Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Μακάρι να βρεθεί λύση όπως και να έχει.
Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
- These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
- smoothcriminal1926
- katafraktos
Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.PaokCuba4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:09Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, ξέρουμε ήδη περί τίνος πρόκειται ο ας. Το θέμα είναι οι γαμωσυνδεσμοι που πάλι δεν αντέδρασαν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Χρόνια τώρα δείχνουν μια αδράνεια και καμία αντίδραση. Καμία σχέση με πιο παλιά.katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:30Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.PaokCuba4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:09Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Συγγνώμη για το γαμωσυνδεσμοι, αλλά έχουμε καταντήσει απ τους χειρότερους στην Ελλάδα. 0 στήριξη στην ομάδα όταν το χρειάζεται, ούτε καν στη μπάλα, καμία προσπάθεια συσπείρωσης σε περιόδους διχασμού και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κλέψουν κάνα πανό και να κερδίσουν κάνα επεισόδιο. Πέρα απ τα θέματα της αντίδρασης και της οργάνωσης, η εικόνα στο γήπεδο είναι επίσης τραγική. Κρίμα.
- katafraktos
Αφού χέρι-χέρι πάνε αυτοί φίλε, τι να αντιδράσουν; Ειδικά οι περισσότεροι από τα ανατολικά. Αυτοί τους κρατούσαν τόσα χρόνια.margas έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 20:12Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, ξέρουμε ήδη περί τίνος πρόκειται ο ας. Το θέμα είναι οι γαμωσυνδεσμοι που πάλι δεν αντέδρασαν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Χρόνια τώρα δείχνουν μια αδράνεια και καμία αντίδραση. Καμία σχέση με πιο παλιά.katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:30Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.PaokCuba4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:09
Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.
Συγγνώμη για το γαμωσυνδεσμοι, αλλά έχουμε καταντήσει απ τους χειρότερους στην Ελλάδα. 0 στήριξη στην ομάδα όταν το χρειάζεται, ούτε καν στη μπάλα, καμία προσπάθεια συσπείρωσης σε περιόδους διχασμού και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κλέψουν κάνα πανό και να κερδίσουν κάνα επεισόδιο. Πέρα απ τα θέματα της αντίδρασης και της οργάνωσης, η εικόνα στο γήπεδο είναι επίσης τραγική. Κρίμα.
Tη συνέχεια δεν σου την είπε? Το αποτέλεσμα της συζήτησης. Γιατί μαθεύτηκε.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Θα φύγουν μόνον μέ κινήσεις μέσα απο τον ίδιο τον ΑΣ. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ο Σύλλογος είναι περιουσιακό τους στοιχείο.
- katafraktos
Τι εννοείς μαθεύτηκε; Αν τα βρήκαν ή όχι;Franky έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 22:55Tη συνέχεια δεν σου την είπε? Το αποτέλεσμα της συζήτησης. Γιατί μαθεύτηκε.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Θα φύγουν μόνον μέ κινήσεις μέσα απο τον ίδιο τον ΑΣ. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ο Σύλλογος είναι περιουσιακό τους στοιχείο.
Φυσικά και δεν τα βρήκαν, αλλά τι ειπώθηκε και δεν τα βρήκαν. Τι ζήτησαν...katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 22:58Τι εννοείς μαθεύτηκε; Αν τα βρήκαν ή όχι;Franky έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 22:55Tη συνέχεια δεν σου την είπε? Το αποτέλεσμα της συζήτησης. Γιατί μαθεύτηκε.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
- katafraktos
Δεν τα βρήκαν και για το γήπεδο άρα;Franky έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 23:11Φυσικά και δεν τα βρήκαν, αλλά τι ειπώθηκε και δεν τα βρήκαν. Τι ζήτησαν...katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 22:58Τι εννοείς μαθεύτηκε; Αν τα βρήκαν ή όχι;Franky έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 22:55
Tη συνέχεια δεν σου την είπε? Το αποτέλεσμα της συζήτησης. Γιατί μαθεύτηκε.
Μπορώ να δεχτώ πολλά. Για παράδειγμα να δεχτώ κάποιες διαφωνίες για συμφωνίες και έπειτα να οδηγηθούμε σε μία λύση ή προτάσεις για να ανάληψη ρόλων στον Α.Σ. Το γεγονός ότι ο Α.Σ. έχει τέτοια στάση που έχει απομακρύνει όλους όσους έχουν μια οικονομική επιφάνεια είναι κάτι που μόνο οργή προκαλεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τετ 27 Μάιος 2026, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά όχι ότι και εγώ πριν τη συνάντηση είχα πολλές ελπίδες. Όμως πόνταρα ότι η συζήτηση με την ΚΑΕ θα ήταν διαφορετική. Τελικά μείναμε στο ίδιο έργο θεατές.katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:30
Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.
Καλά με ένα οργανωμένο και συνειδητοποιημένο οπαδικό κίνημα δε θα είχαμε απλά αποφύγει περίεργες καταστάσεις. Όλοι όσοι έχουν κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ θα άλλαζαν πλανήτη.margas έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 20:12
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, ξέρουμε ήδη περί τίνος πρόκειται ο ας. Το θέμα είναι οι γαμωσυνδεσμοι που πάλι δεν αντέδρασαν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Χρόνια τώρα δείχνουν μια αδράνεια και καμία αντίδραση. Καμία σχέση με πιο παλιά.
- katafraktos
Σε ένα χρόνο έχουν καταφέρει να μαλώσουν με Σαββίδη, Χατζόπουλο-Τσαλόπουλο και τώρα Μυστακίδη. Δεν μας έφτανε ένα ολόκληρο καλοκαίρι η σαπουνόπερα για την Τούμπα, ας έχουμε και ιστορίες με το Παλατάκι τώρα. Απολαύστε την "περιουσία του λαού του ΠΑΟΚ" και τους θεματοφύλακες της. Ε φτάνει πιαPaokCuba4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 23:26Καλά όχι ότι και εγώ πριν τη συνάντηση είχα πολλές ελπίδες. Όμως πόνταρα ότι η συζήτηση με την ΚΑΕ θα ήταν διαφορετική. Τελικά μείναμε στο ίδιο έργο θεατές.katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:30
Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.
-
dimitrisf4
εγω παιδια θα καταγραψω και μια ακομα αποψη γιατι το ακουω και το διαβαζω εντονα,οτι πρεπει(και σωστα) ο α.σ να παιρνει απο τους μεγαλομετοχους των αε οσα περισσοτερα μπορει,θεμιτο ,σωστο και λογικο σε καποια πλαισια.
η παε σε προσφατη χρηση ειχε 40 εκ. εσοδα προφανως και επρεπε να γινει αλλη διαπραγματευση για να παρει ο α.σ αρκετα περισσοτερα χρηματα(και τα πηρε)που ανταποκρινονται πιο πολυ στην λογικη και στην συνεισφορα του ιδιόκτητου γηπεδου προς την παε.
το ιδιο πρεπει να γινει με την καε που προφανως μιλαμε για πολυ μικροτερα οικονομικα μεγεθη σε εσοδα αλλα και περισσοτερη κοινη χρηση με τμηματα του α.σ για το γηπεδο,εκδηλωσεις κτλπ.
και τελος θα ηθελα να καταγραψω την σκεψη οπως ξεκινησα στην 1η παραγραφο,δεν νοειται για μενα 15 μελες σχημα στον α.σ να μην λειτουργει και με δικη του καβα στο ταμειο και να περιμενει μονο τα εσοδα απο τους μεγαλομετοχους των αε, την επιχορηγηση του κρατους καθε ανοιξη(στα χρονια που δινετε ο α.σ παιρνει απο 500 χιλιαρικα μεχρι και σχεδον 1 εκ) και μερικους ανθρωπους που εχουν μεινει να τους στηριζουν αντε και καποιους μικροχορηγους.
πειτε οτι θελετε για τον κατσαρη εγω ξερω οτι εβαζε το χερι στην τσεπη ,με τα λαθη του και τα σωστα του οπως ολος ο κοσμος ,νοικοκυρης για τον συλλογο ,συγνωμη που το λεω αλλα θεωρω οτι το παρων 15 μελες με την αποχωρηση κατσαρη(30/6/25) εξαψηφιο ποσο συνολικα απο την τσεπη τους για το α.σ δεν εχουν βαλει,λυπαμαι που το γραφω.
διοικηση στον ΠΑΟΚ(τον ερασιτεχνη) με οτι εχει το ταμειο μεσα δεν γινετε,μαγκες πρεπει να βαλετε το χερι στην τσεπη και αν δεν μπορειτε πειτε το τωρα η στις εκλογες του 27 και μην ξανασχοληθειτε(ΓΙΑ ΜΕΝΑ)
νομιζω λιγο πολυ ολοι εχουμε συναναστραφεί με ερασιτεχνικους συλλογους , μια παρεα εμεις 4-5 ατομων βγαλαμε γ εθνικη την ομαδα του χωριου μας καναμε την κ@υλα μας 4 χρονια μαζι με τους χορηγους και τον κοσμο του χωριου αλλα στο τελος ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ .
οταν εισαι σε ερασιτεχνικο συλλογο δεν ειναι πολυ μακρινο το σεναριο να σε θεωρησουν επαίτη και οτι διπλα στο ονομα του συλλογου ειναι το δικο σου και αρα σου ανηκει ,το καταλαβαινω γιατι το εχω ζησει και εφτασα σε σημειο να καταστεφω χρημα που ειχα στην μπαντα και προσωπικο χρονο που δεν αναπληρωνεται με τπτ .
σορρυ αλλα δεν σκεφτηκα ποτε να διοικω με τσεπες αλλων,δεν θα μπορουσα να το κανω για να με φωναζουν προεδρο και να δινω 2 συνεντευξεις τον χρονο και να νιωθω σημαντικος.
εν ολιγοις για μενα ο α.σ στην νεα του εποχη μαλλον απο το φθινοπωρο του 27 πρεπει να εχει διοικητικα φανερα η κρυφα ενα τριτο οικονομικα πολο ασχετο με τα εσοδα που θα εχει απο αε και χορηγιες.
η παε σε προσφατη χρηση ειχε 40 εκ. εσοδα προφανως και επρεπε να γινει αλλη διαπραγματευση για να παρει ο α.σ αρκετα περισσοτερα χρηματα(και τα πηρε)που ανταποκρινονται πιο πολυ στην λογικη και στην συνεισφορα του ιδιόκτητου γηπεδου προς την παε.
το ιδιο πρεπει να γινει με την καε που προφανως μιλαμε για πολυ μικροτερα οικονομικα μεγεθη σε εσοδα αλλα και περισσοτερη κοινη χρηση με τμηματα του α.σ για το γηπεδο,εκδηλωσεις κτλπ.
και τελος θα ηθελα να καταγραψω την σκεψη οπως ξεκινησα στην 1η παραγραφο,δεν νοειται για μενα 15 μελες σχημα στον α.σ να μην λειτουργει και με δικη του καβα στο ταμειο και να περιμενει μονο τα εσοδα απο τους μεγαλομετοχους των αε, την επιχορηγηση του κρατους καθε ανοιξη(στα χρονια που δινετε ο α.σ παιρνει απο 500 χιλιαρικα μεχρι και σχεδον 1 εκ) και μερικους ανθρωπους που εχουν μεινει να τους στηριζουν αντε και καποιους μικροχορηγους.
πειτε οτι θελετε για τον κατσαρη εγω ξερω οτι εβαζε το χερι στην τσεπη ,με τα λαθη του και τα σωστα του οπως ολος ο κοσμος ,νοικοκυρης για τον συλλογο ,συγνωμη που το λεω αλλα θεωρω οτι το παρων 15 μελες με την αποχωρηση κατσαρη(30/6/25) εξαψηφιο ποσο συνολικα απο την τσεπη τους για το α.σ δεν εχουν βαλει,λυπαμαι που το γραφω.
διοικηση στον ΠΑΟΚ(τον ερασιτεχνη) με οτι εχει το ταμειο μεσα δεν γινετε,μαγκες πρεπει να βαλετε το χερι στην τσεπη και αν δεν μπορειτε πειτε το τωρα η στις εκλογες του 27 και μην ξανασχοληθειτε(ΓΙΑ ΜΕΝΑ)
νομιζω λιγο πολυ ολοι εχουμε συναναστραφεί με ερασιτεχνικους συλλογους , μια παρεα εμεις 4-5 ατομων βγαλαμε γ εθνικη την ομαδα του χωριου μας καναμε την κ@υλα μας 4 χρονια μαζι με τους χορηγους και τον κοσμο του χωριου αλλα στο τελος ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ .
οταν εισαι σε ερασιτεχνικο συλλογο δεν ειναι πολυ μακρινο το σεναριο να σε θεωρησουν επαίτη και οτι διπλα στο ονομα του συλλογου ειναι το δικο σου και αρα σου ανηκει ,το καταλαβαινω γιατι το εχω ζησει και εφτασα σε σημειο να καταστεφω χρημα που ειχα στην μπαντα και προσωπικο χρονο που δεν αναπληρωνεται με τπτ .
σορρυ αλλα δεν σκεφτηκα ποτε να διοικω με τσεπες αλλων,δεν θα μπορουσα να το κανω για να με φωναζουν προεδρο και να δινω 2 συνεντευξεις τον χρονο και να νιωθω σημαντικος.
εν ολιγοις για μενα ο α.σ στην νεα του εποχη μαλλον απο το φθινοπωρο του 27 πρεπει να εχει διοικητικα φανερα η κρυφα ενα τριτο οικονομικα πολο ασχετο με τα εσοδα που θα εχει απο αε και χορηγιες.
- These users thanked the author dimitrisf4 for the post:
- katafraktos