Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από aivas19 »

Maxpaok έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 10:03 μόνο που οι περισσότεροι επιλέγουμε πλευρά, όχθη. Είτε την μία είτε την άλλη.
Κι αυτό συνεπάγει την λησμονιά της άλλης.
Τι εννοείς φίλε; Ποια πλευρα;
These users thanked the author aivas19 for the post:
Ally Samagoal
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

να αναγνωρίζεις τον σπουδαίο ρόλο της οικογένειας, του ιβάν στο μεγάλωμα της ομάδας μας κι από την άλλη να καταπίνεις, να κλείνεις τα μάτια σε ότι άστοχο ή παράλειψη λαμβάνει μέρος στον σύλλογο.
όπως εκείνη η πλευρά που λησμονά το τεράστιο έργο της οικογένειας και αρέσκεται στο να κρίνει, να κατακρίνει, πυροβολώντας κάθε τι που φαίνεται μη αρεστό στο μάτι της.
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
aivas19, Nassos
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ρε max. Όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά της οικογένειας και όλοι αναγνωρίζουν ότι γίνονται λάθη στη διαχείριση. Το παράδοξο είναι ο τρόπος έκφρασης της 2ης πλευράς που αναφέρεις. Εκφράζονται σαν να μην αισθάνονται ευγνωμοσύνη. Οπότε η 1η πλευρά ασχολείται αποκλειστικά με την "επαναφορά σε τάξη" της 2ης. Δε μένει χώρος για κριτική ετσι.
These users thanked the author nkoss for the post:
paok apo epilogi
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

θα ήταν παράδοξο να ήταν αλλιώς.....
θα μπορούσαμε να αποφεύγουμε τον σχολιασμό των άκρων. Διότι διαφορετικά δίνουμε μεγαλύτερο βάρος στον λόγο τους.
εγώ τουλάχιστον το πράττω. Άλλο να κάνω κουβέντα με κάποιον που έχει διαφορετική γνώμη και διαφορετικό να μπω σε κουβέντα με τύπους που μπαίνουν εδώ και βρίζουν και αφορίζουν το κάθε τι.
μήπως θα πτοηθούν ή θα αλλάξουν συμπεριφορά?
These users thanked the author Maxpaok for the post:
nkoss
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

tolis14 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 09:24
tsou έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 09:15 Όταν σε κάθε συζήτηση για τις ορατές από όλους άρρωστες παθογένειες της κακόδιοίκησης του οργανισμού ΠΑΟΚ η συζήτηση πάει στο ποσό φτωχός ήταν ο ΠΑΟΚ προ Ιβάν και σε γουμενοπαγώνηδες καταλαβαίνεις οτι κάθε χρόνο θα ζούμε τη μέρα της μαρμότας...
Χαμηλό το ταβάνι...
Όπως και να το βαφτίσεις, είναι η ιστορική αλήθεια
Όπως ξεχνάς τον προηγούμενο που σε είχε στο 3, με τον επόμενο που σε πήγε στο 8, έτσι θα ξεχάσεις και αυτον που σε πήγε στο 8 με τον επόμενο( αν υπάρχει) που θα σε πάει στο 10. Η ζωή ειναι σκληρή πως να το κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Που είναι αυτός που θα με πάει στο 10; φερτον άμεσα να τον πάμε στον Ιβάν να αγοράσει την ομάδα
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

tsou έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 09:15 Όταν σε κάθε συζήτηση για τις ορατές από όλους άρρωστες παθογένειες της κακόδιοίκησης του οργανισμού ΠΑΟΚ η συζήτηση πάει στο ποσό φτωχός ήταν ο ΠΑΟΚ προ Ιβάν και σε γουμενοπαγώνηδες καταλαβαίνεις οτι κάθε χρόνο θα ζούμε τη μέρα της μαρμότας...
Χαμηλό το ταβάνι...
H κριτική είναι θεμιτή. Αλλά από την κριτική μέχρι το να χαρακτηριζεις αυτόν που σου προσέφερε όσα σου προσέφερε ( και πήρε κ όλας από την παρουσία του στην ομάδα δεν λέω) τσετσενο, εξφανισμενο, ρώσο σοβιετ και διάφορα άλλα απέχει πολύ για εμένα.
Το ίδιο λέω και για τον προπονητη. Με εκνευρίζει που τον γενάρη τον λενε στρατηγο και το μαιο γινει ο ρουμανος κλεφτοκοτας.
Μιλάμε για δύο άντρες που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα και στα δικά μου μάτια τους χρωστάμε λίγο παραπάνω σεβασμό από τα ξεφτιλικια που βλέπω στα social
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 2):
paok apo epilogi, Nassos
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

tolis14 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 12:47 Που είναι αυτός που θα με πάει στο 10; φερτον άμεσα να τον πάμε στον Ιβάν να αγοράσει την ομάδα
Ούτε και τον Ιβάν τον ήξερες πριν τον γνωρίσεις.
Έψαχνες και ήλπιζες.
Για κάτι καλύτερο από αυτό που είχες.

Επίσης είναι και το άλλο.
Εξαρτάται τι εννοούμε όταν λέμε 10.
Δεν έχει νόημα να τον ψάχνεις αν θεωρείς ότι με τον Ιβάν έχεις φτάσει στο 10.
Έχεις πιάσει το ταβάνι σου.
Εκτός αν ελπίζεις ότι με τον Ιβάν δεν έχεις φτάσει στο 10, αλλά ελπίζεις ότι θα φτάσεις.
Σεβαστό κι αυτό.
Όπως σεβαστό και ότι άλλοι μπορεί να μην συμμερίζονται αυτή την εικόνα.

Γιατί αν δεν πιστεύεις ότι έχεις φτάσει στο 10, αλλά ούτε ο Ιβάν μπορεί να σε φτάσει, τότε απλά υπάρχει η φοβία να μην ξαναφτάσεις στο 3 και προτιμάς το 5-6-7.
Κι αυτό ανθρώπινο είναι.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Tsou, "...ορατές από όλους άρρωστες παθογένειες της κακοδιοίκησης του οργανισμού ΠΑΟΚ..." ???
Εγώ αν ήμουν Τέλης και διάβαζα αυτό θα αποσυρόμουν σήμερα κιόλας από την ΚΑΕ. Να κάτσω δηλαδή να ξηλώσω την παράγκα, να φτιάξω ακαδημίες, προπονητικά, να πάρω τίτλους, να με χλευάζουν οι εχθροί, να με πολεμάει όλο το σύμπαν το ορατό και το αόρατο, και μετά να έρχεται και ο ίδιος ο παοκτσής να μου λέει ότι ΟΛΟΙ βλέπουν ότι είμαι άχρηστος ή αδιάφορος? Απόγευμα θα το διάβαζα, πρωί θα ήμουν στο πρωτοδικείο.
Έχουν χιλιοειπωθεί βέβαια αυτά και άκρη δε βγαίνει.

Πάμε τώρα στην κριτική για να πούμε και κάτι ωφέλιμο.
Κριτική ουσιαστική έγινε για τη διαχείριση μετά το πρωτάθλημα του 19. Νομίζω ότι έπιασε τόπο και το σφάλμα με την απομάκρυνση πετυχημένου προπονητή δεν επαναλήφθηκε.
Επίσης, κριτική έγινε μετά το πρωτάθλημα του 24 για την εμπλοκή στις μεταγραφές του Γιώργη. Ορθή κι αυτή και νομίζω ότι κι αυτή εισακούστηκε.
Αυτά είναι για εμένα τα σημαντικά λάθη που όφειλε να έχει αποφύγει, αλλά η αντίδραση του μου δίνει ελπίδα.
Όλα τα υπόλοιπα που του καταλογίζονται ως λάθη, ήταν αποφάσεις που με τα δεδομένα της στιγμής που λήφθησαν (τα οποία εμείς αγνοούμε) μάλλον ήταν ορθές.

Θεωρώ ότι την απόδοση του Ιβάν στον ΠΑΟΚ πρέπει να την κρίνουμε μακροσκοπικά και σε βάθος χρόνου. Δεν του καταλογίζω ως λάθος τη στρατηγική επιλογή για βιωσιμότητα του οργανισμού (παρόλο που με στεναχωρεί κάπως), ούτε το φρένο στο γήπεδο και στο προπονητικό. Εννοείται ότι θεωρώ γελοίο να πιστεύει κάποιος ότι ο Μειτέ δεν έκλεινε για 100 χιλιάρικα, ή ότι ο Ντέλιας ήθελε να μείνει και ο ΠΑΟΚ τον έδιωχνε. Αν πιστεύουμε σε κάτι τέτοια επειδή το έγραψε ο Μπούζας ή επειδή μας είπαν ότι είπε κάτι ο συγγενής κάποιου σε κάποιον άλλο, τότε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει "πόλεμος" στο forum.
Η ουσιαστική κριτική σήμερα, αφορά στη διαχείριση των τραυματισμών. Αυτό μας χάλασε τη χρονιά. Οφείλουν να ψάξουν αν ήταν τυχαίο το φετινό και να το διορθώσουν. Επιπλέον, για εμένα πρέπει να γίνει και μια μεγάλη υπέρβαση στο μπάτζετ φέτος εφόσον παραμείνει ο Ραζβάν.
These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
paok apo epilogi, Andrew R, ΚΩΣΤΑΣ2019
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Special 4 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 13:44
tolis14 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 12:47 Που είναι αυτός που θα με πάει στο 10; φερτον άμεσα να τον πάμε στον Ιβάν να αγοράσει την ομάδα
Ούτε και τον Ιβάν τον ήξερες πριν τον γνωρίσεις.
Έψαχνες και ήλπιζες.
Για κάτι καλύτερο από αυτό που είχες.

Επίσης είναι και το άλλο.
Εξαρτάται τι εννοούμε όταν λέμε 10.
Δεν έχει νόημα να τον ψάχνεις αν θεωρείς ότι με τον Ιβάν έχεις φτάσει στο 10.
Έχεις πιάσει το ταβάνι σου.
Εκτός αν ελπίζεις ότι με τον Ιβάν δεν έχεις φτάσει στο 10, αλλά ελπίζεις ότι θα φτάσεις.
Σεβαστό κι αυτό.
Όπως σεβαστό και ότι άλλοι μπορεί να μην συμμερίζονται αυτή την εικόνα.

Γιατί αν δεν πιστεύεις ότι έχεις φτάσει στο 10, αλλά ούτε ο Ιβάν μπορεί να σε φτάσει, τότε απλά υπάρχει η φοβία να μην ξαναφτάσεις στο 3 και προτιμάς το 5-6-7.
Κι αυτό ανθρώπινο είναι.
Ναι αλλά που ήταν όλοι οι υπόλοιποι τοσα χρονια και βρέθηκε μόνο ο Ιβαν να κερδισει τόσα πολλά από τον ΠΑΟΚ? Δηλαδή δεν υπήρχε αλλος που να θέλει αυτά που κέρδισε από τον ΠΑΟΚ?

Και για να μην μπερδευομαστε, αυτά που γράφεις σε αυτο το ποστ είναι όλα λογικά και σωστά και αν ήταν αυτή η κατάσταση νομίζω δε θα υπήρχαν τόσες εντάσεις.
Όμως συγγνώμη, αν αρχίζουν τα μπατιρη, ρωσε και μονοκουστουμε, και πουλους και ειρωνείες, όχι εμένα προσωπικά μου βγαίνει μεγαλύτερη διάθεση να τον υπερασπιστώ παρα να του κάνω κριτική. Όσο και δικαιολογημενη να είναι η κριτική, γτ ναι υπάρχουν πολλά που μπορούν και πρέπει να διορθωθούν.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
astral, Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

Ιάσονας έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 07:43
Special 4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 21:05 Ο ΠΑΟΚ του χάρισε την τεράστια τιμή να είναι ο πρόεδρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του.
Να ηγείται ενός οργανισμού με μεγάλο κόσμο και δυναμική.
Με οτιδήποτε αυτό σημαίνει και συνεπάγεται γι' αυτόν που είναι στο τιμόνι αυτό.
Ρε συ special όταν ο Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ καμία τεράστια τιμή δεν υπήρχε σε αυτό. Ψάχναμε ένα χέρι να τραβήξει το σύλλογο που πνίγονταν σε ένα βούρκο με σκατά. Τι διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι αυτή η πρόταση που γράφεις?
Καμια διαστρεβλωση δεν κάνει ο άνθρωπος. Αλήθειες λέει. Ο ΠΑΟΚ αργά ή γρήγορα θα ευρισκε τον δρόμο του σαν μεγάλη ομαδα. Ή μήπως δεν ειναι? Αποφασιστε επιτέλους και πείτε και σε μας τους...άσχετους ποια ομάδα υποστηρίζουμε!
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

vasilis1976 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 15:40
Ιάσονας έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 07:43
Special 4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 21:05 Ο ΠΑΟΚ του χάρισε την τεράστια τιμή να είναι ο πρόεδρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του.
Να ηγείται ενός οργανισμού με μεγάλο κόσμο και δυναμική.
Με οτιδήποτε αυτό σημαίνει και συνεπάγεται γι' αυτόν που είναι στο τιμόνι αυτό.
Ρε συ special όταν ο Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ καμία τεράστια τιμή δεν υπήρχε σε αυτό. Ψάχναμε ένα χέρι να τραβήξει το σύλλογο που πνίγονταν σε ένα βούρκο με σκατά. Τι διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι αυτή η πρόταση που γράφεις?
Καμια διαστρεβλωση δεν κάνει ο άνθρωπος. Αλήθειες λέει. Ο ΠΑΟΚ αργά ή γρήγορα θα ευρισκε τον δρόμο του σαν μεγάλη ομαδα. Ή μήπως δεν ειναι? Αποφασιστε επιτέλους και πείτε και σε μας τους...άσχετους ποια ομάδα υποστηρίζουμε!
Ρε σεις την δεδομενη χρονικη στιγμη ηταν βυθισμενος..το αργα η γρηγορα που λες ειναι θεωρια...τοσα χρονια ποιος ειχε εμφανιστει ,ετσι ωστε να μαστε σιγουροι οτι θα εμφανιζοταν πιο μετα?ενταξει να μην λεμε και οτι θελουμε.
Το οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα δεν παιζει ρολο..δεν θα ημασταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια μεγαλη ομαδα που θα βολοδερνε..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
Andrew R, ΚΩΣΤΑΣ2019
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Απλά το αργά ή γρήγορα μπορεί να έχει διάλειμμα για διαφημίσεις με τρακτέρ και τουρ στην επαρχία
Τι είναι 2-3 χρόνια ….
Εδώ φέτος βγήκαμε τρίτοι και χάσαμε σε τελικό …
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
Dimitrisou, nkoss, Nassos, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κάποιος κάπου κάποτε είπε
Η δημοκρατία και η οικονομική ευρωστία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι ο κανόνας, είναι το outlyer.
Για αυτό να μάχεσαι για αυτά και να μην τα θεωρείς ποτέ δεδομένα
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ο ΠΑΟΚ δεν μεγάλωσε μόνο επειδή έγιναν μεταγραφές και ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε επειδή καθάρισε την παράγκα ο Ιβάν. Τα έβαλε με Μαρινάκη και Μελισσανίδη και τους έκοψε το χέρι. Με δισεκατομυριούχο που θα ήθελε να κρατάει τις ισορροπίες θα ήμασταν δύσκολα. Μερικά κυπελάκια το πολύ.
These users thanked the author nkoss for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, Amsterdamer_87
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”