Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
να κανω και εγω το πρωτο μου ποστ στο νημα που μας εχει κανει να χασουμε τα μαλλια μας, να καψουμε μπαταριες στην παραλια, να μαλωσουμε με τα σπιτια μας και τις γυναικες μας, να παιρνουμε λεξοτανιλ μερα μεσημερι με 40 βαθμους για να ηρεμησουμε μεχρι να κατεβει ο ντελιας απ το αεροπλανο, και πολλα αλλα, το νημα που ποτε μα ποτε δεν μας αφησε απολυτα ευχαριστημενους πλην του καλοκαιριου του 2017 νομιζω και αυτο τελευταια μερα των μεταγραφων και παλι επιδεχεται αμφισβητηση καθως η μνημη μου απο την συνεχη κακοποιηση των μεταγραφικων περιοδων αυτης της ομαδας εχει καταστραφει
ελπιζουμε φετος να ειναι αλλιως, αλλα και να μην ειναι παλι εδω θα μαστε να βγαζουμε τα σωθικα μας και να βριζομαστε μια ολοκληρη αγωνιστικη σεζον με ανθρωπους που δεν γνωριζουμε γιατι και μυαλο να ειχαμε παλι ΠΑΟΚ θα ημασταν. την ιδια ομαδα αγαπαμε στο τελος, ο καθενας απλα με τον δικο του τροπο.
καλο καλοκαιρι σε ολους και οχι πλαστικα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σε θαλασσες και ακτες, τα δευτερα, μακρια και απο τον δικο μας ΠΑΟΚ, αυτον που δεν χανει ποτε. αυτος ο ΠΑΟΚ ειναι ιδιος για ολους.
<3
ελπιζουμε φετος να ειναι αλλιως, αλλα και να μην ειναι παλι εδω θα μαστε να βγαζουμε τα σωθικα μας και να βριζομαστε μια ολοκληρη αγωνιστικη σεζον με ανθρωπους που δεν γνωριζουμε γιατι και μυαλο να ειχαμε παλι ΠΑΟΚ θα ημασταν. την ιδια ομαδα αγαπαμε στο τελος, ο καθενας απλα με τον δικο του τροπο.
καλο καλοκαιρι σε ολους και οχι πλαστικα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σε θαλασσες και ακτες, τα δευτερα, μακρια και απο τον δικο μας ΠΑΟΚ, αυτον που δεν χανει ποτε. αυτος ο ΠΑΟΚ ειναι ιδιος για ολους.
<3
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 7):
- Panostas1995, aivas19, paok apo epilogi, embuji, rockcity4, Kabamaru11, Maklaz
-
Panostas1995
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός (πριν 20 χρόνια δλδ) οταν συζητούσαμε τα στραβά της ομάδας καταλήγαμε πάντα με ένα ....έλα ρε ΠΑΟΚ είσαι μη μασάς !loukas karadimos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:27 να κανω και εγω το πρωτο μου ποστ στο νημα που μας εχει κανει να χασουμε τα μαλλια μας, να καψουμε μπαταριες στην παραλια, να μαλωσουμε με τα σπιτια μας και τις γυναικες μας, να παιρνουμε λεξοτανιλ μερα μεσημερι με 40 βαθμους για να ηρεμησουμε μεχρι να κατεβει ο ντελιας απ το αεροπλανο, και πολλα αλλα, το νημα που ποτε μα ποτε δεν μας αφησε απολυτα ευχαριστημενους πλην του καλοκαιριου του 2017 νομιζω και αυτο τελευταια μερα των μεταγραφων και παλι επιδεχεται αμφισβητηση καθως η μνημη μου απο την συνεχη κακοποιηση των μεταγραφικων περιοδων αυτης της ομαδας εχει καταστραφει
<3
Αυτό νομίζω μας λείπει τώρα αυτή η αγνή αγάπη και πίστη στην ομάδα μας ακόμη και αν πέφτουν οι πρόσφυγες βροχή....
Ναι έχουν ανέβει οι απαιτήσεις αλλά πάντα θα είμαστε αυτό το κακό σπυρί που ενοχλεί τους Αθηναίνους και πάντα θα ψάχνουν τη παραμικρή αφορμή να μας ρίξουν χαμηλά.....αυτο με Ιβάν Σαββίδη δε θα γίνει ποτέ!
Ας ελπίσουμε να λειτουργήσει περισσότερο με ποδοσφαιρικό τρόπο η ομάδα ....αλλά και να μη το κάνει ....έλα ρε ΠΑΟΚ είσαι μη μασάς!
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 3):
- paok apo epilogi, loukas karadimos, rockcity4
- Dimitris_L4
Διεψευσε η αεχ για Γιαννουλη
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- embuji
έτσι περίπου τα έγραψα κι εγώ αλλού, αλλά και με πώληση Ντεσπότοφ και έναν στην θέση τουPsaras έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 13:27 GK: Jiri Pavlenka, Antonis Tsiftsis, Dimitrios Monastirlis ---> 0 μεταγραφές
CB: Μεταγραφή ενδεκαδάτος δεξιοπόδαρος, Μεταγραφή ενδεκαδάτος αριστεροπόδαρος, Giannis Michailidis, Tomasz Kedziora ---> 2 μεταγραφές
DL: Μεταγραφή ενδεκαδάτος , Abdul Rahman Baba ---> 1 μεταγραφή
DR: Jonjoe Kenny, Jorge Sánchez ---> 0 μεταγραφές
MC: Soualiho Meïté, Magomed Ozdoev, Christos Zafeiris, Αντι-Meïté και Αντι-Zafeiris ---> 2 μεταγραφές
ΑΜC: Giannis Konstantelias, Αντι-Ntelias, Dimitrios Pelkas ---> 1 μεταγραφή
AML: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Taison ---> 1 μεταγραφή
AMR: Andrija Zivkovic, Kiril Despodov, Dimitrios Chatsidis
ST: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Georgios Giakoumakis, Anestis Mythou, Alexander Jeremejeff ---> 1 μεταγραφή
Πώληση Greg Taylor και Mady Camara. Μη ανανέωση των δανεικών.
Με 8 παίκτες θα ήμουν ικανοποιημένος και εγώ και ο Ραζβάν.
-
τσιριγωτης
ο πρωτοπρώτος ΠΑΟΚ τι ρόστερ είχε; η ΑΕΧ;
άσε που με αυτό και χειρότερο ρόστερ φέτος, αν δεν υπήρχαν οι πολλοί τραυματισμοί, πρώτος θα ήσουν
άσε που με αυτό και χειρότερο ρόστερ φέτος, αν δεν υπήρχαν οι πολλοί τραυματισμοί, πρώτος θα ήσουν
- These users thanked the author freemind for the post:
- paok apo epilogi
*Το Ρόστερ του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2026-27 (όπως θα έχει την 1η Ιουλίου 2026, με το υπάρχον υλικό)* (20 ποδ/στές) :
- - - - - - - - - - - - -
*ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ* (3) :
Γ. Παβλένκα, Αντ. Τσιφτσής και Δ. Μοναστηρλης.
*ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :
Τζ. Κένι, Χ. Σάντσες.
*ΣΤΟΠΕΡΣ* (3) :
Τ. Κεντζιόρα, Ι. Μιχαηλίδης & Δ. Μπαταούλας.
*ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ* (1) :
Γκρ. Τέιλορ.
*ΑΜΥΝΤΙΚΟΊ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΊ ΜΕΣΟΙ* (4) :
Μ. Καμαρά, Χρ. Ζαφείρης, Σ. Μεϊτέ και Κ. Θυμιάνης.
*ΕΞΤΡΕΜ, ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ & ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ* (5) :
Α. Ζίβκοβιτς, Δ. Χατσίδης, Κ. Ντεσπόντοφ, Δ. Πέλκας και φυσικά Ι. Κωνσταντέλιας.
*ΣΈΝΤΕΡ ΦΟΡ* (2) :
Αλ. Γερεμέγιεφ και Αν. Μύθου.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ :
*ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΈΣΚΟΥ*
Άρα, θέλουμε 2 στόπερ (1 δεξί κι ένα αριστερό), 1 αριστερό μπακ (πχ *Γιαννούλης*), 1 χαφ (και εάν πουληθεί ο Καμαρά, αν και δεν το βλέπω, θέλω ακόμη 1), συν 1 ακόμη για βάθος στον πάγκο, 2 αριστερά εξτρέμ, 1 επιτελικό χαφ (για πάγκο, αν και θα μπορούσε να μπει εκεί ο *Μ. Μπάλντε*) & 1 φορακλα. 10 παίκτες..!!
*ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ* (3) :
Γ. Παβλένκα, Αντ. Τσιφτσής και Δ. Μοναστηρλης.
*ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :
Τζ. Κένι, Χ. Σάντσες.
*ΣΤΟΠΕΡΣ* (3) :
Τ. Κεντζιόρα, Ι. Μιχαηλίδης & Δ. Μπαταούλας.
*ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ* (1) :
Γκρ. Τέιλορ.
*ΑΜΥΝΤΙΚΟΊ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΊ ΜΕΣΟΙ* (4) :
Μ. Καμαρά, Χρ. Ζαφείρης, Σ. Μεϊτέ και Κ. Θυμιάνης.
*ΕΞΤΡΕΜ, ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ & ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ* (5) :
Α. Ζίβκοβιτς, Δ. Χατσίδης, Κ. Ντεσπόντοφ, Δ. Πέλκας και φυσικά Ι. Κωνσταντέλιας.
*ΣΈΝΤΕΡ ΦΟΡ* (2) :
Αλ. Γερεμέγιεφ και Αν. Μύθου.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ :
*ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΈΣΚΟΥ*
Άρα, θέλουμε 2 στόπερ (1 δεξί κι ένα αριστερό), 1 αριστερό μπακ (πχ *Γιαννούλης*), 1 χαφ (και εάν πουληθεί ο Καμαρά, αν και δεν το βλέπω, θέλω ακόμη 1), συν 1 ακόμη για βάθος στον πάγκο, 2 αριστερά εξτρέμ, 1 επιτελικό χαφ (για πάγκο, αν και θα μπορούσε να μπει εκεί ο *Μ. Μπάλντε*) & 1 φορακλα. 10 παίκτες..!!
-
MagdiTolba
Aυτο δεν ειναι ποστ Πορκυ. Μηπως σε χακάρανε?
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- ΠΟΡΚΥ-5
Πώληση Καμαρα Ντεσπο, αποδέσμευση Μουργκ, Σαστρε, Λοβρεν σύντομα για να αρχίσει να αδειάζει το ρόστερ και να ξεκαθαρίσει το μπατζετ.
Χαχαχα! Άσε καλύτερα μη ξαναφαω κάνα ban και μετά πως θα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του ΠΑΟΚ μας..!!
- These users thanked the author ΠΟΡΚΥ-5 for the post:
- paok apo epilogi
-
makispaspartou
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Παβλένκα , Τσιφτσής , Μοναστηρλής.
Περισσεύει ο Γκουγκεσασβίλι ο οποίος πρέπει και μπορεί να πουληθεί.
ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ
Κένι , Σάντσεζ
Ανανεώνεις Μπάμπα
Παίρνεις Γιαννούλη
Πουλάς Γκόμεζ , Τέιλορ
Είσαι κομπλέ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μιχαηλίδης
Ανανεώνεις Κετζιόρα
Παίρνεις ένα δεξί και ένα αριστερό στόπερ να κάνεις δίδυμα.
Προσωπικά θα ήθελα ο ένας από τους δύο να είναι είτε ο Εράκοβιτς είτε ο Ζίμα.
ΜΕΣΟΙ
Ζαφείρης , Καμαρά
Ανανεώνεις Μέιτε , Οζντόεφ
Παίρνεις και κάποιον πέμπτο που να μπορεί να δίνει ανάσες στον Μέιτε.
ΕΞΤΡΕΜ
Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Χατσίδης , Σορετίρε
Ανανεώνεις Τάισον και παίρνεις και ένα αριστερό εξτρέμ βασικό (Εβέρτον θα ήθελα πολύ ή Ιντρίσι)
ΔΕΚΑΡΙΑ
Κωνσταντέλιας , Πέλκας
Καλά θα ήταν να παρθεί και ένα project για τη θέση που να μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους δύο.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μύθου
Πουλάς Γερεμέγιεφ , Τσάλοφ
Κρατάς Γιακουμάκη έστω και σαν δανεικό
Παίρνεις και έναν ακόμη καλό (Ντάκα και Μποαντού κυκλοφορούν ελεύθεροι)
Παβλένκα , Τσιφτσής , Μοναστηρλής.
Περισσεύει ο Γκουγκεσασβίλι ο οποίος πρέπει και μπορεί να πουληθεί.
ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ
Κένι , Σάντσεζ
Ανανεώνεις Μπάμπα
Παίρνεις Γιαννούλη
Πουλάς Γκόμεζ , Τέιλορ
Είσαι κομπλέ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μιχαηλίδης
Ανανεώνεις Κετζιόρα
Παίρνεις ένα δεξί και ένα αριστερό στόπερ να κάνεις δίδυμα.
Προσωπικά θα ήθελα ο ένας από τους δύο να είναι είτε ο Εράκοβιτς είτε ο Ζίμα.
ΜΕΣΟΙ
Ζαφείρης , Καμαρά
Ανανεώνεις Μέιτε , Οζντόεφ
Παίρνεις και κάποιον πέμπτο που να μπορεί να δίνει ανάσες στον Μέιτε.
ΕΞΤΡΕΜ
Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Χατσίδης , Σορετίρε
Ανανεώνεις Τάισον και παίρνεις και ένα αριστερό εξτρέμ βασικό (Εβέρτον θα ήθελα πολύ ή Ιντρίσι)
ΔΕΚΑΡΙΑ
Κωνσταντέλιας , Πέλκας
Καλά θα ήταν να παρθεί και ένα project για τη θέση που να μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους δύο.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μύθου
Πουλάς Γερεμέγιεφ , Τσάλοφ
Κρατάς Γιακουμάκη έστω και σαν δανεικό
Παίρνεις και έναν ακόμη καλό (Ντάκα και Μποαντού κυκλοφορούν ελεύθεροι)