Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Κάπου εδώ να πούμε ένα γεια στους φίλους μας τους Αρειανούς.
Επειδή πολλοί από χθες ξεσάλωσαν και άρχισαν να ανεβάζουν σκρινσοτ από το παρόν τοπικ και επειδή ξέρω ότι τα βλέπουν, θα σας ζητούσα να ανοίξετε για το κοινό το emperor.
Δεν θα κοιτάτε μόνο εσεις
Επειδή πολλοί από χθες ξεσάλωσαν και άρχισαν να ανεβάζουν σκρινσοτ από το παρόν τοπικ και επειδή ξέρω ότι τα βλέπουν, θα σας ζητούσα να ανοίξετε για το κοινό το emperor.
- These users thanked the author GianD for the post (total 2):
- st4this, Gregk19262000
Όχι και βόμβα ο Χλίνανσον ρε παιδιά. Αν είναι βόμβα ο Χλίνανσον ο Αλεξάντερ τι είναι;KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:49 τι θα ήταν ΒΟΜΒΑ για μένα τώρα;
-Κλάϊμπερν
-Χλίνασον
-Κέβιν Πόρτερ τζ.
-Τιμ Χαρνταγουεϊ
..η αλήθεια τώρα είναι ότι όταν οι απέναντι πάνε από τα 5- στα 10+ το μπάτζετ τους, πρέπει το αρχικό σχέδιο να αναπροσαρμοστεί και να πας από τα 10 πχ του αρχικού σχεδιασμού, τουλάχιστον στα 12. μην πω 15. Ελπίζω ο Τρινκι και η ομάδα του να τα δούνε αυτά με το αφεντικό...
Ασχολίαστοι οι Κεβιν Πόρτερ και Τιμ.. ας έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.
Είστε θυμωμένοι επειδή η παπαναστασίου κάνει κάποιες δυνατές κινήσεις και αντι να ζητάτε ακόμη μεγαλύτερες για τοον ΠΑΟΚ, τώρα έχει έναν κορυφαίο ιδιοκτήτη και ιδιόκτητο γήπεδο, ζητάτε όσους έχουν διαφορετική άποψη να "συνέλθουν".
Είναι ανάγκη κάποτε να γίνει μια σοβαρή επένδυση στον ΠΑΟΚ. Να ασχοληθούνε πραγματικά όσοι διοικουνε και να πρσελκύσουν ικανά στελέχη, χορηγίες, κορυφαίους παίκτες, έτσι ώστα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο τμήμα...
Η διοίκηση Χατζόπουλου είχε βάλει ορισμένα θέματα σε μια σειρά. Για την ώρα βλέπουμε ελάχιστα πράγματα σε σχέση με τις δυνατότητες του νέου ιδιοκτήτη, ενώ και καποιες κινήσεις που πήγανε να γίνουν τους προηγουμενους μήνες (πχ Ακαδημίες) κανείς δεν γνωρίζει αν προχώρησαν.
Διάβασα και σχόλια επι προσωπικού.... Ας μη μπούμε σε προσωπικές συγκρίσεις, σε ποιά παιχνίδια του παρελθόντος ήταν ο καθένας παρόν, ποιος έχει δει παιχνίδια ΝΒΑ απο κοντά, και το παρατραβήξουμε εκτός θέματος, επικεντρωθείτε στο τι συμβαίνει τώρα.
Αμφιβάλλω αν γνωρίζετε τις επιχειρηματικές δυνατότητες του Μυστακίδη, που και πως δριαστηριοποιείται, μαλλον διαβάζετε μόνον τις κατατάξεις που βγαίνοουν στα ΜΜΕ. Είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση επιχειρηματία.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε ήδη να πετάει.
Υ.Γ. Το Cube αντικαταστάθηκε?
Είναι ανάγκη κάποτε να γίνει μια σοβαρή επένδυση στον ΠΑΟΚ. Να ασχοληθούνε πραγματικά όσοι διοικουνε και να πρσελκύσουν ικανά στελέχη, χορηγίες, κορυφαίους παίκτες, έτσι ώστα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο τμήμα...
Η διοίκηση Χατζόπουλου είχε βάλει ορισμένα θέματα σε μια σειρά. Για την ώρα βλέπουμε ελάχιστα πράγματα σε σχέση με τις δυνατότητες του νέου ιδιοκτήτη, ενώ και καποιες κινήσεις που πήγανε να γίνουν τους προηγουμενους μήνες (πχ Ακαδημίες) κανείς δεν γνωρίζει αν προχώρησαν.
Διάβασα και σχόλια επι προσωπικού.... Ας μη μπούμε σε προσωπικές συγκρίσεις, σε ποιά παιχνίδια του παρελθόντος ήταν ο καθένας παρόν, ποιος έχει δει παιχνίδια ΝΒΑ απο κοντά, και το παρατραβήξουμε εκτός θέματος, επικεντρωθείτε στο τι συμβαίνει τώρα.
Αμφιβάλλω αν γνωρίζετε τις επιχειρηματικές δυνατότητες του Μυστακίδη, που και πως δριαστηριοποιείται, μαλλον διαβάζετε μόνον τις κατατάξεις που βγαίνοουν στα ΜΜΕ. Είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση επιχειρηματία.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε ήδη να πετάει.
Υ.Γ. Το Cube αντικαταστάθηκε?
Ποιος τους γ@μεί τους αρειανούς. Ότι και να κάνουν, μια ζωή οι νάνοι της πόλης θα είναι. Όχι της Ελλάδας, της πόληςGianD έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:06 Κάπου εδώ να πούμε ένα γεια στους φίλους μας τους Αρειανούς.
Καλή αρχή να έχουμε.
Φοστερ η πρώτη ανακοίνωση ξένου
Φοστερ η πρώτη ανακοίνωση ξένου
- These users thanked the author GianD for the post (total 2):
- paok-porter1337, st4this
- KalamarGiannis
μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε με την άποψή μου.
Εγώ τον Χλίνασον τον είδα από κοντά, τον είδα να πέρνει 2 Ευρωπαικούς τελικούς με πολύ καλές εμφανίσεις, τον είδα προχθες πως έπαιξε απέναντι στη Ρεάλ. Είναι ένας τέλειος σέντερ παλαιού τύπου, αν δε μπορείς να πάρεις τον Ταβάρες ή τον Μιλουτινοφ.
Τον θεωρώ βόμβα και ΜΑΚΑΡΙ να τον έβλεπα στα ασπρόμαυρα.
Κι έγραψα ποιους θεωρώ βόμβες ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. Δεν έβαλα στη σκέψη τον Φόστερ ή τον Αλεξάντερ ή τον Καλάθη κανέναν άλλο που έκλεισε.
Και ναι, όπως λέει κι ο Φράνκι, με πάμπλουτο ιδιοκτήτη που "θέλει να εκτοξεύσει" την ομάδα, ακόμη και 4-5Μ σε έναν παίκτη ΝΒΑ, σε έναν KPJ δεν θα πρεπε να είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά ...κοντινή πραγματικότητα.
Πείτε μου δηλαδή ότι μετά τα 10+ που ακούγονται για απέναντι, δε μπορείς να κάνεις το υπόλοιπο ρόστερ με 10 και να δώσεις και 5 σε ένα παικταρά που θα κάνει τη διαφορά...
Εγώ τον Χλίνασον τον είδα από κοντά, τον είδα να πέρνει 2 Ευρωπαικούς τελικούς με πολύ καλές εμφανίσεις, τον είδα προχθες πως έπαιξε απέναντι στη Ρεάλ. Είναι ένας τέλειος σέντερ παλαιού τύπου, αν δε μπορείς να πάρεις τον Ταβάρες ή τον Μιλουτινοφ.
Τον θεωρώ βόμβα και ΜΑΚΑΡΙ να τον έβλεπα στα ασπρόμαυρα.
Κι έγραψα ποιους θεωρώ βόμβες ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. Δεν έβαλα στη σκέψη τον Φόστερ ή τον Αλεξάντερ ή τον Καλάθη κανέναν άλλο που έκλεισε.
Και ναι, όπως λέει κι ο Φράνκι, με πάμπλουτο ιδιοκτήτη που "θέλει να εκτοξεύσει" την ομάδα, ακόμη και 4-5Μ σε έναν παίκτη ΝΒΑ, σε έναν KPJ δεν θα πρεπε να είναι όνειρο θερινής νυκτός αλλά ...κοντινή πραγματικότητα.
Πείτε μου δηλαδή ότι μετά τα 10+ που ακούγονται για απέναντι, δε μπορείς να κάνεις το υπόλοιπο ρόστερ με 10 και να δώσεις και 5 σε ένα παικταρά που θα κάνει τη διαφορά...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- xpek20, Michael Scott
-
basketikos4
Τα ελαχιστα ειναι οτι σε 6 μηνες πηραμε μπεβερλι χουγκαζ αλεν ταιρι με 3 μπαι ουτ απο ομαδες bcl και eurocup και οτι πηραμε προπονητη με 10 σεζον ευρωλιγκας στην πλατη του?Franky έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:13 Η διοίκηση Χατζόπουλου είχε βάλει ορισμένα θέματα σε μια σειρά. Για την ώρα βλέπουμε ελάχιστα πράγματα σε σχέση με τις δυνατότητες του νέου ιδιοκτήτη, ενώ και καποιες κινήσεις που πήγανε να γίνουν τους προηγουμενους μήνες (πχ Ακαδημίες) κανείς δεν γνωρίζει αν προχώρησαν.
Εγινε ρε φιλε, τι να κανουμε κριμα που δεν πηραμε τον προπονητη τον νικς και παικτες απο το nba που ειχαν καημο να παιξουν αντιπαλοι με την τσεντεβιτα και την νεπτουνας κλαπετα
-
Michalios92
Καλώς τον παιχταρά!!
ΥΓ. στο θεμα επικοινωνίας ειμαστε για τα ανάθεμα. Ψάχνω στα social της ομάδας και πουθενά καμια ανακοινωση. Επρεπε να μπουμε στο site για να το δουμε...
Αν με το καλό είμαστε Ευρωλίγκα του χρόνου ναι.
Με eurocup είναι ουτοπικό νομίζω να μιλάμε για παίκτες τύπου Πόρτερ
Με eurocup είναι ουτοπικό νομίζω να μιλάμε για παίκτες τύπου Πόρτερ
-
TsantiridisG
Οι δίπλα έχουν διαφορετικό βάρος στο μπάσκετ κ είναι για μένα λάθος κ της επικοινωνιακής καταιγίδας της δικιάς μας ΚΑΕ που πολύ καλά κάνει κ τα μαζεύει κάπως . Δλδη από εκεί που στην αρχή έλεγαν για Ευρωλίγκεα κ ότι μας παρακαλάνε , διαρρέονται (από τον Κλειτο βασικά) ότι οκ πάμε βήμα βήμα , κτλ .
Αλλά επειδή είναι ομάδα με γκελ κ σε τρίτους η διπλα σε αυτό το άθλημα, αυτό που θα σε ξεχωρίσει είναι το χρήμα.
Εδώ πρέπει ο Τελης να αποδείξει τι θέλει να κάνει. Εποχή μαθαίνω για Φαλ ότι μένει εκεί, πήγαινε κ πάρε Φλιν. Οι άλλοι έφεραν τον προπονητή της Εθνικής, έχουν τον Αντετοκουμπο
Ε, τα 10 μυρια που έδωσες Τέλη στο Ανατόλια, με γεια σου κ χαρά σου, αλλά δώσε τα τώρα στο τμήμα αυτό . Που αν δεν ήταν άτομα Χατζόπουλου κάποτε να το σώσουν κ να το βάλουν σε μια σειρά , τώρα θα ήμαστε μια ανάμνηση των 90s . Το γράφω για να μην ξεχνάμε. Και ιδανικά, κάπως να γίνει ο Χατζοπουλος να επιστρέψει κ να τα βρει με Τέλη. Ξέρω ξέρω, επιστημονική φαντασία αλλά αυτό θα είχα ιδανικό
Φέρτε Φλιν. Δε γίνεται να ζήσει ο λαός μας εποχές 80s και αρχές 90s.
Να ρίχνουμε τα κύπελλα . Για αυτό κ ήθελα Βεζυρτζη. Να έχει αυτό το Chip on the shoulder κ να σκέφτεται μόνο πώς θα κερδίσει αυτούς κ να γίνουμε η πρώτη δύναμη . Τεσπα, έφυγε , τον έδιωξαν. Πάμε παρακάτω αλλά θέλω να δω statements (@unpsofable78: εξαιρετικοί οι παίκτες που έχεις προτείνει. Μόνη ένσταση. Θα ήθελα παραπάνω εμπειρία στην Ευρώπη. Να μην πω κ Βαλκάνια, γιατί εδώ μιλάμε για πίεση-πιεση. Αλλά ναι με έχεις ψήσει γιατί Σμαλαιγιτς . Τον θέλω χαχαχ)
Αλλά επειδή είναι ομάδα με γκελ κ σε τρίτους η διπλα σε αυτό το άθλημα, αυτό που θα σε ξεχωρίσει είναι το χρήμα.
Εδώ πρέπει ο Τελης να αποδείξει τι θέλει να κάνει. Εποχή μαθαίνω για Φαλ ότι μένει εκεί, πήγαινε κ πάρε Φλιν. Οι άλλοι έφεραν τον προπονητή της Εθνικής, έχουν τον Αντετοκουμπο
Ε, τα 10 μυρια που έδωσες Τέλη στο Ανατόλια, με γεια σου κ χαρά σου, αλλά δώσε τα τώρα στο τμήμα αυτό . Που αν δεν ήταν άτομα Χατζόπουλου κάποτε να το σώσουν κ να το βάλουν σε μια σειρά , τώρα θα ήμαστε μια ανάμνηση των 90s . Το γράφω για να μην ξεχνάμε. Και ιδανικά, κάπως να γίνει ο Χατζοπουλος να επιστρέψει κ να τα βρει με Τέλη. Ξέρω ξέρω, επιστημονική φαντασία αλλά αυτό θα είχα ιδανικό
Φέρτε Φλιν. Δε γίνεται να ζήσει ο λαός μας εποχές 80s και αρχές 90s.
Να ρίχνουμε τα κύπελλα . Για αυτό κ ήθελα Βεζυρτζη. Να έχει αυτό το Chip on the shoulder κ να σκέφτεται μόνο πώς θα κερδίσει αυτούς κ να γίνουμε η πρώτη δύναμη . Τεσπα, έφυγε , τον έδιωξαν. Πάμε παρακάτω αλλά θέλω να δω statements (@unpsofable78: εξαιρετικοί οι παίκτες που έχεις προτείνει. Μόνη ένσταση. Θα ήθελα παραπάνω εμπειρία στην Ευρώπη. Να μην πω κ Βαλκάνια, γιατί εδώ μιλάμε για πίεση-πιεση. Αλλά ναι με έχεις ψήσει γιατί Σμαλαιγιτς . Τον θέλω χαχαχ)
Δεν χρειάζεται ο λαός του ΠΑΟΚ να ετεροπροσδιοριζεται και να κοιτά τι κάνει ο Ρούλης. Και σας το λέει κάποιος που πιστεύει ότι ο τελης που εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά το στραπάτσο άλλων στον ολθ, πιστεύει ότι ο τελης δεν μπήκε ως παγκόσμιος παοκτσης στο μπάσκετ. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω ότι μπορώ περισσότερο από τον τέλη στην επόμενη πενταετία εφόσον μείνει τόσο. Τωρα αν πάρει φέτος 1 nbα ή κανέναν δε μου λέει κάτι. Και στη μπάλα πήραμε ζαφειρη με τα περισσότερα χρήματα που έδωσε ποτέ ελληνική ομάδα ποσό μάλλον για έλληνα, και πάλι τον κράζουν. Αφήστε τον προπονητή και την διοίκηση να τρέξει τον σχεδιασμό της. Στόχος είναι οι τίτλοι όχι ο Αρης
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Hayate, PAOKevolution
Καλός φαίνεται αυτός αλλά ο Κοκιλα είπαμε είναι καλύτερος(βέβαια βλέπω υπογράφει Ντουμπάι). Επισης ο Σπανούλης είναι το next big thing και ο Τρινκιερι τελειωμένος.Ξεχασα να πω για Χαραλαμπόπουλο που κάνει ολικό restart στην καριέρα του και εμείς παίρνουμε τελειωμένους Έλληνες.paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:16Βομβα ειναι και καλο ειναι να το αποδεχτουμε χαχαUnpsofable78 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:13 Ο Αλεξάντερ παιδιά είναι ένας πολύ καλός σέντερ με έφεση στα κοψίματα και καλό πικ εν ρολ. Τα περισσότερα καλάθια του είναι με καρφώματα από πικ εν ρολ και αλει ουπ, γι αυτό και το υψηλό ποσοστό σε δίποντα. Γρήγορα πόδια και αρκετά εκρηκτικός. Παντως βόμβα δεν είναι. Για το Eurocup είναι πολύ καλη επιλογή.
Ούτε ο Χλινασον είναι βόμβα φυσικά αλλά μια καλή λύση.
Εγώ θέλω ένα σέντερ με επιπλέον διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να το ξανά πω; Έναν τύπου Σμαιλαγιτς.![]()
Ξέρω ξέρω. Σας έπρηξα.![]()
μπαμ μπουμ ρε παιδι μου πως το λενε.
και σουτακι εχει, θυμαμαι με τη Μπουργκ στα ημιτελικα ή προημτ. εσταξε ενα τριποντακι, αν τον αφησεις ελευθερο θα σε πληγωσει.
Στα σοβαρά τώρα μας χαλάει νομίζω που ο Alexander είναι ομορφόπαιδο,εμείς θέλουμε ψηλό κακομουτσουνο για να είναι φόβητρο .
Στα πιο σοβαρά θέλω κιεγω ναι στους κοντούς ή στο 3 δύο παίκτες τύπου Ταιρι,καλύτερους όμως,να κάνουν τη διαφορά στα δύσκολα.
-
Gregk19262000
Οι δυνατές κινήσεις ποιες είναι? Γκρίνια χωρίς λόγο να μην υπάρχει δηλαδή ο μοκοκα είναι μπαμ αλλά ο Φόρστερ που ήταν βασικός sg στην νικήτρια χαποελ είναι από πανέρι; Και το cube θα μπει όταν ο ερασιτέχνης σταματήσει τα τσαλιμάκια που κάνειFranky έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:13 Είστε θυμωμένοι επειδή η παπαναστασίου κάνει κάποιες δυνατές κινήσεις και αντι να ζητάτε ακόμη μεγαλύτερες για τοον ΠΑΟΚ, τώρα έχει έναν κορυφαίο ιδιοκτήτη και ιδιόκτητο γήπεδο, ζητάτε όσους έχουν διαφορετική άποψη να "συνέλθουν".
- paok-porter1337
Εντωμεταξύ, κάτι που δεν έχει συζητηθεί ιδιαίτερα είναι ότι αυτή (νομίζω) είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Τρινκιέρι που θα έχει στα χέρια του μπάτζετ επιπέδου φαβορί διοργάνωσης. Μέχρι τώρα αναλάμβανε πρότζεκτ στα οποία έπρεπε να χτίσει κάτι από την αρχή, να αναπτύξει παίκτες και να δημιουργήσει υπεραξία. Τώρα, στον ΠΑΟΚ, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει παίκτες από το πάνω ράφι και να φτιάξει την ομάδα ακριβώς όπως τη θέλει. Είναι μια διαφορετική πρόκληση και μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί, γιατί δεν έχει δοκιμαστεί ξανά σε τέτοιες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο Σπαν που είχε να διαχειριστεί ρόστερ και μπάτζετ πολύ υψηλού επιπέδου.Hayate έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:50
Καλός φαίνεται αυτός αλλά ο Κοκιλα είπαμε είναι καλύτερος(βέβαια βλέπω υπογράφει Ντουμπάι). Επισης ο Σπανούλης είναι το next big thing και ο Τρινκιερι τελειωμένος.Ξεχασα να πω για Χαραλαμπόπουλο που κάνει ολικό restart στην καριέρα του και εμείς παίρνουμε τελειωμένους Έλληνες.
Στα σοβαρά τώρα μας χαλάει νομίζω που ο Alexander είναι ομορφόπαιδο,εμείς θέλουμε ψηλό κακομουτσουνο για να είναι φόβητρο .
Στα πιο σοβαρά θέλω κιεγω ναι στους κοντούς ή στο 3 δύο παίκτες τύπου Ταιρι,καλύτερους όμως,να κάνουν τη διαφορά στα δύσκολα.