Παντελής Μπούτσκος

PablitoV2

Re: Παντελής Μπούτσκος

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Δε νομίζω να θέλει να μείνει σαν δεύτερος βοηθός. Μπορεί να βρει εύκολα πρώτου βοηθού ή και ακόμη πρώτου προπονητή σε σε κάποιον νεοφώτιστο.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

respect
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εγώ πάλι πιστεύω ότι καταλαβαίνει ότι με Τρινκιέρι θα βελτιωθεί κι άλλο και θα μείνει...

ΥΓ με έκανε εντύπωση ο λόγος του. Μορφωμένος άνθρωπος κι όχι δήθεν, ειλικρινής, πανέξυπνος, μιλάει τεχνοκρατικά και ταυτόχρονα με ένα εντυπωσιακό συναίσθημα, δίνει χρώμα σε ότι δηλώνει, απίστευτος. Τον θέλω διάδοχο του Τρινκιέρι σε 3 χρόνια, να ξεπεταχτεί και να γίνει προπονητής Ευρωλίγκας. Δε βλέπω τίποτα περισσότερο σε άλλους Έλληνες με παρόμοια διαδρομή όπως Ιτούδη και Σφαιρόπουλο, είναι του ίδιου επιπέδου απλά πρέπει ο κόσμος του μπάσκετ να το δει, κι έχει ήδη αρχίσει...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Επειδή έτυχε να ανοίξω λίγο ραδιόφωνο σήμερα, έχω την αίσθηση ότι στο ζάπινγκ, άκουσα τον Πετρίδη να λέει ότι μένει ο Παντελής.
Με επιφύλαξη, γιατί το άκουσα φευγαλέα, αλλά έτσι νομίζω ότι είπε.

Μακάρι να άκουσα σωστά, λογικά θα γραφτεί κιόλας κάπου, οπότε αυτό θα είναι μία ωραία είδηση.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Στην Ελλάδα έχουν κλείσει οι θέσεις προπονητών σε όλες τις ομάδες, εξωτερικό δε ξέρω αν θα μπορούσε να βρει κάποια ομάδα. Ίσως σε κανένα Κατάρ όπως ο Νερατζάκης.

Οπότε ίσως προτιμήσει να μείνει σαν δεύτερος βοηθός.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

από την συνέντευξη του εγώ κατάλαβα ότι αυτός θέλει...το θέμα είναι αν θέλει ο Τρινκ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”