Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Μακάρι να βρεθεί λύση όπως και να έχει.
Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
- katafraktos
Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.PaokCuba4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:09Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, ξέρουμε ήδη περί τίνος πρόκειται ο ας. Το θέμα είναι οι γαμωσυνδεσμοι που πάλι δεν αντέδρασαν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Χρόνια τώρα δείχνουν μια αδράνεια και καμία αντίδραση. Καμία σχέση με πιο παλιά.katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:30Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.PaokCuba4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:09Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:29 Με επιφύλαξη το λέω, αλλά επειδή μου το είπαν το μεταφέρω και εδώ. Στη συνάντηση με τον ΑΣ πέρα απο το θέμα του γηπέδου με τον Τέλη συζητάνε και για το Βολει. Ξανά λέω με επιφύλαξη, αλλά το άκουσα απο έμπιστο γενικά άτομο.
Συγγνώμη για το γαμωσυνδεσμοι, αλλά έχουμε καταντήσει απ τους χειρότερους στην Ελλάδα. 0 στήριξη στην ομάδα όταν το χρειάζεται, ούτε καν στη μπάλα, καμία προσπάθεια συσπείρωσης σε περιόδους διχασμού και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κλέψουν κάνα πανό και να κερδίσουν κάνα επεισόδιο. Πέρα απ τα θέματα της αντίδρασης και της οργάνωσης, η εικόνα στο γήπεδο είναι επίσης τραγική. Κρίμα.
- katafraktos
Αφού χέρι-χέρι πάνε αυτοί φίλε, τι να αντιδράσουν; Ειδικά οι περισσότεροι από τα ανατολικά. Αυτοί τους κρατούσαν τόσα χρόνια.margas έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 20:12Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, ξέρουμε ήδη περί τίνος πρόκειται ο ας. Το θέμα είναι οι γαμωσυνδεσμοι που πάλι δεν αντέδρασαν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Χρόνια τώρα δείχνουν μια αδράνεια και καμία αντίδραση. Καμία σχέση με πιο παλιά.katafraktos έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:30Εγώ πάντως από τη στιγμή που κλείσανε την πόρτα στα μούτρα του Τσαλόπουλου και του Χατζόπουλου, με συνοπτικές διαδικασίες, έχασα κάθε ελπίδα.PaokCuba4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 19:09
Να σαι καλά που μας το μετέφερες. Μακάρι να ισχύει και να υπάρξει μια καλύτερη προοπτική στο τμήμα.
Συγγνώμη για το γαμωσυνδεσμοι, αλλά έχουμε καταντήσει απ τους χειρότερους στην Ελλάδα. 0 στήριξη στην ομάδα όταν το χρειάζεται, ούτε καν στη μπάλα, καμία προσπάθεια συσπείρωσης σε περιόδους διχασμού και το μόνο που τους νοιάζει είναι να κλέψουν κάνα πανό και να κερδίσουν κάνα επεισόδιο. Πέρα απ τα θέματα της αντίδρασης και της οργάνωσης, η εικόνα στο γήπεδο είναι επίσης τραγική. Κρίμα.