Ασχέτως απο τις μεταγραφές που θα κάνουμε, oι οποίες μέχρι στιγμές ειναι μια χαρά για επίπεδο eurocup.Dimitrisou έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:54Η πιο σημαντική μεταγραφή από τη στιγμή που έφυγε η τριάδα πρέπει να είναι ένας σοβαρός GM να τρέχει την ομάδα μαζι με Τσιάρα και Τρινκιερι.Special 4 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:46 Μεταξύ μας @aivas19 μόνο ο Τρινκέρι είναι εκεί μέσα μπασκετάνθρωπος.
Ουσιαστικά από ένα άνθρωπο τα περιμένουμε όλα. Δεν ξέρω τι βοηθούς έχει και ποιούς έχει, αλλά δεν την λες και υπερστελεχωμένη την ΚΑΕ.
Ο οπαδός θα απαιτεί και θα θέλει πάντα το καλύτερο.
Μπορώ να δεχτώ ένα διαφορετικό mindset οπαδού που λέει αφήστε τους, ξέρουν τι θα κάνουν.
Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι τα double standards. Τα 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Να "μειώνουν" δηλαδή την αξία των μεταγραφών στο μπάσκετ, κάποιοι που στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα και είναι με τη δικαιολογία στο στόμα.
Περιμένω στελέχωση και άμεσα στο οργανόγραμμα τις ΚΑΕ πχ GM μπασκετάνθρωπο και ανρθωπους του μπασκετ σε συμπληρωματικούς ρόλους.
Εμένα προσωπικά αυτό θα μου δέίξει που θέλει να φτάσει ο Τέλης και μέχρι στιγμής εκτος των Τρινκερι , Μενετι και Τσιαρα.. δεν υπάρχει κατι άλλο