Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:46 Μεταξύ μας @aivas19 μόνο ο Τρινκέρι είναι εκεί μέσα μπασκετάνθρωπος.
Ουσιαστικά από ένα άνθρωπο τα περιμένουμε όλα. Δεν ξέρω τι βοηθούς έχει και ποιούς έχει, αλλά δεν την λες και υπερστελεχωμένη την ΚΑΕ.

Ο οπαδός θα απαιτεί και θα θέλει πάντα το καλύτερο.

Μπορώ να δεχτώ ένα διαφορετικό mindset οπαδού που λέει αφήστε τους, ξέρουν τι θα κάνουν.

Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι τα double standards. Τα 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Να "μειώνουν" δηλαδή την αξία των μεταγραφών στο μπάσκετ, κάποιοι που στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα και είναι με τη δικαιολογία στο στόμα.
Σίγουρα αυτό που λες είναι θέμα. Πχ εμένα με πείραξε η αποπομπή Μπουντούρη γιατί φάνηκε πως έτρεχε πολλά θέματα. Αλλά τώρα ανέλαβε ο Μυστακίδης, θα έχει μια περίοδο προσαρμογής και φαίνεται πως υπάρχει ένα πλάνο. Ας έχει απαιτήσεις ο οπαδός, δε σημαίνει όμως ότι η απαίτηση του καθενός είναι και το καλύτερο για την ομάδα. Πχ πήραμε Φόστερ, τι να πω εγώ, φέρε παίχτη από το ΝΒΑ ή την Ευρωλίγκα; Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που λες, ξέρεις πόσο εναντίον ήμουν προς τον Τέλη μετά τη φάση με το γήπεδο, δε μπορώ να κάνω επίθεση και να του ζητάω να κάψει λεφτά για πάρτη μου. Μπορώ όμως να ζητήσω να είναι τακτοποιημένη οικονομικά η ΚΑΕ και να φροντίσει τις υποδομές.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Special 4, Michalios92
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ναι. Είναι και ο Τσιάρας. Σωστά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Special 4 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:46 Μεταξύ μας @aivas19 μόνο ο Τρινκέρι είναι εκεί μέσα μπασκετάνθρωπος.
Ουσιαστικά από ένα άνθρωπο τα περιμένουμε όλα. Δεν ξέρω τι βοηθούς έχει και ποιούς έχει, αλλά δεν την λες και υπερστελεχωμένη την ΚΑΕ.

Μπορώ να δεχτώ ένα διαφορετικό mindset οπαδού που λέει αφήστε τους, ξέρουν τι θα κάνουν.

Να "μειώνουν" δηλαδή την αξία των μεταγραφών στο μπάσκετ, κάποιοι που στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα και είναι με τη δικαιολογία στο στόμα.
Η πιο σημαντική μεταγραφή από τη στιγμή που έφυγε η τριάδα πρέπει να είναι ένας σοβαρός GM να τρέχει την ομάδα μαζι με Τσιάρα και Τρινκιερι.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 5):
Special 4, Michalios92, rockcity4, aivas19, Lekyrie
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:54

Η πιο σημαντική μεταγραφή από τη στιγμή που έφυγε η τριάδα πρέπει να είναι ένας σοβαρός GM να τρέχει την ομάδα μαζι με Τσιάρα και Τρινκιερι.
Ασχέτως απο τις μεταγραφές που θα κάνουμε, oι οποίες μέχρι στιγμές ειναι μια χαρά για επίπεδο eurocup.

Περιμένω στελέχωση και άμεσα στο οργανόγραμμα τις ΚΑΕ πχ GM μπασκετάνθρωπο και ανρθωπους του μπασκετ σε συμπληρωματικούς ρόλους.

Εμένα προσωπικά αυτό θα μου δέίξει που θέλει να φτάσει ο Τέλης και μέχρι στιγμής εκτος των Τρινκερι , Μενετι και Τσιαρα.. δεν υπάρχει κατι άλλο
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

xpek20 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:30
paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:19
xpek20 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:07 Αν δούμε λίγο το budget μέχρι τώρα, έχουμε:

PG: Καλάθης - 800-900Κ(?), Χάντζινς, Μπαζίνας - 212Κ
SG: Φόστερ - 800Κ(?), Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιρι ή άλλος 2-3
SF: μεγάλη μεταγραφή, Περσίδης
PF: Γκρέι - 800-1Μ(?), Χουγκάζ - 520Κ
C: Κάιλ Αλεξάντερ - 700-800Κ(?), Μπεν Μουρ - 250Κ(?), Κακλαμανάκης

Άρα από τις επιβεβαιωμένες μεταγραφές (χωρίς buyout μπαζινά) μέχρι τώρα έχουμε μπάτζετ ας πούμε χοντρικά 3-4Μ. Δεν ξέρω αν έχω σωστά τα νούμερα καθώς δεν είναι κανένας μισθός επιβεβαιωμένος στο 100% πέρα απο Μπαζινά και Χουγκαζ θεωρώ. Φυσικά υπάρχουν κιάλλοι παίκτες που δεσμέυονται με συμβόλαιο πχ Φίλλιος, Ιατρίδης οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 27 αλλά τα ποσά πρέπει να είναι μικρά.

Άρα για να φτάσουμε τα 10Μ και παραπάνω που λέμε, θεωρητικά αναμένουμε μεγάλες μεταγραφές στις κενές θέσεις, αλλιώς δεν βρίσκω τρόπο να φτάσουμε το ποσό που ακούγεται. Εκτός και αν καταλήξουμε με μικρότερο μπάτζετ τελικά.
Καπου ειδα για Καιλ 3Μ για 2 χρονια αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα..
Ακόμα και έτσι να είναι, πες χοντρικά στα 5Μ, απέχουμε πολύ από τα 10Μ άρα συνεπώς ή θα γίνουν μεταγραφάρες ή οι ΑΡΔ μας πουλούσαν παπά για τα 10Μ μπάτζετ.
Ο Κλειτος ειχε πει οτι θα δωσουμε 2 ή 3 συμβολαια ανω του 1,5Μ οποτε περιμενουμε
These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 2):
xpek20, aivas19
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:56

Ακόμα και έτσι να είναι, πες χοντρικά στα 5Μ, απέχουμε πολύ από τα 10Μ άρα συνεπώς ή θα γίνουν μεταγραφάρες ή οι ΑΡΔ μας πουλούσαν παπά για τα 10Μ μπάτζετ.
Ο Κλειτος ειχε πει οτι θα δωσουμε 2 ή 3 συμβολαια ανω του 1,5Μ οποτε περιμενουμε
Ανά χρόνο ή σύνολο;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Οι ΑΡΔ τώρα λένε ότι στη θέση 3 θα σκάσει το μεγάλο μπουμ 💥.
Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

rockcity4 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:49 Πάντως κάτι που έχουμε αγνοήσει στην κουβέντα πρόσφατα. GM έχουμε κάτι υπαρκτό? Το λέω γιατί δεν νομίζω ότι ο ρόλος του Τσιάρα θα είναι αυτός, ενώ έχουν ακουστεί ως σενάρια ο Κολντεμπέλλα και ο Ζ.Σάβιτς από όσο θυμάμαι. Θα είναι πράγματι περίεργο να μην πάει η ομάδα χωρίς GM.

από οτι άκουσα και οι 2 δώσανε άκυρο ή δεν προχώρησε
These users thanked the author freemind for the post:
rockcity4
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

PG: Καλάθης - 800-900Κ(?), Χάντζινς 700-800K, Μπαζίνας - 212Κ
SG: Φόστερ - 800Κ(?), Ναζ Μήτρου-Λονγκ 700Κ?, Τάιρι 500-600K ή άλλος 2-3 (Περισσότερα?)
SF: μεγάλη μεταγραφή, Περσίδης 150Κ?
C: Κάιλ Αλεξάντερ - 700-800Κ(?), Μπεν Μουρ - 250Κ(?), Κακλαμανάκης 150Κ?

Με αυτά έχουμε μπακαλίστικα 6.3 με 6.9 μέγιστο.
Περιμένουμε 3άρι που αν είναι τύπου Κλάιμπερν δλδ 1.2-1.5 θα πάς σε σύνολο 7.5 με 8.4.
Και λείπει ένας ακόμα ξένος γιατι αυτοί είναι 7.
Ε πολύ μακριά δεν είναι.
Ας περιμένουμε όμως γιατί μπορεί να έχουμε εκπλήξεις.
These users thanked the author R.A.T.M. for the post:
xpek20
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

TsantiridisG έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:36
Taseos έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:49 Δεν χρειάζεται ο λαός του ΠΑΟΚ να ετεροπροσδιοριζεται και να κοιτά τι κάνει ο Ρούλης. Και σας το λέει κάποιος που πιστεύει ότι ο τελης που εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά το στραπάτσο άλλων στον ολθ, πιστεύει ότι ο τελης δεν μπήκε ως παγκόσμιος παοκτσης στο μπάσκετ. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω ότι μπορώ περισσότερο από τον τέλη στην επόμενη πενταετία εφόσον μείνει τόσο. Τωρα αν πάρει φέτος 1 nbα ή κανέναν δε μου λέει κάτι. Και στη μπάλα πήραμε ζαφειρη με τα περισσότερα χρήματα που έδωσε ποτέ ελληνική ομάδα ποσό μάλλον για έλληνα, και πάλι τον κράζουν. Αφήστε τον προπονητή και την διοίκηση να τρέξει τον σχεδιασμό της. Στόχος είναι οι τίτλοι όχι ο Αρης

Ολα οκ, αλλά ο ετεροπροσδιορισμος είναι αναπόφευκτος. Ο,τι κ να λέμε εμείς, οι πιο «μυαλωμένοι» (νταξ λέμε καμία μλκια να περνάει η ώρα για το μυαλωμένος, γιατί είναι 12:30 κ εμείς ασχολούμαστε με το 3αρι που μας λείπει αντί να κάθομαι να δουλεύω χαχαχα)

Αλλά το πιο σημαντικό , γιατί γράφεις για Τέλη για 5 έτη; Είναι δικιά σου εκτίμηση ή υπάρχει κάποιο δημοσίευμα, inside info? Γιατί ρε σεις, αν είναι για 5 έτη , τι θα γίνει μετά ; Να φέρω Μπανε να κάνει διοίκηση πρωτοδικείου; Αδερφέ , αν μπορείς για αυτό ενημέρωσε λίγο γιατί από όλα που γράφουμε καιρό τώρα , μόνο αυτό με ανησυχεί.

Πάντως για να μην παρεξηγούμαι. Η ομάδα είναι καλή. Αλλά προσωπικά κ βαρέστε με, θέλω κινήσεις statements. Εχω κ άλλες ενστάσεις , ως προς τα διοικητικά, τρόπο αντιμετώπισης της μάνας του Συλλόγου κτλ αλλά δεν είναι για εδώ αυτά. Αλλά στο αγωνιστικό , επιμένω πρέπει να πας για Φλιν. Ή τέτοιου είδους κίνηση . Ή ιδανικά, πας στο Νουα των δίπλα κ τους τρυπας. Λεφτά δίνεις ούτως ή άλλως περισσότερα. Και έχει κ σουτ που μέχρι στιγμής είναι το μόνο ελάττωμα που βλέπω
5 ετια γράφω γιατί κάθε άνθρωπος είναι δημιουργικός ως τα 70 αν δεν έχει θέματα.ο τελης είναι 64 στα 65. Δηλαδή έχουμε μια 5ετια ελπίζω καλή! Δεν υπονοώ κάτι άλλο
Franky

Δημοσίευση από Franky »

xpek20 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:07 Αν δούμε λίγο το budget μέχρι τώρα, έχουμε:

PG: Καλάθης - 800-900Κ(?), Χάντζινς, Μπαζίνας - 212Κ
SG: Φόστερ - 800Κ(?), Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιρι ή άλλος 2-3
SF: μεγάλη μεταγραφή, Περσίδης
C: Κάιλ Αλεξάντερ - 700-800Κ(?), Μπεν Μουρ - 250Κ(?), Κακλαμανάκης

Άρα από τις επιβεβαιωμένες μεταγραφές (χωρίς buyout μπαζινά) μέχρι τώρα έχουμε μπάτζετ ας πούμε χοντρικά 3-4Μ. Δεν ξέρω αν έχω σωστά τα νούμερα καθώς δεν είναι κανένας μισθός επιβεβαιωμένος στο 100% πέρα απο Μπαζινά και Χουγκαζ θεωρώ. Φυσικά υπάρχουν κιάλλοι παίκτες που δεσμέυονται με συμβόλαιο πχ Φίλλιος, Ιατρίδης οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 27 αλλά τα ποσά πρέπει να είναι μικρά.

Άρα για να φτάσουμε τα 10Μ και παραπάνω που λέμε, θεωρητικά αναμένουμε μεγάλες μεταγραφές στις κενές θέσεις, αλλιώς δεν βρίσκω τρόπο να φτάσουμε το ποσό που ακούγεται. Εκτός και αν καταλήξουμε με μικρότερο μπάτζετ τελικά.
Δεν σου πουλουσαν παραμύθι οι ΑΡΔ, αυτοί απλά επικοινωνιακοί μεσάζοντες είναι. Αν δεν υπάρξει επένδυση σημαίνει οτι όλο αυτό είχε άλλους στόχους. Αλλά δε νομίζω. Θα φανεί στην πράξη.

Δε νομίζω να μη γίνουν ηχηρές κινήσεις. Είναι επιχειρηματίας με τεράστιες δυνατότητες που απ'οτι φαίνεται απο τα γραφόμενα, ελάχιστοι έχουν καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

να δούμε αν με τον ερχομό του Αντρέα χθες, έχουμε και άλλες εξελίξεις μεταγραφικά (πχ Ταϊρί) ή στελέχωσης (πχ Μπούτσκος)
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Γενικά, όταν ακούω για μπάτζετ, είμαι αρκετά επιφυλακτικός. Άλλο το καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ (μόνο συμβόλαια, χωρίς φόρους, ενοίκια, μπόνους) και άλλο το μεικτό. Άλλο το μπάτζετ που περιλαμβάνει coaching staff και medical staff, και άλλο εκείνο που καλύπτει ακαδημίες και λοιπό προσωπικό. Ο καθένας το παρουσιάζει όπως τον συμφέρει. Για παράδειγμα, τα 45 εκ του Παναθηναϊκού που ακούγονται δεξιά και αριστερά είναι μεικτά, ενώ καθαρά για παίκτες είναι περίπου 27 εκ. Τα 9,5 εκ καθαρά της Βαλένθια αντιστοιχούν σε πάνω από 17 εκ μεικτά.
These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
Franky, xpek20
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Με Ταιρι τι γίνεται, θα μείνει; Καμία πληροφορία;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”