Ρωτω εγω, υπαρχει μεγαλη ΑΕ που κανει ολικο λιφτινγκ κ βρισκει στελεχη αμεσα? η ΠΑΕ οφείλει σε ολα να ειναι πιο εξωστρεφής, καλα εκαναν και ανακοινωθηκαν οτι θα γινουν αλλαγες. Αν δηλαδη ησουν στο σκοταδι 2 βδομαδες χωρις να ξερεις αν κινείται ή οχι κατι θα ηταν καλυτερα?gk.box16 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:56 Όταν ανακοινώνονται αλλαγές και μάλιστα σαρωτικές σε μια σοβαρή ΑΕ ήδη υπάρχει προεργασία από μήνες και ταυτόχρονα παρουσιάζονται τα νέα πρόσωπα στις θέσεις τους.
Αυτό που έγινε στην ΠΑΕ και συνεχίζει, είναι για γέλια και για κλάματα.
Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
ουτε μια αγγελια στο linkedin ειδα, που τα βρισκουν τα στελεχη?
Υπήρχε πιο εύκολος τρόπος. Αν τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ είχε βάση δεδομένων με το επάγγελμα των κατόχων διαρκείας θα μπορούσε να βρει αναλόγως τι ήθελε βέβαια και ΠΑΟΚτσηδες και στελεχιακό δυναμικό. Το ίδιο μπορεί να αναπτύξει και η ΚΑΕ. Και έτσι θα βρεις και στελέχη και δε θα κινδυνεύεις με τρύπημα γιατί όλοι θα είναι ΠΑΟΚgeobila έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 13:20 ουτε μια αγγελια στο linkedin ειδα, που τα βρισκουν τα στελεχη?
Δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που προτείνεις. Πρωταθλητισμός χωρίς να είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα δεν είναι πρωταθλητισμός. Αλλιώς η φετινή και η προηγούμενη σεζόν θα θεωρούνταν επιτυχημένες.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 12:30Δλδ εσένα αν σου έλεγαν πως μέχρι να γίνει το γήπεδο θα πέσει (λίγο) το μπάτζετ και θα στηρίξουμε πιο πολύ τα νέα ταλέντα δε θα το στήριζες;paokspren έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 12:21Να σου πω την αλήθεια η διοικητική και αγωνιστική αναδιαμόρφωση μιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ αξίας εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι η ειδικότητα μου οπότε πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω κάποιο πλάνο. Σόρι.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:58
Για πες το δικό σου....δε θέλω όνειρα με Κονσεϊσάο και μεταγραφές δέκα μύρια
Αλλά το δικό σου θα οδηγούσε στην κατάρρευση του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας και στην αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη μέσα σε 1-2 χρόνια και μάλιστα με τις κλωτσιές.
Αυτό δε σημαίνει πως δε θα μπορέσεις να κάνεις πρωταθλητισμό αλλά δεν θα είναι αυτοσκοπός
Κανένας Κωνσταντέλιας και κανένας Zivkovic δεν θα κάτσουν να σπαταλήσουν 2-3 σεζόν μέσα στα καλύτερα κομμάτια της καριέρας τους για "πρωταθλητισμο light" με τον Πάμπλο τον Γκαρσία για προπονητή. Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ θα τρέξει να τους πουλήσει στα πλαίσια της μείωσης του μπάτζετ. Και θα τους ακολουθήσει και οποιοσδήποτε παίκτης καλής ηλικίας κάνει το step up και έχεις φιλοδοξίες (πχ Μιχαηλίδης, Τσιφτσής).
Οι δε βετεράνοι τύπου Μειτέ, Μπάμπα και Τάισον ή θα αράξουν την αρίδα τους ή θα πάνε να παίξουν κάπου με ουσία και σίγουρα δεν θα τους ανανεώνονται τα συμβόλαια αφού ρίχνουμε τον μέσο όρο ηλικίας.
Και φυσικά όχι μεταγραφές τύπου Ζαφείρη ή Γιαννούλη, όχι τεράστια loan fees τύπου Γιακουμάκη, Ιβανούσετς, όχι παγκίτες πολυτελείας τύπου Λόβρεν, Ντεσπόντοβ, Σαντσες κτλ.
Μπορεί οι τωρινοί παίκτες να μη μας κάνουν αλλά δε νομίζω να γουστάρουμε να τους αντικαταστήσουμε με φθηνότερες εκδοχές τους, ακόμα και για 1-2 σεζόν.
Κάπως έτσι θα έμοιαζε ο ΠΑΟΚ που προτείνεις (έβαλα γνωστούς παίκτες για να δείξω κόστος/επιπέδο):
Gugesasvhili
Σαλιάκας - Kedziora - Vogliacco/Μπαταούλας - Λυκογιάννης
Κωστή - Σαρρής/Bianco
Χατσίδης - Πέλκας - Φούντας/Balde
Γιερεμέγιεφ/Μύθου
ΠΑΟΚ από τα Lidl. Με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη.
-
Panostas1995
Σιγά ρε φίλε χαλάρωσε σιγά μη παίξουμε και με τον νασμπεγκ....paokspren έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 13:32Δε νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που προτείνεις. Πρωταθλητισμός χωρίς να είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα δεν είναι πρωταθλητισμός. Αλλιώς η φετινή και η προηγούμενη σεζόν θα θεωρούνταν επιτυχημένες.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 12:30Δλδ εσένα αν σου έλεγαν πως μέχρι να γίνει το γήπεδο θα πέσει (λίγο) το μπάτζετ και θα στηρίξουμε πιο πολύ τα νέα ταλέντα δε θα το στήριζες;paokspren έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 12:21
Να σου πω την αλήθεια η διοικητική και αγωνιστική αναδιαμόρφωση μιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ αξίας εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι η ειδικότητα μου οπότε πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω κάποιο πλάνο. Σόρι.
Αλλά το δικό σου θα οδηγούσε στην κατάρρευση του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας και στην αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη μέσα σε 1-2 χρόνια και μάλιστα με τις κλωτσιές.
Αυτό δε σημαίνει πως δε θα μπορέσεις να κάνεις πρωταθλητισμό αλλά δεν θα είναι αυτοσκοπός
Κανένας Κωνσταντέλιας και κανένας Zivkovic δεν θα κάτσουν να σπαταλήσουν 2-3 σεζόν μέσα στα καλύτερα κομμάτια της καριέρας τους για "πρωταθλητισμο light" με τον Πάμπλο τον Γκαρσία για προπονητή. Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ θα τρέξει να τους πουλήσει στα πλαίσια της μείωσης του μπάτζετ. Και θα τους ακολουθήσει και οποιοσδήποτε παίκτης καλής ηλικίας κάνει το step up και έχεις φιλοδοξίες (πχ Μιχαηλίδης, Τσιφτσής).
Οι δε βετεράνοι τύπου Μειτέ, Μπάμπα και Τάισον ή θα αράξουν την αρίδα τους ή θα πάνε να παίξουν κάπου με ουσία και σίγουρα δεν θα τους ανανεώνονται τα συμβόλαια αφού ρίχνουμε τον μέσο όρο ηλικίας.
Και φυσικά όχι μεταγραφές τύπου Ζαφείρη ή Γιαννούλη, όχι τεράστια loan fees τύπου Γιακουμάκη, Ιβανούσετς, όχι παγκίτες πολυτελείας τύπου Λόβρεν, Ντεσπόντοβ, Σαντσες κτλ.
Μπορεί οι τωρινοί παίκτες να μη μας κάνουν αλλά δε νομίζω να γουστάρουμε να τους αντικαταστήσουμε με φθηνότερες εκδοχές τους, ακόμα και για 1-2 σεζόν.
Κάπως έτσι θα έμοιαζε ο ΠΑΟΚ που προτείνεις (έβαλα γνωστούς παίκτες για να δείξω κόστος/επιπέδο):
Gugesasvhili
Σαλιάκας - Kedziora - Vogliacco/Μπαταούλας - Λυκογιάννης
Κωστή - Σαρρής/Bianco
Χατσίδης - Πέλκας - Φούντας/Balde
Γιερεμέγιεφ/Μύθου
ΠΑΟΚ από τα Lidl. Με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη.
Είπα μείωση του μπάτζετ αλλά όχι ταβάνι τα 500 χιλιάρικα....εσύ το ισοπέδωσες
Ερώτηση...η ΑΕΚ φέτος πήγαινε για πρωτάθλημα;
Edit: το να φύγει ο Ντελιας κάποια στιγμή είναι το φυσιολογικό σύμφωνα με το ταλέντο του....το ότι δεν έχει φύγει ακόμη είναι το θαύμα....
Εγώ σε μια τέτοια περίπτωση θα ήθελα ένα ρόστερ με :
Πανβλενκα, τσιφτσης
Βαρελα(δε μπορούσα να σκεφτώ άλλον), Κεντζιορα, Μιχαηλίδης, Μπαταουλας
Κεννι , Λυραντζης, Τσιοτας
Γιαννούλης , Μπαμπα(με σοβαρή μείωση) ,Ντουγκα
Ζαφείρης, Μειτε, έναν δεύτερο με στοιχεία Μειτε, Τσιγγάρα, Σαρρής
Ντελιας, Πέλκας , Μπαλντε
Έναν Ζιφκο από αριστερά, Τάισον, μπερδος
Γιακουμάκης, Μυθου, Γερεμεγιεφ
Κάπως έτσι....δλδ αν το μπάτζετ ήταν φέτος 50 μύρια, του χρόνου πέφτει εύκολα στα 40 με αυτό το ρόστερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panostas1995 την Παρ 05 Ιουν 2026, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
Οταν μετα απο 20 μερες δεν εχεις ανακοινωσει ΤΙΠΟΤΑ, σημαινει οτι εισαι απροετοιμαστος ( για αλλη μια φορα).george188 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:43Δουλεμα θα ηταν να ανακοινωσουν ενα ατομο ή να το κανουν αβαβα. ο καθενας με την οπτικη του. Ξαναλεω οταν πας για τοσες αλλαγες ΔΕΝ ειναι ευκολο, ειδικα σε μια ΑΕxrisitsapa έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:05Ειπαν δημοσια οτι θα προβουν σε σαρωτικες αλλαγες ωστε να εκσυγχρονιστουμε; ΝΑΙ
Εχουν περασει 20 μερες ; NAI
Ειδαμε καμια ανακοινωση; OXI
ΕΙναι ολα αυτη τη στιγμη στον αερα; NAI
Εγω αυτο το θεωρω δουλεμα.
Αρα, οταν βγαινεις με στομφο ( ακους κ. Παπαμιμικο;;) και ανακοινωνεις πλανα και αεροπλανα, και δεν εισαι ετοιμος για τιποτα, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
( νομιζεις).
Ευκολο δεν ειναι τιποτα, αλλα οι 20 μερες ειναι αρκετες ωστε να δειξεις ΚΑΤΙ.
Αλλωστε ειναι μια ΑΕ με μικρο αριθμο στελεχων, ουτε καμια μεγαλη ιεραρχια υπαρχει, ουτε τιποτα.
Προεργασια δεν ειχε γινει καθολου; Εσωτερικες λυσεις δεν υπαρχουν;
o Βιερινια πχ δεν θα ειναι μερος της επομενης μερας; προφανως ναι.
Χρειαζεσαι 20 μερες για να αποφασισεις σε ποιο ρολο;;
-
Panostas1995
Προφανώς θέλουν να τα ανακοινώσουν όλα μαζί....xrisitsapa έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 14:04Οταν μετα απο 20 μερες δεν εχεις ανακοινωσει ΤΙΠΟΤΑ, σημαινει οτι εισαι απροετοιμαστος ( για αλλη μια φορα).george188 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:43Δουλεμα θα ηταν να ανακοινωσουν ενα ατομο ή να το κανουν αβαβα. ο καθενας με την οπτικη του. Ξαναλεω οταν πας για τοσες αλλαγες ΔΕΝ ειναι ευκολο, ειδικα σε μια ΑΕxrisitsapa έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:05
Ειπαν δημοσια οτι θα προβουν σε σαρωτικες αλλαγες ωστε να εκσυγχρονιστουμε; ΝΑΙ
Εχουν περασει 20 μερες ; NAI
Ειδαμε καμια ανακοινωση; OXI
ΕΙναι ολα αυτη τη στιγμη στον αερα; NAI
Εγω αυτο το θεωρω δουλεμα.
Αρα, οταν βγαινεις με στομφο ( ακους κ. Παπαμιμικο;;) και ανακοινωνεις πλανα και αεροπλανα, και δεν εισαι ετοιμος για τιποτα, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
( νομιζεις).
Ευκολο δεν ειναι τιποτα, αλλα οι 20 μερες ειναι αρκετες ωστε να δειξεις ΚΑΤΙ.
Αλλωστε ειναι μια ΑΕ με μικρο αριθμο στελεχων, ουτε καμια μεγαλη ιεραρχια υπαρχει, ουτε τιποτα.
Προεργασια δεν ειχε γινει καθολου; Εσωτερικες λυσεις δεν υπαρχουν;
o Βιερινια πχ δεν θα ειναι μερος της επομενης μερας; προφανως ναι.
Χρειαζεσαι 20 μερες για να αποφασισεις σε ποιο ρολο;;
Εγώ πάντως θα τα ανακοίνωνα ένα ένα για αυτόν ακριβώς τον λόγο που λες
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- george188