Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
vasilis1976

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από vasilis1976 »

Και ο οφη με τον καλαφάτη και τον καραχαλιο. Τι να λέει ομως? Ομαδα εχει? Είναι για ευρωπη? Ούτε απ εξω να περάσει. Το θέμα ειναι οτι αν είχες ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις που φώναζαν πολυ πιθανόν να σηκώνει την κούπα.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μόνος σου απαντάς αδελφέ. Ποιόν ήθελες δηλαδή για να κερδίσεις τον Καλαφάτη και τον Καραχάλιο;
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Special 4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 21:05 Ο ΠΑΟΚ του χάρισε την τεράστια τιμή να είναι ο πρόεδρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του.
Να ηγείται ενός οργανισμού με μεγάλο κόσμο και δυναμική.
Με οτιδήποτε αυτό σημαίνει και συνεπάγεται γι' αυτόν που είναι στο τιμόνι αυτό.
Και πριν τον Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ χάριζε αυτή την τεράστια τιμή σε όλους τους μεγιστάνες της γης, με αποτέλεσμα να σκοτώνονται ποιος θα αναλάβει ώστε να χώσει τα λεφτά του. Έτσι, μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Γούμενος, ο Βουλινός, ο Φλωριδης και ο Μπατατουδης έκαναν τα πάντα να αναλάβουν αυτή την τεράστια τιμή και κάποιοι από αυτούς ανταμείφθηκαν και πήραν την ευκαιρία να κάνουν τον ΠΑΟΚ να μεγαλουργήσει. Κάποιοι από αυτούς δε ήταν τόσο ευγνώμονες που τους δόθηκε αυτή η τεράστια τιμή, που προέβησαν σε μεγαλειώδεις κινήσεις, όπως να κόβουν το ζεστό νερό στα αποδυτήρια των παικτών επειδή ζητούσαν να πληρωθούν οι αγνώμονες.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 7):
Ιάσονας, vasgias, navigator11, Amsterdamer_87, nunies4, Nassos, paok apo epilogi
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Special 4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 21:05 Ο ΠΑΟΚ του χάρισε την τεράστια τιμή να είναι ο πρόεδρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του.
Ρε συ special όταν ο Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ καμία τεράστια τιμή δεν υπήρχε σε αυτό. Ψάχναμε ένα χέρι να τραβήξει το σύλλογο που πνίγονταν σε ένα βούρκο με σκατά. Τι διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι αυτή η πρόταση που γράφεις?
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 6):
tolis14, vasgias, Amsterdamer_87, nunies4, phlegyas, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Special 4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 20:54 Προφανώς και δεν είναι έτσι.
Ούτε με το ζόρι τον κρατάμε, ούτε με το ζόρι τον φέραμε. Ήθελε και ήρθε. Ήταν επιλογή του.

Θέλει και μένει. Είναι επιλογή του. Για τους δικούς του λόγους. Δεν μας κάνει κάποια χάρη που είναι στον ΠΑΟΚ.
Δεν τα θυμασαι καλα μαλλον..
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι..
Στενο μαρκαρισμα για 1 χρονο του ειχαμε κανει..
Μονο τσιμπουκια δεν του καναμε για να αποφασισει να παρει την ομαδα..
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Η τεράστια τιμή ήταν τα +20 εκατομμύρια που πλήρωσε στο δημόσιο και στους προμηθευτές μόλις ανέλαβε. Τέτοια τιμή θα την ζήλευαν πολλοί. Τους πρόλαβε η κουφάλα όλους.
These users thanked the author Psaras for the post (total 6):
Amsterdamer_87, nunies4, phlegyas, Nassos, Parolos, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Κι αυτος μας εκανε την τεραστια τιμη να εξωφλησει ολα τα χρεη,
να σε βγαλει απ'τον βουρκο,να μην αλλαξεις ΑΦΜ, να παιζεις με τα τραχτερ,
και να μην σε λενε "ΠΑΟΚ 2012" οπως το Χαρτι κλπ..

υγ.ρε φιλε ειλικρινα τετοια παπαρια,ειδικα απο σενα,δεν περιμενα να διαβασω..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 2):
geobila, phlegyas
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω κάποια πράγματα απλά τα λέμε για να τα λέμε, συνεχώς κύκλους κάνει η κατάσταση.

Ο κάθε επιχειρηματίας κάνει πράγματα για το συμφέρον αρχικά και πρωτίστως, κανείς δε το αμφισβητεί αυτό. Μάλλον, διόρθωση: Ο κάθε ένας άνθρωπος τα κάνει αυτά. Δε χρειάζεται καν να είσαι επιχειρηματίας.

Ο Σαββίδης εξ αρχής έβαλε όμως ΚΑΙ βάσεις συναισθηματισμού και σύνδεσης με την Ελλάδα, περαιτέρω με τον ελληνισμό και έχει ΚΑΙ αγνούς λόγους που το έκανε, καθώς έχει μακρά πορεία ενασχόλησης με διασπορά, Πόντο, εκκλησία κλπ. Τώρα, στον κόσμο που ζούμε ο καθένας μπορεί να μηδενίζει ο,τι κι αν βλέπει και να το βαφτίζει ψεύτικο. Ε, οκ. Δεν έχει απάντηση αυτό. Ετσι είναι, αν ετσι νομίζετε.

Από την πλευρά μας θεωρούμε τον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο μέγεθος στο σύμπαν. Λογικό. Όσο τιμή είναι για τον Χ Σαββίδη να παίρνει την ομάδα, άλλο τόσο τιμή δική μας -θα έπρεπε να- είναι το να είμαστε οπαδοί και ακόλουθοί της. Αυτό σημαίνει ΚΑΙ ευθύνες, όχι μόνο ένα στόμα μέχρι το πάτωμα και απαιτήσεις.

Και ερωτω:

- Έχει κανείς το θράσος να ισχυριστεί πως η πλειοψηφία ΗΜΩΝ των "χωρίς συμφέροντα" οπαδών, παίρνει τόσο καλυτερο βαθμό από τον Χ Σαββίδη στην ΑΔΟΛΗ στήριξη της ομάδας, ώστε να έχει μόνο απαιτήσεις και σχόλια να κάνει χωρίς να πει "φταίω και εγώ που ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει εκεί που του αξίζει"; Εγώ λέω οχι, δεν έχουμε δικαίωμα να το πουμε.

Γιατί το λέω αυτό;

Γιατί είχαμε κυριολεκτικά 90 χρόνια να πετύχουμε κάτι καλύτερο και δεν το κάναμε. Και γιατί και τα τελευταία δέκα χρόνια, κάνουμε με επιμονή και συνέπεια τα ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όσα επιβάλλουν τα συμφέροντα του συλλόγου. Μη λέμε τα βασικά και αυτονόητα. Θα έχουμε εκλογές σύντομα. Τι λέτε, αυτή τη φορά το κόμμα που θα κάνει ανοιχτά πόλεμο στο Σαββίδη ΚΑΙ του ΠΑΟΚ (τηλεοπτικά, γήπεδο κλπ) θα πάρει 100, ή μπορεί να πάρει και 200% στη Βόρεια Ελλάδα; Μεγάλη αγωνία, τρώμε τα νύχια μας. Πλάκα έχει.

Δεν συμφωνώ οτι κάναμε "τσ..κια" στο Σαββίδη για να αναλάβει. Η πραγματικότητα είναι οτι κάναμε στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αρκεί να υπήρχε λίγη προοπτική ρευστού. Αυτό από μόνο του δείχνει κατάντια. Για την οποία, guess what, πάλι τότε διαλέγαμε ΕΝΑΝ και λέγαμε "να, αυτός φταίει".

Έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια η εποχή που αυτή η ανώριμη μαλακία είχε "πέραση". Ο κόσμος έχει αλλάξει. Αν συνεχίζουμε με χωριατίστικες νοοτροπίες στραβοστόμηδων οπαδών, θα διαλύσουμε το σύλλογο πριν καλά καλά το καταλάβουμε. Η έλευση ενός οποιουδήποτε επενδυτή, δεν σήμανε μόνο προοπτική μεταγραφών και τίτλων. Σήμανε απ την πρώτη στιγμή αλλαγή επιπέδου οχι μόνο σε έσοδα, αλλά και σε έξοδα. Άλλη τάξη πραγμάτων. Το μέγεθος της εταιρείας πλέον παράγει συνέπειες που δεν αντιμετωπίζονται με φαιδρότητες τύπου "θα κάνουμε έρανο για να πληρωθεί το ρεύμα". Και οι λίγοι ρομαντικοί που έτρεχαν όντως για να σώσουν την κατάσταση, είτε αποχώρησαν, είτε δεν ζουν πια. Αυτό είναι προφανές και παίζει τεράστιο ρόλο στη σήψη του οπαδικού μας κινήματος.

Γιατί τα λέω όλα αυτά;

Γιατί ακόμα και αν υποθέσουμε πως το άκρον άωτον της υπερβολής -χαρακτηρισμός που περιγράφει όσα λέει ο Σπεσιαλ- είναι αποτέλεσμα μεγάλης περηφάνειας για τον σύλλογο και οχι εσκεμμένης φθοράς του Σαββίδη, έστω και έτσι παραμένει άκρως εσφαλμένη θεώρηση των πραγμάτων γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Βεβαίως περηφάνεια, βεβαίως τιμή, βεβαίως καμία απολύτως υποδούλωση σε κανέναν επιχειρηματία, αλλά ταυτόχρονα οι ίδιες οι αξίες και ιδέες του συλλόγου επιβάλλουν σεβασμό και δικαιοσύνη, ενώ η σκληρή πραγματικότητα επιβάλλει σοβαρές κινήσεις και οχι άναρθρες χωριατίστικες κραυγές απλά για να πουλήσουμε εξυπνάδα και μαγκιά.

Με τα στραβά και αρνητικά του, ο Σαββίδης παραμένει η ΜΟΝΗ επιχειρηματική δύναμη που ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, που ΚΑΙ πολλά λεφτά έβαλε, ΚΑΙ μεγάλους στόχους, ΚΑΙ ταυτόχρονα όμως σεβάστηκε τον σύλλογο, νοιάστηκε για το τι θέλει Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ συλλόγου (εμείς) και ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ στο Πανελλήνιο κάνοντας μετωπική με κράτος, παρακράτος και σε ένα βαθμό νίκησε κιόλας.

Το ο,τι εν τέλει, έως τώρα, παίρνει στο σύνολο μετριο - μετριοκαλό βαθμό, είναι επιτυχία του, οχι αποτυχία. Και σίγουρα δεν είναι λόγος να πασχίζουμε μονίμως να υπονοήσουμε και να εστιάσουμε την κουβέντα στο οτι το έκανε για το συμφέρον του.

Μη μπερδεύουμε τα μπούτια μας: Άλλο η κριτική για τα κακώς κείμενα, άλλο ο μηδενισμός και η αχαριστία.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
geobila, Psaras, phlegyas, paok apo epilogi, adam04
geobila

Δημοσίευση από geobila »

η νοοτροπια "υψος η βαθος" ειναι μεν της κουλτουρας μας αλλα ταυτοχρονα επιβεβαιωνει και την ειρωνεια των λεγομενων εκεινων που καποιοι κραζουν οτι ειναι σοβιετικος.

Υπαρχει τεραστια καταπιεση συναισθηματων και αποστροφης...Φροϋδικα φουλ
Μπορει και συνδρομο Στοκχολμης, καταλοιπο των 400 χρονων, που θα ελεγε και ο Γιωσαφατ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 08:27
Κι αυτος μας εκανε την τεραστια τιμη να εξωφλησει ολα τα χρεη,
να σε βγαλει απ'τον βουρκο,να μην αλλαξεις ΑΦΜ, να παιζεις με τα τραχτερ,
και να μην σε λενε "ΠΑΟΚ 2012" οπως το Χαρτι κλπ..

υγ.ρε φιλε ειλικρινα τετοια παπαρια,ειδικα απο σενα,δεν περιμενα να διαβασω..
Αγαπητέ μου @Amsterdamer_87, αυτό που έγραψα, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.

Είναι κάτι που έχει πει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης.

Αν θεωρείς εσύ ότι είναι "παπαριά", τότε είναι κατά την κρίση σου, μια "παπαριά" όμως που την έχει πει ο Ιβάν Σαββίδης.

Συγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ, αν εσύ είσαι πλημμελώς ενημερωμένος, έως ανενημέρωτος ή αν η μνήμη σου είναι "κοντή".
«Έχω πάρει πολλά αξιώματα στη ζωή μου και έχω διευθύνει τεράστιους οργανισμούς. Όμως, το να είμαι πρόεδρος και ηγέτης του ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσα να έχω. Είναι ένας τίτλος που δεν αγοράζεται με χρήματα, κερδίζεται με την καρδιά».

«Για εμένα, ο ΠΑΟΚ είναι το σύμβολο της προσφυγιάς, η ιστορία των πατέρων μας. Το να μου εμπιστευτείτε αυτό το σύμβολο είναι ύψιστη τιμή και ευθύνη. Νιώθω περήφανος που ένας Πόντιος βρίσκεται στο τιμόνι αυτού του μεγάλου σωματείου».

«Μη με ευχαριστείτε. Εσείς μου κάνετε την τιμή να με δέχεστε ως κομμάτι της οικογένειάς σας. Εγώ απλώς κάνω το καθήκον μου. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι να βλέπω τον λαό του ΠΑΟΚ περήφανο»
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Όταν σε κάθε συζήτηση για τις ορατές από όλους άρρωστες παθογένειες της κακόδιοίκησης του οργανισμού ΠΑΟΚ η συζήτηση πάει στο ποσό φτωχός ήταν ο ΠΑΟΚ προ Ιβάν και σε γουμενοπαγώνηδες καταλαβαίνεις οτι κάθε χρόνο θα ζούμε τη μέρα της μαρμότας...
Χαμηλό το ταβάνι...
These users thanked the author tsou for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

tsou έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 09:15 Όταν σε κάθε συζήτηση για τις ορατές από όλους άρρωστες παθογένειες της κακόδιοίκησης του οργανισμού ΠΑΟΚ η συζήτηση πάει στο ποσό φτωχός ήταν ο ΠΑΟΚ προ Ιβάν και σε γουμενοπαγώνηδες καταλαβαίνεις οτι κάθε χρόνο θα ζούμε τη μέρα της μαρμότας...
Χαμηλό το ταβάνι...
Όπως και να το βαφτίσεις, είναι η ιστορική αλήθεια
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

tsou έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 09:15 Όταν σε κάθε συζήτηση για τις ορατές από όλους άρρωστες παθογένειες της κακόδιοίκησης του οργανισμού ΠΑΟΚ η συζήτηση πάει στο ποσό φτωχός ήταν ο ΠΑΟΚ προ Ιβάν και σε γουμενοπαγώνηδες καταλαβαίνεις οτι κάθε χρόνο θα ζούμε τη μέρα της μαρμότας...
Χαμηλό το ταβάνι...
Φίλε μου τα περισσότερα παιδιά νομίζω άλλο λένε. Ναι να γίνεται κριτική, ναι πρέπει νσ αλλάξουν πράγματα αλλά ας μην ξεχνάμε ποιος μας ανέβασε. Γιατί αν σου φαίνεται χαμηλο το ταβάνι τώρα, είναι γιατί κάποιος μας ψήλωσε.
These users thanked the author Nassos for the post:
paok apo epilogi
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

μόνο που οι περισσότεροι επιλέγουμε πλευρά, όχθη. Είτε την μία είτε την άλλη.
Κι αυτό συνεπάγει την λησμονιά της άλλης.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Με το καλημέρα στην ομάδα αύξηση+ πληρωμή όλων των χρεών σε τρίτους,

Χρέη στο δημόσιο ντουκου και ελευθερία στον ΠΑΟΚ,

Κατέβασμα σε πορεία,

Μη συμμετοχή σε ημιτελικό με οικονομικό αντίκτυπο τεράστιο,
τσαλακωμα στο κλεμμένο για να μαζέψει την ομάδα και να αποχωρήσει,

Γενικότερο τσαλακωμα σε όλη τη χώρα για τα συμφέροντα της ομάδας (θα μπορούσε να πάρει εύκολα τις επιχειρήσεις που πήρε και χωρίς ομάδα και να τον έχουν βασιλιά),

Τα έβαλε με όλους κάτω και τους κέρδισε χωρίς καμία βοήθεια, απολύτως μόνος του,

Ασχολία καθημερινή με την ομάδα, fact 1000%, όσο κι αν θέλει η αντίθετη γραμμή να λέει το αντίθετο,

280μυρια φανερά , ολοφάνερα και χωρίς καμία αμφιβολία έπεσαν στην ομάδα,

Βοήθεια στα υπόλοιπα τμήματα ανά τα χρόνια, για να βγαίνει ο καθένας να μιλάει για μαύρα δάνεια και μπούρδες,

Βοήθεια άπειρη σε απλό κόσμο,

Αγορά έκτασης χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας στη Θέρμη, από δικιά του πρωτοβουλία, για να βγαίνει τώρα το ραδιομέγαρο και τα φερέφωνα του να κάνουν "κριτική" ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, μάλλον έπρεπε να σηκώσει πολυκατοικίες τελικά να κονομησει,

Και πόσα άλλα ξεχνάω δε χωράνε,

Όταν λοιπόν ο κάθε τυχάρπαστος και γλειωδης τύπος θα κάνει το 1 δισεκατομμυριοστο από αυτά για τον ΠΑΟΚ, τότε να μιλάει στο όνομα του ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”