Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Panostas1995

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Παίδες έχει κανείς εικόνα από τον Ευθύμη Κουλούρη;

Πριν λίγο είδα ένα άρθρο με του Έλληνες σκόρερς και είδα πως έχει βάλει ένα τσουβαλι γκολ στην Αραβία...

ναι αυτό δεν είναι νέο για τον Κουλούρη σχεδόν κάθε χρόνο έχει 15-20 γκολ μίνιμουμ

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τον έχει δει κανείς σε ολόκληρα ματς...

Εγώ έχω να τον δω από όταν ήταν σε μας και θυμάμαι έναν μαχητικό φορ χωρίς ιδιαίτερη τεχνική αλλά με καλή αίσθηση του γκολ...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Κουλούρης θα ήταν όνειρο αλλά πρέπει να παίρνει πολλά λεφτά και δεν ξέρω και μέχρι πότε έχει συμβόλαιο.
Panostas1995

Τρόμος έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 19:36 Ο Κουλούρης θα ήταν όνειρο αλλά πρέπει να παίρνει πολλά λεφτά και δεν ξέρω και μέχρι πότε έχει συμβόλαιο.
Όνειρο δε ξέρω αν θα ήταν αλλά εγώ πιστεύω πως αν δεν κλείσει ο Γιακουμάκης θα ήταν καλή λύση και είναι και από τις ακαδημίες μας
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Έπρεπε να τον είχαμε φέρει πριν 2-3 χρόνια. Τώρα είναι μάλλον αργά με το συμβόλαιο που έχει.
Panostas1995

Ettien26 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 19:59 Έπρεπε να τον είχαμε φέρει πριν 2-3 χρόνια. Τώρα είναι μάλλον αργά με το συμβόλαιο που έχει.
Καλά πολλοί παίκτες κάνουν τριετές στην Αραβία και στον πρώτο χρόνο φεύγουν αλλά εμένα με ενδιαφέρει προς το παρών αν έχει βελτιώσει το παιχνίδι του σε σχέση με όταν ήταν στον ΠΑΟΚ και αν θα ταίριαζε σε μας ...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ναι μωρέ δεν ταιριάζει παίκτης που είναι πρώτος σκόρερ όπου πήγε με εξαίρεση μια χρόνια στη Γαλλία και που ξεπέρασε τον σεληνιασμένο Πρίγιοβιτς όταν ήταν 21-22.... Τους Γιακουμάκη, Γερεμέγεφ και Σαμάτα ούτε να του κουβαλάν τις τσάντες δεν τους βλέπει.
Panostas1995

Τρόμος έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 21:37 Ναι μωρέ δεν ταιριάζει παίκτης που είναι πρώτος σκόρερ όπου πήγε με εξαίρεση μια χρόνια στη Γαλλία και που ξεπέρασε τον σεληνιασμένο Πρίγιοβιτς όταν ήταν 21-22.... Τους Γιακουμάκη, Γερεμέγεφ και Σαμάτα ούτε να του κουβαλάν τις τσάντες δεν τους βλέπει.
Καλά ηρέμησε και ο Γιακουμάκης βγήκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία Σκωτία κτλ δε λέει κάτι....

Και ο πριγιοβιτς πριν έρθει δεν είχε και τόσο τρομερά νούμερα από ότι θυμάμαι...

επίσης τον Πριγιο δε τον ξεπέρασε αν εννοείς τότε που έβαλε κάποια ματς βασικό τον Κουλούρη και όχι τον Πριγιο ήταν γιατί ο λουτσεσκου είχε σκοτωθεί με τον Πριγιο για το στιλ παιχνιδιού του

Όλα είναι θέμα χημείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”