕΙΝΑΙ στοπερακλα
Βλέπεις να γράφω κάτι άλλο ;

Παιδιά μερικοί ζητάτε μεταγραφές σαν να μην αποτύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια!
όχι κύριοι ,έχουμε αποτύχει και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας!
ποιος Γερεμεγιεφ; ωραία νούμερα του αλλά εγώ θέλω ο Μύθου να είναι ο τρίτος for πίσω από δύο Φορακλες και όχι πίσω από τον Γερεμεγιεφ !
Άβαταρ μέλους
trianta76

pagotatzis έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 10:57
nunies4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 10:23
Ο Μίχα ΕΙΝΑΙ στοπερακλα
Βλέπεις να γράφω κάτι άλλο ;

Παιδιά μερικοί ζητάτε μεταγραφές σαν να μην αποτύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια!
όχι κύριοι ,έχουμε αποτύχει και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας!
ποιος Γερεμεγιεφ; ωραία νούμερα του αλλά εγώ θέλω ο Μύθου να είναι ο τρίτος for πίσω από δύο Φορακλες και όχι πίσω από τον Γερεμεγιεφ !
Δεν εχει στοπερ, δεν εχεις χαφ να μπορει να κανει επάξια οτι ο Μειτε, η αριστερή πλευρά σου μπάζει οχι νερά, ολοκληρες θάλασσες και με το βασικό σου φορ δεν ξερεις τι θα γινει
Όταν καλύψεις αυτες τις τρύπες και αν εχει μεινει μπατζετ τοτε θα σκεφτείς να αλλάξεις και τον Γερεμεγεφ
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Παντα θεωρούσα και θεωρώ, οτι η αυτάρκεια είναι ενα πολύ βασικό στοιχείο μιας ομάδας.

Εννοείται αν το δεις ακόμη και μπακαλίστικα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει έξοδα για το αγωνιστικό περίπου 45-50εκ ευρώ και έσοδα έχει δεδομένα γύρω στα 23. ( τηλεοπτικά φανέλα διαρκείας).

Σ αυτά προσθέτουμε και τα περίπου 12-15 της Ευρώπης και μένει ένα κενό της τάξης των 12 , τα οποία καλύπτονται με πώληση ή με ΑΜΚ.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα έσοδα τα οποία όμως καλύπτουν ακαδημίες υπαλλήλους γραφείων κλπ κλπ

Το μοντέλο του πρώτα να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε και έπειτα θα δούμε τι θα πάρουμε, έχει τη λογική του ( κυρίως τα χρόνια απο τον πόλεμο και μετα), ωστόσο με βάση το πως κινείται η αγορά δεν βοηθά πλέον.

ΟΙ μεταγραφές που θα γίνουν τώρα, έστω οι 3-4 πρωτοκλασάτοι, θα έχουν αφομοιωθεί του χρόνου σε μια ΟΜΑΔΑ που θα μπορεί να κάνει 3 προκρίσεις επιπέδου έστω EUROPA.

H στόχευση της ομάδας πρέπει να είναι η εξής:

ΤΟυ χρόνου θέλω να είμαι έστω δεύτερος. Να παίξω προκριματικά ch l με σκοπό να περάσω 3 γύροι.

ΑΡΑ, πρέπει να μην ψάχνω 3 και 4 παίκτες του χρόνου. πρέπει να κάνω τώρα την επένδυση, να κολλήσω και λίιιγο το Γενάρη μια πινελιά και να ψάχνω του χρόνου max 2 παίκτες.

Η ομάδα που θα πάει τώρα να παίξει προκριματικά δε γίνεται να έχει 5 νέους παίκτες στην ενδεκάδα.

Δεδομένου οτι τα έσοδα τα ευρωπαικά είναι υπεπολύτιμα, θα κρατούσα τον Λουτσέσκου για φέτος φροντίζοντας όμως να έχω καταλήξει απο το Δεκεμβρη σε τι προπονητή θέλω να φέρω.

Επιπλέον μετά απο μια χαμένη χρονιά όπως φέτος, όλοι θα περιμένουμε με το δάχτηλο στη σκανδάλη. ΑΝ αλλάξει και ο τρόπος διοικησης και ο προπονητής και 4-5 παίκτες είναι πιθανό να γίνει λαθος αξιολόγηση του νέου τρόπου λειτουργίας.

Σε κάθε περίπτωση ο νέος τρόπος πρέπει να κριθεί μετά απο 2 χρόνια λειτουργίας τουλάχιστο. ΙΔΑΝΙΚΑ θα ήταν να ετοιμασει μια πανίσχυρη ομάδα εντός και εκτός συνόρων με την είσοδο στη Νέα Τούμπα.

ο μέχρι στιγμής τρόπος που κινείται η ομάδα για τον Γιαννούλη δεν μου δείχνει οτι είμαστε προ συγκλονιστικών αλλαγών πέρα απο νέα πρόσωπα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”