Παντελής Μπούτσκος
Re: Παντελής Μπούτσκος
Δε νομίζω να θέλει να μείνει σαν δεύτερος βοηθός. Μπορεί να βρει εύκολα πρώτου βοηθού ή και ακόμη πρώτου προπονητή σε σε κάποιον νεοφώτιστο.
- KalamarGiannis
εγώ πάλι πιστεύω ότι καταλαβαίνει ότι με Τρινκιέρι θα βελτιωθεί κι άλλο και θα μείνει...
ΥΓ με έκανε εντύπωση ο λόγος του. Μορφωμένος άνθρωπος κι όχι δήθεν, ειλικρινής, πανέξυπνος, μιλάει τεχνοκρατικά και ταυτόχρονα με ένα εντυπωσιακό συναίσθημα, δίνει χρώμα σε ότι δηλώνει, απίστευτος. Τον θέλω διάδοχο του Τρινκιέρι σε 3 χρόνια, να ξεπεταχτεί και να γίνει προπονητής Ευρωλίγκας. Δε βλέπω τίποτα περισσότερο σε άλλους Έλληνες με παρόμοια διαδρομή όπως Ιτούδη και Σφαιρόπουλο, είναι του ίδιου επιπέδου απλά πρέπει ο κόσμος του μπάσκετ να το δει, κι έχει ήδη αρχίσει...
ΥΓ με έκανε εντύπωση ο λόγος του. Μορφωμένος άνθρωπος κι όχι δήθεν, ειλικρινής, πανέξυπνος, μιλάει τεχνοκρατικά και ταυτόχρονα με ένα εντυπωσιακό συναίσθημα, δίνει χρώμα σε ότι δηλώνει, απίστευτος. Τον θέλω διάδοχο του Τρινκιέρι σε 3 χρόνια, να ξεπεταχτεί και να γίνει προπονητής Ευρωλίγκας. Δε βλέπω τίποτα περισσότερο σε άλλους Έλληνες με παρόμοια διαδρομή όπως Ιτούδη και Σφαιρόπουλο, είναι του ίδιου επιπέδου απλά πρέπει ο κόσμος του μπάσκετ να το δει, κι έχει ήδη αρχίσει...
Επειδή έτυχε να ανοίξω λίγο ραδιόφωνο σήμερα, έχω την αίσθηση ότι στο ζάπινγκ, άκουσα τον Πετρίδη να λέει ότι μένει ο Παντελής.
Με επιφύλαξη, γιατί το άκουσα φευγαλέα, αλλά έτσι νομίζω ότι είπε.
Μακάρι να άκουσα σωστά, λογικά θα γραφτεί κιόλας κάπου, οπότε αυτό θα είναι μία ωραία είδηση.
Με επιφύλαξη, γιατί το άκουσα φευγαλέα, αλλά έτσι νομίζω ότι είπε.
Μακάρι να άκουσα σωστά, λογικά θα γραφτεί κιόλας κάπου, οπότε αυτό θα είναι μία ωραία είδηση.
Στην Ελλάδα έχουν κλείσει οι θέσεις προπονητών σε όλες τις ομάδες, εξωτερικό δε ξέρω αν θα μπορούσε να βρει κάποια ομάδα. Ίσως σε κανένα Κατάρ όπως ο Νερατζάκης.
Οπότε ίσως προτιμήσει να μείνει σαν δεύτερος βοηθός.
Οπότε ίσως προτιμήσει να μείνει σαν δεύτερος βοηθός.
από την συνέντευξη του εγώ κατάλαβα ότι αυτός θέλει...το θέμα είναι αν θέλει ο Τρινκ