Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
παρορμητικά ήμουν έτοιμος να συμφωνήσω.
Αλλά μετά θυμήθηκα ότι η Βαλένθια με 9Μ μπατζετ έκανε ότι έκανε.
Δε χρειάζεσαι μπάτζετ πάνω απο 10, να κάνει τις επιλογές του ο κοουτς και να τους κάνει ομάδα χρειάζεσαι για να το πάρεις...
έτσι κι αλλιώς κανείς δε θα έχει μεγαλύτερο από σένα, βαριά να έχει ίσο το λικι.
Από την άλλη, αν ήμουν ο Τέλης θα έλεγα 10 αυτοί, 15 εμείς...
Αλλά μετά θυμήθηκα ότι η Βαλένθια με 9Μ μπατζετ έκανε ότι έκανε.
Δε χρειάζεσαι μπάτζετ πάνω απο 10, να κάνει τις επιλογές του ο κοουτς και να τους κάνει ομάδα χρειάζεσαι για να το πάρεις...
έτσι κι αλλιώς κανείς δε θα έχει μεγαλύτερο από σένα, βαριά να έχει ίσο το λικι.
Από την άλλη, αν ήμουν ο Τέλης θα έλεγα 10 αυτοί, 15 εμείς...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Scotch4
Γιατί να έχει ίσιο μπάτζετ με τον ΠΑΟΚ? Kανείς να μην έχει ίσο με τον ΠΑΟΚ.
Έχεις μεγαλύτερο γήπεδο, περισσότερο κόσμο, και πλουσιότερο πρόεδρο.
Δεν λέγανε οτι έχουν το "μεγαλύτερο πορτοφόλι" στην Ευρώπη?
Ε, απόδειξε το στην πράξη. Όλα τ'αλλα είναι να'χαμε να λέγαμε. Δικαιολογίες...
Φέρε 1-2 ΝΒΑερς να γαμ$σει ο κόσμος.
Υ.Γ. Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες του Μυστακίδη, γι'αυτο τα γράφω.
Έχεις μεγαλύτερο γήπεδο, περισσότερο κόσμο, και πλουσιότερο πρόεδρο.
Δεν λέγανε οτι έχουν το "μεγαλύτερο πορτοφόλι" στην Ευρώπη?
Ε, απόδειξε το στην πράξη. Όλα τ'αλλα είναι να'χαμε να λέγαμε. Δικαιολογίες...
Φέρε 1-2 ΝΒΑερς να γαμ$σει ο κόσμος.
Υ.Γ. Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες του Μυστακίδη, γι'αυτο τα γράφω.
- These users thanked the author Franky for the post (total 8):
- Patron, Michalios92, nunies4, Athens, Unpsofable78, Special 4, Gregk19262000, Ally Samagoal
Φρανκυ (Κίνγκ παιχταρα) ένα χρόνο στη μπούκα τον έχουμε, εντάξει τι περιμέναμε αμέσως μπάτζετ βαζελογαυρων; Δεν είναι μ@λ@κ@$. Το αναμενόμενο γκελ δεν έγινε, οπότε αγάλι αγάλι 
- KalamarGiannis
κοίτα έναν ΝΒΑer κι εγώ θα τον ήθελα, έναν σταθερό παίκτη που με μερικά εκατομμύρια αμοιβή μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια...
ξέρω έναν Porter τέτοιον, ...και φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα μπορεί να βρεθεί...
ξέρω έναν Porter τέτοιον, ...και φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα μπορεί να βρεθεί...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Franky
Porter ναι.Χειζ Ντέιβις μη φερουμε
Αυτός της Φενέρ από Σικάγο ήταν καλος
Αυτός της Φενέρ από Σικάγο ήταν καλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hayate την Τετ 03 Ιουν 2026, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Θες 3αρι;;; Τράβα δώσε 3+ μύρια τον χρόνο φέρε τον Tim Hardaway Jr κ γίνεσαι μάγκας.... Υποψήφιος για Sixth Man της φετινής χρονιάς στο ΝΒΑ κ από ότι βλέπω free agent....
Υ.γ. Είχαμε φέρει πάλι Sixth Man από NBA....
Υ.γ. Είχαμε φέρει πάλι Sixth Man από NBA....
Σωστός, ναι τέτοιους παίκτες εννοώ. Φέρε 2 τετοιους μαζί με ένα δυνατό υπόλοιπο ρόστερ και πάμε.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:07 κοίτα έναν ΝΒΑer κι εγώ θα τον ήθελα, έναν σταθερό παίκτη που με μερικά εκατομμύρια αμοιβή μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την περιρρέουσα κακομοιριά και το χαμήλωμα των προσδοκιών. "Ε και μη ζητάτε", "Ε και μην ονειρεύεστε". Σώπα ρε, γιατί?
Κυνηγάει τον ΠΑΟΚ το FFP της Οέφα και στο μπασκετ?
Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεται οτι καλως πέφτουν χρηματα στη συνοικία, για να παρασύρει δήθεν και τον ΠΑΟΚ. Αλίμονο αν με Μυστακίδη Πρόεδρο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ κατι τέτοιο. Δηλαδή κάπου να ξέρουμε τι λέμε.
Υ.Γ. Επαναλαμβάνω οτι δεν τα γράφω τυχαία.
- KalamarGiannis
τα 3+ Μ/y που λες σε € , είναι κάπου 4 σε $, και αν υπολογίσουμε τα καθαρά για τον παίκτη λόγω υψηλών φόρων στο Αμέρικα, κάπου ισοδύναμα με 5.5Μ (USD) $.
Δε τo πιστεύω ότι αυτός ο παικταράς παίρνει τόσα λίγα εκεί...
τo AI είπε:
Η αμοιβή του Tim Hardaway Jr. για τη σεζόν 2025-26 στο NBA ανέρχεται στα 3.634.153 δολάρια.Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στους Denver Nuggets, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα, έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει πολυετή συμβόλαια με σαφώς υψηλότερες απολαβές.Ιστορικό Συμβολαίων & Παλαιότερες ΑμοιβέςΚατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Hardaway Jr. έχει εξασφαλίσει ιδιαίτερα κερδοφόρα συμβόλαια:2024-25 (Detroit Pistons): 16.193.183 δολάρια2023-24 (Dallas Mavericks): 17.897.728 δολάρια2022-23 (Dallas Mavericks): 19.602.273 δολάρια2021-22 (Dallas Mavericks): 21.306.816 δολάρια
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΙ Ο ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ...
τo AI είπε:
Η αμοιβή του Tim Hardaway Jr. για τη σεζόν 2025-26 στο NBA ανέρχεται στα 3.634.153 δολάρια.Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στους Denver Nuggets, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα, έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει πολυετή συμβόλαια με σαφώς υψηλότερες απολαβές.Ιστορικό Συμβολαίων & Παλαιότερες ΑμοιβέςΚατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Hardaway Jr. έχει εξασφαλίσει ιδιαίτερα κερδοφόρα συμβόλαια:2024-25 (Detroit Pistons): 16.193.183 δολάρια2023-24 (Dallas Mavericks): 17.897.728 δολάρια2022-23 (Dallas Mavericks): 19.602.273 δολάρια2021-22 (Dallas Mavericks): 21.306.816 δολάρια
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΙ Ο ΒΗΜΑΤΟΥΛΗΣ...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
- katafraktos, Psaras, rockcity4
- Unpsofable78
Ευτυχώς ρε φίλε υπάρχουν κάποιοι γνωστες του αθλήματος που μας δίνουν τα φώτα τους αλλά και μας ενημερώνουν για τις προθέσεις Μυστακιδη.Gregk19262000 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 18:36Φίλε με όλο τον σεβασμό βλέπω ότι δεν έχετε πολύ επαφή με το άθλημα αρκετοί εδώ μέσα, δηλαδή ο dpg που φέτος πήρε όλους τους αστέρες τι πήρε ακριβώς από τίτλους ; Άμα διαβάζατε λίγο τι έλεγε ο τρινκερι στις δηλώσεις για τον Μυστακίδη ,θα καταλαβαίνατε πως ο Μυστακίδης δεν θέλει να χάνει και θέλει να ανεβάσει την ομάδα και αν δει ότι δεν θα πέτυχαν οι επιλογές μέσα στην χρονιά και ρήτρες ξανά θα σπάσει και προπονητή αν χρειαστεί θα αλλάξει.Το να πέφτουμε στην παγίδα των δίπλα επειδή πήραν τον Σπανούλη δεν έχει νόημα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, άλλωστε όταν με το καλό μπούμε Ευρωλίγκα πίστεψε με δεν θα έχεις τον τρινκερι προπονητή, αυτός ήρθε να σε βάλει ξανά στο ευρωπαϊκό στερέωμα κατι στο οποίο είναι μανούλα και ειδικόςFranky έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:03 Αρκετά χαμηλά η μπάλα και σε αυτό το τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Καλός ο Alexander, οι υπόλοιποι που ακούστηκαν φαίνονται μέτριοι.
Μετά την επικονωνιακή καταιγίδα περίμενε κανείς και 1-2 παίκτες απο ΝΒΑ. Έστω και περιπτώσεις όπως του Μπεβερλι. Και αυτά για Eurocup, για Ευρωλίγκα ακόμη πιο δυνατό ρόστερ.
Πολύ μπλαμπλα ΚΑΙ εδώ. Ακόμη ο Προπονητής δεν έχει ερθει.
Με την ελπίδα για σαφέστατα καλύτερη συνέχεια στη συμπλήρωση του ρόστερ.
Έτσι όντως δεν θα πέσουμε στην παγίδα των δίπλα ακόμη κι αν φέρουν Ευρωλιγκατους παίκτες.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- Franky
Απ τα 16 πως ακριβώς πήγε στα 5;KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:16 τα 3+ Μ/y που λες σε € , είναι κάπου 4 σε $, και αν υπολογίσουμε τα καθαρά για τον παίκτη λόγω υψηλών φόρων στο Αμέρικα, κάπου ισοδύναμα με 5.5Μ (USD) $.
τo AI είπε:
- namisenoiazei
Κάποιοι γκρινιάζουν και πιστεύουν την πρώτη χρονιά που θέλουμε να κάνουμε ομάδα , θα έρθουν στην ομάδα ο Βεζένκοφ , ο Φουρνιέ , ο Ταβάρες και ο Mike James. (τους 2 τελευταίους θα τους ήθελα και εγώ). Κάντε υπομονή παιδιά. Δε νομίζω ότι όλοι αυτοί οι παικταράδες θα έρθουν σε μία ομάδα που τώρα άρχισε να δείχνει τα διαπιστευτήρια της. Επίσης πόσα πιστεύετε πως θα πρέπει να δώσουμε σε όλους αυτούς που φαντασιωνόμαστε για να παρατήσουν τις ομάδες του που παίζουν χρόνια (ή και δεκαετίες) στην Ευρωλίγκα για να έρθουν σε εμάς που θα παίξουμε Eurocup ;
Ψυχραιμία και υπομονή. Εγώ από αυτά που βλέπω , που έχω χρόνια να ασχοληθώ με το μπάσκετ , είμαι φοβερά ικανοποιημένος. Ποιος να σκεφτόταν πέρσι η πρόπερσι ότι θα είχαμε στην ομάδα μας τον Μπέβερλυ ή ότι θα δίναμε τόσα λεφτά για να αγοράσουμε Χουγκάζ , Ταϊρί , και τον Μπαζίνα ;
Πιστεύω στην ομάδα και στον ιδιοκτήτη (όχι δεν τα παίρνω) και πιστεύω πως όλα θα πηγαίνουν καλύτερα συνέχεια.
Ψυχραιμία και υπομονή. Εγώ από αυτά που βλέπω , που έχω χρόνια να ασχοληθώ με το μπάσκετ , είμαι φοβερά ικανοποιημένος. Ποιος να σκεφτόταν πέρσι η πρόπερσι ότι θα είχαμε στην ομάδα μας τον Μπέβερλυ ή ότι θα δίναμε τόσα λεφτά για να αγοράσουμε Χουγκάζ , Ταϊρί , και τον Μπαζίνα ;
Πιστεύω στην ομάδα και στον ιδιοκτήτη (όχι δεν τα παίρνω) και πιστεύω πως όλα θα πηγαίνουν καλύτερα συνέχεια.
Ενταξει βλεποντας πως αντιμετωπιζονται οι μεαγραφες της ομαδας μπασκετ, καταλαβαινω γιατι καθε μεταγραφικη αστοχια, διαπραγματευση που κραταει παραπανω, καθε παιχτης που τελικα δεν ερχεται, αντιμετωπιζεται περιπου σαν τεκμηριο διαλυσης του ΠΑΟΚ, εγκαταλειψης απο τον Ιβαν, ιστορικης ανικανοτητας και του τελευταιου στελεχους της παε κτλ. Ασυλληπτο δε οτι δεν αποτυπωνεται ποτε η προοδος και παντα ο πηχυς ηταν εξαρχης περιπου 10-20 εκ. μπατζετ απο εκει που ειναι το μπατζετ την εκαστοτε στιγμη.