να κανω και εγω το πρωτο μου ποστ στο νημα που μας εχει κανει να χασουμε τα μαλλια μας, να καψουμε μπαταριες στην παραλια, να μαλωσουμε με τα σπιτια μας και τις γυναικες μας, να παιρνουμε λεξοτανιλ μερα μεσημερι με 40 βαθμους για να ηρεμησουμε μεχρι να κατεβει ο ντελιας απ το αεροπλανο, και πολλα αλλα, το νημα που ποτε μα ποτε δεν μας αφησε απολυτα ευχαριστημενους πλην του καλοκαιριου του 2017 νομιζω και αυτο τελευταια μερα των μεταγραφων και παλι επιδεχεται αμφισβητηση καθως η μνημη μου απο την συνεχη κακοποιηση των μεταγραφικων περιοδων αυτης της ομαδας εχει καταστραφει
ελπιζουμε φετος να ειναι αλλιως, αλλα και να μην ειναι παλι εδω θα μαστε να βγαζουμε τα σωθικα μας και να βριζομαστε μια ολοκληρη αγωνιστικη σεζον με ανθρωπους που δεν γνωριζουμε γιατι και μυαλο να ειχαμε παλι ΠΑΟΚ θα ημασταν. την ιδια ομαδα αγαπαμε στο τελος, ο καθενας απλα με τον δικο του τροπο.
καλο καλοκαιρι σε ολους και οχι πλαστικα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σε θαλασσες και ακτες, τα δευτερα, μακρια και απο τον δικο μας ΠΑΟΚ, αυτον που δεν χανει ποτε. αυτος ο ΠΑΟΚ ειναι ιδιος για ολους.
<3
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 4):
- Panostas1995, aivas19, paok apo epilogi, embuji
-
Panostas1995
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός (πριν 20 χρόνια δλδ) οταν συζητούσαμε τα στραβά της ομάδας καταλήγαμε πάντα με ένα ....έλα ρε ΠΑΟΚ είσαι μη μασάς !loukas karadimos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:27 να κανω και εγω το πρωτο μου ποστ στο νημα που μας εχει κανει να χασουμε τα μαλλια μας, να καψουμε μπαταριες στην παραλια, να μαλωσουμε με τα σπιτια μας και τις γυναικες μας, να παιρνουμε λεξοτανιλ μερα μεσημερι με 40 βαθμους για να ηρεμησουμε μεχρι να κατεβει ο ντελιας απ το αεροπλανο, και πολλα αλλα, το νημα που ποτε μα ποτε δεν μας αφησε απολυτα ευχαριστημενους πλην του καλοκαιριου του 2017 νομιζω και αυτο τελευταια μερα των μεταγραφων και παλι επιδεχεται αμφισβητηση καθως η μνημη μου απο την συνεχη κακοποιηση των μεταγραφικων περιοδων αυτης της ομαδας εχει καταστραφει
ελπιζουμε φετος να ειναι αλλιως, αλλα και να μην ειναι παλι εδω θα μαστε να βγαζουμε τα σωθικα μας και να βριζομαστε μια ολοκληρη αγωνιστικη σεζον με ανθρωπους που δεν γνωριζουμε γιατι και μυαλο να ειχαμε παλι ΠΑΟΚ θα ημασταν. την ιδια ομαδα αγαπαμε στο τελος, ο καθενας απλα με τον δικο του τροπο.
καλο καλοκαιρι σε ολους και οχι πλαστικα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σε θαλασσες και ακτες, τα δευτερα, μακρια και απο τον δικο μας ΠΑΟΚ, αυτον που δεν χανει ποτε. αυτος ο ΠΑΟΚ ειναι ιδιος για ολους.
<3
Αυτό νομίζω μας λείπει τώρα αυτή η αγνή αγάπη και πίστη στην ομάδα μας ακόμη και αν πέφτουν οι πρόσφυγες βροχή....
Ναι έχουν ανέβει οι απαιτήσεις αλλά πάντα θα είμαστε αυτό το κακό σπυρί που ενοχλεί τους Αθηναίνους και πάντα θα ψάχνουν τη παραμικρή αφορμή να μας ρίξουν χαμηλά.....αυτο με Ιβάν Σαββίδη δε θα γίνει ποτέ!
Ας ελπίσουμε να λειτουργήσει περισσότερο με ποδοσφαιρικό τρόπο η ομάδα ....αλλά και να μη το κάνει ....έλα ρε ΠΑΟΚ είσαι μη μασάς!
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, loukas karadimos