Παίδες έχει κανείς εικόνα από τον Ευθύμη Κουλούρη;
Πριν λίγο είδα ένα άρθρο με του Έλληνες σκόρερς και είδα πως έχει βάλει ένα τσουβαλι γκολ στην Αραβία...
ναι αυτό δεν είναι νέο για τον Κουλούρη σχεδόν κάθε χρόνο έχει 15-20 γκολ μίνιμουμ
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τον έχει δει κανείς σε ολόκληρα ματς...
Εγώ έχω να τον δω από όταν ήταν σε μας και θυμάμαι έναν μαχητικό φορ χωρίς ιδιαίτερη τεχνική αλλά με καλή αίσθηση του γκολ...
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
-
Panostas1995
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Ο Κουλούρης θα ήταν όνειρο αλλά πρέπει να παίρνει πολλά λεφτά και δεν ξέρω και μέχρι πότε έχει συμβόλαιο.
-
Panostas1995
Όνειρο δε ξέρω αν θα ήταν αλλά εγώ πιστεύω πως αν δεν κλείσει ο Γιακουμάκης θα ήταν καλή λύση και είναι και από τις ακαδημίες μαςΤρόμος έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 19:36 Ο Κουλούρης θα ήταν όνειρο αλλά πρέπει να παίρνει πολλά λεφτά και δεν ξέρω και μέχρι πότε έχει συμβόλαιο.
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Kabamaru11
Έπρεπε να τον είχαμε φέρει πριν 2-3 χρόνια. Τώρα είναι μάλλον αργά με το συμβόλαιο που έχει.
-
Panostas1995
Καλά πολλοί παίκτες κάνουν τριετές στην Αραβία και στον πρώτο χρόνο φεύγουν αλλά εμένα με ενδιαφέρει προς το παρών αν έχει βελτιώσει το παιχνίδι του σε σχέση με όταν ήταν στον ΠΑΟΚ και αν θα ταίριαζε σε μας ...Ettien26 έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 19:59 Έπρεπε να τον είχαμε φέρει πριν 2-3 χρόνια. Τώρα είναι μάλλον αργά με το συμβόλαιο που έχει.