Ειπαν δημοσια οτι θα προβουν σε σαρωτικες αλλαγες ωστε να εκσυγχρονιστουμε; ΝΑΙ
Εχουν περασει 20 μερες ; NAI
Ειδαμε καμια ανακοινωση; OXI
ΕΙναι ολα αυτη τη στιγμη στον αερα; NAI
Εγω αυτο το θεωρω δουλεμα.
Ειπαν δημοσια οτι θα προβουν σε σαρωτικες αλλαγες ωστε να εκσυγχρονιστουμε; ΝΑΙ
Τι Γκαρσία προπονητής; Αυτό ονειρεύεστε στον ΠΑΟΚ; Πλακώθηκε σε επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο, δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα. Αν περιμένετε με Γκαρσία να αλλάξουμε επίπεδο καλά κρασιά.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 10:58 Μιας που περιμένουμε τις ανακοινώσεις με αγωνία έκανα μια σκέψη.... πραγματικά δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο Ιβάν στο κεφάλι του και τι θέλει να πετύχει ,
εγώ όμως θα πω ....
Βιερίνια τεχνικός διευθυντής
Βρύζας αθλητικός διευθυντής
Πάμπλο Γκαρσία προπονητής (άπιαστο όνειρο Ίβιτς και Κονσεϊσάο)
Σφικτή οικονομική πολιτική με περισσότερη βάση στην ανάδειξη των ταλέντων της ομάδας μας ....
Όλα αυτά μέχρι να γίνει το γήπεδο και τότε θα εκτοξευτεί η ομάδα οικονομικά
Μόνο αυτό πιστεύω είναι βιώσιμο σχέδιο για την ομάδα ...
(Όταν λέμε σφικτή οικονομική πολιτική δεν εννοούμε ταβάνι τα 600 χιλιάρικα αλλά όχι να παίρνει το 4ο χαφ 1,5μυριο...12-15 παίκτες ξένους επιπέδου Ζιφκοβιτς, Τάισον, Μειτε και μετά παιδιά από την ακαδημία που θα δώσουν εντάσεις και τρεξίματα)
Καταστροφικό πλάνοPanostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 10:58 Μιας που περιμένουμε τις ανακοινώσεις με αγωνία έκανα μια σκέψη.... πραγματικά δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο Ιβάν στο κεφάλι του και τι θέλει να πετύχει ,
εγώ όμως θα πω ....
Σφικτή οικονομική πολιτική με περισσότερη βάση στην ανάδειξη των ταλέντων της ομάδας μας ....
(Όταν λέμε σφικτή οικονομική πολιτική δεν εννοούμε ταβάνι τα 600 χιλιάρικα αλλά όχι να παίρνει το 4ο χαφ 1,5μυριο...12-15 παίκτες ξένους επιπέδου Ζιφκοβιτς, Τάισον, Μειτε και μετά παιδιά από την ακαδημία που θα δώσουν εντάσεις και τρεξίματα)
Δουλεμα θα ηταν να ανακοινωσουν ενα ατομο ή να το κανουν αβαβα. ο καθενας με την οπτικη του. Ξαναλεω οταν πας για τοσες αλλαγες ΔΕΝ ειναι ευκολο, ειδικα σε μια ΑΕxrisitsapa έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:05Ειπαν δημοσια οτι θα προβουν σε σαρωτικες αλλαγες ωστε να εκσυγχρονιστουμε; ΝΑΙ
Εχουν περασει 20 μερες ; NAI
Ειδαμε καμια ανακοινωση; OXI
ΕΙναι ολα αυτη τη στιγμη στον αερα; NAI
Εγω αυτο το θεωρω δουλεμα.
Ενώ ο Ραζβαν δε πλακωνεται ποτέ , ούτε κατεβαίνει από τα λεωφορεία....Thax έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:25Τι Γκαρσία προπονητής; Αυτό ονειρεύεστε στον ΠΑΟΚ; Πλακώθηκε σε επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο, δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα. Αν περιμένετε με Γκαρσία να αλλάξουμε επίπεδο καλά κρασιά.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 10:58 Μιας που περιμένουμε τις ανακοινώσεις με αγωνία έκανα μια σκέψη.... πραγματικά δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο Ιβάν στο κεφάλι του και τι θέλει να πετύχει ,
εγώ όμως θα πω ....
Για πες το δικό σου....δε θέλω όνειρα με Κονσεϊσάο και μεταγραφές δέκα μύριαpaokspren έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:28Καταστροφικό πλάνοPanostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 10:58 Μιας που περιμένουμε τις ανακοινώσεις με αγωνία έκανα μια σκέψη.... πραγματικά δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο Ιβάν στο κεφάλι του και τι θέλει να πετύχει ,
εγώ όμως θα πω ....
Να σου πω την αλήθεια η διοικητική και αγωνιστική αναδιαμόρφωση μιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ αξίας εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι η ειδικότητα μου οπότε πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω κάποιο πλάνο. Σόρι.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:58Για πες το δικό σου....δε θέλω όνειρα με Κονσεϊσάο και μεταγραφές δέκα μύριαpaokspren έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:28Καταστροφικό πλάνοPanostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 10:58 Μιας που περιμένουμε τις ανακοινώσεις με αγωνία έκανα μια σκέψη.... πραγματικά δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο Ιβάν στο κεφάλι του και τι θέλει να πετύχει ,
εγώ όμως θα πω ....
Η 2η θέση και το κύπελλο είναι όπως τη πρεμιερ λιγκ του σλοτ. Οπως ο Ολλανδός πήρε πρωτάθλημα με τη δουλειά του κλοπ, έτσι και ο παμπλο πήρε τίτλο με τη δουλειά του αμπελ.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:57Ενώ ο Ραζβαν δε πλακωνεται ποτέ , ούτε κατεβαίνει από τα λεωφορεία....Thax έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:25Τι Γκαρσία προπονητής; Αυτό ονειρεύεστε στον ΠΑΟΚ; Πλακώθηκε σε επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο, δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα. Αν περιμένετε με Γκαρσία να αλλάξουμε επίπεδο καλά κρασιά.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 10:58 Μιας που περιμένουμε τις ανακοινώσεις με αγωνία έκανα μια σκέψη.... πραγματικά δε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει ο Ιβάν στο κεφάλι του και τι θέλει να πετύχει ,
εγώ όμως θα πω ....
Ο Γκαρσία πήρε κύπελλο και δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ...
Με τον Πανσερραϊκό τον έβγαλε 7ο άνετα με πολύ χαμηλό μπάτζετ και ανέδειξε και παίκτες
Με τον Ατρόμητο (τον χειρότερο ποιοτικά Ατρόμητο τα τελευταία χρόνια) βγήκε πάλι 7ος
Και φέτος στον χρεοκοπημένο ΑΠΟΕΛ βγήκε 4ος αν θυμάμαι καλά....
Δλδ εσένα αν σου έλεγαν πως μέχρι να γίνει το γήπεδο θα πέσει (λίγο) το μπάτζετ και θα στηρίξουμε πιο πολύ τα νέα ταλέντα δε θα το στήριζες;paokspren έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 12:21Να σου πω την αλήθεια η διοικητική και αγωνιστική αναδιαμόρφωση μιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ αξίας εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι η ειδικότητα μου οπότε πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω κάποιο πλάνο. Σόρι.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:58Για πες το δικό σου....δε θέλω όνειρα με Κονσεϊσάο και μεταγραφές δέκα μύρια
Αλλά το δικό σου θα οδηγούσε στην κατάρρευση του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας και στην αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη μέσα σε 1-2 χρόνια και μάλιστα με τις κλωτσιές.
Από τη στιγμή που έφυγε ο αμπελ ήρθαν στην ομάδα ουαρντα, κρεμτσικ, μπαμπα και έκαναν τη διαφορά μέχρι το τέλος της σεζόν....τι μου λες τώρα;margas έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 12:28Η 2η θέση και το κύπελλο είναι όπως τη πρεμιερ λιγκ του σλοτ. Οπως ο Ολλανδός πήρε πρωτάθλημα με τη δουλειά του κλοπ, έτσι και ο παμπλο πήρε τίτλο με τη δουλειά του αμπελ.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:57Ενώ ο Ραζβαν δε πλακωνεται ποτέ , ούτε κατεβαίνει από τα λεωφορεία....Thax έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 11:25
Τι Γκαρσία προπονητής; Αυτό ονειρεύεστε στον ΠΑΟΚ; Πλακώθηκε σε επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο, δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα. Αν περιμένετε με Γκαρσία να αλλάξουμε επίπεδο καλά κρασιά.
Ο Γκαρσία πήρε κύπελλο και δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ...
Με τον Πανσερραϊκό τον έβγαλε 7ο άνετα με πολύ χαμηλό μπάτζετ και ανέδειξε και παίκτες
Με τον Ατρόμητο (τον χειρότερο ποιοτικά Ατρόμητο τα τελευταία χρόνια) βγήκε πάλι 7ος
Και φέτος στον χρεοκοπημένο ΑΠΟΕΛ βγήκε 4ος αν θυμάμαι καλά....