Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Maklaz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Maklaz »

navigator11 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 23:17
Maklaz έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:53
marsantos έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:46 Αυτό που θα επαναλάβω όμως είναι πως αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιώσουν ακόμα και όσοι εύχονται τη φυγή του Λουτσέσκου.
Το φοβάμαι πάρα πολύ αυτό.
Εγώ θέλω πάντως αλλαγή Λουτσέσκου πλέον. Με τον αρμόζοντα τρόπο και υιοθέτηση ενός διαφορετικού τελείως μοντέλου εν γένει λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Έτσι για τον χουλιαμά, συντροφιά με 🍿, για όσα θεωρώ πολύ πιθανά να ακολουθήσουν.
Κοίτα, αντικειμενικά ναι, πρέπει να γίνει αλλαγή. Όσο μεγάλος υποστηρικτής του Λουτσέσκου και αν είναι κάποιος, πλέον θέλεις να δεις κάτι διαφορετικό.

Η αλήθεια όμως, είναι πως είδαμε διαφορετικά πράγματα από τον Λουτσέσκου και ταυτόχρονα να κάνει πίσω σε δικά του στάνταρ, αυτα όμως δεν μπορούν να παρεκκλίνουν τόσο πολύ την δική του μεγάλη εικόνα.

Το θέμα σε όλα αυτά είναι το χρονικό σημείο και ορίζοντας που έχεις μπροστά σου.

Unpopular opinion: Θεωρώ πως αν γίνουν φέτος διοικητικές και αγωνιστικές αλλαγές η αλλαγή προπονητή πρέπει να γίνει του χρόνου. Με έτοιμο πλάνο, σχεδιασμό, απόψεις και τον ΠΑΟΚ να μπαίνει με τις μπάντες από την αρχή όποια και αν είναι η φετινή κατάληξη.

Εκεί να δεις 🍿 που θα χρειαστούμε όλοι μας :lol:
These users thanked the author Maklaz for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:34
Sardan έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:19 Προχθές έπινα καφέ και πέρασε ένας γνωστός μου, μάνατζερ με συνεργάτη. Τους λέω τι λέει, με ΠΑΟΚΑΡΑ θα ασχοληθείτε? Μου είπαν ότι κάνανε ραντεβού και ζητήθηκε στόπερ, σε καλή ηλικία για δανεικός.

Από τα νεύρα μου, άλλαξα κουβέντα και συζητούσαμε για διακοπές και ταξίδια.
Δλδ αν φέρουν έναν 22-23 χρονών δανεικό για 4ο τι θα μας πείραζε;
Δηλαδή με τον φετινό Κεντζιορα για βασικο είμαστε κομπλε?

Επίσης 22χρονα έχουμε και δικά μας.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

marsantos έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:46 [

Αυτό που θα επαναλάβω όμως είναι πως αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιώσουν ακόμα και όσοι εύχονται τη φυγή του Λουτσέσκου.
Ας κάτσουν να σκεφτούν λίγο. Νωρίς είναι ακόμα.....μετά από τέτοια καταστροφική σεζόν 6/6 δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουμε προπονητή....

Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν, που λεν κ στο χωριό μου....
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Διακοπες που θα πατε??
Δωσε λεπτομερειες,φτηνοδουλεια φυσικα..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Αλόννησο μαζί με τον πρόεδρο!! :mrgreen: :mrgreen:
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Καυλα :lol: :lol:
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Maklaz έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 23:36
navigator11 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 23:17
Maklaz έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 22:53

Το φοβάμαι πάρα πολύ αυτό.
Εγώ θέλω πάντως αλλαγή Λουτσέσκου πλέον. Με τον αρμόζοντα τρόπο και υιοθέτηση ενός διαφορετικού τελείως μοντέλου εν γένει λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Έτσι για τον χουλιαμά, συντροφιά με 🍿, για όσα θεωρώ πολύ πιθανά να ακολουθήσουν.
Κοίτα, αντικειμενικά ναι, πρέπει να γίνει αλλαγή. Όσο μεγάλος υποστηρικτής του Λουτσέσκου και αν είναι κάποιος, πλέον θέλεις να δεις κάτι διαφορετικό.

Η αλήθεια όμως, είναι πως είδαμε διαφορετικά πράγματα από τον Λουτσέσκου και ταυτόχρονα να κάνει πίσω σε δικά του στάνταρ, αυτα όμως δεν μπορούν να παρεκκλίνουν τόσο πολύ την δική του μεγάλη εικόνα.

Το θέμα σε όλα αυτά είναι το χρονικό σημείο και ορίζοντας που έχεις μπροστά σου.

Unpopular opinion: Θεωρώ πως αν γίνουν φέτος διοικητικές και αγωνιστικές αλλαγές η αλλαγή προπονητή πρέπει να γίνει του χρόνου. Με έτοιμο πλάνο, σχεδιασμό, απόψεις και τον ΠΑΟΚ να μπαίνει με τις μπάντες από την αρχή όποια και αν είναι η φετινή κατάληξη.

Εκεί να δεις 🍿 που θα χρειαστούμε όλοι μας :lol:
Στο πνεύμα αυτών που έγραψες , νομίζω ότι δεν πέφτει φως στη μεγάλη εικόνα: οι γιοι του Ιβάν

Αυτοί δείχνουν ότι θα αποτελούν την επόμενη μέρα. Κ δεν είναι αδιάφοροι πλέον, από τον Γενάρη κ μετά φέτος φάνηκαν πολύ, έφεραν Κοσελεφ να δει και να προτείνει, ο Ιβάν λογικά θα ακούσει τις εισηγήσεις τους.

Άρα 2 τινα:

- είτε συνεχίζουμε με Ραζβάν, αλλά με τεχνικό/αθλητικό διευθυντή κ ανθρώπους πάνω από το κεφάλι του. Που μπορεί οι ρεπόρτερ μας να θέλουν να απαλύνουν τη κατάσταση ότι θα ασχολείται μόνο με το να πάρει φόρτο εργασίας από τον Ραζβάν αλλά στο δια ταύτα, θα ζητήσει κ αυτός με τη σειρά του πράγματα κ από τον προπονητή: γιατί να βγάλει ο Μειτε 50 παιχνίδια "ακόμα κ στο 40% " , γιατί δεν παίζει παραπάνω ο Μύθου, τι γίνεται με τους δανεικούς που φέραμε κλπα.
Αυτό ισχύει και το νταντεμα παικτών που δείχνουν έλλειψη διάθεσης

-ειτε προπονητής καινούργιος έχει επιλεγεί ήδη, έχει λάβει εικόνα κ είμαστε προ εξελίξεων. Φυσικά κ αυτή η επιλογή θα πρέπει αρχικά να στηριχθεί.

Όπως κ να έχει, το μοντέλο Ραζβάν πάρε τα κλειδιά,έχει τελειώσει οριστικά κ πλέον θα κληθεί να υπηρετήσει κ αυτός, όπως και παίκτες, σταφ κλπα συγκεκριμένο πλάνο κ ίσως είναι πιο πιεστικά τα πράγματα πλέον, με άμεσες απαιτήσεις κ στόχους.

Έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη νέα χρονιά.

Αυτό καταλαβαίνω ότι γίνεται όλο αυτό το διάστημα που είπαν ότι μας περιμένουν αλλαγές σε διοικητικό κ αγωνιστικό μοντέλο
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

https://www.transfermarkt.com/fernando- ... ler/357884

Κατι μου λεει πως εδω εχουμε λοκαρει για σεντερ μπακ.Αξιοπιστος φαινεται απο τα στατιστικα,δεν κανει γκελες.Οχι τοσο κυριαρχικος οσο εγκεφαλικος στοπερ.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

δεν ελπίζω τίποτα,
δεν φοβάμαι τίποτα,
είμαι Ελεύθερος.

Ιν Γκοτζάρεβα γουοί τραστ
Ιν χερ χαντς άι πλέις μάι χοπς....
These users thanked the author gpap5 for the post:
Dimitris_L4
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Sardan έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 23:42
Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:34
Sardan έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:19 Προχθές έπινα καφέ και πέρασε ένας γνωστός μου, μάνατζερ με συνεργάτη. Τους λέω τι λέει, με ΠΑΟΚΑΡΑ θα ασχοληθείτε? Μου είπαν ότι κάνανε ραντεβού και ζητήθηκε στόπερ, σε καλή ηλικία για δανεικός.

Από τα νεύρα μου, άλλαξα κουβέντα και συζητούσαμε για διακοπές και ταξίδια.
Δλδ αν φέρουν έναν 22-23 χρονών δανεικό για 4ο τι θα μας πείραζε;
Δηλαδή με τον φετινό Κεντζιορα για βασικο είμαστε κομπλε?

Επίσης 22χρονα έχουμε και δικά μας.
Αν δε το κατάλαβες ψάχνουμε δύο στόπερ

Λογικά θα πάνε σε έναν έμπειρο ποιοτικό για βασικό και σε έναν νεότερο με δανεισμό για 4ο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 03:16 https://www.transfermarkt.com/fernando- ... ler/357884

Κατι μου λεει πως εδω εχουμε λοκαρει για σεντερ μπακ.Αξιοπιστος φαινεται απο τα στατιστικα,δεν κανει γκελες.Οχι τοσο κυριαρχικος οσο εγκεφαλικος στοπερ.
Not great not terrible. 30ρης ομως με φουλ χρονιες τα 2 τελευταία χρονια σε Λα Λιγκα και Σεγουντα. Κατι πιο εκλεκτο;
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

aivas19 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 07:10
Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 03:16 https://www.transfermarkt.com/fernando- ... ler/357884

Not great not terrible. 30ρης ομως με φουλ χρονιες τα 2 τελευταία χρονια σε Λα Λιγκα και Σεγουντα. Κατι πιο εκλεκτο;
Τον κονατε τον έκλεισε η Ρεάλ νομίζω
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
gk.box16
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”