Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από paokspren »

Επίσης άλλος ο αρης στο μπάσκετ και άλλο στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ έχουν βαριά φανέλα και λεφτά, άρα φιλοδοξίες, και θα είναι ανταγωνιστικοί με όλους. Δεν θα αφιερώσουν όλη τους την ύπαρξη στο να γίνουν ο κακός μας δαίμονας.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Nikos 74 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 05:38 Χθες το βράδυ μιλούσα με ένα κολλητό μου Αρειανό. Κάτι είδε στο κινητό του, χάρηκε, πήρε λέει η ομάδα του τον mvp του Γιουρόκαπ.
Οι σκέψεις μου τα επόμενα δέκα δευτερόλεπτα
1) άλλαξαν οι αντίπαλοι μπάτζετ και έπεσε χρήμα.
2) δεν είναι μόνο οι βρικόλακες να παλέψουμε, δυναμώνουν και οι γείτονες.
3) ο Μυστακίδης ( που για εμάς είναι ακόμα αίνιγμα) , πρέπει να αλλάξει και αυτός στόχους και μπάτζετ, και να απαντήσει.
4) αν γίνει αυτό ο επόμενος που πρέπει να αλλάξει στόχους και μπάτζετ είναι ο Ιβάν, επειδή η μουρμούρα για το ποδόσφαιρο θα μας τα κάνει Ζέπελιν!
Εσείς τι λέτε;
Ακριβώς αυτό έλεγα πιο πάνω. Ο Sg της μπουργκ με τον C Alexander που πήραμε είναι ακριβώς το ίδιο επίπεδο. Δίπλα συσπείρωμενοι φωνάζουν για βόμβες κτλπ ,ενώ εδώ ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν πήραμε τον Ταβαρες ,για να την πούμε στον Μυστακίδη.
Ακριβώς το ίδιο και στο ποδόσφαιρο αυτοί που θέλουν να την πουν στον Ιβάν, αν πάρουμε τον Γιαννούλη θα τον βγάλουν ελληνικό μέτριο μπακ αν δεν τον πάρουμε θα τον βγάλουν nuno Mendez και λίγο καλύτερο απλά για να την πουν στον Ιβάν
Δυστυχώς με αυτά τα ποσοστά συσπείρωσης νομοτελειακα δεν θα πάμε καλά και του χρόνου σε κανένα άθλημα
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

katafraktos έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:50
PablitoV2 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:45 Να πω, ότι ο Ομορούγι μάλλον θα μείνει.
Οπότε η τριάδα μας θα είναι Αλεξάντερ-Μουρ-Ομορούγι και σαν 4ος Κακλαμανάκης.
Φίλε έχεις κάποια πληροφόρηση ;
Ναι.
These users thanked the author PablitoV2 for the post:
GianD
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

renegade έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 23:29
Unpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 22:48 Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αλλά και με τις προσθήκες που ελπίζω να απομένουν, το ροστερ έχει διαμορφωθεί ως εξής :

1) Χατζινς, Καλαθης, Μπαζινας
2) Ξένος που να πατάει και στο 3, Φοστερ, Ναζ,
3) Ξένος που να πατάει και στο 4, Περσιδης
4) ξένος που να πατάει και στο 5, Γκρει, Χουγκαζ
5) Αλεξάντερ, Μουρ, Κακλαμανακης

Εγώ επιφυλάξεις διατηρώ μόνο για το ύψος και την ταχύτητα του Χατζινς και όχι για την αγωνιστική του αξία. Πχ νομίζω ότι όταν θα αντιμετωπίζει ψηλότερα γκαρντ θα έχουμε πρόβλημα. Ενώ διαφωνώ εν μέρει με την απόκτηση Κακλαμανακη.

Ακόμη κι έτσι όμως.
Εάν πχ πάρεις στο 2-3 έναν παίκτη αξίας Jared Rhoden, στο 3-4 Clyburn, και στο 4-5 εναν αξίας Σμαιλαγιτς :mrgreen: ε τότε η ομάδα ισχυροποιειται αφάνταστα και μεταμορφωνεται τρομακτικά. Ειλικρινά το πιστεύω, δεν θα φοβάμαι ούτε τους γαβροβαζελους.

ΥΓ: Ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι προσπαθούμε για προσθήκη Έλληνα όνομα έκπληξη και δεν είναι ο Παπαγιαννης.
Με ιτούδη,ο Φοστερ πατούσε στο 3 και στο 2 ήταν ο Blakeney
Επίσης ο Γκρέι είναι αυτός που πατάει στο 5. Έπαιξε και φέτος αρκετά ως undersized center. Πιθανότατα θα κινηθούμε για 4αρι με πολύ καλό σουτ
Όσο για το βασικό 3,νομίζω θα είναι ένας κλασικός dollar Bill
...ορίστε η χαρά του παιχνιδιού . 2 μικρές λεξούλες που οδηγούν σε οργασμό: $ Bill ! 8-) :|
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Nikos 74 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 05:38 Χθες το βράδυ μιλούσα με ένα κολλητό μου Αρειανό. Κάτι είδε στο κινητό του, χάρηκε, πήρε λέει η ομάδα του τον mvp του Γιουρόκαπ.
Οι σκέψεις μου τα επόμενα δέκα δευτερόλεπτα
1) άλλαξαν οι αντίπαλοι μπάτζετ και έπεσε χρήμα.
2) δεν είναι μόνο οι βρικόλακες να παλέψουμε, δυναμώνουν και οι γείτονες.
3) ο Μυστακίδης ( που για εμάς είναι ακόμα αίνιγμα) , πρέπει να αλλάξει και αυτός στόχους και μπάτζετ, και να απαντήσει.
4) αν γίνει αυτό ο επόμενος που πρέπει να αλλάξει στόχους και μπάτζετ είναι ο Ιβάν, επειδή η μουρμούρα για το ποδόσφαιρο θα μας τα κάνει Ζέπελιν!
Εσείς τι λέτε;
Ο ανταγωνισμός μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει. Το σημαντικό είναι ότι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ χτίζει καλές βάσεις για κάτι πραγματικά μεγάλο. Με προπονητικό κέντρο, προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκας και δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, μόνο αισιοδοξία μπορείς να νιώθεις για το μέλλον. Η ομάδα χτίζεται βήμα-βήμα, με πλάνο και προοπτική, όχι ως ένα πρόσκαιρο πυροτέχνημα.

Πλεον εχουμε τα λεφτα για να αλλαξουμε και ο,τι δεν μας βγει μεσα στη χρονια. Προσωπικα ειμαι πολυ χαρουμενος για οτι ερχεται, θα ζησουμε μεγαλες στιγμες! :pano:
These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 2):
paoki19, Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

τι θα ήταν ΒΟΜΒΑ για μένα τώρα;
-Κλάϊμπερν
-Χλίνασον
-Κέβιν Πόρτερ τζ.
-Τιμ Χαρνταγουεϊ

..η αλήθεια τώρα είναι ότι όταν οι απέναντι πάνε από τα 5- στα 10+ το μπάτζετ τους, πρέπει το αρχικό σχέδιο να αναπροσαρμοστεί και να πας από τα 10 πχ του αρχικού σχεδιασμού, τουλάχιστον στα 12. μην πω 15. Ελπίζω ο Τρινκι και η ομάδα του να τα δούνε αυτά με το αφεντικό...
Psagmenos4

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:49 τι θα ήταν ΒΟΜΒΑ για μένα τώρα;
-Κλάϊμπερν
-Χλίνασον
-Κέβιν Πόρτερ τζ.
-Τιμ Χαρνταγουεϊ

..η αλήθεια τώρα είναι ότι όταν οι απέναντι πάνε από τα 5- στα 10+ το μπάτζετ τους, πρέπει το αρχικό σχέδιο να αναπροσαρμοστεί και να πας από τα 10 πχ του αρχικού σχεδιασμού, τουλάχιστον στα 12. μην πω 15. Ελπίζω ο Τρινκι και η ομάδα του να τα δούνε αυτά με το αφεντικό...
Ρε φίλε με όλο το σεβασμό ο Χλινασον είναι βόμβα και δεν είναι βόμβα ο Kyle Alexander? Ο ένας έπαιζε fiba eurocup και ήταν καλός κι ο άλλος έπαιζε γιουροκαπ σε ομάδα final 4 για 3η σεζόν συνεχόμενα με πολύ καλά στατιστικά.
Μέχρι στιγμής αν ισχύει η μόνη λάθος κίνηση αν γίνει είναι ο Χατζινς στον άσσο.
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Αν λέμε ακόμα για Πόρτερ, προφανώς μερικοί θα χαλιούνται με ο,τι παίκτη ακούγεται
These users thanked the author GianD for the post (total 5):
Psagmenos4, namisenoiazei, Lekyrie, Tolaros, Gregk19262000
Psagmenos4

Και σε μια σύγκριση ο πολύ καλός παίκτης που πάει να πάρει ο Άρης έχει 12 πόντους Μ.Ο στο Γιουροκαπ.
Ο Alexander που δεν ξέρω γιατί δεν είναι βόμβα έχει 10 πόντους Μ.Ο.
Σε σύνολο επιθέσεων ο Alexander έχει πάρει μισές από τον Μοκοκα και λογικά αφού είναι Sg ο ένας κι ο άλλος C.
Απλά αυτοί πετάνε στα σύννεφα,με φουλ συσπείρωση γύρω από την ομάδα ενώ εμείς ψάχνουμε παντού τα στραβά.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
nkoss, Michalios92, Lekyrie, paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Αλεξάντερ παιδιά είναι ένας πολύ καλός σέντερ με έφεση στα κοψίματα και καλό πικ εν ρολ. Τα περισσότερα καλάθια του είναι με καρφώματα από πικ εν ρολ και αλει ουπ, γι αυτό και το υψηλό ποσοστό σε δίποντα. Γρήγορα πόδια και αρκετά εκρηκτικός. Παντως βόμβα δεν είναι. Για το Eurocup είναι πολύ καλη επιλογή.

Ούτε ο Χλινασον είναι βόμβα φυσικά αλλά μια καλή λύση.

Εγώ θέλω ένα σέντερ με επιπλέον διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να το ξανά πω; Έναν τύπου Σμαιλαγιτς. :mrgreen:
Ξέρω ξέρω. Σας έπρηξα. :lol:
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:13 Ο Αλεξάντερ παιδιά είναι ένας πολύ καλός σέντερ με έφεση στα κοψίματα και καλό πικ εν ρολ. Τα περισσότερα καλάθια του είναι με καρφώματα από πικ εν ρολ και αλει ουπ, γι αυτό και το υψηλό ποσοστό σε δίποντα. Γρήγορα πόδια και αρκετά εκρηκτικός. Παντως βόμβα δεν είναι. Για το Eurocup είναι πολύ καλη επιλογή.

Ούτε ο Χλινασον είναι βόμβα φυσικά αλλά μια καλή λύση.

Εγώ θέλω ένα σέντερ με επιπλέον διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να το ξανά πω; Έναν τύπου Σμαιλαγιτς. :mrgreen:
Ξέρω ξέρω. Σας έπρηξα. :lol:
Βομβα ειναι και καλο ειναι να το αποδεχτουμε χαχα :D μπαμ μπουμ ρε παιδι μου πως το λενε.

και σουτακι εχει, θυμαμαι με τη Μπουργκ στα ημιτελικα ή προημτ. εσταξε ενα τριποντακι, αν τον αφησεις ελευθερο θα σε πληγωσει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

-Κλάϊμπερν
-Χλίνασον
-Κέβιν Πόρτερ τζ.
-Τιμ Χαρνταγουεϊ

- Luwawu-Cabarrot
- Jordan Loyd
- Jerian Grant
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:03 Και σε μια σύγκριση ο πολύ καλός παίκτης που πάει να πάρει ο Άρης έχει 12 πόντους Μ.Ο στο Γιουροκαπ.
Ο Alexander που δεν ξέρω γιατί δεν είναι βόμβα έχει 10 πόντους Μ.Ο.
Σε σύνολο επιθέσεων ο Alexander έχει πάρει μισές από τον Μοκοκα και λογικά αφού είναι Sg ο ένας κι ο άλλος C.
Απλά αυτοί πετάνε στα σύννεφα,με φουλ συσπείρωση γύρω από την ομάδα ενώ εμείς ψάχνουμε παντού τα στραβά.
Υπαρχει μια μιζερια αλλα εγω ειμαι φουλ αισιοδοξος ρε, αυτα που γινονται στο μπασκετ ειχαμε πολλα χρονια να τα ζησουμε
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Kenan Kamenjaš αναφερει ο Κλειτος στο τελευταιο τουι του, ενδιαφερον για backup
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:23
-Κλάϊμπερν
-Χλίνασον
-Κέβιν Πόρτερ τζ.
-Τιμ Χαρνταγουεϊ

- Luwawu-Cabarrot
- Jordan Loyd
- Jerian Grant
κ Γκραντ λεγεται οτι εχει προταση απο Ντουμπαι με 2,5 τν χρονο...Επισης Καμπαρο μαλλον στη νεοπλουτη Βιλερμπαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”